⁉️نفقه کودک بر عهده چه کسی است؟
@lawcivil97
✅طبق ماده ۱۱۹۰ قانون مدنی، نفقه اولاد به عهده پدر است و چه پدر حضانت را به عهده داشته باشد یا اینکه حضانت بر عهده مادر یا شخص دیگری باشد، پرداخت نفقه فرزند که به طور عمده شامل مسکن، لباس، خوراک و نیازهای درمانی و آموزشی، به عهده پدر است که در صورت خودداری از پرداخت (با وجود داشتن استطاعت مالی) طبق ماده ۶۴۲ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی، جرم بوده و در صورت شکایت ذینفع دادگاه او را به حبس از ۳ ماه و یک روز تا ۵ ماه محکوم میکند.
@lawcivil97
🔹در صورت فوت پدر یا عدم توانایی او در پرداخت مخارج زندگی فرزندش، این تکلیف به عهده پدر بزرگ و جد یا دیگر اجداد پدری است.
🔹در صورت نبودن پدر و اجداد پدری یا عدم توانایی آنها به پرداخت مخارج زندگی فرزند، تکلیف پرداخت نفقه به عهده مادر قرار میگیرد. هرگاه مادر هم فوت کند یا قادر به پرداخت مخارج مذکور برای فرزندش نباشد، این تکلیف به عهده اجداد و جدات مادری و جدات پدری فرزند قرار میگیرد.
https://eitaa.com/zandahlm1357
✅تفاوتهای اسناد ملکی و اسناد #اوقافی و شرایط ساخت وساز در زمین های #اوقافی
🖊در مطلب امروز میخواهیم برای شما بگوییم چه تفاوتی میان اسناد ملکی واسناد اوقافی وجود دارد. همانطور که میدانید املاک اوقافی صرفاً املاکی نیستند که اداره اوقاف دست بر آنها گذاشته باشد؛ حتی املاک اوقافی این نیست که ملک موردنظر معارض داشته باشد بلکه این نوع از املاک متعلق به شخصی بوده که او ملک خود را وقف کرده و اکنون اداره اوقاف این زمینها را بهصورت اقساط ۹۹ ساله به اشخاص دیگری واگذار کرده است. اشخاصی که املاک اوقافی را خریداری میکنند باید سالیانه مبلغی را به این اداره پرداخت کنند که این مبلغ نیز ناچیز بوده و هیچ سنگینی بر دوش فرد نخواهد گذاشت.
🖊لازم است بدانید که املاک اوقافی هیچگونه مشکلی نداشته و دقیقه همانند املاک شخصی هستند بهطوریکه در آنها ساختوساز منعی نداشته و برای افرادی که از مشکلات مالی رنج میبرند میتواند یک حسن محسوب شود، چراکه این املاک از دیگر ملکهای شخصی ارزانتر هستند و دلیل این ارزانی هم آن است که بسیاری از مردم مذهبی اعتقاددارند نمازخواندن در این نوع املاک حرام است! درحالیکه ازنظر شرعی زندگی در این نوع از املاک هیچ ایرادی نداشته و اگر گناهی هم باشد گردن مدیران اداره اوقاف است! در صورت ساختوساز در زمینهای اوقافی باید از اداره اوقاف استعلام به عمل آید و مبلغی بهعنوان عوارض از سازنده دریافت خواهد شد.
🔹تفاوت سند ملکی و #اوقافی در چیست؟
1. هر سند ملکی باید ششدانگ باشد؛ این ششدانگ در قالب یک جلد و یا بیشتر است که در آن باید تمامی شرایط ششدانگ بودن وجود داشته باشد. اگر هم بهصورت سهمی است، باید مجموع سهمها بهصورت ششدانگ باشد.
2. در هر سند ملکی حدود اربعه و مشخصات کامل ملک تعریفشده است، بهطور مثال حد شرق؛ غرب، جنوب و شمال، قطعه مجاور و یا خیابان دسترسی کاملاً مشخصشده است.
3. سند ملکی درواقع شناسنامه ملک بوده و نام مالکین در آن ثبتشده است.
4. هر سندی دارای شماره پلاک ثبتی است؛ این شماره پلاک در اداره ثبتاسناد و املاک دارای سوابق و هویت ملک بوده که با آن شماره مشخص خواهد شد.
5. هر سند دارای شماره قطعه است که این شماره توسط نقشه تفکیکی اداره ثبتاسناد و املاک تعریفشده است.
6. هر سندی دارای یک صفحه ملاحظات است، در این صفحه اطلاعات مهمی همچون شماره پلاک و یا هرگونه اصلاحی قیدشده است.
