رفقا سلام 🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈
خانواده ایی که پدر خانواده بدلیل ابتلا به کرونا فوت شد و دو فرزندش یتیم شدن به دلیل مسائل مالی و اجاره خانه و عقب افتادن دو ماه اجاره نیازمند مبلغ سه میلیون تومان برای اجاره و تهیه مایحتاج هستند
رفقایی که مایل هستند کمک کنند طبق روال همیشه که کمک کردید و کنار هم تونستیم مشکلات کوچکی رو حل کنیم
بسم الله بگید .
هرچقدر در توانتون هست کمک کنید
شماره حساب مخصوص کمک های مردمی
6037991940411576
به نام حمید رضاحاجی
زینبی ها
رفقا سلام 🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈 خانواده ایی که پدر خانواده بدلیل ابتلا به کرونا فوت شد و دو فرزندش یتیم شدن به دلی
✅رفقایی که نمیتونن از نظر مالی کمک کنند توی اطلاع رسانی و پخش این پیام مارو یاری کنند🙏
اجرتون با صاحب عصر
زینبی ها
تا الان فقط صد و پنجاه هزار تومن جمع شده رفیق زیاد وقت نداره نهایت باید یک هفته اجاره عقب افتاده رو
رفقا 🔈
هرچقدر دوست دارین واریز کنید از 10تومن و.... اجرتون باسید شهدا یاعلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ناگفته هایی جدید درباره پیراهنی که حاج قاسم در منزل آویزان کرده بود
🔺ماجرای تلخ و درد آور جدا کردن گوشت بدن شهید مغنیه توسط حاج قاسم سلیمانی رفیق دیرینه اش از زبان همسر شهید توبه ای ها
@zeinabiha2
۲۱ دیماه #سالروز_شهادت #دانشمند_بسیجی #شهید_مصطفی_احمدی_روشن گرامی باد . 🥀
#شهدای_ترور
#شهدای_هستهای
@zeinabiha2
#زندگی_نامه #شهید_احمدی_روشن :
مصطفی احمدی روشن در 17 شهریور ماه 1358 در بیمارستان بوعلی شهر همدان به دنیا آمد. خانواده پدری وی از نوادگان ملا مصطفی همدانی و مادر وی نواده آیت الله مهدی مهدوی و اهل یزد هستند. رحیم احمدی روشن، پدر مصطفی، از درجه داران شهربانی وقت بود که بعدها راننده مینی بوس شد و در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران سالهای بسیاری را به مبارزه با دشمن بعثی پرداخت.
تحصیلات خود را در زادگاهش همدان، آغاز کرد و پس از گذراندن دوره راهنمایی در مدرسه خیام، دوره متوسطه را در رشته ریاضی فیزیک دبیرستان ابن سینا همدان به اتمام رساند و پس از آن در آزمون سراسری دانشگاه ها شرکت کرد.
در سال 1377 وارد دانشگاه صنعتی شریف شد و تحصیلات خود را در رشته مهندسی شیمی آغاز کرد. از بسیجیان فعال دانشگاه بود و در دوران دانشجویی به عنوان مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف فعالیت می کرد.
در سال 1381 در رشته مهندسی شیمی موفق به دریافت مدرک کارشناسی شد و در همین رشته در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل داد و پس از آن وارد مرحله دکترای رشته نانو بیوتکنولوژی شد. در دوران تحصیل در دانشگاه در پروژه ساخت غشاهای پلیمری برای جداسازی گازها که برای اولین بار در کشور انجام شد، همکاری داشت و چندین مقاله ISI به زبان های انگلیسی و فارسی در مجلات معتبر علمی جهان به چاپ رساند.
در 25 بهمن ماه 1390، پس از شهادت، به شهید مصطفی احمدی روشن مدرک دکترای افتخاری در رشته نانو بیوتکنولوژی از دانشگاه تهران اعطا شد.
همسر وی فاطمه بلوری کاشانی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته شیمی دانشگاه صنعت شریف است که در سال 1382 با مصطفی عقد ازدواج بست و بعد از یک سال و نیم زندگی مشترک خود را آغاز کردند. حاصل این ازدواج یک پسر به نام «علی» است که ار شهید احمدی روشن به یادگار مانده است.
