#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
بچه محل امام رضا: ادریس و هرمس قاضی بیضاوی در تفسیر و نیز دیگران آورده اند که ادریس پیامبر علیه الس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
فاطمه علیها السلام در صحاح
در صحیح بخاری در باب مناقب حضرت زهرا علیها السلام آمده است که پیامبر فرمود: فاطمه پاره تن من است هرکه او را خشمگین کند مرا خشمگین کرده است.
خمس
از عروة بن زبیر نقل شده است که: عایشه به وی گفت: فاطمه دختر رسول خدا پس از رحلت پیامبر از ابوبکر خواست میراث او را که از رسول خدا باقی مانده به او تسلیم کند.
ابوبکر پاسخ داد رسول خدا فرموده: ما میراثی نداریم. هرچه از او بماند صدقه است. فاطمه از پاسخ او غضبناک شد و از ابوبکر دوری کرد تا شش ماه که پس از پیامبر زندگی کرد با
ابوبکر صحبت نکرد.
فاطمه از ابوبکر درخواست کرد تا حقوق وی را از خیبر و فدک و صدقه ای که از رسول خدا در مدینه است در اختیار وی قرار دهد، وی پاسخ نداد و گفت میترسم فرمان رسول خدا زیر پا افتد، عمر صدقات مدینه را در اختیار علی و عباس گذاشت و خیبر و فدک را که صدقه رسول خدا میشمرد، در اختیار خلیفه میدانست.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه
من نهج البلاغه میخوانم
https://eitaa.com/zandahlm1357
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹#حکمت_شماره_225
و قال عليهالسلام
الْعَجَبُ لِغَفْلَةِ الْحُسَّادِ، عَنْ سَلَامَةِ الْأَجْسَادِ!
امام عليه السلام فرمود:
در شگفتم كه چگونه حسودان از سلامتى خويش غافلاند.
شرح و تفسير
حسد دشمن سلامتى
امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانه به يكى از آفات حسد اشاره كرده مىفرمايد:
«در شگفتم كه چگونه حسودان از سلامتى خويش غافلاند»؛ (الْعَجَبُ لِغَفْلَةِ الْحُسَّادِ، عَنْ سَلَامَةِ الْأَجْسَادِ!) .
«حُسّاد» جمع «حسود» است.
روشنترين تفسير براى گفتار حكيمانۀ بالا آن است كه حسد روح و قلب انسان را مىفشارد و بر اثر اين فشار، انسان بيمار مىشود و گاهى از شدت حسد دق مىكند و مىميرد، زيرا مىبيند شخص محسود داراى نعمتهاى مختلفى است. هرچه نعمت او بيشتر مىشود، غم و اندوه حسود فزونتر مىگردد. گاه به حالت افسردگى كشيده مىشود و گاه به بيمارى جسمانى مبتلا مىگردد، زيرا رابطۀ روح و جسم به اندازهاى است كه ناراحتىهاى روحى فورا در جسم اثر مىگذارد و سلامت انسان را مختل مىكند.
بنابراين حسودان آرزو مىكنند نعمت شخصى كه مورد حسد است زائل گردد؛ خواه اين نعمت مقام باشد يا مال و ثروت. در حالى كه با حسد خويش نعمتى را كه از آن نعمتها بزرگتر است از دست مىدهند و آن نعمت سلامتى است كه هيچ نعمتى با آن برابرى نمىكند. اگر تمام دنيا را به كسى بدهند؛ ولى مبتلا به بيمارى سرطان يا فلج و از كارافتادگى دست و پا و سر و صورت باشد كمترين ارزشى براى او ندارد و اگر همه چيز را از او بگيرند و سلامتى را به او باز گردانند به يقين خوشحال خواهد شد.
آرى. بعد از ايمان و عقل كه از نعمتهاى معنوى است برترين نعمت مادى سلامت جسم است كه حسود آن را به آسانى از دست مىدهد.
بعضى از شارحان نهج البلاغه معناى ديگرى براى اين كلام مولا ارائه كردهاند كه بسيار بعيد به نظر مىرسد و آن اينكه امام عليه السلام مىفرمايد: چرا حاسدان نسبت به مال و جاه ديگران حسادت مىورزند؟ چرا نسبت به سلامتى آنها كه از مال و جاه برتر است حسودى ندارند؟ اين در واقع كنايه از اهميت نعمت سلامتى است.
روشن است كه هدف مولا اين نيست، زيرا معناى اين سخن آن مىشود كه حسودان را تشويق كنيم بر سلامتى ديگران حسادت بورزند. از سويى ديگر حسادت در جايى است كه انسان فاقد نعمتى باشد و ديگرى را واجد آن بداند و با توجه به اينكه حاسدان غالباً از سلامت برخوردارند، حسادت نسبت به سلامتى ديگران معنا ندارد.
