🔴 نگاهی به آمار رسمی سازمان به اصطلاح جهانی بهداشت در مورد مرگ و میر ناشی از آنفولانزای معمولی بیندازید.
🔻در اوج پاندمی کووید، تقریباً هیچ کس به آنفولانزا مبتلا نشد تا با کمک گرفتن از کل مبتلایان و با آمارسازی بتوانند ترس و وحشت ایجاد کنند.آمار آنفولانزا کجا رفت؟
@etelaresan313
پی نوشت ذره بین:
این خبر بسیار مهم هست. یکی از علل مهم و بازیهای سیستم بهداشت برای بالا و پایین بردن آمارها، استفاده از همین شیوه ی کثیف است که این کثافتها استفاده میکنند.
با این روش ِ آمارسازی، تصمیم میگیرندکه در کدام مقطع، مردم را از کدام بیماری بترسانند.
سیستم بهداشت جهانی توسط ایادی وتربیت یافتگان مکتب هاریسونی به مردم القا میکنندکه روانی و روان پریش هستندیا نه، بیماری قند دارند یا نه، ویروس گرفتند یا نه، اگر مُردند، با ویروس مُردند یا نه. مثلا یک مدت القا میکنند که اگر قند خون زیر 110 باشه، نرمال اند و اگر بالای 110 باشه، نرمال نیستند. بنابراین افرادی که قندشون بالای 110 هست، هر لحظه نگران اند که نکند دچار عوارض دیابت بشوند. میروند نزد پزشک. پزشک قرص دیابت را می نویسد و شخص قرصها را روانه سیستم بدن می کند، ارگان تنظیم کننده قند بدن را با این قرصها دستکاری می کنند و به این ترتیب اگر دیابت هم نداشتند، مبتلا به دیابت میشوند. بعد از مدتی سیستم بهداشت تصمیم می گیرد مبنای قند خون را 140 بگذارد. خب تا حالا و طبق مبنای 140، میلیونها نفری که قندشون زیر 140 و بالای 110 بوده، تکلیف اینها چی میشه که دیابت نداشتند ولی میلیونها قرص دیابت خوردند و چه کسی پاسخگوی این جنایت است؟
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از ذره بین🔍
🔷 شـــــکر
شُکر یعنی دیدن،
ناشکری یعنی ندیدن.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از ذره بین🔍
انسان تا زمانی که نعمت خدا را نبیند و نداند که خدا چه چیزی به او داده، خدا را شکر نخواهد کرد. اگر ندانیم که چه چیزهایی داریم و اگر ندانیم که چه چیزهایی از خدا گرفته ایم و تا زمانی که ارزش داشته ها و موجودی های نعمت را در نزد خود ندانیم، شکرگزار نخواهیم بود.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از ذره بین🔍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا قوانین و مقررات مصوب، لازم الاجراء نیست؟
ما مخالفان واکسن نیز بنا بر فرموده فرمانده کل قوا، مقام عظمای ولايت، دور زدن قوانین و مسئولین را از ایشان آموختیم
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
اطلاعیه کشوری
اینجانب هرگز اجازه ندادم به کودکانم واکسن و مزخرفات تزریق شود
وزارت بهداشت کشور هم هیچ غلطی نتونست بکنه
خودم واکسن دریافت نکردم
امضاء
مرتضی کهنسال نالکیاشری
ستاد احیای طب اسلامی در کشور
شعبه مرکزی استان گیلان
🆘@TEB_ISLAMIGILAN5
غلط اضافی و گستاخی سیستم بهداشت اصفهان ....
این نتیجه سستی والدین در مقابله با خودسری های روزافزون سیستم بهداشت است. اگر همه با هم یکصدا در مقابل این سیستم می ایستادند و اگر والدینی که فرزندانشون بر اثر واکسن فوت کردند یا دچار بیماری شدند، یقه سیستم بهداشت گستاخ رو گرفته بودند، حالا سیستم بهداشت اصفهان غلط های بزرگ تر از دهانش مرتکب نمی شد. حتی با وجود چنین نامه های احمقانه ای هیچ کس حق اجبار به زدن واکسن ندارد و اتفاقا مردم اصفهان یا هر شهر دیگر اگر شجاعت لازم داشته باشند، چنین مسوول بهداشتی را از طرق قانونی می توانند سرنگون و عزل کنند.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
چرا وزارت جهاد کشاورزی برای تامین روغن روی کشت کلزا متمرکز است | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/14020703000588/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D8%AA-%DA%A9%D9%84%D8%B2%D8%A7-%D9%85%D8%AA%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
چون همه باهم رفیقن و تو مجلس همدیگه هستن و درصد میگیرن
تراریخته هست
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اینجا سومین شهر برتر دنیاست؟
اینجا حاشیه نشینی های تهران و ورامین و بلوچستان و سیستان نیست. اینجا قلب تمدنی ست که خود مرکز تکنولوژی و رفاه می داند...
