┊ ┊ ┊ ┊
┊ ┊ ┊ 🌸
┊ ┊ 🌸
┊ 🌸
🌸
🍃🌸ســـــــــــلام
🍃🌸صـبح بـهاری تـون بـخیر
🍃🌸امروزتون مملو از شادی و آرامش
@zarrhbin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼#السلام_علیک_یا_بقیه_الله
✨به هر طرف نظر ڪنم
🌼اثر ز روے ماه #توست
✨گر این جهان بپا شده
🌼به خاطر صفاے توست
✨ببین که پر شده جهان
🌼ز #ظلم و جور اے عزیز
✨بگو ڪدام لحظہ ها
🌼#ظهور روے ماه توست
🌼#اللهـم_عجـل_لولیـک_الفـرج
🍃💐🍃
@zarrhbin
#حدیث_بزرگان
✍ پیامبر خدا (صلیاللهعلیهوآله):
✅ نشانه کامل بودن #ایمان بنده این است که در هر کاری «ان شاء الله» (اگر خدا بخواهد) بگوید.
📗میزان الحکمه؛ح۹۹۱۰
@zarrhbin
📌آشنایی با مشاهیر و مفاخر ایران و جهان
#محمدرحیم_متقیایروانی (۱۲۹۹ شیراز_۱۳۸۴ لندن)
👇👇👇👇👇👇👇👇
@zarrhbin
ذرهبین درشهر
📌آشنایی با مشاهیر و مفاخر ایران و جهان #محمدرحیم_متقیایروانی (۱۲۹۹ شیراز_۱۳۸۴ لندن) 👇👇👇👇👇👇👇👇
📌آشنایی با مشاهیر و مفاخر ایران و جهان
#محمدرحیم_متقیایروانی (۱۲۹۹ شیراز_۱۳۸۴ لندن)
🔗محمد رحیم متقی ایروانی در21 بهمن ماه 1299 در خانوادهای تاجر پیشه در محله مشیر شیراز بهدنیا آمد .
پدر وی میرزا محمد کاظم متقی ایروانی از #تجار مشهور شیراز بود و جد پدریاش حاج لطفعلی، ملک التجار.
🔗 رحیم تحصیلات ابتدایی را در شیراز گذارند و در سال 1313 به کالج انگلیسها در اصفهان رفت. بعد از آن به مدرسهی شاپور شیراز برگشت و بعدها از دانشکدهی حقوق دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد.
🔗رحیم خیلی زود از عرصه #تجارت به عرصه #صنعت نقل مکان کرد و به جای #وارداتکفش به فکر وارد کردن کارخانه تولید کفش افتاد و خیلی زود ایدهاش را عملیاتی کرد و بدینترتیب کارخانه #کفشملی در سال 1334 احداث شد.
🔗 ایروانی زمانی نام ملی را بر تولیدات کارخانه گذاشت که هنوز مردم ایران خاطرات ملی شدن صنعت نفت را در ذهن داشتند. طولی نکشید که کارخانه کفش ملی تبدیل به مجموعه کارخانههای کفش ملی شد و کارگران زیادی در این کارخانهها مشغول به کار شدند و اندک زمانی بعد از آن فروشگاههای عرضه زنجیرهای کفش ملی آذین خیابانهای تهران و شهرهای دیگر شد.
🔗قدم بعدی رحیم ایروانی اما #آموزش مدیران صنعتی و نیز آموزش کارگران بود. از آنجایی که ایروانی نه تنها در زندگی اجتماعی بلکه در زندگی صنعتی نیز به رفاه اجتماعی اعتقاد داشت، به فکر احداث خانههای سازمانی برای کارگران افتاد که با استفاده از وامی کمبهره به آنها تعلق میگرفت. بدینترتیب رحیم ایروانی صاحب یکی از مهمترین ویژگیهای کاریزمایی، یعنی #آیندهنگری بود. او همانطور که محکم مینوشت، آنقدر محکم که برخی اوقات قلم در دستش میشکست، با #قاطعیت نیز تصمیم میگرفت و با قدرت عمل میکرد. ایروانی همیشه به کارمندانش میگفت «سفرهای پهن شده است، سعی کنید این سفره همچنان باز بماند.» چرا که او سفره بزرگ کفش ملی را برای همه میخواست.
