.
✔️هدف والا
✍نجمه صالحی
در عصر غیبت، غفلت و انحرافهای زمانه فراگیر است و برای مصونیت از آن، تلاش در زمینه تکامل معنوی و اخلاقی برای زمینه سازی ظهور، لازم!
بهترین راهکار پیشنهادی علما، برای سوق دادن منتظران به سمت کمالات اخلاقی، تعمیق و بارورسازی باورها است که زمینهساز سیر انسان منتظر به سمت فضایل معنوی میشود. باورهایی نظیر معرفت به وجود امام زمان، ضرورت و اهمیت شناخت ایشان، اعتقاد به ظهور آن حضرت، توجه به علم فراگیر امام و محبت و ارادت به ایشان و عمل به واجبات و ضروریات دین.
منتظران واقعی، چون هدف والایی دارند تلاش میکنند در چشم انداز آینده و نگاه به افقهای دور، موجب تغییر سرنوشت جهان شوند؛ آنان مسیر بندگی کردن و بهتر شدن را در تنگراههای زندگی میپیمایند و امید به آیندهای روشن، چراغ راه پر ابهامشان است. آنان اینگونه منتظر ظهور هستند و این نوع انتظار، افضل اعمال میشود!
امام جواد علیهالسلام میفرماید:«برترین عمل شیعیان ما انتظار فرج است. هر کس این امر را بداند و آن را بشناسد، با همین انتظار در کارش گشایش و فرج مىشود»*
♡ای پردهدار عالم در پرده چند پنهان
بازآ و روشنیبخش دلهای باصفا را♡
*بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۱۱۰
#منتظر
#جمعه
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@javal60
.
#چالش: درآستانه #روز_دختر حکمرانی امروز چه نگاهی به دختران دارد وثمره نگاهش چیست؟
#پاسخ: حمکرانی امروز نسبت به طول تاریخ نگاهی مثبت به بانوان داشته و درصدد هویتبخشی به آنها بوده. بانوان با اتکا به نفس و توانمندیهای خود در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و هنری، ورزشی درخشیدهاند. آمارهای ارائه شده، گواه روشنی بر این ادعاست و نوید پیشرفت میدهد هر چند با وضعیت مطلوب فاصله دارد ولی امیدبخش است.
https://virasty.com/najmehsalehi/1684529786679616987
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@javal60
یادداشت💌✍
. #چالش: درآستانه #روز_دختر حکمرانی امروز چه نگاهی به دختران دارد وثمره نگاهش چیست؟ #پاسخ: حمکرانی
.
✔️نیویورک تایمز در گزارشی با عنوان "رمان نویسان زن ایرانی، ستارگان ایران" به پیشرفت خیره کننده زنان نویسنده در ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی میپردازد و مینویسد:
[تعداد] زنان نویسنده در ایران، در طول دهه گذشته ۱۳ برابر شده است و تقریبا برابر با تعداد امروز مردان است... انقلاب اسلامی سال ۱۹۷۹، نقطه ی عطفی برای زنان ایرانی در تمام طیفها بوده است.
#بانوان
#روز_دختر
#نویسندگی
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@javal60
.
✨محتاج نور
✍نجمه صالحی
بانوی عشق و انتظار!
بانوی پیشتاز! شهپر عفت!
تویی که زادروزت روز دختر شد
و حرمت بهترین مأمن!
تویی که"فداها ابوها"ی پدر
در وصفت شنیده شد!
محدثه آل الله! فاطمهی دوم!
محتاج تلالویی از نور هستم!
بتاب بر من!
♡يا فَاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ ♡
#روز_دختر
#حضرت_معصومه
#اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@javal60
بهترینم
بهترین دختری، بهترین همدمی، بهترین مونسی، تکدانهای، مهری، ماهی، در کنار تو نفس کشیدن شیرینترین لذت دنیاست...
گلدخترم روزت مبارک🌹
#روز_دختر
#جان_مادر
#حضرت_معصومه
#فاطمه_خانی_حسینی
#میلاد_حضرت_معصومه
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@javal60
شاید آن سفر بهانه بود،
قرار بود این فاطمه،
حرم داشته باشد!
https://virasty.com/najmehsalehi/1684669683090206698
.
بیگودی خاص
✍نجمه صالحی
دوستش دارم مرد جدی، مهربان و کم حرف که فقط به وقت ضرورت صحبت میکند! نظم عجیبی دارد که افزون بر عادت شخصی، به اقتضای شغلش، همه چیز را سرجایش میخواهد.
بیشترخاطره کودکیام از نظم او و جایزههایی است که هر بار با قرائت قرآن به من میداد؛ از قضا اولین نفری که به فاطمه، دخترم، برای حفظ قرآن جایزه داد، او بود.
مرد جدی داستان امشبم، عمو جان سرهنگِ کودکیهایم، برای درمان درد دستش، طب سوزنی انجام داده بود و سوزنها باید تا فردا در سرش میماند؛ بعد از کلی بررسی و سوال و جواب و تماشای سر ایشان به شوخی به او گفتیم:" فقط خانمهای قدیم که برای عروسی بیگودی و میزانپلی نمیکردند؛ عموجانِ جدیِ ما هم خواسته کم نیاره!" دختر عموجان هم لطف کرد، عکسی از سوزنهای مبارک گرفت تا بماند به یادگار!
البته دعا کردم که درمان جواب دهد و او بهتر شود ولی بیگودی*خاص عمو جان، خاطرهساز دورهمی امشب ما شد!
*بیگودی، واژهای فرانسوی است که به ابزارهای فرکننده مو گفته میشود.
#خاطره
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@javal60
.
✍نجمه صالحی
همچو پرندهای حیران
در #آسمان_خیال
رها در دشت
در ناکجاترین ناکجای جهان
قانع به نور کرم شبتاب
و نوشیدن قطره قطره روشنایی
در #آسمان شب!
ای عبارتهای #تردید!
نقطهی #پایان را
نشانم ده!
#ستاره
#زندگی
https://virasty.com/najmehsalehi/1684729373851416698
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@javal60
☝️☝️
به قول دوست جانم
"خلاصه از ما توقع خاصی نداشته باشید..."
https://eitaa.com/namakdooon
#نویسنده
#دنیای_نویسندگی
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@javal60
﷽
با نوشتن زوایای نهفته زندگی هویدا میشود و میتوان فکر را در قالب نوشتار در بند کشید و او را مجبور به تمرکز کرد؛ باشد که با مطالعه عمیقتر شود و اثرگذارتر.
🌐مطالب کانال یادداشت✍💌 در قالب#خاطره، #یادداشت،#داستانک، #شعر، #دلنوشته، #تجربه_زیسته،#روایت #مناسبتی و ... نگاشته میشود.
با من همراه باشید👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/2319319119C2ce51d5673
.
🍃تأثیر کلمات
✍️نجمه صالحی
میتوان از كتاب نه برای تزئین کتابخانه بلکه برای پویا بودن و فهم بیشتر و عمیقتر شدن بهره برد. میتوان با کلماتِ کتاب همراه شد و قرن به قرن، سال به سال و شهر به شهر در جهان گردش کرد.
میتوان از كلمات، نه برای توصيف موقعيت، بلكه برای تغيير آن استفاده کرد. میتوان مهربانی، سلامتی و همدلی را در دنیای واژگان نظاره کرد.
میتوان دردها را در قالب کلمات ریخت و طعم شیرین آرامش را چشید. میتوان نوشت تا فراموش نشود که امواج ناآرام اقیانوس زندگی همیشگی نیست و آرامش پس از آن دیدنی است.
میتوان از نوشتن نهراسید و سرنوشت را جانی دوباره داد و این چنين اندیشه را در قالبی نو پایهریزی کرد. میتوان با واژهها همقدم شد، دوباره نوشدن اصلا زندگی را از سر نوشت چون تأثیر کلمات، شگفتانگیز است.
#کتاب
#کلمات
#نوشتن
#نویسندگی
#کتابخوانی
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@javal60
.
واقعیترین بازی
✍نجمه صالحی
بچه که بودیم بازی و برنده شدن برایمان هدف بود و نهایت تلاشمان را میکردیم حتی ساعتها و روزها تمرین، تا به مطلوبمان برسیم! کاش به اندازه کودکیمان برای رسیدن به هدفمان تلاش میکردیم!
گاهی خیال میکنیم، تا ابد برای جبرانِ خطاها، نادیده گرفتنِ رؤیاها، حرکت و تلاش، فرصت داریم؛ در صورتیکه زندگی، واقعیترین بازیای است که همهی ما در آن قرار گرفتهایم و فرصتها محدود! باید از این فرصت بهترین بهره را برد چراکه با اندکی غفلت، به حسرت مبدل میشود.
کافیاست بازی زندگی را جدی بگیریم و برای برنده شدن تلاش کنیم. همین!
*مولا امیرالمومنین علیه السلام:"اِغتَنِمُوا الفُرَص فَاِنَّها تَمُرُّ مَرَّ السَّحاب*".نهج البلاغه/حکمت ۲۰
#زندگی
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@javal60
#برشی_از_کتاب
🍃 اهمیت یادداشت
یادداشتنویسی غیر از یادداشتهای روزانه به عنوان خاطرات روزانه است و شامل این نمونهها میشود:
یادداشتهای پراکنده در حاشیههای کتاب، پشت جلد یا پشت یا حاشیه یک عکس، در آخرین و گاه اولین صفحه قرآن، لابه لای یک کتاب علمی، دیوار نوشتهها، حاشیه کتابها، درخت نوشتهها، پیکره نوشتهها در اماکن تاریخی و مذهبی، خودرو نوشتهها، کتیبههای بدیههسراییها، دلنوشتههای گرد نیامده در دیوان و دفتر پاسخ به پرسشهای گرد نیامده در مجموعهها، سر در خانهها، متن نشانها و مدالها، حاشیه یا پشت بلیطهای موزهها و مراکز فرهنگی مجموعهها، متن کتیبههای افتتاحیه و سنگ نوشته روی قبرها... اینها گونهای دیگر از نوشتههای سودمند برای تاریخ اجتماعی هستند.
☆برشی از کتاب تاریخ اجتماعی شیعیان؛ مفاهیم و کلیات/دکتر محسن الویری☆
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@javal60