اینجا ونکور کاناداست...! این دستاورد اقتصاد سرمایه داری ست که مسوولان مملکت ما در حال اجرای نسخه های اقتصادی آنها هستند.
به سومین شهر برتر دنیا از لحاظ کیفیت و قابلیت زندگی خوشآمدید
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
🔻سخنان جناب جبرائیلی درباره طب سنتی: هرگز نسبت به طب ایرانی-اسلامی بیتفاوت نخواهم بود...
چندی پیش درد بسیار شدیدی در ناحیه کمر احساس کردم.از علائم و ناحیه درد حدس زدم سنگ کلیه است. شبانه به بیمارستان شهید هاشمینژادمراجعه کردم. سیتیاسکن نشان داد که سنگ کلیه است. روز جمعه مزاحم حکیم دکتر حسین روازاده شدم و ایشان یک بسته دارویی طبیعی تجویز کردند. گزارش مکتوب سیتی که آمد، مشخص شد قطر سنگ ۷.۵ میلیمتر است. با مشاهده تصاویر، نظر دکتر روازاده این بود که قطر سنگ بزرگ است و بهتر است عمل سنگشکن انجام دهم.
برای عمل که مراجعه کردم، گفتند ابتدا باید آزمایش عفونت انجام گیرد و در صورت نبود عفونت، عمل شود. پاسخ آزمایش، ۴۸ ساعت بعد آماده شد. صبح روزی که باید برای عمل میرفتم، گفتند دستگاه خراب شده است و تا شنبه باید صبر کنید. در این مدت داروهای تجویزی حکیم روازاده را مصرف کردم. بحمدلله قبل از رسیدن روز عمل، سنگ دفع شد.
این تنها تجربه زیسته حقیر از طب ایرانی-اسلامی نیست. ما سالهاست که در خانه، برای سرماخوردگی آنتیبیوتیک مصرف نمیکنیم و تجویزهای ایرانی-اسلامی کاملا موثر بوده است. از وقتی مصرف آنتیبیوتیک را متوقف کردهایم، دفعات و مدت سرماخوردگی بچهها نیز کم شده است.
آنکه حقیقت را، فقط یک بار، در هیبت واقعی آن دیده باشد، محال است از آن رویگردان شود و حقیر امروز چنین نسبتی با طب ایرانی-اسلامی دارم.کسی چون حکیم روازاده، اصلا در پی حذف یافتههای طب مدرن نیست اماعجیب است برخی درپی ساقط کردن طب ایرانی-اسلامی از هستی هستند.باید در برابر این جریان ایستادگی کرد.
@syjebraily
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
☑️در اوایل سال 2023، کوین مک کرنان، دانشمند ژنومیک، کشفی تصادفی انجام داد. او در حین آزمایشی در آزمایشگاه خود در بوستون، از برخی ویالهای واکسنهای mRNA Pfizer و Moderna Covid، به عنوان کنترل استفاده کرد و وقتی متوجه شد که آنها به قطعات ریز DNA پلاسمید آلوده شدهاند، "شکه شد".
♨️مک کرنانی که 25 سال تجربه داشت، آزمایش را دوباره انجام داد و تأیید کرد که ویالها ، 18 تا 70 برابر بیشتر از حد مجاز آژانس دارویی اروپا (EMA) آلودگی DNA دارند.
🔴چیزی که او را خیلی نگران کرد، یافتن یک پروموتر SV40 در ویالهای واکسن فایزر بود. او گفت: «این نوعی توالی است که...برای هدایت DNA به هسته، به ویژه در ژن درمانی استفاده میشود». چیزی که سازمانهای نظارتی در سراسر جهان به طور خاص گفتهاند که با واکسن های mRNA امکان پذیر نیست.
☑️اکنون، مک کرنان، دکتر بوکهولتز و دانشمندان دیگر خواستار تحقیقات فوری هستند تا آزمایش کنند که آیا آلودگی DNA در سلولهای افراد واکسینه شده با mRNA باقی مانده یا خیر؛ و آیا ژنوم انسان، در واقع توسط واکسنهای mRNA کووید تغییر یافته یا خیر.
