کلمهها و اندیشهها
دارای امواجی نیرومند هستند
که به زندگیمان شکل میدهند…
ما میتوانیم با استفاده از
کلمهها و جملات محبّتآمیز
#انرژی_مثبت و #عشق ر ابین همه
پخش کنیم.
@zendagibazendagishohada
یکی میگفت: در یک چشم بر هم زدن کیفم را دزدیدند. دیگری میگفت: در یک چشم بر هم زدن ساختمان پلاسکو ریخت پایین. سومی میگفت: در یک چشم بر هم زدن زندگیام آتش گرفت...
چیزهایی که فقط یک بار در زندگی اتفاق میافتند، خیلی زیاد نیستند. از بین آنها، تعداد کمیشان ناگهانی هستند. برای همین ما خیلی این جور چیزهای ناگهانی که یکبار باشند را درک نکردهایم. شاید آنها که تصادف یا دزدی یا حادثه خطرناکی را تجربه کرده باشند بهتر بفهمند چه میگوییم. همین مشکل است که باعث میشود به یکنواختی دنیا و زندگی معمولی آن عادت کنیم و منتظر برپایی یک قیامت ناگهانی نباشیم. اینجاست که باید باید از ایمانمان کمک بگیریم و باور کنیم همه چیز در یک چشم بر هم زدن اتفاق میافتد: وَ ما أَمْرُنا إِلاَّ واحِدَةٌ کَلَمْحٍ بِالْبَصَر و فرمان ما یک امر بیش نیست، همچون یک چشم بر هم زدن!
@zendagibazendagishohada
یکی میگه: چه دنیای بدی
حتی شاخه های گل هم خار دارند!
دیگری میگه : چه دنیای خوبی
حتی شاخه های پر خار هم گل دارند!
عظمت در تفکر است،
نه در چیزی که میبینیم...
@zendagibazendagishohada
20 ساعت #مطالعه در شبانهروز!
#علامه_امینی در کتابخانه یکی از شهرهای #عراق به مطالعه پرداخته بود. چون این #کتابخانه در هر شبانهروز تنها چهار ساعت بیشتر باز نبود و جناب امینی هم نمیتوانست بیش از چهار روز در آن شهر بماند، با توافقی که میان وی و رئیس کتابخانه برقرار شده بود، علامه امینی هر روز به هنگام ظهر، یعنی ساعت تعطیل کتابخانه وارد آنجا میشد، کتابدار در را به روی او میبست تا روز بعد ساعت 8 صبح که در را به رویش میگشود. درنتیجه، او روزی بیست ساعت در این کتابخانه کار کرد و با لقمه نانی که همراه داشت و جرعه آبی که کتابدار در اختیارش میگذاشت، توانست از میان چهار هزار نسخه خطی، مأخذ دلخواه خود را بیابد. بله. علامه امینی با چنین پشتکاری توانست #کتاب گرانسنگ الغدیر را که شامل موثقترین و استوارترین مستندات در اثبات حقانیت امامت امیرالمؤمنین (ع) است، گردآوری کند.
@zendagibazendagishohada
این روزها در فضای مجازی تبلیغ میشود که برای چه کسی رأی دهیم؟
شهدا روزی خون خود را فدا کردند، اما نگفتند برای چه کسی خون میدهیم.
در آن زمان حتی در جبههها کارشکنی میشد و مدیران دولتی کم کاری میکردند.
اما #شهدا کار خود را میکردند....
@zendagibazendagishohada
#حاج_قاسم که سیدالشهدای مقاومت بود، جانش را کف دست گرفت، در حالی که به دنبال تحویل گرفته شدن نبود و حتی میدانست غریب به شهادت خواهد رسید. نیمی از رزمندههای مدافع حرم زمانی که به شهادت رسیدند، از قبل به آنها گفته شده بود در ایران نامی از آنها برده نخواهد شد، زیرا بنا نبود خبری از حضور ایران در جنگ سوریه منعکس شود. اما آنها در غربت جان دادند و نگفتند برای چه کسی جان میدهیم.
@zendagibazendagishohada
*می خواهم #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر کنم....
@zendagibazendagishohada
#انتخابات در ڪلام #شهید_بهشتی
این جمله را به اعماق ضمیر اجتماعی و اسـلامی خودتان بفرستید: انقلاب ما، به شرط #حضور_آگاهانه یک یک افراد امت در اداره جامعه، سالم می ماند. #حضور و آگاهی و تعهد شما مردم باید جلوی #نفوذ های انحرافی را بگیرد.
*گزیده ای از دیدگاه های شهید بهشتی ص ۲۱۳
@zendagibazendagishohada
#شهدا
خسته شدهام! همرزمان محمد تعریف میکنند که روز چهلمی که در سوریه بودیم با محمد در صف تلفن ایستاده بودیم. ناگهان، محمد گفته بود: «دیگه خسته شدم.» یکی از همرزمانش ناراحت میشود و میگوید: «محمد چرا این حرف را میزنی؟ ما از زن و فرزند و خانواده گذشتهایم آمدهایم اینجا برای دفاع از دینمان. آنوقت تو می¬گویی خسته شدهام.» محمد همان موقع با لبخند همیشگی که بر لب داشته بود گفته بود: «از اینجا ماندن خسته نشدهام. از این خسته شدهام که 40 روز است اینجایم و هنوز دینم را به اربابم ادا نکردهام.»
@zendagibazendagishohada
#عجله و #اهمال_کاری ممنوع!
«و ایّاک و العجلة بالامور قبل اوانها» در کارها پیش از موعد عجله نکنید و شتابزدگی به خرج ندهید. امیرالمؤمنین (ع) در خطبه دیگری، عجله کردن و پیش از موعد کار را انجام دادن، تشبیه میکنند به چیدن میوه قبل از رسیدن خودش. میفرمایند کسی که میوه را قبل از اوان چیدنش میچیند، مثل کسی است که برای دیگران زراعت کرده؛ یعنی خودش هیچ سودی نمیبرد... اینجا هم که میفرمایند عجله نکن، «او التّسقط فیها عند امکانها»؛ تسقط هم نکن. تسقط، یعنی اهمال و کوتاهی کردن و کار را به تعویق انداختن. پس عجله و اهمالکاری هم ممنوع.
@zendagibazendagishohada