7. سندهای اوقافی اختیار تام به مالک نمیدهند و مالک اینگونه از زمینها باید با اجازه سازمان اوقاف نقلوانتقال ملک و یا زمین را انجام دهد.
8. در سندهای اوقافی باید سالیانه مبلغی مشخص به اداره اوقاف پرداخت شود.
9. اسناد ملکی و اوقافی در ارزش و اعتبار با یکدیگر متفاوت میباشند؛ بهطوریکه سندهای اوقافی نسبت به اسناد ششدانگ ارزش کمتری دارند.
🖊بر مبنای توافقنامهای بین شهرداری تهران و سازمان حج و اوقاف و امور خیریه در تاریخ ۳ اردیبهشت ۶۹ و ۹مرداد۷۴ صورت گرفت كه براساس آن موقوفات خاص، مشمول پرداخت عوارضات پذیره و قانونی شهرداری طبق قوانین و بخشنامه خواهند بود و همچنین موقوفات عام كه حق تملك اعیان آن به اشخاصی واگذار میگردد، طبق مقررات جاری شهرداری با آنها عمل خواهد شد.
🖊براساس این توافقنامه موقوفات عام كه متولیان در آنها سرمایهگذاری مینمایند، مشمول ۵۰درصد تخفیفات
https://eitaa.com/zandahlm1357
📵تغییرصدای دیگران درفضای مجازی
📚ماده ۱۶قانون جرایم رایانه ای:
🔹هرکس به وسیله سیستم های رایانه ای یا مخابراتی،فیلم یا صوت دیگری را تغییر دهد یا تحریف نماید و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر نماید،به نحوی که عرفا موجب هتک حیثیت او شود،به حبس از نود و یک روز تا دوسال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم می شود.
🔹تبصره- چنانچه تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، مرتکب به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.
https://eitaa.com/zandahlm1357
⁉️تکلیف مادری که حضانت فرزند را دارد ازدواج کند چیست ؟
@lawcivil97
✅بر اساس اصلاحیه قانون مدنی ، کودکانی که والدین آنها با هم زندگی نمی کنند اعم از دختر و پسر ، تا سن 7 سالگی مادر نسبت به پدر در اولویت قرار دارد. سابق بر اصلاحیه فوق ، مادر تا دو سالگی برای حضانت کودک در اولویت بود اما با اصلاح قانون مدت اولویت مادر تا 7 سالگی کودکان افزایش یافته است. پس ازاین سن دختران تا 9 سالگی و پسران تا 15 سالگی ، تحت حضانت پدر قرار خواهند گرفت. پس از سن بلوغ یعنی دختران در 9 سالگی و پسران در 15 سالگی ، به طور کامل حق خواهند داشت که انتخاب نمایند با کدام یک از والدین تمایل دارند که زندگی کنند.
@lawcivil97
🔹موردی که می بایست به آن اشاره شود آن است که اگر مادر در مدتی که حضانت کودک با اوست مبتلا به جنون شود یا ازدواج مجدد نماید ، حق حضانت با پدر خواهد بود. اما اگر حضانت از طریق توافق میان زوجین به مادر واگذار شده باشد ، صرف ازدواج مجدد مادر ، حق حضانت او را نسبت به کودک از بین نخواهد رفت.
https://eitaa.com/zandahlm1357
#قسمت_بیست_و_سوم_نسل_سوخته:
رفیق من می شوی؟ ...
هر روز که می گذشت ... فاصله بین من و بچه های هم سن و سال خودم بیشتر می شد ... همه مون بزرگ تر می شدیم ... حرف های اونها کم کم شکل و بوی دیگه ای به خودش می گرفت ... و حس و حال من طور دیگه ای می شد ... یه حسی می گفت ... تو این رفتارها و حرف ها وارد نشو ...
می نشستم به نگاه کردن رفتارها ... و باز هم با همون عقل بچگی ... دنبال علت می گشتم و تحلیل می کردم ... فکر من دیگه هم سن خودم نبود ... و این چیزی بود که اولین بار... توی حرف بقیه متوجهش شدم ...
- مهران ... 10، 15 سال از هم سن و سال های خودش جلوتره ... عقلش ... رفتارش ... و ...
رفته بودم کلید اتاق زیراکس رو بدم ... که اینها رو بین حرف معلم ها شنیدم ... نمی دونستم خوبه یا بد ... اما شنیدنش حس تنهایی وجودم رو بیشتر کرد ...
