✨﷽✨
انتظار_فرج_در_احادیث
♥️امام صادق (علیه السلام):
👈کسی که در انتظار امام دوازدهم(ع)
است، همانند کسی است که شمشیر را در
رکاب رسول خدا (صل الله علیه وآله) برهنه کرده و از
او دفاع میکند.
📚:بحارالانوار ج52 ص129
♥️امام حسن عسگری
(علیه السلام):
👈تو باد به صبر و انتظار فرج، چون
پیامبر گرامی (صل الله علیه وآله) فرمود: برترین اعمال
امتم انتظار فرج است.
📚:منتخب الاثر صفحه 234
♥️امام صادق(علیه السلام):
👈خوشا به حال کسی که در زمان غیبت
قائم مابه فرمان ماچنگ زند وقلبهدایت
شده اش به طرف باطل متمایل نشود.
📚:بحارالانوار جلد 52 صفحه 123
♥️امام باقر (علیه السلام):
👈بدانید کسی که منتظر حکومت حق
باشد، پاداش او همانند پاداش روزه دار
شب زنده دار است.
📚:اصول کافی ج2 ص
🆔 @zekrroozane
🍎🍏بسته سلامتی
🍀ماه رمضان:
سردرد رمضان را با موز و سیب درمان کنید
شایعترین علت سردرد کمبود آب است در نتیجه توصیه میشود هندوانه، موز و سیب مصرف شود.
🆔 @zekrroozane
محبان:
✅امروز پنجشنبه 3 خرداد ماه 1397 هجری شمسی
مصادف با 8 رمضان 1439 هجری قمری
⬅از جمله اعمال این روز
1⃣روایت است که حق تعالى و ملائكه صلوات مى فرستند بر كسانى كه در سحرها استغفار مى كنند و سحرى مى خورند.
2⃣سوره انا انزلناه را در وقت سحر بخوانیم، كه هر كس این سوره را در وقت افطار كردن و سحر بخواند گویى ثواب كسى را دارد كه در راه خدا در خون خود بغلتد.
3⃣دعای مختصر روز هشتم:
اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ رَحْمَةَ الْأَيْتَامِ وَ إِطْعَامَ الطَّعَامِ وَ إِفْشَاءَ السَّلامِ وَ صُحْبَةَ الْكِرَامِ بِطَوْلِكَ يَا مَلْجَأَ الْآمِلِينَ.
4⃣سيّد ابن طاوس فرموده است در این ماه مبارک بخوانیم:يَا عُدَّتِي فِي كُرْبَتِي وَ يَا صَاحِبِي فِي شِدَّتِي وَ يَا وَلِيِّي فِي نِعْمَتِي وَ يَا غَايَتِي فِي رَغْبَتِي أَنْتَ السَّاتِرُ عَوْرَتِي وَ الْمُؤْمِنُ رَوْعَتِي وَ الْمُقِيلُ عَثْرَتِي فَاغْفِرْ لِي خَطِيئَتِي يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
اللَّهُمَّ إِنِّي أَدْعُوكَ لِهَمٍّ لا يُفَرِّجُهُ غَيْرُكَ وَ لِرَحْمَةٍ لا تُنَالُ إِلّا بِكَ وَ لِكَرْبٍ لا يَكْشِفُهُ إِلّا أَنْتَ وَ لِرَغْبَةٍ لا تُبْلَغُ إِلّا بِكَ وَ لِحَاجَةٍ لا يَقْضِيهَا إِلا أَنْتَ اللَّهُمَّ فَكَمَا كَانَ مِنْ شَأْنِكَ مَا أَذِنْتَ لِي بِهِ مِنْ مَسْأَلَتِكَ وَ رَحِمْتَنِي بِهِ مِنْ ذِكْرِكَ فَلْيَكُنْ مِنْ شَأْنِكَ سَيِّدِي الْإِجَابَةُ لِي فِيمَا دَعَوْتُكَ وَ عَوَائِدُ الْإِفْضَالِ فِيمَا رَجَوْتُكَ وَ النَّجَاةُ مِمَّا فَزِعْتُ إِلَيْكَ فِيهِ فَإِنْ لَمْ أَكُنْ أَهْلا أَنْ أَبْلُغَ رَحْمَتَكَ فَإِنَّ رَحْمَتَكَ أَهْلٌ أَنْ تَبْلُغَنِي وَ تَسَعَنِي وَ إِنْ لَمْ أَكُنْ لِلْإِجَابَةِ أَهْلا فَأَنْتَ أَهْلُ الْفَضْلِ وَ رَحْمَتُكَ وَسِعَتْ كُلَّ شَيْ ءٍ فَلْتَسَعْنِي رَحْمَتُكَ يَا إِلَهِي يَا كَرِيمُ أَسْأَلُكَ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ وَ أَنْ تُفَرِّجَ هَمِّي وَ تَكْشِفَ كَرْبِي وَ غَمِّي وَ تَرْحَمَنِي بِرَحْمَتِكَ وَ تَرْزُقَنِي مِنْ فَضْلِكَ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ قَرِيبٌ مُجِيبٌ .
5⃣شيخ مفيد در كتاب «مقنعه» از ثقة بزرگوار على بن مهزيار از حضرت جواد عليه السّلام روايت كرده كه مستحب است در هر وقت از شب و روز ماه مبارك رمضان، از اول ماه تا آخر ماه بسيار بگوییم:يَا ذَا الَّذِي كَانَ قَبْلَ كُلِّ شَيْ ءٍ ثُمَّ خَلَقَ كُلَّ شَيْ ءٍ ثُمَّ يَبْقَى وَ يَفْنَى كُلُّ شَيْ ءٍ يَا ذَا الَّذِي لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَيْ ءٌ وَ يَا ذَا الَّذِي لَيْسَ فِي السَّمَاوَاتِ الْعُلَى وَ لا فِي الْأَرَضِينَ السُّفْلَى وَ لَا فَوْقَهُنَّ وَ لَا تَحْتَهُنَّ وَ لَا بَيْنَهُنَّ إِلَهٌ يُعْبَدُ غَيْرُهُ لَكَ الْحَمْدُ حَمْداً لَا يَقْوَى عَلَى إِحْصَائِهِ إِلّا أَنْتَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلاةً لَا يَقْوَى عَلَى إِحْصَائِهَا إِلّا أَنْتَ.
6⃣با خوراک پاکیزه از حرام و شبهات افطار کنیم و بهتر آن است که به خرماى حلال افطار کنیم تا ثواب نماز چهار صد برابر گردد.
7⃣شیخ کفعمى در حاشیه بلد الامین از سید بن باقى نقل کرده که فرموده: مستحب است در هر شب ماه رمضان دو رکعت نماز بخوانیم در هر رکعت حمد و توحید سه مرتبه و چون سلام دادیم بگوییم:
سُبْحَانَ مَنْ هُوَ حَفِیظٌ لا یَغْفُلُ سُبْحَانَ مَنْ هُوَ رَحِیمٌ لا یَعْجَلُ سُبْحَانَ مَنْ هُوَ قَائِمٌ لا یَسْهُو سُبْحَانَ مَنْ هُوَ دَائِمٌ لا یَلْهُو پس هفت مرتبه تسبیحات اربع را بگوییم و سپس: سُبْحَانَکَ سُبْحَانَکَ سُبْحَانَکَ یَا عَظِیمُ اغْفِرْ لِیَ الذَّنْبَ الْعَظِیمَ و بعد از آن هم ده مرتبه صلوات بفرستیم.
8⃣روایت است هركس هر روز بيست و پنج مرتبه بگويد:
اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنينَ وَ الْمُؤْمِناتِ وَالْمُسْلِمينَ وَ الْمُسْلِماتِ
حق تعالى به عدد هر مؤمن كه كه از دنيا رفته، و هر مؤمن كه تا روز قيامت بيايد، در نامه عمل او حسنه مى نويسد، و به آن عدد گناهان او را محو كند، و درجه اى در بهشت براى او بلند می گرداند.
9⃣از امام صادق عليه السّلام روايت شده:صلوات بر محمّد و آل محمّد در شب جمعه با هزار كار نيك برابر است و هزار گناه را پاك می كند :
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ.
🆔 @zekrroozane
امام صادق (علیه السلام) علیه فرمودند::
وخداوند به کسی که
در شب وروز جمعه بر
محمد(صل الله علیه وآله) و آل محمد
صلوات بفرستد هزاربرابر ♻️🌹
ودرغیر جمعه
صد برابرثواب میدهد♻️🌹
🆔 @zekrroozane
✍نکاتی از جز دوم قرآن❤️
فَاسْتَبِقُواْ الْخَیرَْاتِ (148- بقره)
توصیه قرآن در انجام امور خیر و عمل صالح، ابتدا حرکت است و بعد سرعت و سپس سبقت.
حرکت، همان عمل کردن به کارهای خیر است که تمام عبادتهای مستحب و واجب را در بر میگیرد و متصف شدن به فضایل اخلاقی را شامل میشود.
سرعت در این امور هم به این است که هرگاه زمینه انجام آن فراهم شد، بدون فوت وقت آن کار عملی شود. امام باقر علیهالسلام مرتب سفارش میکردند: «إِذَا هَمَمْتَ بِخَیْرٍ فَبَادِرْ فَإِنَّکَ لَا تَدْرِی مَا یَحْدُثُ» هنگامی که تصمیم به کار خیری گرفتی فوراً آن را انجام بده و آن را به بعد موکول نکن؛ چون نمیدانی بعد چه میشود.(3)
سبقت که به معنای پیشی گرفتن است به دو صورت واقع میشود یکی در اصل انجام است که فرد از دیگرانی که آنها نیز داوطلب آن کار خیر هستند پیشی گرفته و مثلاً زودتر از آنها نیازی را به میزان توان خودش برطرف میسازد. دیگری سبقت در کمیت آن کار خیر است؛ به این شکل که فرد از دیگرانی که آنها هم عامل به کار خیر یا دارای فضیلت اخلاقیاند گوی سبقت را ربوده و از آنها متواضعتر، صبورتر و مانند آن است.
