🔻عید غدیر سه روز است!
🔹 آیتالله بهجت(ره): [بنا به روایات] عیدغدیرخم، سه روز را عید قرار دادند.
🔹 علیرضا پناهیان: عید غدیر سه روز است نه یک روز، زیرا در واقعه غدیر خم ۳ روز طول کشید تا تمام مردم با علی ابن ابیطالب(ع) بیعت کنند. اگر عید قربان را یک روز تعطیل میکنیم و عید فطر را همرنگ جماعت شدهایم و ۲ روز را تعطیل میکنیم، عید غدیر را باید سه روز تعطیل کنیم، این مسأله را به عنوان پیشنهاد جدی مطرح نمیکنم، بلکه میخواهم اهمیت غدیر را بیان کنم.
#غدیر
🌸🍃💖🍃💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای «ثمین خجسته» دختر بدمینتونباز ایرانی که در ۳ رقابت جهانی حاضر به مسابقه با حریف اسراییلی نشد و به مدال برنز بسنده کرد.
احسنت به بانوی قهرمان👏👏
1_93854286.mp3
6.62M
علی ای همای رحمت
#محمداصفهانی
🌸پیشاپیش عیدسعید وفرخنده #غدیر مبارک🌸
⭕️ بی اعتمادی و خودخواهی در بین مردم آمریکا
🔺٧٣٪ از مردم زير ٣٠ سال امريكايى بیشتر اوقات فقط به فكر خودشان هستند.
٧١٪ ميگويند اكثر مردم اگر فرصتى دست بدهد از آدم سواستفاده مى كنند.
و ٦٠٪ مى گويند به مردم نمى شود اعتماد كرد.
🔻این موارد محصول چیزی جز سبک زندگی غربی نیست، مردم آمریکا شخصی را به عنوان رئیس جمهور انتخاب میکنند که هم میدانند نژاد پرست است و هم به فساد اخلاقی او جنسی او آگاه هستند.
#فرهنگ_وحشی_غرب
#خارج_بدون_فیلتر
🚦 #سرطان_اطلاعات
آیا شما نیز از چاقی اطلاعات در رنج هستید؟
🔸در دنیای دور و بر ما، اتفاقات بد زیادی میافتد و واقعاً جای تامل دارد که دانستن این همه اطلاعات ناگوار، به چه کارمان می آید که باید از آنها آگاه بود!
این «اتفاقات بد» شامل جنایات، قحطی، گرسنگی، جنگ، خشونت، ناآرامیهای سیاسی، بیعدالتی و.. است.
🔸از طرفی رسانهها، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، تمایل سیری ناپذیری برای احساسی کردن اخبار خود داشته و صرف نظر از کم بودن احتمال وقوع، آنها را پررنگ می سازند و با هیجانی کردن داستان خبر، از هر موقعیتی در جهت جلب توجه مخاطبین، سودجویی و گاهاً ایجاد رعب و وحشت استفاده میکنند.
📍سوال مهم این استکه:
از بین هزاران هزار گزاره خبری که در یکماه گذشته خوانده یا شنیدهاید، کدامیک از آنها توانسته است در تصمیم بهتر برای امور مهم و تاثیرگذار زندگی یا مثلا کسب و کار بهترتان، نقش داشته باشد و دردی از شما دوا کند!
📍براستی اخبار با ذهن ما چه می کند؟
🔸وقتی غذایی پرحجم و متضاد، سیستم گوارش انسان را بهم میریزد، این حجم هلههولههای خبری نیز ذهن و مغر آدمی را از هم گسیخته میکند!
بی تردید، شکل و محتوای هر خبری، بر سلامت روانی ما تاثیرگذار است. تاثیرات مستقیم بر روحیه ما و در نتیجه، تفکر و رفتار ما تغییر میکند.
🔸تکرار روزانه اخبار، بویژه درباره موضوعات و وقایعی که امکان اثرگذاری از طرف فرد بر روی آن نیست، بالاخره او را منفعل میکند. این اخبار چنان فرد را تحت فشار می گذارد که در نهایت، دچار یک جهانبینی بدبینانه، بیاحساس، نیشدار و جبری میشود!
🔹عنوانی که از آن به «بیپناهی اکتسابی» یا Learned Helplessness یاد می شود!
