وقتی خدا بخواهد پدر کسی را بسوزاند هیزمش را با دست خودش جور میکند.
هر انسان بد کار و خطا کاری نتیجه کارهای بدش را خواهد دید و ممکن است به دست خودش به سزای اعمالش برسد. با ستم و ظلم به پست و مقام و ثروت
رسیده و روزی نیز همین مقام و ثروت بلای جانش میشود و جانش را به باد فنا میدهد.
https://eitaa.com/zandahlm1357
ای تمنا ز همه، لطف و کرامت از تو
خواهش از ما و نشان دادنِ قامت از تو
دلِ بیمار و تمنای عیادت از ما
لبِ خندان و طبابت بسلامت از تو
اِلتجا در طلبِ آن رخِ محشر از ما
پرده برداشتن از وجهِ قیامت از تو
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج✨🌺
#آغاز_ولایت_امام_زمان(عج)💚
#مبارڪباد✨🌺
https://eitaa.com/zandahlm1357
CQACAgQAAx0CSmRjDAACO5RhaaNAiPzNFN-9CjWTshkjpmm9owAC1QgAAqJHuVBsbUbuQoUGpiEE.mp3
4.33M
🌸 #آغاز_ولایت_امام_زمان(عج)
💐این من و این حال پریشانی ام
💐عابر این کوچه ی بارانی ام
🎤 #محمودکریمی
👏 #مدیحه_سرایی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#متن جلسه 4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵 شاه خطاب به فرمانده نیروی هوایی: تو خر خوبی هستی!!!
#شما_یادتون_نمیاد_ولی...
💠 #شاه آنچنان ارزشی برای فرماندهان #ارتش قائل بود که ربیعی، آخرین فرمانده نیروی هوایی شاه، به خبرنگاری که برای مصاحبه با او رفته بود، گفت: وقتی وارد اتاق شاه شدم، سلام دادم، تعظیم کردم و دولّا شدم. گذاشت تا کفش برّاق ایتالیایی اش را ببوسم و بعد با لبخندی که بر لب داشت، به من گفت که قصد دارد مرا فرمانده نیروی هوایی کند.باور نمی کردم. اشک شادی در چشمم حلقه بست و بعد به من گفت: «آیا می دانی در نیروی هوایی، چند نفر از تو ارشدترند؟» می دانستم دست کم پنج نفر از مربیان و استادان خودم هنوز در نیرو بودند. نام بردم و بعد پرسید: «می دانی چرا تو را انتخاب کردم؟» نمی دانستم. در چشمانم خیره شد و گفت: «برای اینکه #تو_خر_خوبی_هستی »!
📚منبع:کتاب 275 روز بازرگان، مسعود بهنود(کارشناس شبکه های بی بی سی فارسی و صدای آمریکا) ، صفحه 88
🌐 #پهلوی_بدون_سانسور با ما همراه باشید👇👇👇
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
💌یکی دیگر از مخاطبان رسول خدا (ص) نجاشی حاکم حبشه بوده است. درباره این که نجاشی حبشه در ⏳سالهای نخست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🗯گفتنی است که وقتی رسول خدا (ص) به خیبر رسید یهود برای کار از قلعه ها خارج می شدند که یکباره چشمشان به سپاه اسلام افتاد👀. این نشان می دهد که آنها آگاهی از آمدن سپاه نداشته و رسول خدا (ص) به دقت خبر حرکت سپاه را پنهان نگاه داشته است.
👈خیبریان برای حمایت غطفانی ها به آنان قول دادند تا در صورت شرکتشان در جنگ، نیمی از محصول خرمای یک ساله خیبر را به آنان دهند↪️. گفته شده که آنها پس از شنیدن خبر حمله آماده شده و مرحله ای نیز جلو آمدند، اما از آنجا که برای خانواده های خود احساس خطر کردند بازگشتند.👨👩👧👦
خیبر منطقه وسیعی بود که نخلستانهای بیشماری🏝 داشت. در آن منطقه وسیع قلعه های چندی با فاصله از یکدیگر بود که آنها را حصن می نامیدند. برخی از آنها به اندازه ای وسیع بودند که چند قلعه کوچکتر 🏰 را در خود جای داده بود. این قلعه ها یکی پس از دیگری به دست مسلمانان سقوط می کرد.