@tebeslami_ir
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
📌منظورشون از ززآ به روایت تصویر :))))
+ توجه کنید تک تک مطالب از منابع غربی گرفته شده است!
#زن_زندگی_آزادی
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از ستاد احیای طب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذره بین🔍
👆👆👆
من همونیام که رئیس علوم پزشکی وقت اصفهان رو بی آبرو کردم
طاهره چنگیز کدوم گوریه الان؟
توی دوئل بردم
ستاد احیای طب اسلامی در کشور
🆘@TEB_ISLAMIGILAN5
🔴در اتفاق مدرسه کرمان صرفنظر از برخوردی که با مدیر صورت گرفت و باید هم انجام می شد، چند مسئله اساسی نمود می یابد که باید مورد توجه و چاره جویی قرار بگیرد:
🔸🔸🔸دانش آموزان چرا باید اینگونه با اشتیاق این ترانه مستهجن را بخوانند؟
کجا آن را اموخته اند؟
آیا در فضای مجازیِ لجام گسیخته مبتلا شده اند که اکنون شاهدیم روبیکای ایرانی آن از اینستاگرام در خلق فساد عقب نمانده است!
یا خانواده هایشان نیز خود مبتلا و مروج این نوع وادادگی اخلاقی و فرهنگی هستند؟
و ما آیا برنامه های اقناعی لازم را برای خانواده ها در بسترهای مؤثر جامعه و رسانه تدارک دیده ایم؟
🔹️و نکته دیگر اینکه مدیران و مربیانی از این دست، خروجی کدام سیستم آموزشی هستند و از چه نوع فیلترهایی برای گرفتن مسئولیت عبور کرده اند و یا اینکه آیا نظارت مستمر بر رفتار متصدیان آموزشی و پرورشی و ارزیابیِ پیوسته ی ایشان وجود دارد؟ ( این عرض ما ناظر به مسئولین فعلی نیست بلکه فرایند صورت گرفته در طول زمان مدنظر است).
🔸️مسئله بعدی اینکه وقتی در مدرسه ای در کرمان چنین رویداد تلخی به بیرون درز نموده و آشکار شده است، آیا نباید نگران وجود چنین قابلیت ضد فرهنگی و تربیتی در سایر مدارس و محیطهای آموزشی در شهرهای دیگر، خصوصا در پایتخت و کلان شهرها باشیم؟
🔹️به نظر می رسد که لازم باشد هیئت های اندیشه ورز متشکل از نخبگان دلسوز، آگاه و انقلابی تشکیل و این دست مسائل با واکاوی دقیق تجزیه و تحلیل گردد و خروجی آن در قالب طرحهای مثمر ثمر به دستگاههای ذی ربط منعکس شود.
#دکتر_مریم_اشرفی_گودرزی
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥👆برکت، واکسن سینوفارم وارد کرده!😳
➕سند
🔸سندی که جهان صنعت از وارد کردن واکسن سینوفارم توسط بنیاد برکت رو کرد؛
🔸چگونه بنیاد برکت از مجموعه ای تولید کننده به مجموعه ای وارد کننده تبدیل شده است؟!
🔸آیا بنیاد برکت با وارد کردن این ۲۰ ملیون دوز واکسن، میخواهد آن را به نام واکسن برکت توزیع کند؟
🔸به تاریخ نامه و سند دقت کنید 22/5/2021 معادل ۱ خرداد ماه ۱۴۰۰
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بذرپاش دقایقی پیش، امروز 5 شهریور 1402:
حالا ما راجع به فولاد و سیمان ی چیزی مطرح کردم
همونطور که خودرو از #بورس_کالا خارج شد و اتفاقات بسیار خوبی افتاد
حالا نمیدونم چرا این بورسی ها هی تند تند میخوان جواب منو بدن و که آقا نخیر و فلان و...
هی فحش دادن و توهین نداره از جاهای مختلف
همانطور که تونستیم قیمت زمین را به صفر برسونیم تمام تلاش ما اینه که قیمت مصالح رو هم بیاریم پایین تر، بسیار پایین تر
حتی اگه میخوایید #سیمان و #فولاد رو در بورس کالا عرضه کنید باید فرمول قیمت پایه تغییر کنه
ما بورس کالا راه ننداختیم که قیمت کالا رو گرانتر کنیم، فلان شرکت فولادی بیاد و قیمت 40% گرونتر از بازار در بورس کالا عرضه کنه
بماند ذات بورس چیه
بماند سهامداران بورس کالا کین
حالا بوقتش عرض میکنم
پی نوشت ذره بین:
همه سخنان بالا متن کلمات جناب بذرپاش است. ایشان به قیمت گذاری کالا بر اساس دلار انتقاد دارد و سیاست غلطی می داند که باعث افزایش قیمت ها می شود. مبارزه با بورس بازی، یعنی مبارزه با بازی با قیمت ها که مانند سرگرمی کودکان با قیمت کالاها بازی می کنند و معیشت مردم را نابود می سازند.
