💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
سلام
این داستان گلستان کوتاه خردمند به که نادان بلند (ملکزادهای را شنیدم که..)
در تایپ بند آخر این داستان، اشتباه فاحشی روی دادهاست. بهجای طایفهای «آهنگ» گریز کردند، نوشته شده: موزیک گریز کردند!!!
لطفا اصلاح شود
✍️سلام ضمن تشکر از این مخاطب گرامی متاسفانه کسی که این متنها را ویرایش کرده حالا از روی بیسوادی یا شوخ طبعی به جای اهنگ کلمه موزیک گذاشته. آهنگ یعنی قصد و نیت و هیچ ربطی به موزیک ندارد و این متن اصلاح شد به ادمین هم تذکرات لازم داده شد.
🌸🍃🌸🍃
#ضرب_المثل
#سنگ_مفت_گنجشک_مفت
مورد استفاده:
در مورد اشخاصی گفته میشود كه از انجام هر كاری میترسند در صورتی كه آن كار اصلاً ضرری ندارد.
در گذشتههای دور، زن و شوهری سالیان سال در كنار هم زندگی میكردند تا پیر شدند. بچههای آنها ازدواج كرده و از پیش آنها رفته بودند و به همین دلیل آن دو كاملاً تنها بودند و تمام روز تنها صدایی كه در خانه آنها به گوش میرسید صدای جیك جیك دستهی گنجشكهایی بود كه روی درخت وسط حیاط آنها زندگی میكردند. پیرزن هر روز اضافهی غذا را گوشهی باغچه میریخت تا گنجشكها از آن بخورند.
تا اینكه پیرزن مریض شد و در اثر بیماری نیاز به استراحت بیشتری پیدا كرد و صدای دائم جیك جیك گنجشكها برایش آزاردهنده شده بود. پیرزن به پیرمرد غر میزد كه این گنجشكها را بگو تا از اینجا بروند. ولی پیرمرد نمیدانست گنجشكهایی كه سالیان سال به درخت خانهی آنها عادت كردهاند را چه طوری فراری دهد. هر بار كه سنگی برمیداشت تا به آنها بزند یا نمیتوانست و یا اگر هم به سوی آنها پرتاب میكرد آنها میرفتند و دوباره برمیگشتند.
یكبار كه زن داشت از صدای جیك جیك گنجشكها شكایت میكرد مرد گفت: تو بگو من چه كار بكنم. هر بار كه به آنها سنگ میزنم میروند و دوباره بازمی گردند. زن جواب داد: سنگ مفت گنجشك هم مفت آنقدر بزن تا بروند.
@zarboolmasall
#زیست_مومنانه
🔰امام صادق علیه السلام
«لَا تَمْلَأْ عَيْنَيْكَ مِنَ النَّظَرِ إِلَيْهِمَا (والِدَيْنِ) إِلَّا بِرَحْمَةٍ وَ رِقَّةٍ وَ لَا تَرْفَعْ صَوْتَكَ فَوْقَ أَصْوَاتِهِمَا وَ لَا يَدَيْكَ فَوْقَ أَيْدِيهِمَا وَ لَا تَتَقَدَّمْ قُدَّامَهُمَا»
«هرگز با تندی و شدّت به پدر و مادرت منگر و با نگاه خیره و پر توجه به آنان نظر مکن، مگر آنکه نگاهت از روی کمال رأفت و رحمت باشد.»
مواظب باش صدایت بلندتر از صدای آنها نشود و دستت بالای دست آنها نرود و پیشاپیش پدر و مادرت راه نروی.
📚بحار الانوار، ج ۷۱، ص: ۷۹
🌱🌱🌱
@zarboolmasall
📚مديريت خشم
به خشم خود با ذهنی آگاه نگاه كن.
"خشم خودت راسركوب نكن، فقط بر اساس آن عمل نكن"
ابراز كردن خشم يكى از بدترين راههاى خاموش كردن آن است. انفجار خشم معمولا باعث اختلال بيشتر آن بخش از مغز مى شود كه احساسات را تحت كنترل دارد و شخص را بيشتر خشمگين مىكند.
وقتى از زمانهايى حرف مىزنيم كه خشم خود را بر سر كسى كه موجب اين احساس در ما شده خالى میكنيم، نه تنها آرامش پيدا نمیكنيم بلكه خشمگينتر نيز میشويم .
اما هنگامى كه ابتدا خشم را خاموش و سرد
میكنيم سپس با برخوردى سازنده و حاكى از اعتماد بنفس، به حل و فصل اختلاف خود با ديگرى میپردازيم بسيار موثرتر عمل میكنيم.
مشاهده احساس خشم از طريق حواس بدنی (خشم در كجای بدنم تاثير گذار بوده است؟) و تنفس، نه تنها به كم شدن انرژی انفجاری آن منتهی میشود، بلكه به ما امكان انتخاب میدهد كه چه رفتار سازنده ای در قبال آن انجام دهيم.