👌غزوه خیبر صحنه ای دیگر از دلیری های امام علی (ع)😍 است. این بار ابراز این دلیری به گونه ای بود تا در قیاس با دیگر صحابه، فضیلت و برتری امام و سهم بالای او در تحولات صدر اسلام در اذهان باقی بماند.🌸
در فتح یکی از قلعه ها رسول خدا (ص) صبحگاهان فرماندهی را به ابوبکر سپرد، اما حصن مزبور تا شب گشوده نشد. فردای آن روز، رایت در دستان عمر قرار گرفت و باز گشوده نشد. ☀️صبح روز سوم امام علی (ع) با سپاه حرکت کرده و قلعه یهودیان گشوده شد.
🗣ابن اسحاق از ابورافع نقل می کند که من در کنار علی (ع) بودم که با یک یهودی درگیر شد و سپر🛡 از دستش افتاد. آن حضرت در حصن را برداشت و تا پایان نبرد، به عنوان سپر از آن بهره گرفت. ابورافع می گوید: پس از جنگ، ما هشت نفر کوشیدیم تا در را برگردانیم نتوانستیم.
💠یکی دیگر از رشادت های امام در این جنگ، کشتن مرحب یهودی است که از شجاع ترین خیبریان بوده است.
در این جنگ پانزده نفر از مسلمانان به شهادت رسیدند.🥀
👈توجه به دو رخداد کوچک، اما باارزش در طی فتح خیبر مناسب می نماید. در جریان حمله به قلعه ناعم، آمده است که رسول خدا (ص) فرمود: تا پیش از دستور او کسی جنگ را آغاز نکند. علی رغم این دستور، مردی از قبیله اشجع بر یک یهودی حمله کرد و در نهایت⚔ به دست مرحب یهودی کشته شد. به رسول خدا (ص) خبر دادند که فلان شخص شهید شد. حضرت فرمود: آیا پس از آن که من از جنگ نهی کردم⁉️ گفتند: آری، فرمود: بهشت بر گناهکار روا نیست.
📚در نقلی دیگر آمده که در جریان حصار، غلامی حبشی از یهودیان به رسول خدا (ص) ملحق شده و اسلام را پذیرفت. او چوپان گوسفندانی🐑 بود و پس از مسلمان شدن گفت که این گوسفندان امانت در دست من بوده اند، حضرت فرمود تا آنها را به سوی صاحبش براند و باز گردد.
💢 پس از خاتمه جنگ غنایم به دست آمده از جنگ میان مسلمانان تقسیم شده و خمس آن برای پیامبر (ص) باقی ماند.
🏜"فدک" یکی از مراکز یهودیان بود که با منطقه خیبر اندکی فاصله داشت. رسول خدا (ص) همزمان جنگ با خیبریان، کسانی را به فدک فرستاد تا آنها را به اسلام دعوت کند 🏇. آنان قدری صبر کردند تا سرنوشت خیبر را بدانند و پس از آن بود که بدون هیچگونه درگیری با رسول خدا (ص) مصالحه کردند. از آنجا که منطقه فدک🗺 بدون جنگ در اختیار رسول خدا (ص) قرار گرفت، همانند دیگر غنایم میان مسلمانان تقسیم نشد و "خالصه" رسول خدا (ص)✨ گردید.
پس از رحلت رسول خدا (ص) فاطمه (س) به استناد شهادت ام ایمن، علی بن ابی طالب (ع) و فرزندانش بر این که فدک به آن حضرت واگذار شده از ابوبکر خواست تا آن را به وی باز پس دهد، اما ابوبکر نپذیرفت❌. این مشکل تا قرنها میان خلفا و علویان وجود داشت و مامون با استناد به شهادت افراد مزکور، فقیهان عصر خویش را به دادن رای به ملکیت فدک از سوی علویان تحریض کرد🗞. گرچه پس از مدتی متوکل آن را باز پس گرفت.
👈پس از پایان این غزوه، مهاجران حبشه به رهبری جعفر بن ابی طالب، پس از پانزده سال به مدینه بازگشتند. بازگشت آنان به مدینه، در پی نامه ای✉️ بود که رسول خدا (ص) به نجاشی فرستاده و از او خواسته بود تا وسایل بازگشت مهاجران را فراهم کند. پیامبر✨ با دیدن جعفر فرمود: نمی دانم به فتح خیبر خوشنود باشم یا به قدوم جعفر✨. آنگاه پیشانی جعفر را بوسید.
🔹ادامه دارد ...
✍بـرگرفته از کتاب: "تـاریخ
سیـاسی اسلام، ج1، ص602-610"،
رسول جعفریان.
#تاریخ_سیاسی_اسلام ۵۱