قرآن چنین مؤمنانی را به مقام قرب الهی بشارت میدهد و میفرماید: «السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ*أُوْلَئکَ الْمُقَرَّبُونَ»(4)
آنچه که ما با آن امتحان میشویم؟
فراز دوم:
وَ لَنَبْلُوَنَّکُم بِشیَْءٍ مِّنَ الخَْوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِّنَ الْأَمْوَالِ وَ الْأَنفُسِ وَ الثَّمَرَاتِ وَ بَشِّرِ الصَّابرِِینَ(155- بقره)
جهان، صحنه آزمون الهی است. کسی وارد بهشت نمیشود مگر آنکه با موفقیت این آزمونها را که پیشینیان هم به آن آزموده شدند یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته و سربلند بیرون آید. در همین سوره میخوانیم: أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تَدْخُلُواْ الْجَنَّةَ وَ لَمَّا یَأْتِکُم مَّثَلُ الَّذِینَ خَلَوْاْ مِن قَبْلِکُم مَّسَّتهُْمُ الْبَأْسَاءُ وَ الضَّرَّاءُ (214- بقره) آیا گمان کردید داخل بهشت میشوید بی آنکه حوادثی همچون حوادث سخت گذشتگان به شما برسد؟ همانها که شدائد و زیانهای فراوان به آنها رسید.
آیه مورد بحث به شکلی جزئیتر به آن ناملایمات پرداخته و با بیان دقیق ترآسیبهایی که برای امتحان بشر، همواره در زندگی او رخ میدهند را بیان میکند: «به طور قطع ما همه شما را با اموری همچون ترس و گرسنگی و زیان مالی و جانی و کم شدن فرزندان(5) یا میوهها(6) آزمایش میکنیم.» آنان که در این آزمایشها صبر سازنده، پیشه ساختند؛ اهل هدایتند و درود و رحمت الهی روزی آنها میشود.(7)
سنتهایی که کورکورانه تکرار میشود
فراز سوم:
وَ إِذَا قِیلَ لَهُمُ اتَّبِعُواْ مَا أَنزَلَ اللَّهُ قَالُواْ بَلْ نَتَّبِعُ مَا أَلْفَیْنَا عَلَیْهِ ءَابَاءَنَا أَ وَ لَوْ کاَنَ ءَابَاؤُهُمْ لَا یَعْقِلُونَ شَیًْا وَ لَا یَهْتَدُونَ(170- بقره)
این آیه، رفتار کسانی که کورکورانه از سنت گذشتگان خود پیروی میکنند را خطایی بس بزرگ می شمارد و برای بیدار کردن وجدان خفته آنها چنین میگوید: اگر نیاکان آنها دانشمندان صاحب نظر و افراد هدایت یافتهای بودند جای این بود که از آنها تبعیت شود؛ اما وقتی آنها مردمی نادان و بی سواد و موهومپرست بودند پیروی آنها چه معنایی خواهد داشت؟ آیا این کار، مصداق تقلید جاهل از جاهل نیست؟!(8)
تنها تقلید و تبعیتی که عقل میپذیرد و نقل دستور میدهد(9) تقلید جاهل از عالم است. مانند تبعیت بی چون و چرایی که بیمار نسبت به دستورات پزشک دارد یا تبعیتی که جاهل به احکام شرعی از سخنان عالم به احکام شرعی دارد.
غیر از این را نه عقل میپذیرد و نه نقل اجازه میدهد؛ مانند پیروی جاهل از جاهل یا عالم از جاهل. کاری که مصداق این نوع تقلیدها باشد از نظر قرآن مردود است و داشتن عناوینی مانند میراث فرهنگی هم نمیتواند رنگ صحت و حقیقت به این پیروی غلط و باطل بزند؛ خواه این کار بت پرستی باشد، خواه چهارشنبه سوری.
تقوا مهمترین اثر و شاخص قبولی روزه
فراز چهارم:
یَأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُواْ کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیَامُ کَمَا کُتِبَ عَلیَ الَّذِینَ مِن قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ(183- بقره)
بنا بر نظر علامه طباطبایی (ره)(10) این آیه مقدمه ایست برای اعلام حکم وجوب روزه که در دو آیه بعد(11) میآید. آنچه در این آیه آمده و از اهمیت بالایی هم برخوردار است بیان اثر روزه است.
عبارت لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ که در پایان آیه آمده است در حقیقت اشاره به اثری است که روزه بر روح و جان آدمی میگذارد. تقوا به زبان ساده، یعنی حالتی در انسان که او را از گناه باز دارد. تقوا همان حال خوشی است که روزه داران ماه خدا آن را در ایام پایانی ماه رمضان به خوبی احساس میکنند. حال خوشی که انسان رغبتی به گناه نداشته بلکه از آن متنفر است و در عوض به عبادات، خصوصاً قرائت قرآن و خواندن دعا بسیار رغبت دارد.
🆔 @zekrroozane
⁉️سئوال:
🔰آيا در عالم برزخ اگر جزو مومنين باشيم ميتوانيم با اقوام خويش که جزو مردگان هستند تا قيامت بمانيم؟ و اينکه قيامت براي شيعيان چقدر طول مي کشد جايي خواندم هزار سال است ولي براي مومنين چند لحظه؟
✍️پاسخ:
✅برزخ عالمی بین دنیا و آخرت است [1]درباره دیدار با بستگان و اقوام، از روایاتی استفاده می شود اموات با هم در ارتباط هستند.[۲] از امام علی (ع) می پرسند: آیا مردگان با هم گفتگو و انس دارند؟ امام فرمود: آری، اگر پرده از جلو چشم تو برداشته شود، آنها را می بینی كه حلقه حلقه نشسته اند....
در روایتی حمادبن عثمان از امام صادق (علیه السلام) نقل میكند ، حضرت در جواب این سؤال كه آیا ارواح مومنان با یكدیگر ملاقات میكنند؟ فرمودند بله و از یكدیگر سؤال میكنند و یكدیگر را میشناسند و هنگامی كه او (یكی از آن ها) را دیدی ، میگویی فلانی است. [۳]
برخی از روایات با تعبیر یَتَزاوَروُن زیارت و ملاقاتهای ارواح با یكدیگر را بیان میكنند.[۴]
در بیانی دیگر از امام صادق(علیه السلام) نقل شده است كه ارواح مومنان در كوههای رضوی،آل محمد را میبینند و از خوراكیها و نوشیدنیهای آنان بهره مند میشوند و در مجالسشان با آنان به گفت وگو میپردازند.[۵]
در برخی از روایات آمده است كه از امام صادق(علیه السلام) نقل شده است كه وقتی یك شخص از دنیابرود، ارواح دیگران نزد او آمده و از آنان در باره كسانی كه از دنیا رفته اند یا هنوز زنده اند سؤال میكنند، پس اگر گفت: زنده است، به او امیدوار شوند، ولی اگر گفت :مرده است میگویند سقوط كرده است (زیرا اگر سقوط نكرده بود و به عذاب الهی وارد نشده بود هم اكنون نزد ما بود) سپس به یكدیگر میگویند: او را ترك كنید و بگذارید تا از مرارتها و سختیهای مرگ آرامش یابد.[۶]
بنا بر این طبق این روایات، برزخیان همدیگر را بعد از مرگ میشناسند و امكان سخن گفتن با یكدیگر را دارند ویكدیگر را ملاقات میكنند.
اگر رفتگان و گذشتگان مؤمن باشند و انسان با ایمان از دنیا برود، می تواند در آن عالم، آن ها را ملاقات نماید. البته در برخی از روایات آمده كه بعضی از انسان ها اصلاً عالم برزخ را درك نمی كنند.
عالم برزخ برای انسان های بسیار خوب و بسیار بد است و انسان های متوسط چندان عالم برزخ را درك نمی كنند. مانند اینكه بعضی از انسان ها به خواب می روند و هیچ چیز در خواب نمی بینند یا متوجه نمی شوند، اما انسان های دیگر خواب بسیار می بینند.
قیامت همیشگی و جاودانه است اما از مجموع آیات و احادیث بر می آید كه توقف افراد در عالم برزخ متفاوت است. در برزخ سه گروه با حفظ درجات زندگی مختلفی دارند:
۱ـ مؤمنان خالص كه از نعمت های بهشتی به طور محدود بهره مندند و دعا می كنند كه رستاخیر برپا شود.
۲ـ سردمداران كفر و ضلالت و نفاق، در عین این كه صبح و شام بدن برزخی آن ها به آتش جهنم برزخی عرضه می شود،آرزو می كنند كه قیامت برپا نشود.
۳ـ از برخی افراد در روایات به مستضعفان تعبیر شده است كه ایشان نه از نعمت برخوردارند و نه از عذاب. این ها غالباً در حال خواب و یا غفلت و بی حسی به سر می برند، ولی در قیامت بیدار می شوند.
پس انسان نیکوکار در گذشته ای كه در سایه رحمت خاصه خدا آرمیده است در بهشت برزخی جای گرفته و هرچه این سكونت طولانی تر گردد برای او لذت آفرین تر است. انسان گنهكار نیز برای تصفیه روح خویش و پا گذاردن به بهشت برزخی می بایست ابتدا در جهنم برزخی وارد گردد. چنین روحی بسته به نوع و مقدار آلودگی خویش مدتی را در این جهنم سپری می كند و آنگاه اگر پاك شد به بهشت قدم می نهد.
[۱]. مؤمنون(۲۳) آیه ۱۰۰.
[۲].شیعه در اسلام ، علامه طباطبائی ، ص ۱۶۲
[۵]. همان، ج۶،ص۲۴۳.
🆔 @zekrroozane
هدایت شده از محبان
🌺💠🌺💠🌺💠🌺💠🌺💠
💠بسم اللهالرحمنالرحیم💠
🙏🌺زیارت اهل قبور🌺🙏
السَّلامُ عَلي اَهْلِ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ مِنْ اَهْلِ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ يا اَهْلَ لا اِلهَ اللهُ بِحَقَّ لااِلهَ اِلَّا اللهُ كَيْفَ وَجَدْتُمْ قَوْلَ لا اِلهَ الَّا اللهُ مِنْ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ يا لااِلهَ اِلَّا الله بِحَقَّ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ اِغْفِرْلِمَنْ قالَ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ وَاحْشُرْنا في زُمْرَهِ منَ قالَ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ مُحَمَّد رَسُولُ اللهِ عَليٌّ وَلِيُّ اللهِ:
💠🌺💠🌺💠🌺💠🌺💠🌺
💠🌺 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد ٍو َعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺💠
🌺 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
🌺💠 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد ٍو َعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺💠
🆔 @zekrroozane
پرسش
❔این که در روایاتی آمده است که امام زمان امر جدید و کتاب جدید و سنت و قضاء جدیدی می آورد به چه #معناست ( بحار ج 52 ص 231) مگر حضرت بر اساس احکام اسلام حکمرانی نمی کند ❗️❗️
✅پاسخ
👌روايات فراوانى، يگانه دين مورد پذيرش در عصر ظهور را، همان «دين اسلام» دانسته، مى گويند در عصر ظهور، نداى #توحيد در سراسر گيتى حكم فرما خواهد شد.
❕امام حسين عليه السّلام در #وصف حضرت مهدى علیه السلام مى فرمايد ؛
«خداوند به وسيله او دين حق اسلام را بر تمام اديان #ظهور مى بخشد، اگرچه مشركان آن را نپسندند».
📚کمال الدین ج 1 ص 317
👌امام #صادق عليه السّلام فرموده است: «در آن هنگام كه قائم قيام كند، هيچ سرزمينى باقى نخواهد ماند؛ مگر اينكه شهادت به توحيد و نبوّت در آن ندا خواهد شد».
📚همان مدرک ص 254
👌با این وجود از ظاهر برخى #روايتها حاصل مى شود كه آن حضرت آيين و روش جديدى خواهد آورد و اين پرسش پيش مى آيد كه با توجه به اينكه قرآن كريم كتاب جاودان الهى است و اسلام آيين ابدى، چگونه امام مهدى آيين جديد و كتاب و سنت تازه ای براى بشريت به ارمغان مى آورد؟
👌در پاسخ گفتنى است كه او #تحكيم بخش دين اسلام و گسترنده قانون قرآن در سراسر گيتى است؛ پس ناگزير بايد اسلام و آموزههاى قرآن را به اجتماعات بشرى عرضه كند و مردمان را به پذيرش و باور اصول و فروع آن فراخواند. آيين نو و كتاب جديد (دستورالعمل) و برنامه و راه و روش تازه و ديگر تعبيرهايى از اين دست كه در #احاديث رسيده است ؛
📚الغیبه ص 320 _ الارشاد ج 2 ص 384_ کشف الغمه ج 2 ص 465 و ..
❕براى تبيين #مسائلى است، از جمله اينكه ؛
1⃣ احكام و معارف فراوانى از مجموعه فرهنگ اسلام در گذشته، بنا به عللى تبيين نگشته يا متناسب با سطح فرهنگ و #فكر اجتماع گذشته نبوده است و يا زمينه عملى آنها وجود نداشته است. بازگويى چنين معارف و مسائلى، بى گمان براى جامعه اسلامى، ناشناخته خواهد بود و چون امام مهدى عجل اللّه تعالى فرجه الشريف اين آموزهها را از ظاهر و باطن قرآن كريم استنباط مى كند و به مردم مى آموزد، براى آنان #تازگى دارد و آيين نو و كتاب جديد انگاشته مى شود.
2⃣معارف و احكامى از قرآن كريم و اسلام، فراموش شده و از يادها رفته است؛ به گونه اى كه در جامعه اسلامى ناآشنا و براى #مسلمانان ناشناخته است. طرح اين مسائل نيز كتاب و آيين نو پنداشته مى شود.