همه سخنان بالا بارها در این کانال و کانال های دغدغه مند دیگر بیان شده است. خدا را شکر می کنیم که بذرپاش به چنین روشن بینی رسیده اما شرط موفقیت بذرپاش این است که این سیاست به همه تصمیم گیرندگان و مسوولان مربوطه ابلاغ شود و با متخلفان برخورد شود. در این صورت امید می رود که کمی افسار تورم کشیده و کنترل شود.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
💠 بار الها!
ملت شریفمان را از ابتلا به خطای شناختیِ نگاه صفر و صدی محفوظ بدار!
آنچه در صوت زیر در خصوص تشریح دستاوردهای سفر اخیر ریاستجمهوری به سازمان ملل متحد بیان شده، ابداً و ابداً به معنای پایان اجرای اهداف توسعهی پایدار در کشور نیست‼️
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/2186
اینکه در سیاست بینالملل، توسعهی پایدار مردود اعلام شده و صحبت از تمدن قرآنی به میان آمده، بهصورت خلقالساعه اجرای اهداف توسعهی پایدار در کشور را متوقف نمیکند!
⬅️ ⬅️ در کل، تبیین محاسن و نقاط قوت دولت به معنای رد و نادیده انگاشتن اشکالات در حوزههای دیگر نیست! ➡️ ➡️
💢 لطفاً برخی از دوستان گرامی، هر موضوعی را در جای خود ببینند؛
💢 لطفاً از نگاه غلط صفر و صدی پرهیز بفرمایند.
*شکوهیانراد
@SHRChannel
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از ذره بین🔍
مرگ یک دختر دانش آموز در شفت بر اثر ایست قلبی؛ احیا جواب نداد! - پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا
https://diyarmirza.ir/1402/07/%D9%85%D8%B1%DA%AF-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D9%81%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%AB%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%AA/
مدرسه شروع شد و حقههای وزارت بهداشت تمومی نداره
وزارت بهداشت عامل اصلی و آمر معنوی هتک حرمت به مردم است و هنوز سند مایع تزریقی به مردم را لو نداده است که اکسيد گرافن چه میکند
ستاد احیای طب اسلامی در کشور
🆘@TEB_ISLAMIGILAN5
چه خوابی برای دانش آموزان طفل معصوم دیدند؟! و سیستم بهداشت از این قضیه چه استفاده ای خواهد کرد، گذشت زمان نشان خواهد داد.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف تاریخی بعد از 3 سال: با هک پمپ بنزین ها خواستیم ایران را به حد انفجار برسانیم
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
تکنیک های مسئولیت پذیری کودکان در انجام تکالیف
برنامه ریزی داشته باشید
با کمک فرزند خود یک برنامه منظم برای انجام تکالیف تهیه کنید. برنامه را در یک محل مناسب و در دید او نصب کنید. برای تشویق او به انجام تکالیف می توانید در مقابل هر روز که تکلیف آن را به موقع، خوب و دقیق انجام داده یک علامت بزنید و در آخر هفته اگر توانسته باشد تکالیف خود را خوب انجام دهد و با توجه به تعداد ستاره ها، جایزه ای به او بدهید.
بهتر است جایزه مورد نظر را در همان حین برنامه ریزی معین کنید و در آخر برنامه آن را یادداشت کنید یا برای کودکان کوچک تر شکل آن را بکشید. به این ترتیب عملکرد کودک دائما جلوی چشم او قرار دارد و مسئولیت پذیری او نیز تقویت می شود.
به تدریج می توانید تعداد ستاره ها را برای دریافت جایزه افزایش دهید. مثلا اگر در آغاز برنامه به ازای هر هفت ستاره می توانست جایزه کسب کند، در مراحل بعد به ازای هر ۱۴ ستاره می تواند به جایزه مورد نظر برسد. فقط تنظیم برنامه ای منظم برای انجام تکالیف فرزندان کافی نیست.
برای زندگی خانواده خود نیز برنامه منظمی داشته باشید. حتی الامکان از برنامه های جنبی و بدون برنامه ریزی قبلی مثل مهمانی ها و تفریح های بدون برنامه قبلی و... خودداری کنید یا حداقل سعی کنید این برنامه ها مقارن با زمان انجام تکالیف فرزندان نباشد.
