14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖يُولِجُ اللَّيْلَ فِي النَّهَارِ وَيُولِجُ النَّهَارَ فِي اللَّيْلِ وَسَخَّرَ الشَّمْسَ وَالْقَمَرَ كُلٌّ يَجْرِي لِأَجَلٍ مُسَمًّى ۚ ذَٰلِكُمُ اللَّهُ رَبُّكُمْ لَهُ الْمُلْكُ.
🔹سوره مبارکه فاطر، آیه۱۳🔹
🌀دقایقی با فرازهای شاهکار و روح نواز استاد محمد عبدالعزیز حصان
✍نابینا بودن شیخ موجب شده تا کمتر اسیر زرق و برق مجلس شود و ارتباط قلبی بهتری با خالق یکتا و فضای آیات قرآن کریم پیدا کند.معنویت، خشوع و احساس در این فراز تصویری قابل توجه است.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای عهد تصویری
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
تواضع حضرت رضا (ع) ياسر، خادم آن حضرت ميگويد حضرت رضا هميشه با خدمه و كارگرهاي خود غذا ميخورد و د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
توحيد
بزنطى عليه الرحمة نقل مى كند: مردى از ماوراء نهر بلخ خدمت امام رضا (ع) آمد و گفت: از شما سؤالى مى كنم اگر جواب داديد به امامتان معتقد خواهم بود، حضرت فرمود: از هر چه مى خواهى بپرس.
گفت: مرا از خدايت خبر بده، در كجا بوده و چطور بوده و بر چه چيز تكيه كرده بوده است؟ امام (ع) فرمود: « انّ اللّه اَيّنَ الأَينَ بلاأينٍ و كَيّفَ الكْيفَ بلا كيفٍ و كان اعتمادُه على قدرته ».
يعنى خداوند به وجود آوردنده مكان است بى آنكه مكانى داشته باشد و به وجود آورنده كيفيت است بى آنكه كيفيتى داشته باشد و اعتمادش بر قدرتش بود، (خدا لامكان است، مكان از عوارض جسم است، خدا جسم نيست، كيفيت، مخلوق خداست، لازمه اش محدود بودن است، خدا بى انتها است، خدا بر قدرت خود ايستاده، هستى را از جايى دريافت نكرده است).
آن مرد چون اين جواب را شنيد برخاست، سر مبارك امام را
بوسيد و گفت: « اشهد ان لا اله الا الله و ان محمداً رسول الله و ان عليا وصى رسول الله والقيّمُ بعده بما أَقام به رسول الله و انّكم الائمة الصادقون و انك الخلف بعدهم » ۱۷ ظاهراً آن مرد از فلاسفه بوده و از جواب امام (ع) پى به دانايى و امامت آن حضرت برده است
https://eitaa.com/zandahlm1357
فرشچیان: چهره امام رضا(ع) را در خواب دیدم و کشیدم
🔹علیرضا ذاکری، طراح و نقاش پیشکسوت: سال ۱۳۷۵ در مشهد در مراسمی نسبتا خصوصی از استاد فرشچیان پرسیدم مینیاتوریستها چهره اهلبیت را با نور یا پوشیه نشان میدهند، شما چهره امام رضا(ع) را از کجا در تابلوی ضامن آهو ترسیم کردید؟
🔹فرشچیان پاسخ داد: سال ۵۹ برای عمل قلب به آمریکا رفته بودم. دکترها اصرار داشتند که حتماً عمل قلب انجام دهم و چندین نوبت آزمایش گرفتند و من در این فواصل متوسل بودم به امام هشتم که «آقا کمکم کنید». در آخرین آزمایش دکترها شگفتزده گفتند که شما طی این مدت نزد کدام دکتر دیگر رفتهای؟! هر چه گفتم جایی نرفتم باور نمیکردند و به من گفتند که قلب شما کامل سالم است و نیازی به عمل ندارد. شما درمان شدهاید!
🔹پس از این اتفاق در همانجا که برای طولانی مدت در هتل بودم، تصمیم گرفتم تابلوی «ضامن آهو» را بکشم. تابلو ۶ ماه طول کشید. وقتی به قسمتهای چهره مبارک حضرت رسید، به دلم افتاد که تمثال ایشان را بکشم. لذا متوسل شدم و همان شب در خواب صورت مبارک حضرت را دیدم و ایشان با مهربانی فرمودند من را ببین و بکش! وقتی بیدار شدم، چیزی از چهره مبارک حضرت در ذهنم نمانده بود. مجدد متوسل شدم و باز هم در شب دوم حضرت تشریف آرودند و این اتفاق تا سه شب تکرار شد و این افتخار را داشتم که چهره حضرت را در نور بکشم.