🔗جالب اما این بود که رحیم ایروانی حتی بدون حضور خودش هم نگران سرنوشت خانواده بزرگ کفش ملی بود. او پس از مصادره کارخانهها و خروج از ایران هر سال اواخر اسفند ماه با ارسال نامهای مفصل ضمن تبریک سال نو به همه کارکنان سفارش میکرد با علاقمندی و دلسوزی کار کنند و در حفظ گروه صنعتی ملی از آن حیث که متعلق به خودشان است کوشا باشند. ایروانی به #استقلالشخصیت اعتقاد داشت و مرتباً در ایام پایانی زندگی این گفته را تکرار میکرد: «وقتی #ثروتت را از دست بدهی، چیزی را از دست ندادهای، اگر #سلامتت را از دست بدهی، تنها سلامتیات را از دست دادهای اما اگر #شخصیّت را از دست بدهی، همه چیزت را از دست دادهای.»
🔗در سال 1344 خانهای بزرگ ساخت و 20 فرزند بیسرپرست را از پرورشگاهی در شیراز به فرزندخواندگی پذیرفت و تمامی امکانات بهداشت و تغذیه و استراحت را تحت مراقبت یک پزشک متخصص اطفال، معلمین و پرستاران شبانهروزی برایشان فراهم کرد. بزرگتر که شدند امکان تحصیل برای این 20 فرزند خوانده فراهم شد، ایروانی اما تنها از آنها انتظار داشت که #آبرومند زندگی کنند، نسبت به تحصیل دانش جدی باشند، ادب و آراستگی را رعایت کنند، به دین اسلام مؤمن بمانند، #امانتدار باشند و یکدیگر را برادرانه دوست داشته باشند.
🔗 رحیم ایروانی اما پس از انقلاب و به رغم مصادره اموال توسط شورای انقلاب اما این فرزندخواندهها را که نوجوان بودند رها نکرد.
همگی آنها را همراه با خانواده خود به انگلستان برد و وسایل زندگی و تحصیلشان را نیز فراهم کرد. بعدها عکسی از این پسران را بر دیوار اتاق کارش در لندن آویزان کرد و به دوستانش همیشه میگفت: «سرمایه من اینها هستند.» بدینترتیب «خانه بزرگ» اگرچه ریشه در تعالیم و آموزش کالج اصفهان و موقعیت خانوادگی او در کودکی داشته است اما با تدبیر او به عنوان یک #کارآفرین مسوول به صورت خانهای حقیقی درآمده بود.
🔗بدینترتیب محمدرحیم ایروانی صنعت نوینی را با مشارکت سرمایهگذاران خارجی در ایران تأسیس کرد، کارخانههای متعدد ساخت، تولید کفش ماشینی را گسترش داد و دست به صادرات این محصول به خارج از ایران زد، فضاهای خرید در شهرها را با نظام مدرن توزیع در فروشگاههای کفش ملی تغییر و گسترش داد، اشتغال ایجاد کرد و طی یک فرآیند 20 ساله توانست مدیریت و مالکیت کارخانهها را به کارکنان ایرانی منتقل کند. بعد از انقلاب اما اموال ایروانی مصادره شد و در فاصله 30 سال پس از دولتی شدن، تولید کفش در کلیه کارخانههای کفش ملی متوقف شد و تنها برخی از فروشگاههای کفش ملی باقی ماندند تا محل عرضه تولید سایر کارخانهها باشند.
ایروانی در 12 اسفند 1384 پس از گذراندن یک روز کاری در دفترش در لندن، به خانه بازگشت و ناگهان قلبش برای همیشه از کار ایستاد.
▪️روحش شاد و یادش گرامی🥀
@zarrhbin
🔺مصطفی تاج زاده معاون سیاسی وزیر کشور در دولت اصلاحات ، با حضور در ستاد انتخابات کشور ثبت نام کرد
@zarrhbin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺صحبتهای یک داوطلب انتخابات که دیپلم تجربی دارد و آمده است کشور را نجات دهد!🤦♂
@zarrhbin
🔺داوطلبی که با هدف بالابردن سرانه خنده در کشور، وارد عرصه انتخابات شد.
🔹وی می گوید پیراهنش مربوط به نمایش سیاه بازی است.
@zarrhbin
🔺داوطلبی که با پلاک مخدوش آمد
🔹سید مصطفی میر حسینی، که از بازنشستگان نیروی انتظامی است و قصد داشت در انتخابات ثبت نام کند. پس از توقق خودرو خود مقابل درب شماره ۵ وزارت کشور حاشیه افرید.
🔹این در حالی است که وقتی، کادر نیروی انتظامی به خودروی وی پیرو عدم توقف در مقابل درب وزارت کشور تذکر داد. یکی از نیروهای ناجا متوجه شد که پلاک این خودرو مخدوش شده است که این مسئله برای این داوطلب دردسر آفرید.
🔹وی در همین زمینه به خبرنگاران گفت که خودرو در مالکیت وی نبوده است./میزان
@zarrhbin