#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا @zandahlm1357 @HashtominEmam آرشیو مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
کرامات امام رضا (ع)را در آرشیو هشتمین امام ☝️☝️☝️ ببینید👀
راوی : آقای مجتهد شبستری نماینده مجلس خبرگان )
من طلبه بودم و در شهر قم تحصیل می کردم و هر از چند گاهی به تبریز برای احوال پرسی فامیل می رفتم .
در یکی از همین سفرها با عده ای از اهالی روانه ی تبریز شدیم ، در آغاز حرکت ، به چه دلیلی نمی دانم تمامی سرنشینان به حضرت رضا علیه السلام متوسل شدند .
فضای داخل ماشین فضای عجیبی شد ، نوحه خواندند و به یاد غربت حضرت سینه زدند ، دلها شکست . در مسیر راه چه اتفاقی افتاد معلوم نشد ، ترمز ماشین اشکال پیدا کرده بود ، وقتی که پلیس راه به راننده فرمان ایست داد ، راننده نتوانست ماشین را نگه دارد و به یک کامیون که از مقابل می آمد ۔ برخورد نمود . اتوبوس چندین معتق زد و به پایین دره افتاد و تمام مسافران از در و پنجره ی ماشین به بیرون ریختند ؛ اما به هیچ کس کم ترین آسیبی نرسید . زنی فریاد زد که کودک شیر خوارم نیست هرجا را گشتند نبود ، داخل ماشین را که وارسی کردند
سالم زیر صندلی افتاده بود ، آوردند و به مادرش دادند . اگر نبود آن توسل و ارتباط ، یقینا یک نفر هم زنده نمی ماند ؟
هرکس آن ماشین را می دید باور نمی کرد ، فردی از آن ماشین سالم در آمده باشد ؛ اما این عنایتی بود که خود من شاهد آن بودم . توسل و توجه به امام رئوف و مهربان معجزه می کند و درباره ی سرنشینان آن ماشین چنان معجزه ی نمایانی را به رخ همگان کشید
https://eitaa.com/zandahlm1357
کنارِ دربِ ورودی، دو دست بر دیوار
توان نمانده برای گدایتان این بار
دو قطره اشک به چشم و دعای اذنِ دخول
اجازه میدهی ای هشتمین نگارِ رسول؟
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✏️📘✏️📕✏️ #متن_شرح_زیارت_جامعه_کبیره ⬅️قسمت پنجاه و ششم 🔆«يُحْيِیَ اللَّهُ تَعَالَی دِينَهُ بِكُم
✏️📘✏️📕✏️
#متن_شرح_زیارت_جامعه_کبیره
⬅️قسمت پنجاه و هفتم
🔆«بِاَبى اَنْتُمْ وَاُمّى وَنَفْسى وَاَهْلى وَمالى مَنْ اَرادَ اللهَ بَدَأَ بِكُمْ، وَمَنْ وَحَّدَهُ قَبِلَ عَنْكُمْ، وَمَنْ قَصَدَهُ تَوَجَّهَ بِكُم..»
👌می فرماید ای اهل بیت بزرگوار پدر و مادر من و جان من و خـانواده من و مال من #فدای شما باد.💕
🔰این فدایی کردن پدر و مادر نه اینکه کشتن در راه خدا باشد، منظور این است که من حاضرم از #عشق و علاقه ی خانواده بزنم و به کار برای شما بپردازم. البته حالت #افراطی❌ نشود که آدم کلا زن و بچه را رها کند، در حد معمول.
امام زمان (عج)✨ می خواهم از جمله افرادی بشوم که حاضر هستم از #خانواده مقداری بزنم 👨👩👧👦 و برای شما کار بکنم، حتی از مال خودم. طرف پول می دهد موبایل می خرد دو میلیون سه میلیون اما صد تومان برای امام زمان کمک نمی کند، برای #ترویج معارف مهدویت!
👌بعد می گوید هر که خدا را بخواهد از شما #آغاز 🌟 می کند (یعنی هر که بخواهد به خدا نزدیک بشود باید از سمت شما نزدیک شود یعنی خداشناسی از سمت شماست) و هر که بخواهد با حقیقت #توحید خدا آشنا بشود از شما🌸 باید بپذیرد و هر که بخواهد رو به خدا ببرد به شما روی می آورد.