📍همراه با حالاتی چون:
▫️افزایش هیجانات کاذب
▫️قضاوت های سطحی و ناصحیح
▫️دوری از دنیای واقعی و انزواطلبی
▫️فاجعه سازی و بزرگنمایی از وقایع
▫️خلاصهخوانی و بیتوجهی به مطالب عمیق و در نهایت «کم عمق شدن اندیشهها»
▫️تاثیر پذیری افراطی از اطلاعات ارسالی از منبع خبر
▫️افزایش امکان ابتلا به برخی از مشکلات روانپزشکی چون: ترس،اضطراب،افسردگی و پرخاشگری
▫️تحریک مفرط منطقه Limbic مغز و ترشح مواد بیوشیمایی که در نهایت موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.به عبارتی، بدن همیشه خود را در وضعیت استرس مزمن احساس میکند.
🚨چه باید کرد؟
▫️انتخاب آگاهانه خبر و پرهیز از دانلود هر بسته صوتی یا تصویری
▫️مدیریت زمان حضور در فضای مجازی
▫️توجه به فعالیت های هدفمند در دنیای واقعی(بویژه: فعالیتهای ورزشی، هنری و اجتماعی)
🚨بشدت مراقب #اعتیاد خبری باشید
✍ #دکترعلیرضاسفیدچیان(روانپزشک)
📲 #سواد_رسانه
🚦یکی از کارکردهای فضای مجازی امکان داشتن هویت چندگانه است. افراد میتوانند با نقابهای مختلف و شخصیتهای حتی گاه متضاد با دیگران در ارتباط باشند.
📍فقدان اعتماد به نفس، میل به پنهانکاری، لذت کنجکاوی و سرک کشیدن به دنیای دیگران با حفظ محرمانگی، سرگیجه هویتی و ... از جمله علل این رفتار هستند.
🎨 طرح از: شهاب جعفرنڗاد
✍ #احسان_محمدی
#سواد_رسانه
#رصد
اندیشکده شورای آتلانتیک:
سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران سپاه پاسداران را تقویت کرده است/ محبوبیت سپاه در بین مردم ایران بیشتر شده است
🔹«پیا هیچر» از زوایه نگاه خود به بررسی جایگاه ملیگرایی و معضلات اقتصادی ایران در میانه جدال تهران و واشینگتن پرداخته و سه گامِ منجر به تقویت سپاه را از زمان خروج آمریکا از برجام تشریح کرده است.
https://www.mashreghnews.ir/news/984888/سیاست-فشار-حداکثری-آمریکا-علیه-ایران-سپاه-پاسداران-را-تقویت-کرده
#اندیشکده_های_غربی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦 #رسانهها_واقعیت_را_می_سازند
📍اژدهای گیم آف ترون در تهران!
📲 #سواد_رسانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مولودی خوانی حاج محمود کریمی به مناسبت عید غدیر خم
🌸فرا رسیدن عید غدیر خم، عید کمال دین خجسته باد.
💖✨💖✨💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا آمریکا قرن21 !!
وقتی یه سیاه پوست وارد محله سفید پوستان میشود!
تو جنگل همچین رفتاری رو نمیبینیم
#فرهنگ_وحشی_غرب
#خارج_بدون_فیلتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید ویلا صادر کردند 😂
⭕️اهمیت افکار عمومی
✍️بخش ششم(پایانی)
💢 با توجه به نظریات و دیدگاههای موجود و در جمعبندی و نقد آنها به نظر میرسد تأثیر رسانهها در زمانها، مکانها، رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و... وحتی نسبت به افراد مختلف جامعه یکسان نمیباشد. ممکن است در یک واقعة سیاسی، مثل انتخابات عدهای از مردم از یک رسانة خاص تأثیر زیادی بپذیرند، اما عدة دیگری از مردم از آن رسانه اصلا تأثیر نپذیرند و یا حتی بر ضد پیامهایی که از سوی آن رسانه داده میشود عمل کنند.
💢بنابراین تأثیر رسانه در افراد یک جامعه یکسان نبوده و به عوامل گوناگونی وابسته است. از جملة این عوامل نوع دیدگاه و عقیدهای است که یک فرد نسبت به یک موضوع دارد. به این معنا که اگر فردی نسبت به یک مسأله عقیدة خاصی داشته باشد و مخصوصا آن عقیده و دیدگاه در ذهنش تثبیت شده باشد، رسانهها کمتر میتوانند باعث تغییر عقیدة او گردند، هر چند با انواع شگردهای رسانهای در صدد حمله به آن عقیده باشند.