3⃣اصول و احكام فراوانى دچار تحريف و دگرگونى معنوى يا موضوعى گشته است و امام عليه السّلام آنها را چنانكه در اسلام اصيل بوده است ديگر باره مطرح مى سازد و تحريف و انحرافهاى روى داده را روشن مى كند و مفهوم حكم يا جايگاه آن را مشخص مى سازد. اين با #طرز تلقى و برداشت عمومى مردم و برخى از عالمان سازگارى ندارد؛ از اينرو برنامه جديد و راه و روش تازه حساب مى شود.
❕امام مهدى علیه السلام از طواف #مستحب، با وجود كثرت طواف واجب، منع مى كند ( الکافی ج 4 ص 427) ، مساجد و معابد مجلل و تزيين يافته شهرها و آبادى ها را خراب مى كند و همه آنها را از زوايد و تشريفات و كاشى كارىها و گنبدها و گلدسته ها و زيورها مى پيرايد و بودجه آنها را براى رفاه حال انسانها صرف مى كند. #مساجد و معابد را ساده و بى آرايش و بى آلايش مى سازد و ... (کتاب الغیبه ص 206)
👌امام مهدى عجل اللّه تعالى فرجه الشريف سود در مبادلات بازرگانى و دادوستدها را برمى دارد و مردمان را مأمور مى سازد تا هركس به صورت خدمتگزارى نسبت به جامعه كار كند و در برابر كالاى عرضه شده سودى نگيرد. و خود نيازهاى خود را همين سان از ديگران #تأمين مى كند ( الفقیه ج 3 ص 313) ، امام مهدى علیه السلام بر بيشتر تفسير و تأويلهايى كه در قرآن كريم و احاديث پيامبر اكرم و امامان معصوم عليهم السّلام صورت گرفته است، خط بطلان مى كشد و آرا و انديشه ها را پيرو قرآن مى سازد و در چارچوبهاى قرآنى مى آورد.
📚نهج البلاغه خطبه 138
🆔 @zekrroozane
🍃🌺🍃💛
🍃💐
🌺
🍃
💛
ختومات_مجرب
گشایش
♨️ دعایی قرآنی برای جلوگیری از طلاق زن و شوهر (تبدیل طلاق به آشتی) :
✨مرحوم شیخ بهایی (ره) دستور العمل زیر را برای جلوگیری از جدا شدن زن و شوهر مجرب دانسته و توصیه کرده است :👇
💠هفت بار ، آیه چهاردهم از سوره مبارکه آل عمران را بخواند و بر نمک بدمد و آن نمک را در غذایی که زن و شوهر از آن میخورند بریزد.
ان شاء الله آشتی خواهند نمود.
💛
🍃
🌺
🍃💐
🍃🌺🍃💛
🆔 @zekrroozane
🆔 @zekrroozane
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
🌿🍂
🌸
🍁کلید فتوحات و گشایش ها🍁
🔰این دعا برای فتوحات و گشایش ها و خبرهای خوش موثر است و چنانچه این دعا در خانه یا محل کار نوشته شود و در آن جا بیاویزند منفعت های زیاد دارد و موجب برکت و نعمت است.
🌀بسم الله الرحمن الرحیم.
اللّهُمَّ اِنّی اَسأَلُکَ یا قَریبَ الفَتحِ وَ الفَرَجَ یا رَبَّ الفَتحِ وَ الفَرَج یا اِلهَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ عَجِّلِ الفَتحَ وَ الفَرَجَ سَهِّلِ الفَتحَ وَ الفَرَجَ یا فَتّاحَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا مِفتاحَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا فارِجَ الفَتحِ وَالفَرَجِ یا صانِعَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا غافِرَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا رازِقَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا خالِقَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا صابِرَالفَتحِ وَ الفَرَجِ یا ساتِرَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ وَاجعَل لَنا مِن اُمُورِنا فَرَجاً وَ مَخرَجاً اِیّاکَ نَعبُدُ وَ اِیّاکَ نَستَعینَ بِرحمتک یا اَرحَمَ الرّاحمینَ🌀
📚✍مجمع الدعوات، ص 201 - 200
🌸
🌾🍂
🍃🌺🍂
💐🍃🌿🌸🍃🌼
🆔 @zekrroozane
#سوره_سجده
🍃🍂 دفع شرّ شیـطان 🍃🍂
🖊 رسول خدا (ص) ؛
هرڪس "سوره سجـده " را درخانه
خود بخواند شیطان تا سه روز
داخل آن خانه نخواهد شد
📚 خواص الآیات ۱۲۸
🆔 @zekrroozane
🍃🌺 🍃🌺
🆔 @zekrroozane
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺🍂
🌺
🔸فراز 24 دعای جوشن کبیر🔸
🌺✨بسم الله الرحمن الرحیم✨🌺
🌷اللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُک بِاسْمِک 🌷
🍃 يا بَديعَ السَّمواتِ
🍃 يا جاعِلَ الظُّلُماتِ
🍃 يا راحِمَ الْعَبَراتِ
🍃 يا مُقيلَ الْعَثَراتِ
🍃 يا ساتِرَ الْعَوْراتِ
🍃 يا مُحْيِىَ الاْمْواتِ
🍃 يا مُنْزِلَ الاْياتِ
🍃 يا مُضَعِّفَ الْحَسَناتِ
🍃 يا ماحِىَ السَّيِّئاتِ
🍃 يا شَديدَ النَّقِماتِ
💠سبْحانَکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ خَلِّصْنا مِنَ النّارِ یا رَبّ
🌸🍃🌸🍃🌸
🌷خدايا از تو میخواهم به حق نامت🌷
✨ اى پدیدآورنده آسمانها
✨ اى قرار دهنده تاریکیها
✨ اى ترحم كننده به اشكهاى ديدهها
✨ اى درگذرنده لغزشها
✨ اى پرده پوش بر عيبها
✨ اى زنده كننده مردگان
✨ اى فرو فرستنده آيات
✨اى دو چندان كنندهی حسنات
✨ اى محو كننده بديها
✨ اى سخت گيرنده انتقامها
💠منزّهى تو اى که معبودى جز تو نیست، فریاد رس فریاد رس، ما را از آتش برهان اى پروردگار من
🌺
🍂🌺🍂
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
#ڪـانال_ذڪـر_روزانه
أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
سروش
✅https://sapp.ir/zekrroozane
ایتا
✅https://eitaa.com/zekrroozane
ا🌺🌿🌹🌿🌼🌿🌸
ا🌿🌼🌿🌸
ا🌺🌿 🕊
ا🌸 🕊
ا🌿
👋ﺩﻋﺎﯼ ﺭﻭﺯ ﻫﺸﺘﻢ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﻣﻀﺎﻥ 👋
ﺍﻟﻠﻬﻢّ ﺍﺭْﺯُﻗﻨﯽ ﻓﯿﻪِ ﺭﺣْﻤَﺔَ ﺍﻷﯾﺘﺎﻡِ ﻭﺇﻃْﻌﺎﻡِ ﺍﻟﻄّﻌﺎﻡِ ﻭﺇﻓْﺸﺎﺀِ ﺍﻟﺴّﻼﻡِ ﻭﺻُﺤْﺒَﺔِ ﺍﻟﻜِﺮﺍﻡِ ﺑِﻄَﻮْﻟِﻚَ ﯾﺎ ﻣﻠﺠﺄ ﺍﻵﻣِﻠﯿﻦ
🍃🌺🍃.
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺭﻭﺯﯾﻢ ﻛﻦ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺗﺮﺣﻢ ﺑﺮ ﯾﺘﯿﻤﺎﻥ ﻭﻃﻌﺎﻡ ﻧﻤﻮﺩﻥ ﺑﺮ ﻣﺮﺩﻣﺎﻥ ﻭﺍﻓﺸﺎﺀ ﺳﻼﻡ ﻭﻣﺼﺎﺣﺒﺖ ﻛﺮﯾﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﻓﻀﻞ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﻯ ﭘﻨﺎﻩ ﺁﺭﺯﻭﻣﻨﺪﺍﻥ.
🌙☀️🌙☀️🌙☀️🌙☀️🌙☀️🌙☀️🌙
نماز شب نهم ماه مبارک رمضان
شش ركعت میان نماز شام و خفتن در هر ركعت حمد و هفت مرتبه آیه الكرسی و بعد از اتمام پنجاه مرتبه صلوات
التماس دعای فرج یاعلی
🕊
🌿
🌸 🕊
🌺🌿 🕊
🌿🌼🌿🌸
🌺🌿🌹🌿🌼🌿🌸
نسیم ولایت:
#ڪـانال_ذڪـر_روزانه
أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
سروش
✅https://sapp.ir/zekrroozane
ایتا
✅https://eitaa.com/zekrroozane
⚪️ #احمد_الحسن
📌قسمت 1⃣
✍..از میان مدعیان دروغین در عصر حاضر، احمدالحسن بصری نیز ادعای ارتباط و نیابت خاصه از طرف امام زمان علیه السلام را دارد و خود را صاحب معجزه نیز می داند.
💢گرچه احمدالحسن و انصار او مدعی معجزات زیادی هستند؛ ولی احمدالحسن در بیانیه ای، علم به «محل دفن حضرت زهرا سلام الله علیها» را اولین معجزه خود معرفی می کند و می گوید: «اولین معجزه ای که برای مسلمانان و تمامی مردم جهان آورده ام، این است که؛ همانا من می دانم که محل دفن حضرت زهرا سلام الله علیها کجاست. درحالی که تمام مسلمانان اعتقاد دارند که قبر ایشان مخفی می باشد و حضرت مهدی(علیه السلام) موضع آن را می داند. ایشان نیز به من خبر داد که محل دفن حضرت فاطمه(علیها السلام) کنار قبر امام حسن مجتبی (علیه السلام)می باشد.»
🔹بنابر تعریفی که از «معجزه» ارائه داده شد. معجزه، عملی خارق العاده است که حقانیت ادعای صاحب دعوت را آشکار می کند. درحالی که احمدالحسن برای اثبات ادعایش بدون انجام عملی خارق العاده، ادعای جدیدی را مطرح می کند که درستی یا نادرستی آن نیز قابل اثبات نیست.
💠علاوه براینکه این ادعای احمد
الحسن مطابق با نظر اهل سنت بوده و با روایات متعدد و معتبر شیعی که قبر حضرت زهرا علیها السلام را در خانه آن حضرت(س) و میان قبر پیامبر صلی الله علیه و آله و منبر ایشان؛ معرفی می کند؛ مخالف است.!
❌البته کرامات دیگری نیز توسط پیروان و انصار احمدالحسن بصری
به او نسبت داده شده که علاوه بر موضوعات و محتواهای سخیف، ناقلان آن افرادی ناشناس هستند؛ بنابراین، به هیچ وجه قابل اعتنا وپذیرش نیستند.!
🔗ادامه دارد..
✍..پی نوشتها:
📕1]:ره افسانه، ص93..!
📘2]:ر.ک. كافي، ج2، ص: 49،.!
📗3]: يحضره الفقيه، ج2، ص: 572،
📙4]:الوافي، ج14، ص: 1370
@Farhange_Mahdaviat
🆔 @zekrroozane
هدایت شده از محبان
🌷🌟🌷🌟🌷🌟🌷🌟🌷🌟
🌟بعضی از اعمال شب جمعه 🌟
💚 شب جمعه بسیار شب با فضیلتی می باشد که ان شاء الله با دعا و نیایش و عبادت به بهترین نحو سپری کنیم 💚
💚 برخی از اعمال شب جمعه عبارتست از :
( یک یا چند یا همه آن ها را برحسب وقت و توانمان انجام بدهیم ان شاءالله )
🌷 دعای کمیل
🌷 بسیار تسبیحات اربعه گفتن ( سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر )
🌷 صلوات
🌷 قرائت این سوره ها در شب جمعه سفارش شده :
اسراء، کهف، ص، سجده، یس، واقعه، دخان، احقاف، جمعه، شعرا، نمل، قصص، زخرف، طور و . ..
🌷 طلب آمرزش و دعا در حق مومنان
🌷 قرائت سوره جمعه در رکعت اول نماز مغرب و عشاء و قرائت سوره توحید در رکعت دوم نماز مغرب و سوره اعلی در رکعت دوم نماز عشاء.
🌷 نماز والدین:
دو رکعت است. در رکعت اول بعد از حمد 10 مرتبه آِیه ی زیر تلاوت شود:
🔹رَبِّ اغفِرلِی وَ لِوَالِدَیَّ وَ لِلمُؤمِنیِنَ یَومَ یَقُومُ الحِسَاب
در رکعت دوم بعد از حمد آیه ی زیر 10 مرتبه تلاوت شود:
🔹رَبِّ اغفِرلِی وَ لِوَالِدَیَّ وَ لِمَن دَخَلَ بَیتِی مُؤمِناً وَ لِلمُؤمِنِینَ وَالمُؤمِناَتِ
بعد از سلام نماز 10 مرتبه گفته شود:
🔹رَبِّ ارحَمهُمَا کَمَا رَبَیَّانِی صَغِیراً
🌷 نماز امام زمان عج :
(دو رکعت است. در هر رکعت حمد که خوانده میشود، آیه ی شریفه ی {ایَّاکَ نَعبُدُ وَ اِ یَّاکَ نَستَعِینُ} 100 مرتبه تکرار می شود و بعد از 100 مرتبه حمد تمام می شود و سوره ی توحید خوانده خواهد شد. اذکار رکوع و سجود هر کدام 7 مرتبه تکرار می شوند. در قنوت و بعد از نماز نیز برای ظهور حضرت بسیار دعا باید شود. ( 👈 در این نماز و سایر نماز ها کمک خواستن از غیر خدا جایز نیست....
🌷🌟🌷🌟🌷🌟🌷🌟🌷🌟
🆔 @zekrroozane
هدایت شده از محبان
هرکس که در شب جمعه ده مرتبه این دعا رابخواند
پروردگار سبحان:. سه مرتبه فرماید که:نیستم خدای او اگر او را نیامرزم و در درجه ی ابراهیم خلیل علیه السلام باشد.دعا این است:
💥يَا دَائِمَ الْفَضْلِ عَلَى الْبَرِيَّة💥ِ يَا بَاسِطَ الْيَدَيْنِ بِالْعَطِيَّة💥ِ يَا صَاحِبَ الْمَوَاهِبِ السَّنِيَّة💥ِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ خَيْرِ الْوَرَى سَجِيَّةً💥 وَ اغْفِرْ لَنَا يَا ذَا الْعُلَى فِي هَذِهِ الْعَشِيَّةِ..💥
🆔 @zekrroozane