#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۴۲- تکبیر در نمازهای دیگر تفسیر نماز » تکبیر در نمازهای دیگر در نمازهای عید فطر و قربان، نه فقط د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۴۳- معنای تکبیر
تفسیر نماز » معنای تکبیر
اللّه اکبر، یعنی خدا برتر از همه موجوداتِ حسّی، ذهنی، مُلکی و ملکوتی است.
اللّه اکبر، یعنی خدا برتر از آنست که کسی بتواند او را توصیف کند.
ای برتر از خیال و قیاس و گمان و وهم
وز هرچه گفته ایم و شنیدیم و خوانده ایم
مجلس تمام گشت و به پایان رسید عمر
ما همچنان در اوّل وصف تو مانده ایم
امام صادق علیه السلام میفرماید: چون تکبیر میگویی باید همه چیز نزد تو کوچک شود جز او. [۱] اینکه انسان با زبان تکبیر بگوید اما دل به دیگری بسته باشد دروغگو و حیله گر است و بخاطر همین امر خداوند شیرینی ذکر خدا را از او میگیرد.
----------
[۱]: ۱۵۳) سرّالصلوة، ص ۷۸.
#تفسیر_نماز
✍محسن قرائتی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
32.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاریخچه نماز 26 ؛ تکبیر بعد از نماز
#تاریخچه_نماز
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️برای حضور قلب در نماز چه کار کنیم؟
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
سلام درس یازدهم ۲-دومین مورد از شک هایی که نباید به اونها اعتنا کنیم، "شک بعداز سلام" نمازه. اگه ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام
درس دوازدهم
۳-شک بعد از وقت:سومین مورد از شک هایی که نباید به اونها اعتنا کنیم شک "بعداز گذشتن از وقت" نمازه. اگه بعداز گذشتن وقت نماز شک کنیم (ویا حتی گمان پیدا کنیم) که نماز نخوندیم، به این شک نباید اعتنا کنیم.
نکته خیلی خیلی مهم:اگه قبل از گذشتن وقت شک کنیم نماز خوندیم یا نه، باید نمازو بخونیم. (حتی اگه گمان داشته باشیم خوندیم، کافی نیست)
نکته خیلی مهم:گذشتن وقت یعنی همون که خودمون میگیم 'نماز قضا شده' (یعنی بعداز اون باید نمازو به نیت قضاء بخونیم نه اداء)
دو مسئله مهم:
-اگه بعداز گذشتن وقت نماز ظهر و عصر بدونیم چهار رکعت نماز خوندیم اما نمیدونیم به نیت ظهر بوده یا عصر، باید چهار رکعت نماز قضا به نیت "ما فی الذمه" (یعنی نمازی که برما واجبه و نمیدونیم چیه) بخونیم.
-اگه بعداز گذشتن وقت نماز مغرب و عشا بدونیم یکی از این دو نمازو خوندیم اما نمیدونیم مغرب بوده یا عشا، باید هم نماز مغرب رو قضا کنیم هم نماز عشا رو
یادآوری از گذشته:
در بحث شک بعد از محل، گفتیم که اگه قبل از ورود به جزء جدید شک کنیم جزء قبلی رو انجام دادیم یا نه، باید برگردیم و جزء مشکوک رو به جا بیاریم. مثلا درحال بلند شدن شک کنیم تشهد خوندیم یا نه.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
💎 جواب کامل شبهه 6️⃣1️⃣1️⃣ چرا نباید در مورد ذات خدا کنجکاوی کنیم؟ 🔶 اول: اگر شما داخل یک اتاق باش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💎 جواب کامل شبهه
7️⃣1️⃣1️⃣ حضرت فاطمه برای۱۴۰۰سال پیش بودند نمیشود الگوی ما باشند اگر الگوی ما باشندیعنی ماهم باید ۹سالگی ازدواج میکردیم؟! الان شرایط فرق کرده ما الگو از همین زمان میخواهیم؟!
🔶 اول: گرایش به الگو، نیاز همه انسانها است که در جهت تکامل از آن استفاده کنند و خداوند به طور فطری انسان را اینگونه آفریده است. در علم امروز این مسئله را «همانندسازی» مینامند.
🔷 دوم: اين شبهه از اينجا نشأت میگيرد که برخی تصور میکنند با تغيير زمان و سبک زندگی، ارزشهای اخلاقی و معنوی نيز تغيير میکنند و جای خوبیها و بدیها عوض میشود؛ در حاليکه آنچه تغيير و تحول پيدا میکند، عنصر زمان و مکان است
🔶 سوم: در الگوهای دینی، حضور یا عدم حضور افراد و یا گذشت چهارده قرن چیزی را عوض نمیکند؛
🔻 زیرا محور اصلی در الگوگیری از معصومین علیهم السلام دستورات دین، معنویات و اصول تربیتی و ارزشهای اخلاقی است که همچون خود دین با مرور زمان پوسیده و کهنه نمیشود.