💢به عنوان مثال ساخت فیلمها و دادن پیامهایی بر ضد اصول اساسی دین مانند وجود خدا، معاد، پیامبر و...کمتر میتواند یک مسلمان شیعه را تحت تأثیر قرار دهد مخصوصا اگر مخاطب کاملا به این اصول معتقد بوده و اعتقادش از روی تحقیق و استدلال بوده باشد. اما در مورد اموری که فرد نسبت به آنها نظر خاصی ندارد و اصطلاحا نسبت به آنها خنثی است و یا اطلاعی از آن موضوع ندارد، یا اطلاعاتش ناقص و مبهم است و یا عقیدهاش نسبت به آن موضوع سطحی بوده و از استحکام لازم برخوردار نباشد، در چنین مواردی رسانهها میتوانند مخاطبین خود را تحت تأثیر قرار دهند و حتی نظر آنها را نسبت به یک موضوع تغییر دهند.
💢البته اینکه مخاطب فعال باشد یا منفعل نیز در میزان تأثیری که از رسانه میگیرد مؤثر است. بنابراین هر یک از نظریات می-تواند نسبت به بخشی از افکار عمومی مصداق پیدا کند و اینطور نیست که افکار عمومی تنها با این نظریات قابل تبیین باشد. به هر حال، آنچه مسلم است رسانهها در گسترش، هدایت و حتی انحراف افکارعمومی نقش دارند. آنها با برجسته سازی، تکرار، تحریف، بزرگنمایی، سکوت و دیگر تکنیکهای رسانهای تلاش میکنند افکارعمومی را آن چنان که خط و مشی خبری شان ایجاب میکند هدایت کنند .
🔺به عنوان مثال، در دهة اخیر رسانههای غربی در زمینه پخش اخبار فعالیتهای هستهای ایران از همه تکنیکهای گفته شده برای تأثیر گذاری بر افکارعمومی جهانیان، حتی اعضای شورای حکام آژانس انرژی اتمی بهره گرفتند و همانگونه که پیداست بر آنها تأثیر داشته است. در نقطه مقابل همین رسانهها اخبار توسعه و پیشرفت کشورهای در حال توسعه را به صورت تحقیری و با کوچکنمایی انتشار میدهند تا افکارعمومی دنیا همواره مردم این کشورها را افراد فقیری تصور کنند که در تحولات جهانی هیچ نقشی به عهده ندارند.
بخش ششم(پایانی)
#افکار_عمومی
🌸🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ هشدار (دارای تصاویر دلخراش)
کشتار وحشیانه در جایی که فکرش را نمیکنید 🔪😰
#سلبریتی هایی که بازیمان میدهند! 😒
حیوانها هم #ژن_خوب دارند؟! 🐮
پاسخ به شبههای که این روزها زیاد شنیدهایم ✅
این کلیپ 👆 را ببینید و آن قدر ارسال کنید تا برسد به دست آنها که باید
#قربانی
#تمدن
#خشونت
┅┅❅❈❅┅┅
🌸 🍃
🔶 برخلاف تصورات و شایعات مروجان #الحاد، اکثر #دانشمندان جهان معتقد به #خدا و #دیندار هستند، نه #ملحد 👆 حتی #داروینیست ها 👆
#زیست_شناسی #داروینیسم #تکامل #فرگشت #خلقت #آتئیست #خداپرستی #ژنتیک #بیوتکنولوژی #میکروبیولوژی #معلم_زیست #biology #علم #دین #آتئیسم #مذهب #نابغه #طراحی_هوشمند #Evolution #Intelligentdesign #science #Darwinism
🌹
⭕️هفت گروهی که ما را در شبکه های اجتماعی آزار می دهند
✍️بخش چهارم
۴. مبارز عدالت اجتماعی
💢ممکن است کاملاً بیغرض شروع شود. وارد بحثی دربارۀ هر موضوعی -چه سیاسی، چه غیرسیاسی- میشویم و حرفی میزنیم که به نظر خودمان بیخطر یا بدیهی است. بعد، ناگهان تحت حملۀ غضبآلود کسی قرار میگیریم که ما را به بیتفاوتی بیشعورانه و ایستادگی در مقابل پیشرفت متهم میکند. شاید اظهارنظرمان نه حرفی قطعی که اندیشهای گذرا باشد، یا کمی کنایه در آن باشد یا زمینۀ خاصی داشته باشد و به زنجیرهای از بحثهایی مربوط باشد که در چنین رسانهای نمیتوانیم با جزئیات توضیحش دهیم. اما فردی که ما را به گناه اخلاقی فاحشی متهم میکند فرض را بر این گذاشته است که ما، بدون طعنه یا آن زمینۀ مشخص، اصرار قطعی بر ایدههایمان داریم. از این حرف ما تفسیری کردهاند که ظاهراً با برافروختگی حقبهجانبهشان همخوانی دارد.
