eitaa logo
ایتا کانالهای کوچک را میبنده بیایید کانال اصلی که در پرو آمده
138 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
11.5هزار ویدیو
68 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔘اینستاگرام ویدیوهای مربوط به جانیان ⁧ ⁩ را به سرعت حذف می کند تا شبکه های ماهواره ای و پلتفورمهای آمریکایی بدون کمترین مزاحمی جمع زیادی از مردم بی دفاع را با دروغ بمباران کنند. این بزرگترین فیلتر و سانسور جهان برای تحقق یک جنایات جنگ رسانه ای است.
نان دانایی‌ات را بخور 🔹رحمان نوری ۲۸ ساله و اهل نورآباد است. از سال‌ها پیش به فکر دایر کردن کتابخانه افتاد، تا اینکه سال گذشته با جابجایی نانوایی این ایده را عملی کرد. آقا رحمان فکرش را هم نمی‌کرد که مردم از این کتابخانه استقبال کنندو تصورش این بود که روزی یک یا دو نفر از مشتریان نانوایی مطالعه کنند. 🔹 اما حالا روزانه ۳۰ تا ۴۰ مشتری در صف نانوایی مشغول خواندن کتاب می‌شوند.
🔰 نیکلاس کیج جمجمه دایناسورش را برای پرداخت مالیات فروخت‌و وسلی اسنایپس بدلیل فرار مالیاتی ۳ سال را در زندان گذراند و مارتین اسکورسیزی هم مجبور به پرداخت ۲ میلیون دلار مالیات شد. 🔸 بعد ترانه علیدوستی بدون پرداخت هیچ مالیاتی با اتهاماتی مثل اقدام علیه امنیت ملی، آزاد و در حال زبان درازی
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 در یک نگاه را 🇮🇷 به مناسبت سی‌ام اردیبهشت، ایران‌گردی و ایران‌شناسی 🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️(۹) 📈رشد و توسعه‌ی صنعت لیزر 📈تولید۱۰ نوع لیزر داخلی 📈کسب رتبه‌ی بیستم در زمینه‌ی مقالات با موضوع لیزر 📈قرار گرفتن ایران جز ۵ کشور اول دنیا در فناوری لیزر 📍یعنی وضعیت صنعت علمی و پزشکی ایران در دوران انقلاب نسبت به زمان پهلوی بهبود یافته است!
قهرمان ۸ ساله ایرانی شطرنج آسیا : خوشحالم با چادر روی سکو رفتم و پرچم ایران را بالا بردم. سلما همتیان دختری که ثابت کرد با هم میتوان قهرمان شد دختری که پرچم کشورش رو با نجابتش بالا برد✌🏻 •┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈• کپی کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم نباید فراموش شود! اشراری که 5 مرزبان دهه هشتادی را به خاک و خون کشیدند، چند ماه پیش در نماز جمعه زاهدان و روبروی چشم ، پرچم تجزیه ایران را بدون هیچ ترس و واهمه‌ای بلند کرده بودند!
تصاویری از تجمع نیروهای حزب الله در جنوب لبنان منتشر شده که به نظر می‌رسد برای برگزاری یک رزمایش به مناسبت خروج ارتش اسرائیل از خاک لبنان آماده می‌شوند. در یکی از تصاویر منتشر شده از تجهیزات نیروهای حزب الله، به شکل جالبی یک راکت انداز MLRS دیده می‌شود که توان شلیک 84 راکت را داراست. این تعداد از راکت در صورت شلیک هم زمان توان تخلیه کامل یک لانچر موشک های تامیر از سامانه گنبد آهنین را داراست، همچنین این راکت انداز سوار بر یک حامل متحرک است که از این حیث کار سرکوب آن توسط نیروی هوایی اسرائیل دشوار تر میشود. در بحث مقابله گنبد آهنین با راکت های شلیک شده به سمت اسرائیل، نسبت به حملات راکتی حماس، قطعا کار دفع حملات راکتی حزب الله شدیدا دشوار تر خواهد بود، چرا که علاوه بر کیفیت بهتر در ساخت این راکت ها، تعداد و کمیت شلیک هم زمان راکت های حزب الله هم بسیار بالاتر خواهد بود و از این جهت اوت نامبر شدن لانچرهای تامیر هم دور از انتظار نیست.