⭕️اینکه #خدا_شناسی اول باید باشد یا امام شناسی؟ ما دو نوع شناخت داریم:
🔸اجمالی
🔸تفصیلی
1⃣- یکی شناخت #اجمالی و کلی است، ابتدا باید کلیت خدا را بدانیم که خدایی هست، عالمی را خلق🌓 کرده برای اینکه بندگانش را #هدایت بکند پیغمبرانی فرستاده بعد از پیغمبران هم امامان. این شناخت کلی است که از خدا به پیغمبر و امام✨.
2⃣- اما وقتی می خواهی #جزئی جزئی خدا را بشناسی باید بروی سراغ امام (یعنی از امام برو به پیغمبر و بعد خدا) چرا..⁉️ چون امام خدا را بهتر شناخته، بعد بالاتر می روی رسول الله (ص) بهتر #شناخته، بعد می رسی به خود خدا. پس اگر بخواهی صفات خدا🌸 و ویژگی های خدا را بدانی از #امام باید بپرسی.
🎤استاد احسان عبادی
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
فایل آموزش معارف مهدویت شماره (٩) موضوع: امام زمان در روایات شیعه و سنی (مهدویت در روایات)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از معرفت مهدوی | استاد عبادی
4_523942300229828691.3gpp
حجم:
2.26M
فایل آموزش معارف مهدویت
شماره (١٠)
موضوع: بررسی دوران اختفا امام زمان از تولد تا ۵ سالگی
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
🌷🌹🌷🌹
#شهدا
#دفاع_مقدس
🌹 کرامات شهدا
🔚 آخرین قسمت ؛
🌻 هنوز انقلاب پيروز نشده بود و حضرت امام (ره) در تبعيد به سر ميبردند. يك روز صبح كه ميخواستم او را براي نماز از خواب بيدار كنم، ديدم بيدار است و ناراحت.
🌿 پرسيدم: چي شده مادر؟
🌷 گفت: امام را در خواب ديدم. من و عده زيادي در يك طرف ايستاده بوديم و شاه و سربازان و درجه دارانش در طرف ديگر.
شاه رو به امام كرد و گفت: «پس كو آن ياران باوفايی كه از آنها صحبت ميكردي؟»
🌼 امام دست مباركش را روي گردن من گذاشت و گفت : آنهايی كه ميگفتم همين ها هستند كه به ثمر رسيده اند!
🥀 چند سالي از اين قضيه گذشت. انقلاب پيروز شد و در دوران جنگ مثل بقيه جوانان براي دفاع از مرزهاي ميهن اسلامي راهي جبهه شد.
💫 آخرين بار كه ميخواست به جبهه برود، گفت: عمليات مهمی در پيش داريم. من هم ميخواهم در آن عمليات داوطلب باشم و اگر خدا بخواهد شهيد ميشوم.
🌈 حرف هايش را زد و ساكش را برداشت و با همه خداحافظي كرد. چند روز بعد كه مارش عمليات به صدا درآمد براي ما یقین شده بود كه او به شهادت رسيده است. همين طور هم بود.
🌸 پيكر پاكش را كه آوردند ديديم درست همان قسمت كه در خواب دیده بود امام دستش را بر آن نهاده بود تركش خورده و شهيد شده است.
🖌 راوي :
مادر شهيد سيد رضا سيدين
🆔 https://eitaa.com/zandahlm1357
سید رضا نریمانی12_Narimani_fadaeian-moharam-9404_(8)_(www.rasekhoon.net).mp3
زمان:
حجم:
8.71M
🌹ما بسیجی ها پیرو خط دین و قرآنیم
تا ابد پای عهد دلهامون با شهیدانیم
🎤#سید_رضا_نریمانی
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#مهارتهای_کلامی ۹ ▪️ادب در کلام، فقط منحصر به دایرهی واژگان ما نیست، بلکه بیش از کلام، زبان بدن ما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا