#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#حساب_کتاب خیلی اوضاعت خرابه 💥! اتفاقاً اوضاع شما خراب است اگر؛ اوضاع کس دیگری را خراب میبینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#حساب_کتاب
💰اهل پساندازی و #حساب_کتاب ؟
آفـــرین ...اما فراموش نکن؛ پس انداز، همیشه خوب نیست؛ گاهی باید دائمی، دست و دلباز بود!
دقیقاً همان جا که باید از محبتت مایه بگذاری و خرج کنی!
دخل و خرجِ محبتها با بقیه دخل و خرجها کمی فرق میکند...
مبادا زیادی پس انداز کنی، و محبت، درون صندوقچهٔ دلت بماند و بگندد!!...
💥نترس کم نمیآوری...
از چشمه هرچه بیشتر آب برداری؛ بیشتر میجوشد.
اگر جایی از زندگی تلخی دیدی؛
ببین شیرینی محبت را کجا و به خیال کدامین روز مبادا ذخیره کردی؟
💥 اصلا برای محبت روز مبادایی وجود ندارد...
اگر درست، بموقع و بجا خرج نکنی، خط فاصله ای به نام #عادت ، بین تو و همسرت، والدینت، فرزندت، دوست و همکارت ..... و بین تو و "خـــدا" حائل میشود...
محبت فقط با خرج کردن زیاد میشود!
https://eitaa.com/zandahlm1357
📚ملانصرالدین و خر!!!
یک روز ملا نصر الدین برای تعمیر بام خانه خود مجبور شد، مصالح ساختمانی را بر پشت الاغ بگذارد و به بالای پشت بام ببرد. الاغ هم به سختی از پله ها بالا رفت . ملا مصالح ساختمانی را از دوش الاغ برداشت و سپس الاغ را بطرف پایین هدایت کرد.
ملا نمی دانست که خر از پله بالا می رود، ولی به هیچ وجه از پله پایین نمی آید. هر کاری کرد الاغ از پله پایین نیآمد. ملا الاغ را رها کرد و به خانه آمد که استراحت کند. در همین موقع دید الاغ دارد روی پشت بام بالا و پایین می پرد. وقتی که دوباره به پشت بام رفت، می خواست الاغ را آرام کند که دید الاغ به هیچ وجه آرام نمی شود. برگشت.
بعد از مدتی متوجه شد که سقف اتاق خراب شده و پاهای الاغ از سقف چوبی آویزان شده، و سرانجام الاغ از سقف به زمین افتاد و مرد!
ملا نصر الدین با خود گفت لعنت بر من که نمی دانستم اگر خر به جایگاه رفیع و بالایی برسد هم آنجا را خراب می کند و هم خودش را از بین می برد!!!
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
اَسبَت را کجا پنهان کردی؟
▪️ تا اینجای کار که همه چیز خوب پیش رفته است؛ هم از کسی که دوستش دارم دفاع کردم و هم خطری مرا تهدید نمیکند؛ حتی اگر خطری هم در کار باشد، راهِ فرار را میدانم. «ضحاک بن عبدالله مشرقی» از کسانی بود که در واقعهی عاشورا حضور داشت اما... او حضور و حمایتی موقت و مشروط به امام حسین پیشنهاد داده و برای فرار، اسبش را در میان خیمهها پنهان کرده بود. گویا از همان اول، قصد ماندن نداشت.
▫️ مبادا ما هم برای پایِ کار امام زمان بودن، شرط و شروط بگذاریم! شرطهایی مانند: تا وقتی که خانواده، جان یا مال و آبرویم به خطر نیفتند؛ تا وقتی که احساس کنم مفید هستم و یا تا وقتی که تعدادمان کم نشود و... . اینها شاید توجیهاتِ خوبی باشند، اما کربلا هم پُر از توجیهاتِ قابل ملاحظه بود که نتیجهاش زیانکار شدنِ توجیه کنندگان شد.
▪️ برای پای کارِ امام بودن و ماندن، باید امام زمان، از همهی علایقَت عزیزتر باشد؛ سخت است، اما عاشقی سختی را لذت بخش میکند؛ همانطور که تیر خوردن، باعث لبخندِ سعید بن عبدالله شد و مرگ برای قاسم بن الحسن همچون عسل شیرین بود.
#توجیه_المسائل_کربلا ۱۹
.......:
پیراهنِ عثمانمداران
▪️ حتماً این جملات را شنیده یا حتی به کار بُردهاید: ما را چه به سیاست؟ یا سیاست پدر و مادر ندارد، ولش کن، راحت زندگیت را بکن. آیا این جملات توجیه خوبی برای کوتاهی کردن است؟!
▫️ برخلاف تصورِ عدهای، سیاست بسیار هم مهم است. مهم است چون کربلا مهم بود. سیاستمدارانی که به جدایی دین از سیاست اعتقاد دارند، در واقع دین را بیخطر میخواهند. آنان با سوءاستفاده از ناآگاهی مردم، بیشترین سود را میبرند. اگر مردم در عرصهی سیاست، ناآگاه و بیتجربه باشند، به راحتی با شُبهاتِ سیاسی، فریب میخورند و به قاتلان یا دشمنانِ امام تبدیل میشوند. مانندِ کسانی که تنها به خاطرِ یک شبههی سیاسی (ماجرای قتل عثمان) در سپاهِ یزید بودند. از طرف دیگر، زهیر بن قین که عثمانی مسلک بود، با رفع این شبهه، به جمع یارانِ امام پیوست.
▪️ یک مثال امروزی: گاهی عدهای با اینکه دیندار هستند، تنها به خاطر جهلِ سیاسی، به نفعِ دشمن کار میکنند؛ مانند افرادی که در ملأ عام قمهزنی میکنند. آنها با این کار، در واقع خوراک رسانهای دشمن را تامین میکنند و دشمن از این کار آنها برای بد جلوه دادنِ شیعیان استفاده میکند.
▫️ میتوان با معرفیِ دین، همراه با آگاهی و سواد سیاسی، مردم را از خطرِ بازیها و شُبهات سیاسی نجات داد. باید مراقب باشیم؛ امروز حتی کسانی هستند که مردم را با شُبهه سیاسی، در مقابل امام زمان قرار میدهند.
#توجیه_المسائل_کربلا ۲۰
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
👌نظر به اهمیت این بحث لازم است تا توضیحات روشنگرانه یکی از محققان را در اینجا نقل کنیم:👇 📝این اتهام
🔸رخدادهای پیش از بدر ..
☝️پس از شکل گیری جامعه اسلامی مدینه، و آنگاه که یهودیان و بقایای مشرکان ضمن تعهداتی تحت کنترل در آمدند، رسول خدا (ص)✨ متوجه بیرون شد. آن حضرت با درایت توانسته بود مدینه را با وجود پراکندگی قبایل و طوایف آن و حتی قدرت قابل توجه یهود به صورتی یکپارچه ↪️ و بر اساس ضوابطی معقول تحت کنترل یک دولت 🌐 مرکزی در آورد.
♻️همه این کارها برای آن بود تا علاوه بر از میان بردن مقاومت داخلی، زمینه برخورد با مهمترین و اصلی ترین دشمن؛ یعنی قریش آماده شود. مهاجرین که اکنون بالغ بر دویست نفر 👥 می شد، خانه و کاشانه خویش را از دست داده بودند و علی رغم کمک انصار، زندگی بسامانی نداشتند. آنان به هیچ روی بر آن نبودند تا برای همیشه⏳ در مدینه بمانند بنابراین باید با قریش روبرو می شدند.
💭تا آنجا که می دانیم قریش در آن زمان، به دلیل اشتغال به تجارت سر جنگ نداشتند. تجارت💰 با سوریه تنها از راهی ممکن بود که با اندکی فاصله، از حاشیه مدینه صورت می گرفت. قریش نمی توانست از این موقعیت بگریزد چنانکه نمی توانست راه دیگری خلق کند! بنابراین نقطه ضعف🌀 قریش کاملا روشن بود؛ و این درست چیزی بود که رسول خدا (ص) بر آن انگشت نهاد. اکنون قریش باید پاسخ تعدی های چندین ساله خود را بر ضد مسلمانان🧔🏻🧕🏻 دریافت می کرد.