فاطمه بلوری کاشانی از نحوه آشنایی و ازدواج خود با شهید مصطفی احمدی روشن می گوید: نحوه آشنایی ما به دوران فعالیت در بسیج دانشجویی دانشگاه صنعت شریف برمیگردد.
آقا مصطفی مسئول فرهنگی بسیج آقایان و من اگرچه مسئولیت خاصی نداشتم اما به عنوان بسیجی عادی در بسیج حضور داشتم و علاقه ام به فعالیتها و اهداف بسیج باعث شد با بسیج در ارتباط باشم و در فعالیتهایشان شرکت کنم.
در اردوی جنوب سال 1379، من همراه گروه بودم و مصطفی هم چون مسئولیت داشت گروه را همراهی می کرد و مسئول برپایی این اردو بود. مصطفی از طریق همسر یکی از دوستانش که همراه ما بود پیغامی برای من فرستاد مبنی بر اینکه آیا قصد ازدواج دارم یا خیر.
بعد از اردوی جنوب هر دوی ما در کلاسهای اخلاق در محضر استاد یوسفی که جانباز شیمیایی 75 درصد بود، شرکت داشتیم. دوباره پیغام توسط یکی از دوستان مصطفی رسید و اصرار کرده بود. برای همین من یک جلسه با مصطفی صحبت کردم و شرایط خودم را گفتم. وی هم پذیرفت که مدت زمانی صبر کند.
آقا مصطفی ویژگیهای بسیار زیادی داشت. زمانی که قرار بود با من ازدواج کند، یک جوان ساده و اهل شهر همدان بود که درسش هنوز تمام نشده بود و سرشار از عشق برای رسیدن به هدف والایش بود و صداقت بسیار زیادی داشت.
آقا مصطفی، غرق در اهل بیت علیه السلام بود و 90 درصد صحبتهایش درباره حضرت علی(ع) بود. در نهایت این خصوصیات باعث شد با شهید احمدی روشن ازدواج کنم.
مصطفی احمدی روشن پس از اخذ مدرک کارشناسی از رشته مهندسی شیمی، علیرغم اینکه همزمان موقعیت های کاری دیگری داشت با توانمندی های خود وارد سازمان انرژی اتمی شد. سال 1383-1382 برای فعالیت در سازمان انرژی اتمی، پدر و مادرش را راضی کرد تا وارد این کار شود.
مصطفی یکی از پایه گذاران سایت هسته ای نطنز بود. تاثیر بسیار مطلوبی در بخش تامین کالاها و خرید تجهیزات هسته ای در حوزه غنی سازی در زمان تحریم ها داشت که در مدت حضورش به عنوان معاون بازرگانی، کالاها به موقع، به تعداد و با کیفیت تأمین می شد و در همه جا از پیمانکاران خود دفاع میکرد.
با وجود اینکه به عنوان معاون بازرگانی سایت نطنز فعالیت می کرد اما به گفته یکی از همکارانش، در تعبیر علمی، معاونت توسعه فناوری و تکنولوژی را بر عهده داشت.
#ادامه 👇
@zeinabiha2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
🔲حضور رهبر انقلاب در منزل شهید احمدی روشن
🔺️ انتشار بمناسبت سالروز شهادت
@zeinabiha2
یکی از همکاران شهید احمدی روشن درباره علاقمندی و پشتکار وی به خصوص در دوران تعلیق عنوان می گوید: مصطفی خودش تعریف می کرد که تمام دوران تعلیق به شدت فعال بودم حتی خیلی فعال تر از دورانی که تعلیق را شکسته بودند، چرا که می دانستم یک روزی باید این تعلیقات برداشته شود و آن روز نظام نیاز دارد و زمانی هم برای تعلیق از ما گرفته شده، پس نظام باید بقدری سریع جلو رود و به این فناوری برسد که این فرصتی که از ما گرفته شده، جبران شود. بنابراین من باید 10 برابر کار کنم، من باید خودم را تجهیز به دانش فنی کنم و به شدت مطالعه کنم تا خودم را کاملا آماده کنم بعد از اینکه تعلیق برداشته شد کمک کنم کار سرعت پیدا کند، کمک کنم مسیر کوتاه تر شود.
به روایت از همسر شهید احمدی روشن: بارها و بارها آقا مصطفی درباره سایت نطنز گفته بود که اینجا را طوری می سازم که مقام معظم رهبری دوست دارند، تمام هدف شهید احمدی روشن در سایت نطنز با توجه به تمام مشکلاتی که وجود داشت این بود که نتیجه اش را به نایب امام زمان(ع) برساند.
مصطفی احمدی روشن مدیریت در نیروگاه نطنز اصفهان در بخش تامین کالا و خرید تجهیزات هسته ای در بخش غنی سازی، پایه گذاری اولین غنی سازی منجر به تولید اورانیوم به غنای 3/5 تا 5 درصد و تشکیل و راهبری تیم های مهار ویروس رایانه ای استاکس نت را در کارنامه اجرایی خود داشت.
سرانجام ساعت 8:30 صبح 21 دی ماه 1390، مصطفی احمدی روشن در حالیکه عازم محل کار خود بود، در خیابان شهید گل نبی (میدان کتابی) و روبه روی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طبابایی، هدف عملیات تروریستی دو موتورسوار قرار گرفت.
دو تروریست موتورسوار با چسباندن یک بمب مغناطیسی به خودروی وی که یک دستگاه خودروی پژو 405 بود، او را به شهادت رساندند.
با انفجار این بمب مهندس احمدی روشن بلافاصله به شهادت رسید و رضا قشقایی فرد، راننده خودرو نیز به شدت مجروح شد و ساعتی بعد در بیمارستان رسالت تهران بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.
پیکر پاک شهید مصطفی احمدی روشن پس از نماز جمعه روز 24 دی ماه و با همراهی سیل عظیم عاشقانی که برای تشییع وی آمده بودند، در جوار امام زاده علی اکبر چیذر به خاک سپرده شد.
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.
@zeinabiha2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
🌷مستندی کوتاه از زندگی شهید #مصطفی_احمدی_روشن دانشمند جوان ایرانی، که در تاریخ (۹۰/۱۰/۲۱) طی عملیاتی تروریستی به دست کوردلان دنیای استکبار به شهادت رسید، اما هنوز ذکر نام او و گفتن از آرمان، عقاید و فعالیتهایش دشمنان انقلاب اسلامی را میآزارد.
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُم
@zeinabiha2
🌷سالروز شهادت ۱۳ تن از شهدای ۲۱ دی ماه ۹۴ #خانطومان #مدافعان_حرم
🕊 #شهید_حسین_امیدواری
🕊 #شهید_مصطفی_چگینی
🕊 #شهید_امیرعلی_محمدیان
🕊 #شهید_مجید_قربانخانی
🕊 #شهید_مرتضی_کریمی
🕊 #شهید_عباس_آسمیه
🕊 #شهید_محمد_آژند
🕊 #شهید_میثم_نظری
🕊 #شهید_رضا_عباسی
🕊 #شهید_علیرضا_مرادی
🕊 #شهید_مهدی_حیدری
🕊 #شهید_محمد_اینانلو
🕊 #شهید_عباس_آبیاری
گرامی باد . 🥀
🌹شادی ارواح شهدا #صلوات
@zeinabiha2
زینبی ها
🌷سالروز شهادت ۱۳ تن از شهدای ۲۱ دی ماه ۹۴ #خانطومان #مدافعان_حرم 🕊 #شهید_حسین_امیدواری
امروز سالگرد13 تن از شهدا مدافع حرم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
شادی روحشون صلواتی نثار کنیم 🙏
🇮🇷شهداا خان طومان حلب سوریه 🇮🇷
🔅 السَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُهَلِّلُ وَ تُكَبِّرُ...
🌱سلام بر تو آن هنگام که بر کبریایی پروردگار تکبیر می گویی!
🌱و سلام بر شهادت گفتن تو بر وحدانیت او که تمام بُت ها را سرنگون می کند!
📚زیارت آل یاسین_مفاتیح الجنان
#اللهمعجللولیکالفرج
🌷به قول شهید بلباسے:
اونقدر خودمونُ درگیرِ
القاب و عناوین کردیم ؛
که یادمون رفته همه باهم برادریم :)
و باید کنارِ هم، باری از رویِ...