🔺حالا ناگهان خودمان را زیر حملهای از طرف انبوهی از مبارزانی میبینیم که ناجوانمردانه با هم بر سرمان خراب میشوند و زندگیمان را فلاکتبار میکنند.
💢 اگر سعی کنیم با هر چیزی جز یک عذرخواهی مفصل از خودمان دفاع کنیم، فقط خشمشان از بیتفاوتیمان را شعلهورتر میکنیم. در واقع حتی عذرخواهی هم از تندی واکنششان نمیکاهد. سروکله زدن با چنین مدل آدمهایی مشخصاً حساس و کلافهکننده است، چون همهچیز را سیاه و سفید میبینند؛ آنها در طرف خوب هستند و ما در طرف بد. شاید در باورهایشان صداقت داشته باشند، اما آنچنان خودشان را با هدفشان تعریف میکنند که حس میکنند حق دارند خشنتر، توهینآمیزتر و بیتفاوتتر از هر چیزی باشند که ما احتمالاً بیان کردهایم.
💢این مقدار ریاکاری اصلاً به چشمشان نمیآید (شبیه همین، افرادی را میبینیم که علاقه دارند بقیۀ افرادِ ظاهراً زیادی حساس به نقد را «نازکنارنجی» صدا بزنند، اما با جزئیترین بحث برعلیه ایدههایشان با خشمی حقبهجانب منفجر میشوند و متوجه این طنز روزگار نیستند). حقیقت این است که آنها آنقدر به توهین حساس هستند که میتوانند توهین را تقریباً در هر حرفی تشخیص بدهند، حرفی بسیار جزئی که با اصول اعتقادیِ سفت و سخت آنها فرق میکند. درواقع، احساس خشم و اینکه آزرده شوند، به آنها نوعی هیجان مخفی میدهد و راهی است تا تمام بیزاری شخصی و انزجارشان را تخلیه کنند. این مسئله میتواند به نوعی اعتیاد به خشم تبدیل شود.
💢در جهان واقعی این مدل افراد تقریباً همه کس را با لحن حقبهجانب و توبیخگرانه و برتری اخلاقی خود رنجانده و بیزار میکنند. اما در جهان آنلاین که انبوهی از همرزمانشان پشت آنها هستند، میتوانند تقریباً بدون مجازات عمل کنند. تصمیم به دفاع از خودمان اغلب خردمندانهترین کار ممکن نیست.
💢وقتی آنها با عبارتی منفی به ما برچسب بزنند، راههایی پیدا میکنند تا هر آنچه مینویسیم را طوری تغییر بدهند که با تفسیرشان جور دربیاید. یک واکنش احتمالی میتواند با شوخی همراه باشد؛ چون آنها عموماً شوخی ندارند، واکنش افراطی نشان میدهند و شاید مضحک به نظر برسند، اما حتی این کار هم ممکن است تاکتیکی زیادی خطرناک باشد که جمعیتی را به جانتان بیندازد. بهترین کار این است که خیلی زود، احتمالاً با یک عذرخواهی ملایم، بیصدا کنار بکشید و صبر کنید تا فراموشتان کنند و به قربانی بعدیشان حملهور شوند.
ادامه دارد...
#رسانه_شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 بال هاتو تکون بده 😊
#خلبان #هواپیما #توکل #خدا #ایمان #دعا #نجوا #نماز #الله #خداپرستی #کمک #استمداد
🌹