نگاه كردن به خشم با هوشياری، حالتی است كه نه به يكباره در واكنش پرخاشگری میافتيم و نه آن را در درون خود سركوب میكنيم .
@zarboolmasall
🌸🍃🌸🍃
#ضرب_المثل
#اصطلاح_چوبکاری_نفرمایید
اصطلاح «چوبکاری نفرمایید» زمانی به کار می رود که، شخصی مورد محبت و اظهار لطف بی اندازه قرار گیرد تا حدی که موجب شرمساری و خجالت او شود و شخص در مقام احترام به طرف مقابل که به او نیکی و محبت کرده است، این عبارت را می گوید.
حال ببینیم این چوبکاری چیست؟ در گذشته یکی از راه های مجازات گناهکاران این بود که، متهم را با چوب می زدند. اگر حکم فرد اعدام بود با چوبهای ضخیم آنقدر به شکم متهم ضربه می زدند تا در اثر خونریزی داخلی بمیرد، در غیر این صورت متهم بر اساس میزان گناهاش فلک شده و چوب را به کف پاهایش می زدند. معمولا ترکه ی مجازات از چوب آلبالو، انار و... بود، این روش مجازات بسیار محبوب بود، چون چوب به آسانی و در همه جا یافت می شده وتهیه ی آن خرج چندانی نیز نداشت.
اما از آنجاییکه متهم معمولا در انظار عمومی چوب می خورد و اگر شخص آبروداری بود که مثلا به علت عدم توانایی در پرداخت قرضش این مجازات برایش تعیین شده بود، این نحوه برخورد با او موجب شرمساری و خجالت او می شد. اصطلاح «چوبکاری نفرمایید» در واقع به معنای این بوده که مرا با چوب مجازات نکنید که موجب شرمساری من نشود، در اثر گذر زمان و اینکه دیگر مجازات چوب زدن وجود ندارد، نحوه کاربرد این عبارت عوض شده است.
@zarboolmasall
💥موانع خودسازی
🔻ریشه: عجله و داشتن توقعات
💌مضرات عجله
اگر عجله درست و دقیق تحلیل شود مضرات فراوانی با خود برای انسان به بار میآورد که بیان آنها زمان دیگری را میطلبد اما باید مهمترین و اساسیترین ضرر عجله در عبودیت را ناامیدی از خود و رحمت الهی دانست که این دو برای متوقف شدن حرکت سالک به سوی خداوندمتعال کافی و وافی میباشند!
به بیان دیگر شیطان رجیم با وساوس حساب شده خود در دل سالکی که تشنه موفقیت است، تعجیل در عبودیت را با رنگهای مختلف میدمد _ وَ العَجَلَةُ مِنَ الشَّيْطانِ _ و سپس با نتیجه نگرفتن سالک به او ناامیدی از خود و رحمت الهی را القاء میکند که تو لیاقت نداری و خداوند به تو راه نمیدهد❗️
📌در تحلیل این مسئله باید بگوییم: عجله در سلوک به این بیان است که سالک گمان کرده است با عجله کردن میتواند رحمت خاص و اساسی خداوندمنان را زودتر از موعدش به سوی خود بکشاند اما خبر ندارد هر چیزی موعد خود را دارد و عجله اسباب رحمت خاصه خدا را ایجاب نمیکند درنتیجه با به ثمر نرسیدن اعمالش ناامید و افسرده و پشیمان و دچار ملامت میگردد و در مراتبی، ممکن است از سلوک و عبودیت منصرف میشود که این مقصود و مطلوب شیطان است.
از امیرالمومنین علیهالسلام نقل شده است: مَنْ رَكِبَ اَلْعَجَلَ رَكِبَتْهُ اَلْمَلاَمَةُ. كسى كه بر مركب شتاب سوار شود سرزنش و ملامت بر او سوار گردد.
📖 غرر الحکم، جلد۱، صفحه ۶۶۱
@zarboolmasall
🔴 توبه مخصوص هر گناه
حضرت صادق - علیه السلام - فرمود: مردی در زمان های گذشته زندگی می كرد، در جستجو بود دنیا را از راه حلال بدست آورد و ثروتی فراهم نماید ولی نتوانست .
از راه حرام جدیت كرد باز نتوانست . شیطان برایش مجسم و آشكار شده گفت از راه حلال خواستی ثروتی فراهم كنی نشد و از راه حرام هم نتوانستی اینك مایلی من راهی بتو بیاموزم كه بخواسته خود موفق شوی ثروت سرشاری بدست آوری و عده ای هم پیرو و تابع پیدا كنی ؟
گفت آری مایلم . شیطان گفت از خود كیش و دینی اختراع كن مردم را بسوی كیش اختراعی دعوت نما بدستور شیطان رفتار كرد، مردم گردش را گرفته پیرویش كردند و به آنچه مایل بود از ثروت دینا رسید.
