هدایت شده از مسجدجامع حاج سیدحسن کدکنی ره
🔻دکتر جلیلی: سیاست فشار حداکثری یک بار با قدرت ملت ایران شکست خورد و باز هم شکست میخورد
دکتر سعید جلیلی در جمع مردم پرشور اهواز در راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی:
🔹️ امروز همان دشمنی که سیاست فشار حداکثری را اعلام کرده بود، به شکست فاحش خود اعتراف میکند. آنها در سال ۹۷ اعلام کردند که نمیگذارند ایران حتی یک بشکه نفت بفروشد، اما اکنون خودشان میگویند که این فشارها کارساز نبوده است و ایران نزدیک ۲ میلیون بشکه میفروشد؛ مقامات امریکایی به صراحت اعلام کردهاند که اگر توانی داشتند، آن را علیه ایران به کار میبردند، اما نتوانستهاند. این قدرت ملت ماست و تازه این حداقلهاست. ملت ما به قلههای بالاتر نگاه میکند.
@masjedjamehkadkan
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وااالا! چی فکر کردن😏
احمق😁
🌏اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
( هیئت ابوالفضلی پایین شهر کدکن و تکیه ابوالفضلی عادلیها تأسیس سال۱۲۸۰).
https://eitaa.com/heyatabolfazlipayinshahrkadkan
هدایت شده از @li.Bakhshi
🔴آمریکا خلع سلاح کند بلافاصله حمله میکند. دلیل؟ تجربه.
متن زیر را بخوانید:
برگی از تاریخ: جرج بوش چهل روز پیش از حمله به عراق به دنبال نابودی موشکهای «الصمود2» آخرین ابزاری که میتوانست باعث نگرانی پیش از حمله شود:« موشك الصمود-2 به گونهيي طراحي شده كه ميتوان موتور دومي به آن وصل كرد و برد آنها را بيشتر نمود و به اين ترتيب قدرت تهديد آنها چند برابر ميشود»
بازرسان سازمان ملل به دنبال انهدام کامل این موشکها از ده اسفند 81 عراق برنامه انهدام موشکها را میپذیرد.
🔻12 اسفند 81:
امروز ژنرال آمرالسعدي – مشاورِ رئيس جمهوري عراق- گفت اگر آمريکا همچنان بر حمله نظامي به عراق بدون اجازه ي سازمان ملل ، پافشاري کند ، عراق ، روندِ انهدامِ موشکهاي الصمود را متوقف مي کند.
🔻16 اسفند 1381،
عراق در نظر دارد تا تمامي موشك هاي الصمود خود را منهدم سازد.
عمليات نابودسازي اين موشك ها در حضور بازرسان تسليحاتي سازمان ملل است.
🔻18 اسفند 1381:
درپی گزارش هانس بلیکس و محمد البرادعی به شورای امنیت ، بغداد معتقد است که به تعهدات خود در زمینه خلع سلاح عمل کرده است.
بنابراین از شورای امنیت خواست تا تحریم های اقتصادی که از 12 سال پیش موجب خسارات زیادی به عراق شده است را لغو نماید.
🔻29 اسفند 1381
پس از خلع سلاح کامل و انهدام موشکهای دردسرساز الصمود 2 عراق مورد حمله آمریکا قرار گرفت.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴 نمــاز شــب دوازدهم مـاه شعبان برای آمرزش گناهان و درک شب قدر
🔵 پیامبر اکـرم صلی الله علیه وآله وسلم فرمودند:
🟡 هركس در شب دوازدهم ماه شعبان دوازده ركعت نماز بخواند در هر ركعت حمد یکبار و سورهى «أَلْهاكُمُ اَلتَّكاثُرُ» را ده مرتبه بخواند، خداوند متعال گناهان چهل سالهى او را مىآمرزد و چهل درجه او را بالا مىبرد و چهل هزار فرشته براى او طلب آمرزش مىكنند و نيز ثواب كسى كه شب قدر را درك كرده، خواهد داشت.
📚 اقبال الاعمال ص ۶۹۰
🛑 چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.
#امام_زمان
#اعمال_منتظران
🆔 eitaa.com/emame_zaman
هدایت شده از اشعارعلائی
رباعی ولادت حضرت علی اکبر(ع)
آمد به جهان اکبر لیلا چون ماه
از لطف و کرامت و عطای الله
شد خانه مولا ز قدومش روشن
لا حول ولا قوه الا با الله
###########################
اکبر که ز نسل پاک حیدر باشد
فرزند حسین(ع) خون داور باشد
هرکس که نظر کرد براو میگفتا
اکبر چقدر مثل پیمبر(ص) باشد
کانال ایتا:
https://eitaa.com/sma1212
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش رسانههای جهان به حضور میلیونی ایرانیها در جشن ۴۶ سالگی انقلاب
#راهپیمایی
#۲۲بهمن
اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
( هیئت ابوالفضلی پایین شهر کدکن و تکیه ابوالفضلی عادلیها تأسیس سال۱۲۸۰).
https://eitaa.com/heyatabolfazlipayinshahrkadkan
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقام حضرت علیاکبر علیه السلام
#روز_جوان❤️
#میلاد_حضرت_علی_اکبر(علیه السلام )
🌹به ما در ایتا بپیوندید:👇☺️
اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
( هیئت ابوالفضلی پایین شهر کدکن و تکیه ابوالفضلی عادلیها تأسیس سال۱۲۸۰).
https://eitaa.com/heyatabolfazlipayinshahrkadkan
"چراغ برات» آیینی برای گرامیداشت از میان رفتگان در خراسان
اهالی خراسان به سه شب قبل از فرا رسیدن نیمه شعبان، «شبهای برات» یا «شبهای چراغ برات» میگویند. در این ایام مردم بر مزار رفتگان خود شمع میافروزند و برای شادی روحشان دعا میخوانند.
