#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
در هوش متعادل ما مي خواهيم شخصيت را بر پايه ي تفكر سنتي به روز شده و با كمك علم تعريف كنيم. به همين
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ما به مهارت ها ادب مي گوييم. ادب بر پايه ي اخلاق و فطرت است. اولين مهارت يا ادبي كه مي خواهيم به آن بپردازيم ادب كلام است. ادب حرف زدن. ما ادب كلام نداريم. نه اين كه حرف زدن بلد نباشيم بلكه بحث خشونت ها و خشونت هاي كلامي را به ياد آوريد.
شخصيت و امنيت با هم كاملاً عجين هستند به همين دليل مي خواهيم روي خشونت هاي كلامي تمركز بيشتري كنيم و احساسات پشت اين خشونت ها را ببينيم.
بدون سرزنش و با نگاه مسئول به محاوره هاي مان خوب نگاه كنيم، به حرف زدن هايمان توجه كنيم و ببينيم كه از چه كلماتي استفاده مي كنيم. تعداد كلماتي كه براي صحبت كردن از آن ها استفاده مي كنيم چند تا هستند؟ تا حالا شمرده ايد؟ در خزانه ي لغات ما چه قدر لغت وجود دارد و چه قدر به اين لغات دسترسي داريم؟ در بازي هاي كلامي خلاق خيلي اهميت دارد كه در خزانه ي لغات ما چه قدر لغت وجود دارد؟ آن ها را بنويسيد. در محاوره هايمان چه قدر قدرت تفهيم و تفهم داريم؟
#شخصیت {قسمت14}
[مباحث کودک متعادل ]
يكي از اركان ايجاد شخصيت در كودك كلام است. از چه كلماتي با بار ارزشي آن ها استفاده مي كنيم؟ چه قدر كلمات سخيف و زشت به زبان مي آوريم؟ و چه قدر از كلمات بي ارزش استفاده مي كنيم مثلاَ به جاي اين كه بگوييم "كنترل تلويزيون را بده" مي گوييم "اون ماس ماسك را رد كن بياد" وقتي عصباني مي شويم چي به بچه هايمان مي گوييم و از چه كلماتي در عصبانيت استفاده مي كنيم؟
تمرين: هر چي فحش بلديد روي يك كاغذ بنويسيد حتي زشت ترين كلمات و ناسزاهايي را كه بلديد را بنويسيد در ضمن اين كار بايد كاملاً خصوصي انجام شود. يك فحش نامه از ساده ترين كلمات مثل بي شعور شروع كنيد تا كلماتي كه حتي تا به حال به زبان نياورده ايد ولي بلد هستيد و در ذهن تان هست، بنويسيد. با اين كار متوجه مي شويم كه چه قدر در ذهنيت ما كلمات سخيف و زشت حاكم است و چه قدر كلمات زيبا حاكم است.
و حالا من چگونه مي توانم با اين خزانه ي لغات زيبا يك صحنه ي زيبا را تصور كنم. چه قدر صحنه ي زيبا در زندگي تان ديده ايد؟ چگونه مي توانيد آن ها را تفسير و توصيف كنيد.
#شخصیت {قسمت15}
[مباحث کودک متعادل]
4_5996722248793199160.mp3
13.97M
《تعلیم و تربیت - محمود سلطانی》
- حظ و لذت
#تعلیم_و_تربیت ۱۳
4_6035249428288257965.mp3
17.94M
《تعلیم و تربیت - محمود سلطانی》
- پاسخ به چند سوال
- نیاز
- نوازش
#تعلیم_و_تربیت ۱۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : کودکان را با این سه امر تربیت کنیم
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_فرحزاد
@dars_akhlaq.mp3
2.67M
🔊 #کلیپ_صوتی
🌹حجتالاسلام والمسلمین استاد الهی
⚠️ شوهرم مبتلا به شبکه های مجازی و بعضا تصویر و #کانالهای نامناسب است، برای تربیت فرزندانم نگرانم⁉️
✅پرسش و پاسخ (11)👌#فوق_العاده
#سبک_زندگی_اسلامی
سلام نوزاد۵۳روزه خیلی قولنج داره قطره کولیک هم بهش میدم اما بازم کولیک داره لطفا راهنمایی کنید واینکه برای خودم چی خوبه تاشیرم صاف بشه ممنونم
#تغذیه نوزاد
در کودکانی که فقط شیر مادر می خورند، باید مادر #تغذیه خوبی داشته باشد تا جایگزین قطره مولتی ویتامین گردد. به جای قطره آهن حتماً از عرق خونساز (آب آهن تاب) برای مادر و نوزاد استفاده نمایند.
✴️ از چهار ماهگی نیز غذای کمکی را شروع کنید. شیره انگور، عصاره گوشت و راسته گوسفند به کوک بدهید. عسل و مغزهای خشکبار (مثلاً به شکل کوبیده شده) نیز زیاد به ایشان بدهید.
✴️ اگر هم به صورت دائم حسوم در ظروف مورد تائید شما باشد، قطعاً کودکان شما دچار کمبود آهن نخواهند شد و به هیچ وجه نیازی به قطره آهن (که دارای عوارضی از جمله بیش فعالی است) نمی باشد.
✴️ به کودکان بالای چهار ماه باید غذای کمکی مغذی بدهید. مزاج سنی کودکان گرم و تر است و باید غذاهای گرم و تر به آن ها بدهید تا به رشد آن ها کمک کنید. با گندم و گوشت گوسفندی و نخود غذا برای او درست کنید. انجیر، خرما و انگور به بچه بدهید و نگذارید با تغذیه نادرست سلامت مزاج او مبتلا به تغییرات و عادات نامطلوب شود.
✴️ اولین غذای کمکی که برای بچه شروع می کنید بهتر است #حریره_بادام باشد و بعد از ۲ هفته به تدریج سوپ با گوشت پرندگان یا گوسفندی بدهید. لبوب و مغزها را به بچه بدهید.
اگر خانم خانه قدری هنر و سلیقه داشته باشد می تواند مواد خوراکی سالم که خوشمزه، خوشگل و خوشرنگ باشد تهیه نماید که بچه به آن علاقه مند شود و جایگزین یخمک، ژله و هله هوله های دیگر گردد.
✴️ مثلاً بادام، گردو و دیگر مغزها را با عسل مخلوط کنند و با آب لبو رنگین نمایند و در یخچال بگذارند تا خنک شود. عسل هم به اندازه بدهید و خیلی افراط نکنید. روزی دو الی سه قاشق غذاخوری کفایت می کند. بچه ها هم مانند بزرگترها مزاج خاص خود را دارند که از علائم و ویژگی هایشان می توانید متوجه شوید که مزاج جبلی (ذاتی) و مادرزادی آن ها چیست و بسته به مزاج آن ها میزان مصرف عسل را می توانید کم و زیاد نمائید.