🎇تا پیش از بدر چند رخداد ساده روی داد که قریش چندان جدی تلقی نکرده و امید آن داشت که بتواند به نحوی خود را از بند این مشکل برهاند؛ اما مسلمانان دست بردار نبودند، بویژه مهاجران که هستی خویش را در مکه 🕋 از دست داده و سالها فشار ستمگرانه قریش را تجربه کرده بودند.
🔆رسول خدا (ص) در مواردی گروهی را به فرماندهی شخصی از صحابه به جنگ می فرستاد⚔ که اینها "سریه" نام می گرفت در مواردی نیز خود در جنگ حاضر می شدند که این نبردها "غزوه" نامیده میشد.🔖 چهار غزوه پیش از بدر برای حمله به کاروانهای قریش صورت گرفته که موفقیتی در بر نداشته است. اقدامات مزبور نشان آن بود که رسول خدا (ص) حاضر است با قریش درگیر شود. طبیعی است که قبایل👨👩👧👦 دیگر باید حساب کار خویش را داشته باشند.
🔸مناسبات با یهود تا پیش از بدر
📝در قراردادی که پیش از این، از آن به عنوان نخستین قانون اساسی یاد کردیم، ضوابطی برای رابطه متقابل یهودیان و مسلمانان یاد شده بود، اما روشن بود که یهود نمی توانند با مسلمانان ارتباط دوستانه ای🤝 داشته باشند.
🔰زیرا اولا یهودیان شاهد تسلط اسلام بر تمامی آن نواحی بوده و آینده خویش را در خطر می دیدند
🔰و ثانیا اسلام از لحاظ دینی، دین یهود را از بنیاد مورد انتقاد و ایراد قرار داده بود. پیش از آن در مکه، آیات فراوانی در قصص انبیاء آمده بود که بنی اسرائیل را مورد توبیخ❌ قرار داده و از اعمال نادرست آنان در برابر انبیاء گله کرده بود. اینکه چگونه یهودیان می توانستند در برابر دین جدید که به تحدی آنان برخاسته بود ساکت بمانند⁉️
👈تحمل چنین برخوردی که نوعی افشاگری تاریخی برای بنی اسرائیل و یهود به شمار آمده و ویژگی های فکری و اخلاقی آنان را اینچنین برملا می کرده، بر یهودیان بسیار دشوار بوده است، آن هم در کتاب مقدسی📖✨ چون قرآن که ساکنان مدینه آیاتش را حفظ می کنند و مکرر میخوانند.
☑️بدین ترتیب یهودیان صرف نظر از قراردادی که با رسول خدا (ص) داشتند، دست از حمله فکری بر نمی داشتند. باید توجه داشت که یهودیان تنها گروهی بودند که به جد، با اسلام و مسلمانان به جدل دینی پرداخته اند. ابن اسحاق با اشاره به حسادت💥 آنان به خاطر ظهور پیامبری در عرب می گوید: آنان دائما از روی لجبازی سوالاتی از آن حضرت کرده و در تلبیس حق به باطل می کوشیدند.
🔹ادامه دارد ...
✍بـرگرفته از کتاب: "تـاریخ
سیاسی اسلام، ج1، ص462-471"،
رسول جعفریان.
#تاریخ_سیاسی_اسلام ۳۳
تاریخ پهلوی 7.MP3
10.12M
💠 دوره #تاریخ_پهلوی 7
🔰 موضوع : ملی شدن صنعت نفت
🎤 با تدریس #استاد_عبادی از اساتید مهدویت کشور و پژوهشگر حدیث و تاریخ
👈 دوره در سطح تربیت مربی برای پاسخ به شبهات #پهلوی می باشد