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇 در مورد حکم حکومتی که ولی فقیه شرعا اجازه دارد، آیا در حکومت امام زمان که حض
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
در مورد حکم حکومتی که ولی فقیه شرعا اجازه دارد، آیا در حکومت امام زمان که حضرت به سبک داوود نبی قضاوت خواهد کرد، امام زمان کلا با حکم حکومتی حکومت خواهد کرد؟ اگر اینگونه باشد که خیلی ها در مقابلش خواهند ایستاد و ندای دیکتاتوری و نداشتن دموکراسی سر خواهند داد، عبدالکریم سروش ماسون یکی از دلایلی که برای رد امام زمان می آورد میگوید که او در حکومتش دموکراسی ندارد!؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
🔹این موضوع که امام زمان (عج) در زمان ظهور حکم می کند و همه مردم موظف هستند گوش بکنند پس دموکراسی زیر سوال می رود.. قبلا در بحث ولایت فقیه گفتیم. دموکراسی به این معنی که هر چه مردم گفتند انجام بشود به این معنی ما در اسلام خیلی قبولش نداریم.
ممکن است مردم یک چیزی بخواهند که اصلا خلاف شرع باشد. 99 درصد مردم زمان قوم لوط می گفتند همجنس بازی.. آیا رهبر باید قبول می کرد؟ رهبر و پیامبر اسلامی!
پس ممکن است که مردم یک چیز اشتباه بگویند درست است یانه؟ همان طور که در انقلاب خودمان مردم یازده میلیون اکثریت به بنی صدر رأی دادند که آخرش منافق بود. پس اینکه هر چه مردم بگویند این نیست.
👈🏻اما اینکه امام زمان (عج) یک چیز میگوید مردم موظف هستند گوش بکنند، آقای سروش این قدر نفهمید که در زمان ظهور عقل مردم رشد می کند فهم مردم از این بیشتر می شود. مردم می فهمند که اگر امام زمان (عج) چیزی می گوید خیر آنهاست می پذیرند، مثل اینکه شما دکتر می روید دکتر صدتا آمپول هم به تو بدهد می گویی چشم می زنی، چرا؟ چون دکتر خیرت را می خواهد. شما این قدر تشخیص را داری که این حرفی که دکتر می زند خیر تو است.
این هم همین است شما در زمان امام زمان (عج) می فهمی این حکم و دستوری که امام داد خیر تو است به همین خاطر می پذیری. این نکته را آقای سروش نفهمید به همین خاطر این شبهه را القا کرد.
🔹بعد در رابطه با نحوه ی حکومت امام زمان (عج) مثل حضرت داود هم بحث هایی داریم که آیا همیشگی است یا بعضی موقع هاست.. اینها هم بین اساتید بحث است نمی شود با قاطعیت آنچنان نظر بدهیم.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
🔰
.......:
حیرت و غیبت
اصبغ بن نباته میگوید:
روزی به حضور امیرالمؤمنین علیه السلام شرفیاب شدم، حضرت در فکر فرو رفته و زمین را با تکّه چوبی میکاوید. عرض کردم: یا امیرالمؤمنین! میبینم که در فکر فرو رفته و زمین را بررسی میکنید آیا رغبتی به آن یافته اید؟ »
فرمود: نه، قسم به خدا! هیچ رغبتی به آن و به دنیا حتّی برای یک روز نداشته و ندارم. به مولودی فکر میکنم که یازده پشت بعد از نسل من آشکار خواهد شد، و نامش مهدی است، و زمین را بعد از آن که از ظلم و جور انباشته شده باشد پر از عدل و داد میکند. امر او اعجاب انگیز است، و مدتها غیبت خواهد نمود، به همین دلیل گروهی درباره او به گمراهی میروند و عدّه ای دیگر هدایت مییابند.
عرض کردم: یا امیرالمؤمنین! آیا واقعاً این اتفاق روی خواهد داد؟
حضرت علیه السلام فرمود: آری! همان گونه که او خلق شده، این اتفاق هم روی خواهد داد، تو چه میدانی ای اصبغ! آنان برگزیدگان این امّت و نیکان عترت طاهره اند.
عرض کردم: بعد از آن چه میشود؟
فرمود: خداوند هر چه بخواهد انجام میدهد، زیرا حق تعالی در هر چیزی، اراده و قصد و هدفی دارد. [۱]
----------
[۱]: ۱۴. کمال الدین، ج ۱، ص ۲۸۹؛ بحار الانوار، ج ۵۱، ص ۱۱۸.
https://eitaa.com/zandahlm1357