eitaa logo
ایتا کانالهای کوچک را میبنده بیایید کانال اصلی که در پرو آمده
138 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
11.5هزار ویدیو
68 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📛 ‏این بچه صورت و چشم و بینیش رو می‌خارونه، واقعا نمی‌فهمن یا خودشونو زدن به حماقت. ⭕️ یعنی هر چیزی کالاست و قیمت دارد، حتی از نوزاد و کودک هم باید به مثابه یک کالا، پول درآورد‼️
🔻‏وقتی کسی تن به تعهد نداد! اولین آسیب رو به روح خودش وارد می‌کنه و دومی رو به روان. 🔺چون از اون به بعد راضی به تعهد و تأهل طولانی مدت نمی‌شه. 🤝 ازدواج یه تعهد و تأهل برای یک عمر زندگیه 👈 سید مارکو
مادرم پرسید آقا شعار امسال رو چی اعلام کرده؟ گفتم: "ازدواج، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها" کاش تا قبل از اینکه گندش در بیاد، بره خواستگاری...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻آزادی شگفت‌انگیز برای زنان ارتشی در سوئیس!/ خصوصی‌ترین مسائل زنان زیر ذره‌بین آزادی در اروپا 🔸«ماریان بیندر»، عضو شورای ملی سوئیس در دفاع از طرح پوشیدن لباس زیر زنانه در ارتش می‌گوید كه ارائه لباس‌های مناسب زنان، افراد بیشتری را به دادن درخواست برای عضویت در ارتش ترغیب می‌كند. 🔹 ببینید چقدر روز به روز ابعاد آزادی در اروپا بیشتر می‌شه! تا قبل از این خبر، کسی می‌دونست چنین اجازه‌ای به زنان ارتشی سوئیس داده نمی‌شده؟!
اعلامیه حضرت (۵۸/۱/۷) در دعوت از مردم انقلابی ایران برای رأی به 💥اختصاصی/پست ویژه 🔻🔻🔻 🔳حضرت آیت‌الله خوئی: رأی اینجانب این است که همگی نسبت به تشکیل حکومت جدید، را انتخاب نمایند. 🔶حاشیه چهار دهه این حقایق را کردند تا پشت تصویرسازی دروغین از بزرگان سنگر بگیرند و بودن خود را توجیه کنند.
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دوربین مخفی خارجی به شما نشون میده رسانه‌ها و محیط، چطور ذهن مردم رو به اسارت خودشون در میارن! کافیه اصلاحات و اپوزیسیون رسانه‌هاشون رو به خط کنن تا اکثر مردم با وجود انتشار متن برجام و اطلاع از نقاط ضعف بزرگش، به خیابون‌ها بریزن و برقصن! همون رسانه‌ها کاری می‌کنن که خیلی از مردم بدون اطلاع از متن سند همکاری ایران و چین، علیه‌ش موضع می‌گیرن!
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓معما رو حل کن تا در گاوصندوق باز شه ‌ 🎬 به مردم گفتیم یه معما رو حل کنن تا بفهمن اون شئ ارزشمند تو گاوصندوق چیه؟ ‌ 🗝️ حدساشون و واکنششون رو بعد بازشدن گاوصندوق ببینید
⭕️ توئیت امید دانا فعال سیاسی درمورد نرم افزار کلاب هاوس 
تا تو هستی .. شب‌جمعه ، شب رحمت باقی‌ست در دل خسته‌ی من‌، شوق زیارت باقی‌ست..
📸آقای شریعتمداری: تمام تلاش من برای حفظ مقام سلطنت است/معتقد به آزادی همه زندانیان نیستم ◀️سالروز فوت آقای سیدمحمدکاظم شریعتمداری «سلام مرا به پیشگاه اعلیحضرت برسانید و به عرض برسانید که اعلیحضرت اطمینان داشته باشند همان مشکلاتی که امروز ایشان دارند ما هم داریم. من آرزو دارم که اعلیحضرت در مقابل این مشکلات تحمل و شکیبایی بیشتری داشته باشند تا مشکلات بر وفق مراد ایشان و در جهت مصلحت مملکت حل شود. ... چند روز قبل که نمایندگان اعلیحضرت ملک حسن [پادشاه وقت مراکش] با من ملاقات داشتند، به من گفتند که در مقابل اعلیحضرت کوتاه بیا. من صریحاً به آنها گفتم تمام تلاش من برای حفظ مقام سلطنت است و از آنها خواستم که به ملک حسن پیغام مرا بدهند و بگویند که ملک حسن به شاهنشاه ما قوت قلب بدهند که در مقابل مشکلات مملکتی استقامت بیشتری داشته باشند. ... من صریحاً می گویم که با خمینی و اعمال او مخالفم. تعدادی از علما به من مراجعه می کنند و با بحث راجع به روش من وخمینی، سؤال می کنند که آیا اختلافی داریم؟ من می گویم بلی. او مخالف شاه است درحالیکه من این طور نیستم. ... من معتقد به آزادی همه زندانیان نیستم. آنهایی را که اطمینان دارید بعد از آزادی تحریکات نمی کنند، آزاد کنید ولی بقیه را نگاه دارید، مخصوصاً کسانی را که اهانت به مقام سلطنت می کنند.» (آیت‌الله شریعتمداری به روایت اسناد ساواک،صفحات 921 تا 926.)