#تحلیل
🔴 پمپئو چرا می آید؟!!
🔻سفر پمپئو برای پیگیری ناتوی عربی
🔹وزیر خارجه آمریکا در سفری هشت روزه، برای بررسی مسائل مرتبط با #ایران، #سوریه و #یمن به عمان، قاهره، منامه، ابوظبی، دوحه، ریاض، مسقط و کویت میرود. افزون بر پمپئو، جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا نیز به سرزمینهای اشغالی و ترکیه سفر میکند تا درباره خروج نیروهای آمریکایی از سوریه گفتوگو کند.
🔻پمپئو در کشورهای عربی بر دو مسئله مهم تمرکز خواهد کرد:
1⃣ پیگیری تأسیس «ائتلاف استراتژیک خاورمیانه» معروف به ناتوی عربی: از چند ماه پیش اعلام شد، در دیدار آینده سران شورای همکاری خلیجفارس در اوایل سال ۲۰۱۹ با دونالد ترامپ تأسیس ناتوی عربی اعلام خواهد شد؛ اما استمرار بحران قطر مانع از اعلان تأسیس این ائتلاف نظامی شده است. به همین دلیل، پمپئو در دوحه بر «اهمیت متحد بودن شورای همکاری خلیج(فارس) در ایستادن در برابر ایران» تأکید خواهد کرد.
2⃣توان دفاع موشکی ایران: پمپئو چند روز پیش از سفر، درباره برنامه موشکی ایران هم هشدار داد و در توئیتی مدعی شد، ایران برای پرتاب یک موشک ماهوارهبر برنامهریزی میکند. افزون بر این، یک مقام آمریکایی به «واشنگتنفریبیکن» گفت: «رژیم ایران خطرناکترین بازیگر در منطقه است. برای ثبات، هیچ تهدیدی بزرگتر از رژیم ایران نیست. وزیر خارجه، کارش را برای ترغیب متحدان و شرکای منطقهایمان به مقابله با فعالیتهای بیثباتکننده رژیم (ایران) ادامه خواهد داد.»
#جنگ_روانی
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
هدایت شده از کاری کن خدا عاشقت بشه
2276 - چی بودیم چی شدیم(16): سهم ایران در تولید علم جهان
در حالیکه تا سال 1357، سهم ایران از تولید علم در دنیا 1/0درصد (700مقاله علمی)(1) بود، اما پس از انقلاباسلامی تا سال 97، با وجود تحریمهای گسترده، این میزان با رشدی چشمگیر به 2 درصد (بیش از 54388 مقاله علمی)(2) رسیده و از این نظر ایران توانسته رتبه شانزدهم در دنیا و اول در جهان اسلام را کسب کند.
منبع اینترنتی: 1- www.goo.gl/QFpBPv
2- www.goo.gl/msn3pR
📚 " هفت " سوال برای سنجیدن #سواد_رسانه:
1️⃣ می دانید تفاوت رخداد واقعی و رخداد رسانه ای چیست؟
2️⃣ می دانید رسانه ها چگونه اطلاعات را به صورت نامحسوس دستکاری می کنند؟
3️⃣ مغالطات رایجی که رسانه ها به کار می برند را می شناسید؟
4️⃣ می توانید قسمتی از داستان واقعی را که رسانه ها کتمان می کنند کشف کنيد؟
5️⃣ می دانید رسانه ها چگونه، با تکنیک های فیلم برداری، نورپردازی، موسیقی و ... می توانند تصور ما را از یک شخصیت یا واقعه دستکاری کنند و عواطف ما را از عشق به تنفر وبرعکس تغییر دهند؟
6️⃣ می دانید چرا آدم ها، برداشت های کاملا متفاوتی از یک پیام رسانه ای می کنند؟
7️⃣ برای انتشار یا فوروارد کردن مطلبی که خودم تهیه نکرده ام، چه نکاتی را باید برای رعایت مالکیت معنوی و اخلاق حرفه ای رعایت کنم؟
❓ اگر جواب تان به بیشتر هفت سوال بالا منفی است، باید به سواد رسانه ای خود شک کنید.
#سواد_رسانه
🌐 از معضل امنیتی تلگرام تا بحران اجتماعی اینستاگرام
خبر را همه شنیده و فیلم را دیدهایم. دختری به تنهایی و ظاهرا برای هوسبازی، از تهران راهی خانهباغی در حاشیه سیرجان میشود تا به قرار مجازیاش با پسری برسد.
از آن سو نیز آن جوان جانی سیرجانی که ظاهرا از جانب دختر در لایو مورد اهانت قرار گرفته، با رسیدن به طعمه، او را به انواع ضربوشتم و شکنجه مینوازد.
تا اینجای ماجرا، اتفاق اگرچه تلخ است، اما عجیب و بیسابقه نیست و صفحات حوادث پر است از ضرب و قتل و تجاوز.