🔻 مفاهيمی مانند حق، تقوا، احسان، راستگويی، صبر، حيا، عفت و پاکدامنی هميشه پسنديده و قابل ستايش بوده و ظلم، دروغگويی، بی عفتی و امثال آن در همه زمانها ناپسند است و با فطرت انسان ناسازگار میباشد. و لذا فضای زندگی، امکانات ، ظواهر مادی، تکنولوژی، زندگی در آسمان خراشها موجب نمیشود جای عفت را با بی عفتی عوض کنيم، دروغ را زيبا و راستگويی را زشت بدانيم.
🔷 چهارم: الگوهای انسانی هيچگاه مخصوص يک دوره زمانی خاص نيستند، چون اگر اینگونه بود دیگر نمیتوانستند الگو قرار گيرند. الگوپذيری انسان امروز از معصومین در واقع، يافتن راهها، خطوط اصلی زندگی و چگونگی رسيدن به کمال و شکوفاسازی استعدادهاست و اين مسئله ارتباطی به زمان و مکان خاصی ندارد.
🔶 پنجم: نکته مهم آن است که الگوی پذیری از معصومان به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم است
1️⃣ الگوپذیری مستقیم آن است که کردار و رفتار آن بزرگواران را عیناً تقلید کنیم و به آن عمل نماییم مانند تسبیحات حضرت زهراسلام الله علیها.
2️⃣ الگو پذیری غیرمستقیم آن است که حقیقت گفتار و رفتار آنان را درک نماییم و با استفاده از آن حقیقت وظیفه خود را در عرصههای فردی، اجتماعی، سیاسی و… در یابیم.
🔻به عبارت دیگر در الگوگیری گاهی از «قالب» و گاهی از «محتوا» الگوگیری میشود و آنچه مهمتر از شکل و قالب است همان محتوا است و این اصول را باید با توجه به شرایط زمانی و مکانی به کار ببندیم.
🔻به طور مثال گفته شده است که چادر حضرت فاطمه سلام الله علیها وصله داشته است. یا در روايات میبينيم كه حضرت فاطمه زهرا و علی مرتضی عليهما السّلام در يك چهار ديواری كوچك و گلين زندگی میكردند. از يك پوست گوسفند، به عنوان رو اندازشان استفاده میكردند. قالب و شكل اين گونه رفتارها به هيچ وجه در عصر حاضر قابل الگو برداری نيست.
🔻آنچه اهمیت دارد و لازم است الگوگیری شود، همان روح و حقیقت این سیره است که همانا بی اعتنایی به دنیا، قناعت کردن، ساده زیستی و پرهیز از تجملگرایی است که سرمشق دختران و خانوادهها باشد.
🔷 ششم: در روایتی. امام مهدی علیهالسّلام در توقیع شریفی میفرمایند: «وفِی ابْنَةِ رَسُولِ اللَّهِ صلیاللهعلیهوآلهوسلّم اُسْوَةٌ حَسَنَةٌ؛ دختر رسول خدا، الگوی مناسبی برای من است».(1)
🔻در این روایت میبینیم که امام زمان عجل الله تعالی الله فرجه الشریف، حضرت زهرا سلام الله علیها را به عنوان الگو قرار میدهد. وقتی یک مردی یک زن را الگو قرار میدهد به معنای این نیست که رفتار زنانه داشته باشد بلکه از کلیات و اصول اخلاقی الگو استفاده میکند.
🖇 لینک ادامه مطلب:
http://alirezaazarpeykan.blogfa.com/post/55
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #الگوبودن_حضرت_زهرا
✍️ شبهات دانش آموزی
8️⃣1️⃣1️⃣ هرکسی یک اعتقادی دارد من کتاب نخواندم قرآن هم نخواندم ولی من یک خانواده دارم که از آن قرار است الگو بگیرم مامان من چادری نیست ولی حجابش کامل است ولی به من نمیگوید تو باید چیزی که من بهش باور دارم را باور کنی، او اعتقاد خودش را دارد منم اعتقاد خودم را دارم او سال 50 بوده من سال 80 الان همه چیز تغییر کرده است. اینکه به اعتقاد هم دیگر احترام بگذاریم خیلی مهم است. مثلا یکی میآید میگوید تو باید به زور شال سرت کنی منم میتوانم بگویم تو باید چادرت را در بیاوری یا به زور بگیرم ببرمش چادرش را از سرش دربیاورم؟
🔶 اول: اسلام مردم را در انتخاب عقیده آزاد گذارده و فرموده است: «لا إِكْراهَ فِي الدِّينِ»(بقره: آیه 256). ولی این به معنای صحیح دانستن همه عقاید نیست، بلکه حقیقت یکی است و راه هدایت روشن است.
🔻 اگر تمامی عقاید صحیح هستند، پس چرا خداوند خالق و حکیم، انبیا و رسولانش را فرستاد تا به بندگانش بفهمانند که عقیدهی شما باطل است؟!