بزرگ ترها به من به چشم یه بچه 11 ساله نگاه می کردن .. . و همیشه فقط شنونده حرف هاشون بودم ... و بچه های هم سن و سال خودمم هم ...
توی یه گروه ... سنم فاصله بود ... توی گروه دیگه ...
حتی نسبت به خواهر و برادرم ... حس بزرگ تری رو داشتم که باید ازشون مراقبت می کردم ... علی الخصوص در برابر تنش ها و مشکلات توی خونه ...
حس یه سپر ... که باید سد راه مشکلات اونها می شد ... دلم نمی خواست درد و سختی ای رو که من توی خونه تحمل می کردم ... اونها هم تجربه کنن ...
حس تنهایی ... بدون همدم بودن ... زیر بار اون همه فشار ... در وجودم شکل گرفته بود ... و روز به روز بیشتر می شد ...
برنامه اولین شب قدر رو از تلوزیون دیدم ... حس قشنگی داشت ... شب قدر بعدی ... منم با مادرم رفتم ...
تنها ... سمت آقایون ... یه گوشه پیدا کردم و نشستم ... همه اش به کنار ... دعاها و حرف های قشنگ اون شب، یه طرف ... جوشن کبیر، یه طرف ... اولین جوشن خوانی زندگی من بود ...
- یا رفیق من لا رفیق له ... یا انیس من لا انیس له ... یا عماد من لا عماد له ...
بغضم ترکید ...
- خدایا ... من خیلی تنها و بی پناهم ... رفیق من میشی؟...
.
ادامه دارد...
🌟نويسنده:سيدطاها ايماني🌟
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بامــــاهمـــراه باشــید🌹
https://eitaa.com/zandahlm1357
»
✍همیشه امیدتان به خدا باشد نه بندگانش؛چون امید بستن به غیر خدا همچون خانه عنکبوت است : سست، شڪننده و بی اعتبار... خدا به تنهایی برایتان ڪافیست..
التماس به خدا جرأت است
اگر برآورده شود ،رحمت است
اگر برآورده نشود،حکمتاست
التماس به انسان خفت است
اگر برآورده شود ، منت است
اگر برآورده نشود ، ذلت است
✅در همه حال به او اعتماد ڪنید
⏰ 🌷
https://eitaa.com/zandahlm1357
4_6030499593890825218.mp3
2.25M
تصنیف : ای برادر
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺🍂
🌺
دیده بگشا ای برادر
تیرگی ها را مپرور
آنکه از دامش رهیدی
بر نهاده دام دیگر
دشمنت کین آفریده
کینه از دین آفریده
او که از هر در بتازد
بر مه و اختر بتازد
چون ترا آشفته بیند
بر تو آسانتر بتازد
کرد و ترک و بلوچ ای دلاور
ترکمن آذری ای برادر
ای عرب ای عجم شیعه سنی
ای به هم روز غم یار و یاور
ای ز مهر وطن سینه لبریز
خون درین خاک ویرانه کم ریز
میهنت داغ دل دیده بسیار
بار اندوهش از سینه بردار
آذر افشان و شب را سحر کن
خانه فتنه زیر و زبر کن
فتنه از بیگانه زاید
کار ما از ما گشاید
تا به مهر هم نجوشیم
جام پیروزی ننوشیم
#مجتبی_کاشانی
🌺
🍂🌺🍂
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨فدَعَا رَبَّهُ أَنِّي مَغْلُوبٌ فَانْتَصِرْ ﴿١٠﴾
پس پروردگارش را خواند که من مغلوب شده ام [و از ستم و زورگویی آنان دلتنگم] بنابراین انتقام [مرا از اینان] بگیر.
فَفَتَحْنَا أَبْوَابَ السَّمَاءِ بِمَاءٍ مُنْهَمِرٍ ﴿١١﴾
پس [در پاسخ درخواستش] درهای آسمان را به آبی بسیار فراوان و ریزان گشودیم،
وَفَجَّرْنَا الْأَرْضَ عُيُونًا فَالْتَقَى الْمَاءُ عَلَىٰ أَمْرٍ قَدْ قُدِرَ ﴿١٢﴾
و زمین را به [جوشیدن] چشمه هایی [پر آب] شکافتیم؛ پس آبِ آسمان و زمین برای کاری که مقدّر شده بود به هم پیوستند،
وَحَمَلْنَاهُ عَلَىٰ ذَاتِ أَلْوَاحٍ وَدُسُرٍ ﴿١٣﴾
و او را بر کشتی که دارای تخته ها و میخ ها بود سوار کردیم
🔹سوره قمر
• •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
https://eitaa.com/zandahlm1357