شیعیان دست استجابت به سوی امام عصر(عج) دراز کرده و از او میخواهند تا به لطف و بخشش شفیع مردگان آنان در بارگاه الهی شود. شاید دعا و راز و نیاز همان اعتباری است که شفاعت و آمرزش را در پی دارد و از این رو نام این شبها را چراغ برات گذاشتهاند.
ابوریحان بیرونی، دانشمند بزرگ ایرانی، در مورد چراغ برات گفته است که «سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه شعبان ایامالبیض نام دارد و شب پانزدهم ماه، شب بزرگی است که به آن لیلهالبرات میگویند. عوام بر این عقیدهاند که در این شبها خداوند چهره کسانی را که در آن سال مقدر است بمیرند به ملکالموت نشان میدهد».
مردم خراسان ایام برات را روزهایی ویژه بهشمار میآورند که در آن روزها مردگان آزادند و اعمال ما را میبینند. زندگان نیز با روشن کردن چراغ انفاق و احسان تلاش میکنند تا برات آزادی مردگانشان را از آتش دوزخ با توسل به امام عصر(عج) به دست آورند.
یکی دیگر از مراسمها و باورهای شب برات میتوان به پخت انواع نانهای سنتی همچون روغن جوشی، کماچ، ساچ، چلبکی و حلوا اشاره کرد. این نانها در میان مردم و کودکان به طور رایگان قبل از غروب توزیع میشود.
در برخی از شهرهای خراسان ۱۳ شعبان را برات زندگان و ۱۴ شعبان را برات مردگان میدانند. در روز سیزدهم به شکرانه سلامتی خود و خانواده شیرینی و شکلات خیرات میکنند و در غروب آن روز هم حلوا و نانهای سنتی میپزند و روز ۱۴ شعبان نیز بر سر قبور نزدیکان رفته و خوراکی خیرات میکنند، فاتحهخوانی، براتخوانی، روضهخوانی و قرائت کلامالله مجید بر سر قبور رواج دارد و نثار روح از دست رفتگان میشود.
برخی از تاریخ پژوهان بر این باورند که رسم چراغ برات پیش از حضور اسلام در فلات ایران با شکلی مشابه وجود داشته است اما با آمدن اسلام به ایران زمین این رسم با آیینهای اسلامی گره خورده و بدل به یکی از مهمترین باورهای مردم شرق ایران در دوره اسلامی شده است.
از جمله دلایل اهمیت مراسم چراغ برات به لحاظ اعتقادی اینکه گفته شده است. در این ماه امامحسین(ع) متولد شده و پیامبر(ص) را بسیار شادمان کرد و دیگر اینکه در روز پانزدهم ماه شعبان پس از ۱۸ ماه، قبلهگاه مسلمانان از بیتالمقدس به کعبه تغییر جهت یافته است. همچنین میلاد تنها ذخیره عالم هستی حضرت ولی عصر حضرت صاحبالزمان(عج) در روز نیمه شعبان سهگانهای از رویدادهای معنوی را در تاریخ رقم زده که بر ارزشهای فرهنگی و معنوی آیین چراغ برات میافزاید و این از جمله خوشسلیقگیهای فرهنگی ما خراسانیهاست که در تولید محتوا برای تاریخ در بین دیگر فرهنگها زبانزدیم.
جدا از این نوع اعتقاد در نزد ما خراسانیها رسم و آیین دیگری نیز وجود دارد بهنام «روز علفه» که در پیوند ایام چراغ و برات معنا پیدا میکند. روز اول نوروز را به نام علفه که بهمعنای آذوقه است. نامگذاری کرده و مردم در این زمان برای مردگان خود خوردنی و آشامیدنیهایی متنوع میبرده و بر سر مزار آنها میگذاشتهاند.
ریشه و فلسفه این کار را هم میتوان در این دید که چون در هر شهر و روستایی، همیشه افراد فقیری بودند که توانایی فراهمکردن خوراکیهای عید خود را نداشتند، با این رسم، آنها میتوانستند از آذوقههای گذاشتهشده در قبرستانها استفاده کنند که خراسانیها امروز این سنت را در نیمهشعبان به نام چراغبرات دارند، اما در تهران و غرب کشور این سنت در جمعه آخر سال کماکان باقی است.
امروزه در خراسان برات را بهمعنی الهام قلبی نیز به کار میبرند که «براتشدن بهدل» یکی از آنهاست. این مفهوم برات را کاملا از معنای مادی آن جدا میکند. چیزی که به نظر بر دلالت به شب برات نزدیکتر است. بدون تردید و با توجه به منابع تاریخی که در آن بسیار از برات یاد شده است، برات در جغرافیای خراسان بزرگ پیشینهای طولانی دارد.
مشتی از این خروار نمونه «عالمآرای عباسی» است که در آن گفته شده است. شاهعباس صفوی شبهای متبرکی را در روضه منوره حضرت رضا(ع) به عبادت میگذرانده که یکی از آنها شب برات بوده است. با این همه چراغ براتی که در خراسان برپاست، کمتر برای مردم دیگر نقاط ایران شناخته شده است و اگر هم جایی شب برات را زنده نگه دارند، بسیار کمرنگ و ضعیف است و بهقدر خراسان نیست.
نثار تمامی اموات درگذشته
الفاتحه مع صلوات
سید حسن عادلی
اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
( هیئت ابوالفضلی پایین شهر کدکن و تکیه ابوالفضلی عادلیها تأسیس سال۱۲۸۰).
https://eitaa.com/heyatabolfazlipayinshahrkadkan