#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇 یک بنده خدایی گفت که خود امام زمان گفته در زمان غیبت من دادن خمس مباح است وا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
توی دعای عهد ما میگیم اللهم انی اجدد له فی صبیحه یومی... عهدا عقدا و بیعت له فی عنقی ... یعنی خدایا سرم بره عهدم نمیره. خب ما صبح این دعا رو میخونیم اما طبیعتا در طول روز کارایی میکنم که امام زمان رو میرنجونیم یعنی به عبارتی عهدمون رو زیر پا میگذاریم. درسته که باید مراقبه داشته باشیم اما بهرحال ما هیچکدوم معصوم نیستیم، خب حالا با این گناهانی که انجام میدیم دعای عهد خوندن بدتر نیست؟ یعنی خودمون و نعوذبالله امام معصوم را سر کار گذاشته ایم. بنظر من دعای عهد را وقتی بخونیم که حسابی روی خودمون کار کرده باشیم و سعی کرده باشیم کمتر گناه کنیم، درسته؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
❌نه، این تفکر غلطی است این فکر شیطانی است که ما دعای عهد را نخوانیم چون عهد را می شکنیم. شما عهد را شکستی.. می دانید شبیه چه چیزی است؟ شبیه کسی که توبه کرده، توبه اش را شکسته و می گوید من دیگر سمت خدا نمی روم، نخیر روایات ما می گوید دوباره به سمت خدا بروید. چون سمت خدا نروید راه وسطی نیست یا راه خدا است یا راه شیطان، تمام شد و رفت راه سومی نیست! شما اگر دوباره عهد با امام زمان (عج) نبندید راه شیطان را پیش می روید. پس دوباره به آغوش امام برگردید.
🍷جوانی شراب می خورد، دستش شیشه شراب بود و در کوچه داشت می رفت یک دفعه دید امام صادق (ع) از روبه رو میآید، شرمنده شد شیعه بود ولی.. رویش را به دیوار کرد تا آقا او را نبیند تا شرمنده نشود. خُب، امام امام بود و بهر حال علم غیب داشت، از کنار این جوان که رد میشد دستش را به پشت این جوان زد و گفت در هیچ حالی رویتان را از ما اهل بیت برنگردانید.
👈🏻یعنی انسان وقتی گناه هم می کند باز باید به سمت اهل بیت برود چون راه دیگری ندارد، راه دیگر می شود شیطان!! مثل کسی که از خانه قهر می کند راهی ندارد جز اینکه دوباره به خانه برگردد، چون اگر خانه نرود سمت رفیق ناباب میرود. شما سمت امام زمان (عج) نروی، دوباره شیطان شما را می رباید و به سمت خودش می برد.
☝️🏻بله، همه ما ممکن است دعای عهد بخوانیم و در طول روز گناه بکنیم ولی باز دوباره سمت امام برویم و با او بیعت بکنیم. این مکر شیطان است که شما تا خودتان را نساختید دعای عهد نخوانید. ای بسا امروز دعای عهد خواندید و توبه را شکستید، ولی فردا دعای عهد بخوانید و دیگر سمت گناه نروید. پس استمرار باید داشته باشیم.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷انتظار ۶ ساله حاج قاسم برای گرفتن انگشتر از رهبر انقلاب
#به_نیت_حاج_قاسم
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✨✨ 📚#جهاد_با_نفس 🎧👆 ✨ جلسه ۸ ✨موضوع: #یقین . #مرگ ، #حساب و #قضا_و_قدر . 🔊 #کلیپ_صوتی : 📚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روایت 80 کتاب جهاد.mp3
زمان:
حجم:
14.58M
✨✨ 📚#جهاد_با_نفس 🎧👆
✨ جلسه ۹
✨موضوع: انتخاب پدر ما حضرت آدم ابوالبشر علیه السلام کدام بود؟
#عقل ، #حیا یا #دین .
🔊 #کلیپ_صوتی :
📚 شرح روایات کتاب الجهاد اثر شیخ #حر_عاملی (ره)
✨ #درس_اخلاق
✅ ارسال به دیگران فراموش نشود 🙏
═══✼🍃🌹🍃✼══
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: زیادی اسم در بسمله سیوطی در حاشیه تفسیر بیضاوی مینویسد: بسیاری از مفسران ذیل بسم اللّٰه گ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
جزای قتل
حیوةالحیوان زیر کلمه حجل (کبک) مینویسد، بزرگی از بزرگان کُرد به خانه سلطانی دعوت شده بود. بر سر سفره چشمش به دو کبک افتاد، کردی به او نگاه کرد و خندید. امیر علت خنده را جویا شد. کردی گفت: در بچگی راهزن بودم؛ روزی بر تاجری دست یافتم؛ خواستم او را به قتل برسانم تضرع کرد و من توجهی نکردم. وقتی دید من حتماً او را به قتل میرسانم نگاهش به دو کبک افتاد و گفت: شهادت دهید که این قاتل من است. اکنون که چشمم به این دو کبک افتاد یاد احمقی او افتادم. امیر گفت: دو کبک گواهی دادند پس
دستور داد تا گردنش را زدند.
وحشی
می نماید چند روزی شد که آزاریت هست
غالباً دل در کف چون خود ستمکاریت هست
در گلستانی نمی جنبی چو شاخ گل زجای
می توان دانست کاندر پای دل خاریت هست
چاره ی خود کن اگر بیچاره سوزی کار تست
وای بر جانت اگر مانند خود یاریت هست
عشق بازان رازداران همند از من مپوش
همچو من بی عزتی یا قدر و مقداریت هست
چونی از شاخ گلت رنگی و بویی میرسد
یا باین خوش میکنی خاطر که گلزاریت هست
در طلسم دوستی کاندر تواش تأثیر نیست
نسخها دارم اشارت کن اگر کاریت هست
بار حرمان برنتابد خاطر نازک دلان
عمر من بر جان وحشی نه اگر یاریت هست
کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357