اگرشما یک بار برنامه او را به خاطر برنامه های خود به هم بریزید، راه را برای بی نظمی او فراهم ساخته اید. در کارهای دیگر خود نیز با برنامه و مسئولیت پذیر باشد تا الگوی مناسبی برای فرزندان خود باشید. فرزندان تعهد و مسئولیت پذیری را در خانواده و با مشاهده رفتار والدین یاد می گیرند.
● تکلیف مدرسه کار کودک است نه والدین
گا هی دیده شده برخی والدین بعد از این که از انجام تکلیف توسط کودک ناامید می شوند خود دست به کار شده و کار ناتمام فرزند را به گمان خود تمام کرده و در حق او به اصطلاح لطف می کنند، غافل از این که این بزرگ ترین خیانتی است که در حق کودک بیچاره روا می دارند چرا که با این کار احساس مسئولیت در قبال وظیفه محوله را از فرزند خود می گیرند و او را فردی وظیفه شناس بار می آورند.
پس یادتان باشد حتی اگر کودک اصلا تکالیفش را انجام ندهد شما از انجام آن خودداری کنید! وظیفه والدین صرفا این است که امکانات لازم برای انجام این کار از سوی کودک را فراهم کنند. سعی کنید مسئولیت انجام تکلیف را از کودکی در فرزندتان ایجاد کنید و هیچ وقت کار او را انجام ندهید.
● قانون حمایت والدین
در درجه اول، کودک باید خودش کارش را انجام دهد. اگر کودک خودش فکر نکند، یاد نمی گیرد. والدین می توانند با راهنمایی ها و پیشنهاد های شان به آنها کمک کنند، اما این وظیفه کودک است که یاد بگیرد. وقتی سراغ تکالیف می رود، حضور داشته باشید تا او را کمک و راهنمایی کنید، به سوال هایش پاسخ دهید، در تفسیر آموزش های نحوه انجام تکالیف به او کمک کنید و تکالیف کامل شده را چک کنید. در یافتن پاسخ درست و تکمیل تکالیف مُصِر باشید.
کمک خود را در تقویت مهارت های حل مسائل در انجام تکالیف متمرکز کنید و در صورت موفقیت، کودک را تشویق کنید. اگر خودش به راه حل برسد، اعتمادبه نفس و علاقه به یادگیری در او تقویت می شود. در اینجا به نکاتی برای کمک به کودکان در انجام راحت تر تکالیف اشاره می شود:
تنظیم یک برنامه منظم و همیشگی: با تنظیم قوانینی مثل تعیین زمان و مکان مشخص برای انجام تکالیف، این پیام را برسانید که کار مدرسه بر هر چیزی ارجحیت دارد. همچنین بفهمانید تا پایان انجام تکالیف و کنترل آن، تلویزیون یا تماس تلفنی، بازی های ویدئویی و... تعطیل است.
تعیین راهکارهایی برای انجام تکالیف: به کودک بیاموزید چطور مقدار تکالیف را ارزیابی کند و بداند تکالیف شامل چه چیزهایی می شود، تا بتواند تدبیری بیندیشد که با ظرفیت کاری و خلق وخویش مناسب باشد. برخی کودکان ممکن است بخواهند ابتدا با تکالیف سخت تر دست وپنجه نرم کنند زمانی که سطح انرژی ذهنی شان بالا تر است در حالی که دیگران ترجیح می دهند تکالیف آسان تر را اول انجام دهند
. وقتی در کودکی به آنها می آموزید برای انجام تکالیف به یک تدبیر مناسب برسند، کمک می کنید در آینده مستقل عمل کنند. به آنها اجازه دهید در صورت نیاز استراحت کنند، سپس آنها را با انرژی و تمرکز بیشتر به انجام تکالیف شان بازگردانید.
✨✨✨✨
نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
#تربیت_و_آموزش
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
🔻«سوران» به افق میآید
مجموعه تلویزیونی «سوران» از سهشنبه 28 شهریورماه در حال پخش از شبکه افق پخش است.
سوران در 18 قسمت، هر شب ساعت 23:30 از شبکه افق پخش میشود و تکرار آن هم ساعتهای 6 و 11 روز بعد روی آنتن میرود.
این سریال در ژانر درامِ سیاسی- تاریخی ساخته شده و قصه آن درباره شخصی به همین نام است؛ جوان آزاده کُردی که در التهابات دهه ۵۰ منطقه کردستان به مبارزه برخاسته و تسلیم هم نمیشود.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