روزی ناگاه متوجه شد كه چه كار ناشایستی كردم مردم را گمراه نمودم خیال نمیكنم توبه ای داشته باشم مگر اشخاصیكه بواسطه من گمراه شده اند متوجه كنم كه آنچه از من شنیدند باطل و ساخته شده خودم بود آنها را برگردانم شاید توبه ام پذیرفته شود.
به پیروان خود یك یك مراجعه كرد آنها را گوشزد نمود كه آنچه من میگفتم باطل بود، اساس و پایه ای نداشت آنها جواب می دادند دروغ میگوئی گفتار سابق تو حق بود اكنون در كیش و دین خود شك كرده و گمراه گشته ای .
این جواب را كه از آنها شنید غل و زنجیری تهیه نمود بگردن خود آویخته گفت باز نمیكنم تا خدای توبه ام را بپذیرد. خداوند به پیغمبر آنزمان وحی نمود كه به فلانی بگو قسم بعزتم اگر آنقدر مار بخوانی و ناله نمائی كه بند بندت از هم جدا شود دعایت را مستجاب نمی كنم مگر كسانیكه بكیش تو مرده اند و آنها را گمراه كرده بودی بحقیقت كار خود اطلاع دهی و از كیش تو برگردند (اینكار هم كه برایش امكان نداشت).
داستانها و پندها, ج1/ مصطفي زماني وجداني
@zarboolmasall
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫خــدایـا 🙏
🌷 آنگونه دوستانم را بنگر
💫که احساس کنند
🌷خوشبخت ترین کائناتند
💫دل هاشان را سرشاراز آرامش
🌷و خانه هاشان را
💫گرمای محبت خدایی ات ببخش
🌷شبتون بخیر و پر از آرامش الهی
@zarboolmasall
🌸🍃🌸🍃
#سوادزندگی
بَرنده باش، نه بُرّنده!
نه کسی که امیدِ کسی را می بُرد، نه کسی که برای برون ریزیِ خشم و دردهایش، ارزشِ دیگران را به زیر سوال می گیرد.
کسی باش که برای صعود خودش می جنگد، نه سقوطِ آدم ها!
کسی که دنبالِ مقصر نمی گردد و شوقِ دیدنِ ایستادگی و موفقیتِ آدم ها را دارد،
کسی که برای خوب بودنِ حالِ خودش و خوب بودنِ حالِ دیگران، قدمی بر می دارد.
کسی باش که به جای ایستادن و اعتراض به حفره های مسیر؛ حفره ای را پر می کند و به مسیرش ادامه میدهد...
اگر ادامه دادن و پیروزی سخت شد و تمام جهان، دست از ادامه برداشتند،
تو شهامت داشته باش و خلافِ جریانِ رود شنا کن.
تو دلت را به دریا بزن، وَ برنده باش...
@zarboolmasall
هدایت شده از قاصدک
فـروش ویــــــژه انـواع پوشــاک
روســـری از 👈 ۳۵/۰۰۰ت
شلـــوار از 👈 ۳۷/۰۰۰ت
بچگــانه از 👈 ۲۰/۰۰۰ ت
💟 فروش اقساطی (بدون سود)
💟 مرجوع در صورت عدم رضایت
💟 ارسال فوری دو روزه حتی روستاها
طرح بزرگ اشتغال در منزل برای بـانـوان👏
همــراه با اهداء هدیه به تمــااام خریداران😍
https://eitaa.com/joinchat/3618111514Cb54afacc3e
https://eitaa.com/joinchat/3618111514Cb54afacc3e
#نهج_البلاغه
▫️وَلاَ تُسْرِعَنَّ إِلَى بَادِرَة وَجَدْتَ مِنْهَا مَنْدُوحَةً
🟤هرگز به هنگامى که خشمگين مى شوى و راه چاره اى براى آن مى يابى به انجام اقدام خشن شتاب مکن (و تصميم ناگهانى مگير)
✍به يقين هنگامى که انسان از خشم برافروخته مى شود اعتدال فکرى خود را از دست مى دهد و بارها آزموده ايم که هر تصميمى در آن حال گرفتيم بعداً ثابت شده که خطا بوده است. حتى عاقل ترين اشخاص به هنگام خشم و غضب ممکن است به صورت نادان ترين افراد در آيند. و اين تعبيرى که در ميان عوام معروف است که مى گويند: هنگامى که عصبانى شدم خون چشمانم را گرفت و چيزى را نديدم و مرتکب فلان کار شدم بنابراين بايد مطابق ضرب المثل معروف عمل کرد: به هنگام غضب نه تصميم، نه کيفر و نه دستور.
📘#نامه_53
@zarboolmasall