🔷 دوم: ممکن است عقیدهی هر کسی برای خودش محترم باشد، اما هیچ دلیلی ندارد که نزد دیگران نیز صحیح شمرده شود. و چه بسا عقیدههای فاسد، منحط و مخربی وجود دارد که باید مغبوض دیگران قرار گیرد تا جامعه به انحطاط کشانده نشود.
🔻 یک تروریست داعشی هم به خاطر اعتقاداتش آدم میکشد.
🔻 ﺁﯾﺎ میتوان به ﺑﺎﻭﺭ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﻌﺘﻘﺪ است ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺑﯽ ﺣﺠﺎﺑﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻭﯼ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺍﺳﯿﺪ ﭘﺎﺷﯿﺪ، ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﮔﺬﺍﺷﺖ؟....
🔶 سوم: به نظر شما آیا باید به همه نظرات احترام گذاشت؟
🔻 بله تازمانی که نظر و عقیده هرکس به دیگران ضرر نرساند مورد احترام است و کسی به آن نظر کاری ندارد . اما وقتی عقیده یک نفر تبدیل به رفتار شد و بر روی دیگران اثر گذاشت دیگر آن عقیده و نظر مختص خود فرد نیست که بخواهد طبق آن عقیده عمل کند.
🔻 این را باید توجه داشته باشید کسی به حجاب شما درون منزل کاری ندارد ولی وقتی درون اجتماع حضور پیدا میکنید،ا عمال شما بر روی دیگران اثر میگذارد. دیگر نمیتوان گفت بی حجابی عقیده من است و به کسی ربطی ندارد. اگر کسی گفت برهنگی عقیده من است و به کسی ربطی ندارد چیکار باید کرد؟
⛔️ اگر کسی گفت که من میخواهم وسط خیابان قضای حاجت کنم و این عقیده من است و عقیده هرکس برایش محترم است آیا این عمل او صحیح است؟!
🔺 اگر هرکسی بخواهد طبق میل خود رفتار کند سنگ روی سنگ بند نمیشود و قانون جنگل در جامعه حکم فرما خواهد شد؟
🔷 چهارم: اینکه میگویید هرکس عقیده خوش را دارد و باید به آن عقیده احترام گذاشت این جمله خودش یک قانون است و ما را مجبور میکنید به آن عمل کنیم اگر کسی معتقد باشم عقیده هر کسی محترم نیست طبق قانون شما این حرف هم درست است و این یک تناقض بزرگ است.
🔶 هر عقل سلیمی قبول دارد برای جلوگیری از هرج و مرج، جامعه نیاز به قانون دارد و همه ملزم به عمل به قانون هستند. حجاب هم یک قانون است که همه باید به آن عمل کنند. چون حجاب قانون الهی است قابل تغییر نمیباشد.
🔷 پنجم: قوانین یا الهی است یا بشری. بعضی از مسایل به سبک زندگی ما ربط دارد که دین برای این موارد برنامه دارد که اینها قوانین الهی هستند.
🔻 در قوانین الهی نمیشود تغییر ایجاد کرد به خاطر اینکه خدا دانای کل است و از تمام ابعاد زندگی انسان اطلاع دارد و برای سعادت بشر این قوانین طراحی شده است که حجاب یکی از این قوانین است.
🔻 حتی اگر ملاک را قانون بشری بدانیم در حال حاضر قانون کشور ما رعایت کردن حجاب در ملاء عام است همانطور که پیشینه تاریخی ما نیز اینگونه بوده است.
🔻 و برخی از قوانین به خاطر نظم زندگی توسط نمایندگان ملت طراحی شده که اینها قوانین بشری هستند. و اکثریت مردم به آنها حق قانون گذاری دادهاند. این قوانین بشری که خود ما انسانها طراحی کردیم قابل تغییر است مثلا ممکن است فردا روزی به جای سه رنگ چراغ راهنمایی 4 رنگ یا 2 رنگ قرار دهند.
🖇 لینک ادامه مطلب:
http://alirezaazarpeykan.blogfa.com/post/56
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #حجاب_آزادی_عقیده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سوال
⁉️ اگر خدا روزی هر کس را تضمین کرده است پس چرا این همه گرسنه و بی خانمان در دنیا وجود دارد؟
📣استاد محمدی شاهرودی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️چرا اینقدر خرج اربعین و امام حسین علیه السلام میکنید؟!
🛑چهار پاسخ مهم و اساسی به این شبهه برای همیشه...
📣 پاسخ حسین مرادی
#شبهات_اربعین
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸در مسیر کسب محبت خداوند چگونه متوجه ایجاد یا رشد محبت شویم؟
🔹آیت الله مصباح یزدی ره
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
❓چرا داری میری کربلا😒 ❓تو این گرما اونم با خانواده🙁 ❓این همه سختی بخودت بدی که چی این کلیپ کوتاه ی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا مصیبت اباعبدالله الحسین(ع) اینقدر سنگینه؟
▪️ داستان پسری که مادرش را توی چاه انداخته بود، شنیدی؟
🏴 #محرم
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استقبال شدید از کیمیا علیزاده در بلغارستان، اینهمه جمعیت مگه میشه مگه داریم؟😊
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357