اما آنچه من آن را زنگ خطر میدانم #زیست_گلخانهای مجازینشینان شبکههایاجتماعی، علیالخصوص اینستاگرام است که آنان را از محیط حقیقی به کلی کنده.
عجیب است که برای دختری، شناخت اکانت اینستاگرامی یک فرد، آنچنان اطمینانبخش و اعتمادآفرین است که از شهری به شهری دیگر میرود؛ و عجیبتر آنکه برای پسری، شکستن شاخ اکانت دیگر در اینستاگرام، آنقدر موضوعیت پیدا میکند که فیلم شکنجه کردن دختر را با افتخار و بدون توجه به تبعات قضایی آن در استوری خود قرار میدهد، فارغ از آنکه چه تبعاتی در انتظار او است!
چه چیز مخاطب شبکههایاجتماعی را تا این حد متوهم و غرق در مرداب و گرداب فضای مجازی کرده است؟ آنچنانکه براندازان فیک توییتری که حتی از گردوخاک در فضای حقیقی عاجزاند، به طوفان توییتری گاهوبیگاه خود میبالند و بر طبل توهم خودبیشمارپنداری میکوبند!
البته پاسخ واضح است، جذابیتهای متعدد این شبکهها و ایجاد بستر زندگیدوم و نمایش هویت و شخصیت دلخواه از خود در شبکههایاجتماعی، وقتی قرار میگیرد در کنار ناکامیهای اجتماعی، حکم افیون را پیدا میکند.
این اثر مخدرگون را خصوصا وقتی قرار میدهیم در کنار وقت گذرانی افراطی تقریبا تمام اعضای هیأت دولت در شبکههایاجتماعی و دستآوردسازی و قهرمانبازی در حوزه فضایمجازی، نتیجه میشود آنچه میبینیم؛ از معضل امنیتی تلگرام تا بحران اجتماعی اینستاگرام.
#سواد_رسانه
#تهاجم فرهنگی از ترکیه تا آمریکا:
ترک پرس: ترکیه طی چند سال گذشته بیش از 100 #سریال به بیش از 150 کشور صادر کرده است.
سریالهای تلویزیونی #ترکیه با فروش 350 میلون دلاری، سومین رتبه را از نظر درآمدزایی در جهان دارد.
در مجموع سریالهای ترکیه 500 میلیون بار دیده شده است.
روزنامه آمریکایی نیویورک پست:
🔸آمریکا باید یک تلوزیون ماهوارهای جدید فارسیزبان مانند شبکه #من_و_تو برای سرنگونی حکومت ایران و تاثیرگذاری بر مردم ایران راه اندازی نماید.
🔸این تلوزیون باید متفاوت از صدای امریکا و رادیوفردا باشد زیرا آنها علیرغم هزینههای زیادشان پیر و بیاثر شدهاند!
منبع: @medialogy1
1_43107307.pdf
5.75M
🔷 #سواد_رسانه_ای، مجموعهای از #مهارتها برای دسترسی، تحلیل و فهم بهتر پیامهای رسانهای است.
🔷 کارشناسان یادگیری سواد رسانهای را برای #والدین و آموزش مفاهیم مربوطه به #فرزندان را یکی از ضروریات دنیای جدید میدانند.
🔷 در این فایل pdf دکتر سید بشیر حسینی الفبای سواد رسانه ای را به زبان ساده برای والدین توضیح می دهد.
#سواد_رسانه
المانیتور:سیاست ترامپ ادامه سیاست اوباماست؛ فرقش چند موشک تامهاوک بود!
🔹وبگاه تحلیلی المانیتور در گزارشی به نقل از برخی منابع صهیونیست از سیاستهای رئیسجمهور آمریکا در غرب آسیا ابراز نگرانی کرده است.
🔹یک منبع ارشد دیپلماتیک به المانیتور گفته است: «اگرچه عجیب بهنظر میرسد اما در کل، سیاست ترامپ ادامه سیاست اوباما است؛ تنها با شکل و ابزار متفاوت. اوباما میخواست نیروهای آمریکایی را از خاورمیانه خارج کند و ترامپ هم همین را میخواهد. منفعت آمریکا همان است که بود: بازگشت به خانه.
👉 fna.ir/bqteou
#اندیشکده_های_غربی
جریان شناسی سیاسی ایران.pdf
713.2K
با مطالعه این نوشتار در جریان تاریخ 70ساله جریانهای سیاسی ایران شنا کنید!
مطالبی خواندنی از انواع جریانهای موثر، چگونگی شکلگیری و بسترهای اجتماعی آنها.
اگر فرصت مطالعه کتاب قطور آقای دارابی (جریانشناسی سیاسی در ایران) را ندارید، این جزوه 40 صفحهای کارتان را آسان میکند؛ چون بر آن اساس نوشته شده است.
#جریان_شناسی
#جریان_شناسی_سیاسی_ایران
#دارابی
#تاریخ
#کتاب
#PDF
#سواد_رسانه
#جنگ_نرم