5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هميشه همينطور نمي ماند يك روز كه تصورش را نمي كني
جايي كه در خواب هم نديده اي
لحظه اي كه به هيچ چيز فكر نمي كني
و تازه رها شده اي از بند آرزو
از جانب پروردگار دريافت خواهي كرد
چيزي فراتر از آنچه در طلبش بودي
چيزي ارزشمند تر و دلپذير تر!
مطمئن باش
در چنين روزي
خوشحالتر خواهي بود...😍
👤دکتر الهی قمشه ای
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هست از همه گزیر و ز الله ناگزیر. هست از همه گزیر و ز الله ناگزیر. [۲] از همه کس میشود فرار کرد و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هم خدا را میخواهد هم خرما را!
در مورد کسانی که دو سود و منفعت یا دو چیز را باهم میخواهند که داشتن هر دوی آنها امکان پذیر نیست و باید فقط یکی را انتخاب کنند.
امام صادق (علیه السلام): مَا جَعَلَ اللهُ لِرَجُلٍ مِنْ قَلْبَیْنِ فِی جَوْفِهِ یُحِبُّ بِهَذَا قَوْماً وَ یُحِبُّ بِهَذَا أَعْدَائَهُمْ؛
خداوند برای آدمی دو قلب قرار نداده است تا با یکی دوست بدارد و با دیگری دشمن بدارد. [۱]
در زمان جاهلیت، مردم نادان و غافل تکه ای از چوپ یا سنگ را خدای خود قرار میدادند و از آن حاجت میخواستند. روزی یکی از افراد نادان از درخت خرما برای خودش خدایی درست کرده بود و آن را عبادت میکرد. مدتی گذشت و از شدت گرسنگی میخواست بت را که ازخرما ساخته بود بخورد ولی میترسید به نفرین خدای خود (بت) گرفتار شود. تازه اگر خدای خود را میخورد با درد بی خدایی چگونه میتواندکنار بیاید. این بود که بر سر دو راهی قرار داشت. هم خدا را میخواست و هم خرما را. [۲]
----------
[۱]: . تقسیر نورالثقلین، ج ۴، ص۲۳۵.
[۲]: . مثلها و متل ها، ص ۲۷۵.
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه تربیت فرزند👇👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
"رویکرد هوش متعادل" «ارتباط با کودک ۲٧٣» محمود سلطانی #مهربانی- محور #ارزیابی_مثبت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5774021773519491736.mp3
6.85M
"رویکرد هوش متعادل"
«ارتباط با کودک ۲٨۰»
محمود سلطانی
#مهربانی- محور
#حمایت_عاطفی
4_5775889384213591431.mp3
5.69M
"رویکرد هوش متعادل"
«ارتباط با کودک ۲٨۱»
محمود سلطانی
#مهربانی- محور
#حمایت_عاطفی
سؤال: اگر در منزل در عوض کاری که بچه ها انجام می دهند، به آن ها پول بدهیم عادت به این کار نمی کنند و برای هرکاری پول از ما بخوان؟
پاسخ : من ابتدا مشارکت را توضیح دادم و گفتم که یک سری کارها در خانه را باید بچه ها به عنوان مشارکت انجام بدهند و قرار نیست که دیگه ریز به ریز کارهای خانه را پولی کنیم این دیگه معامله گری می شود. ما کار مشترک انجام می دهیم مثل غذا خوردن و چیدن و بردن وسایل آن؛ سهم مادر و سهم پدر و سهم کودک در انجام آن مشخص می شود. یا مثلاً بچه مهد می رود یا مدرسه می رود و درس می خواند این ها همه شغل و وظیفه ی او حساب می شود.
اما یک جاهایی بعضی کارها اضافه است. این دو باید از هم تفکیک شوند و اول مشارکت انجام شود بعد کارهای اضافه. مثل، می خواهیم دیوارها را تمیز کنیم، پسر بزرگ هم در منزل داریم، کارگر پانزده هزار تومان می گیرد مثلاً ما می گیم من بیست هزار تومان به تو پسرم میدم اما باید تمیز بشوری! بشوره تمیز کنه پولش را بگیره چه اشکالی داره؟! حتی چه خوبه که بچه ها برن و کوچه را تمیز کنند و کمک رفتگر کنند. یا کفش های همه ی اعضاء خانه را واکس بزند و در مقابلش دستمزد بگیرد. حالا ممکنه که به خاطر دستمزد بیان هی تند تند واکس بزنند حواستون باشه مثلاً فقط هفته ای یک بار دستمزد داره.
بازی های زندگی را دقت کنید که درست انجام بدهید و درست هدایت کنید روح کلام و مطلب را دریافت کنید، با کتاب و جزوه بچه بزرگ نکنید. مسئله ی مهم این است که بچه ها تلاش برای پول درآوردن را یاد بگیرند. من در این جا کلیات را مطرح کردم. هر خانواده ای باید با باورها و ارزش های خودش عمل کند. روح کلام من این است که بچه ها را برای تلاش تربیت کنید نه برای آماده خواهی. بچه ها باید بدانند که باید تلاش کنند.
یکی از مسائلی که در جامعه ی ما ندیده گرفته شده، تلاش است. تلاش فکری، جسمی، ذهنی و غیره. بیگاری در فرهنگ ما کلمه ی بدی است ولی باور کنید که چیز خوبی است. بچه ها خصوصاً کوچکترها عاشق بیگاری هستند، بیگاری یعنی کار بدون دستمزد، کار مجانی، بچه ها عاشق بیگاری هستند به خصوص تا زمانی که خیلی کوچک هستند. اما والدین به خاطر نظم و نظافت و میندازه و میشکنه و مخصوصاً به خاطر عجول بودن مانع کار بچه ها می شوند. ما می خواهیم که زود و تند و سریع همه چیز را ببندیم و درست کنیم. اجازه بدهید بچه ها کار کنند، می دونم خراب می کنند، می شگنند و گند می زنند ولی رشد می کنند. خوب تا این جا در زمینه ی تولید صحبت کردیم، در بخش بعد در زمینه ی مصرف و تفکر مصرف صحبت خواهیم کرد.
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت24}
[مباحث کودک متعادل ]