دوشِ مردم برداریمــ...🙂
حواسمون ڪجـاست؟💔
مدافعحرمعقیلهبنیهاشمحضرتزینبس🕌
◾#شھیدمحمدبلباسے🕊🌹🍃•••
◾#یادشهداباذڪرصلوات
@zeinabiha2
بھش گفتند
مۍخوای بری مدافعِ خانم حضرت زینب؏'بشی ؟!
گفت : من کۍ هستم کـه مدافع خانـم بِشم !💔🥀
من میرم کـه خانم مدافع ما بشه..ツ🚶🏻♂
.
#شهیدعبداللهباقری🦋💚!
@zeinabiha2
۲۲ دیماه ، #سالروز_شهادت #دانشمند_هستهای #دکتر_مسعود_علی_محمدی گرامی باد. 🥀
🔹ولادت : ۳ شهریور ۱۳۳۸
(تهران، روستای کن)
🔹متأهل و دارای ۲ فرزند
🔹اولین دانش آموخته دکترای فیزیک داخل کشور از دانشگاه صنعتی شریف
🔹استاد تمام فیزیک هسته ای دانشگاه تهران 🌷
🔹مشاور و نماینده جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷 در پروژه بین المللی سزامی (همراه با شهید پروفسور شهریاری) 🌷
🔹شهادت : ۲۲ دی ۱۳۸۸
ساعت ۳۰ : ۷ صبح
🔹ترور توسط عوامل موساد اسرائیل با انفجار بمب جاسازی شده درون موتورسیکلت
🔹منطقه : تهران، مقابل منزل
🔹مزار : تهران، چیذر، گلزار شهدای امامزاده علی اکبر، کنار مزار شهید احمدی روشن 🌷
#شهدای_ترور
#شهدای_هستهای
@zeinabiha2
#زندگینامه
#شهید_مسعود_علی_محمدی
✍ شهید دکتر مسعود علیمحمدی ( ۱۳۳۸، تهران - ۱۳۸۸، تهران) استاد فیزیک دانشگاه تهران بود که دکترای فیزیک با گرایش ذرات بنیادی را از دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۷۱ کسب کرد.🔸
✅ وی از دانشجویان نخستین دوره دکترای فیزیک در داخل ایران بود و نخستین شخصی است که در ایران دکترای خود را در فیزیک دریافت نمودهاست. او دهها مقاله ISI منتشر نمود. تخصص اصلی او ذرات بنیادی، انرژیهای بالا و کیهانشناسی بود. با پژوهشگاه دانش های بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) نیز طی سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ همکاری داشتند.
✅از جمله درس های ارایه شده توسط وی میتوان به مکانیک کوانتومی و الکترومغناطیس، مکانیک آماری، ذرات بنیادی و نظریه میدانهای کوانتمی اشاره کرد. شهید علیمحمدی، یکی از برگزیدگان جشنواره بینالمللی خوارزمی در سال ۸۶ بود و در پژوهشهای بنیادی رتبه دوم را کسب کرد.
✅ وی از سال ۱۳۷۴ در دانشکده فیزیک دانشگاه تهران مشغول به تدریس شد و عضو هیئت علمی و ممیزه این دانشگاه بود. همچنین به عنوان استاد راهنما و مشاور در پروژه های پایان نامه های مرتبط با علوم فیزیکی، به فعالیت مشغول بود.🔸
✅ سرانجام در بامداد ۲۲ دی ماه ۱۳۸۸ و در سن ۵۰ سالگی، به هنگام بیرون آمدن از منزل بر اثر انفجار یک بمب کنترل از راه دور به دست عوامل رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
#شهدای_ترور
@zeinabiha2
🔰۲۲ دیماه ، سالروز توقیف دو شناور رزمی و بازداشت 10 #تفنگدار_آمریکایی در نزدیکی جزیره فارسی توسط سپاه پاسداران انقلاب (1394 ش) گرامی باد .
🔻#امام_خامنهای :
🔅باید این حادثه را کار خدا دانست که آمریکاییها را به آبهای ما کشاند تا با اقدام به هنگام شما، آنگونه با دستهایی که بر سر گذاشته بودند، بازداشت شوند.
۱۳۹۴ / ۱۱ / ۰۴
@zeinabiha2