آنچه تفسير اول را تأييد و تثبيت مىكند روايات فراوانى است كه در نهج البلاغه يا كتب ديگر از اميرمؤمنان عليه السلام نقل شده است. از جمله در حكمت ٢٥٦ مىخوانيم:
«صِحَّةُ الْجَسَدِ، مِنْ قِلَّةِ الْحَسَدِ ؛صحت بدن بر اثر كمى حسد حاصل مىشود». ١
در حديث ديگرى كه مرحوم علامۀ مجلسى در بحار الانوار نقل كرده است مىفرمايد:
«الْحَسَدُ لا يَجْلِبُ إلَّا مَضَرَّةً وَ غَيْظاً يُوهِنُ قَلْبَكَ وَ يُمِرِّضُ جِسْمَكَ ؛حسد جز زيان و خشمى كه قلب تو را سست مىكند و بدنت را بيمار مىسازد به بار نمىآورد». ٢در حديث ديگرى نيز از آن حضرت آمده است:
«لا راحَةَ لِحَسُودٍ ؛حسود هرگز به آسودگى نمىرسد». ١
آفات حسد منحصر به اين مورد نيست گرچه اين مورد بسيار مهم است. يكى ديگر از آفات حسد آن است كه تلاش و كوشش و نيروى انسان را به جاى اينكه به جنبههاى مثبت سوق دهد در جنبههاى منفى نابود مىكند به گونهاى كه اگر تلاشى را كه براى زوال نعمت الهى از ديگرى به كار مىگيرد جهت به دست آوردن براى خويش به كار مىگرفت چه بسا از محسود هم برتر و بالاتر مىشد.
از اين گذشته، حسد ممكن است به ايمان و توحيد انسان لطمه بزند، زيرا حسود در اعماق دلش خدا را در تقسيم نعمتها حكيم نمىشمارد، زيرا اگر قسمت الهى را روى حكمت مىدانست و به آن راضى بود در دام حسد گرفتار نمىشد.
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفحه
گلدان من🌳🌳🌳🌳
با ما همراه باشید👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
#سانسوریاپاکوتاه
(((زردشدن برگها)))
🌵✅ازابیاری زیاد در حال زرد شدن وپوسیدگی هست از گلدون کامل دربیارین ساقه ها و ریشه ها رو چککنین اگه پوسیدگی داشت کاتش کنین وبزارین پینه ببنده و بکارین
💦 ابیاری اول با قارچ کش چهار روز بعدازکاشت انجام بدین
✅در فصل سرما ابیاری رو دیر به دیر انجام بدین و هم چنین با اب ولرم ،خاکتون هم مخلوط خاک کاکتوس وکوکوپیت باشه
#عوامل اصلی توقف رشد گیاهان🌱
۱- خاک گیاهان:🏝
گیاهان برای تأمین انرژی خود به خاک خوب و غنی احتیاج دارند که سرشار از مواد و املاح معدنی باشد. گیاهانی که در گلدان نگهداری میشوند باید مرتب و هر چند سال تعویض خاک شوند
و خاکی جدید جایگزین خاک قبلی شود. خاکها پس از مدتی فقیر شده و ترکیب و اسیدیته خود را از دست میدهند
و نمیتوانند رشد خوب و مطلوبی برای گیاه فراهم آورند و به همین علت باعث توقف رشد گیاه میشوند.
⛥ (\(\
(„• ֊ •„) ♡
┏━∪∪━━━━
#عوامل اصلی توقف رشد گیاهان🌱
۲- نور محیط:☀️
هر دسته از گیاهان به میزان مشخصی از سطح نور نیاز دارند و همانطور که میدانید بهترین و کاملترین طیف نوری برای گیاهان نور خورشید میباشد و هیچ نوری نمیتواند جایگزین نور طبیعی خورشید شود.
اگر سطح تابش نور و مدت زمان دریافت نور گیاه از حد متوسط کمتر باشد، باعث کم پشت شدن برگهای گیاه و ساقههای ضعیف و توقف رشد آنها میشود.
حتی نور دریافتی زیاد از حد نیز میتواند باعث سوختگی برگ و ساقه و توقف رشد شود، پس نور گیاه باید تنظیم باشد.
⛥ (\(\
(„• ֊ •„) ♡
┏━∪∪━━━━━━
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: توصيه ۴۱) اگر شغل شما لوازم بهداشتي است يا شغلي كه بيشتر با خانمها معاشرت داريد علاوه بر پ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا