🌸💞فرزند پروري
📨پرسش: دو فرزند دارم كه 4 ساله و ده ساله اند در تربيت انها و مسؤوليت پذير كردن آنها دچار مشك و ضعف بدني شديد و خستگي مي شود چه كنم؟
✍️پاسخ
سلام بر شما
ممنون از اعتمادتون
پاسخ شما را در قالب نكات و توصيه هاي كاربردي زير بيان مي كنم:
1- قبل از هر چيز اعتراف مي كنم كه تربيت دو فرزند كه وقت و حوصله و تدبير و ظرافيت و ظرفيت زيادي مي خواهد. قبل از هر چيز لازم است با تغذيه مناسب، خواب كافي، چك آپ از سلامت بدني خود مطمئن باشيد.
كم خوني يا كمبود ويتامين و اختلال تيروئيد ظرفيت ما را مي توانند پايين بياورند و در تربيت فرزند زود خسته شويم و از كوره در برويم.
2- اضطراب خيلي زياد، افسردگي و وسواس مادر به فرزند منتقل مي شود بنابراين لازم است از اين جهت خود را با مشورت با روان شناسي معاينه كنيد.
3- پسران به طور طبيعي پر جنب و جوش تر و جسورتر هستند. بنابراين تربيت پسران تحمل بيشتري مي طلبد.
4- ترتيب تولد و هوش،تفاوت هاي فردي كودكان و شرايط جسمي با هم متفاوت است بنابراين نبايد آن دو را با هم مقايسه كنيد.
5- گاهي كه همسرتان فرصت دارند با بچه ها باشند اگر نياز به استراحت و خواب داريد خودتان را شارژ كنيد.
6- با همسرتان براي تربيت هماهنگ باشيد.
7- پدر از نظر جسمي و روان شناختي، قدرت و اقتدار دارد و سرپرست خانواده است. اين سرپرستي را نزد فرزند نيز بپذيريد تا اقتدار او هم بيشتر شود. وقتي قانوني در خانواده بيان مي شود بايد پدر بر حسن اجراي اين قوانين نظارات داشته باشد تا فرزند مسؤوليت پذير شود.
8-از فرزندتان انتظار زيادي نداشته باشيد.براي اين كه آنها را مسؤوليت پذير و منظم كنيد از تمرين هاي كوچك شروع كنيد. براي غذا خوردن و مسؤوليت هاي خودشان نبايد خيلي آنها را به جايزه مشروط كنيد. چون براي انجام وظيفه خود باج گير مي شوند.
9- از مربي مهد و معلم دبستان براي موفقيت در كار خود مدد بگيرد.
10- انسان هاي نيازهاي مختلف فيزيولوژي (غذا، آب،هوا)، قدرت، آزادي، تفريح و عشق و تعلق به گروه دارد. گاهي ما متمركز مي شويم بر يك يا دو نياز و از نياز ديگر غافل مي شويم و همين امر مي تواند مانع ما در تربيت موفق شود. به عنوان مثال خانواده اي كه با اقوام و دوستان ارتباط ندارد و براي بازي كودك برنامه اي ندارد و او را پارك نمي برد و به سمت همبازي هاي خود جهت نمي دهد، سنگ بزرگي مقابل چرخ تربيت خواهد ديد.
موفق باشيد
🌸
سيماي زن(دفتر دوم)
حسين مظاهري
پاسخ به شبهات مربوط به مسائل #دختران و #زنان
.
فهرست مطالب
پيشگفتار
فصل اول: خانه و خانواده
فصل دوم: پوشش و حجاب
فصل سوم: عفاف، روابط دختر و پسر
فصل چهارم: ازدواج
فصل پنجم: زن و اجتماع
فصل ششم: زن و شبهات
فصل هفتم: سؤالات فقهي
فصل هشتم: پاسخ به برخي سؤالات
بخوانيد:
http://yon.ir/Fub2A
🌸
📔پاسخ به پرسشهای ازدواج و خانواده
🖊آيت الله حسين مظاهري
فهرست مطالب
🔸سخن آغازین..
🔸موانع ازدواج..
🔸 ارتباط دختر و پسر.
🔸صبر و عفاف و دعا، کلید ازدواج..
🔸سحر و جادو، از توهّم تا واقعیّت..
🔸ازدواج موقّت..
🔸 خواستگاری..
🔸دوران عقد.
🔸همسر شایسته.
🔸 عروسي و زفاف..
🔸میوۀ شیرین صبر و استقامت در خانواده.
🔸 اثر گذشت، ایثار و فداکاری در تعالی خانواده.
🔸وفاداری و محبّت، لازمۀ زندگی..
🔸 راهکار اصلاح اخلاق و رفتار همسر.
🔸عاقبت سوء تندخویی و بداخلاقی در خانه.
🔸تعدّد زوجات..
🔸فرزندآوری..
🔸 ارزش محبّت به فرزند.
🔸روش رویارویی با معضلات فرزندان..
🔸ضرورت صبر، گذشت و تواضع در برابر والدین..
منبع:
پايگاه آيت الله العظمي مظاهري، تأليفات / اخلاق: http://www.almazaheri.ir/
دانلود: https://t.me/psycho_Religion
🌸
مغز مردانه MALE BRAIN
این کتاب درباره تفاوت های مردان و زنان به خاطر تفاوت مغزی و هورمونی آنها توضیح می دهد.
نویسنده : خانم دکتر لوان بریزندین
نتایج بیش از ۲۵ سال پژوهش خود روی تفاوت های مغز زنان و مردان و اثرات آن بر رفتارها و ویژگی های آن ها
کتاب ارزشمند ديگر اين نويسنده : مغز زنانه FEMALE BRAIN
مقدمه
بخش ۱
مغز پسربچه
بخش ۲
مغز پسر نوجوان
بخش ۳
عشق و شهوت در مغز مردان
بخش ۴
مغز زیر شکم مردان
بخش ۵
مغز پدرانه
بخش ۶
زندگی عاطفی مردان
بخش ۷
مغز مرد میانسال
🌸
مغز مردانه MALE BRAIN
انتشارات جوانه رشد
امیدوارم هنگامی که خوانندگان را از میان مراحل زندگی مغز مردانه عبور می دهم، مردان فهم بهتری از عمیق ترین انگیزه های خود به دست آورند و زنان از پشت عینک مردانه نگاهی اجمالی به جهان بیندازند. ما در حال ورود به عصری هستیم که در نهایت، هم زنان و هم مردان می توانند به درک زیست شناسی متفاوت خودشان برسند و بفهمند که چگونه این تفاوت ها بر زندگی آن ها تأثیر می گذارد. اگر بدانیم چگونه یک حالت مغزی زیست شناسی تکانه های ما را هدایت می کند، می توانیم به جای آن که تماماً دنباله رو تحریکات خود باشیم، انتخاب کنیم چگونه عمل کنیم، یا عمل نکنیم. اگر شما یک مرد هستید، این دانش نه تنها به شما کمک می کند نیروی مغزی مردانه منحصر به فرد خود را دریابید و آن را کنترل کنید، همچنین می تواند به شما برای فهم پسرانتان، پدرتان و مردان دیگر در زندگی تان کمک کند. اگر شما یک زن هستید، این کتاب به شما کمک خواهد کرد پیچیدگی های مغز مردانه را درک و تفسیر کنید. با این اطلاعات جدید، می توانید به پسران و شوهرانتان برای روراست بودن با طبیعتشان کمک کنید و احساس دلسوزی بیشتری نسبت به پدرتان داشته باشید.
در سال هایی که این کتاب را می نوشتم، توانسته ام به مردانی که بیشتر از همه دوست دارم، پسرم، شوهرم، برادرم و پدرم از زاویه جدیدی بنگرم. امید دارم این کتاب کمک کند مغز مردانه را به عنوان ابزاری پیچیده و کاملاً تنظیم شده بنگرند، در واقع هم همین گونه است.
این کتاب چشم اندازی از پشت صحنه مغز پسران خردسال، نوجوانان شلوغ، مردان مشغول به شکار جفت، پدران و پدربزرگ ها به دست می دهد.
https://eitaa.com/zendegiearam/411
مغز زنانه
لوآن بریزندین
رشد (جوانه رشد)
توضیحات:
برای زنان و مردان، به خصوص در زندگی زناشویی شاید همیشه این مساله مطرح بوده است كه آیا درباره موضوع واحد نگرش یكسانی دارند؟ یافتههای علمی كتاب بیشتر برای پاسخگویی به این مسئله مطرح شدهاند. تجربههای بالینی ما و همكاران آنگونه كه در گفتگوها مطرح میشوند و نیز بنا بر تحقیقات بسیار وسیعی كه خوشبختانه در ایران صورت گرفتهاند گواهی میدهند كه ادراك متفاوت زنان و مردان از مسائل، نحوه نگرش آنها و از همه مهمتر بیخبری این دو جنس از دنیای خاص یكدیگر مبنای بسیاری از سوتفاهمها و مشكلات و اختلافات زناشویی است.
این کتاب کوشیده است به مدد یافته های عصب شناختی، زیست شناختی، ژنتیک و روان شناختی به خواننده کمک کند تا باورهای خویش را درباره دنیای زیست-روانشاختی زنان دوباره محک بزند و برخی ازآن ها را راستی آزمایی کند. این کتاب با توجه به مراحل مختلف رشد در طول چرخه زندگی، از شکل گیری نطفه تا پیری نوشته شده است. نویسنده با ظرافت و البته پشتوانه علمی قوی، به تبیین رفتارهای زنانه بر اساس بنیادهای عصب شناختی و زیست شناختی می پردازد.
🌸
هدایت شده از مرکز مشاوره مأوا
14.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈توضیحات جناب آقای دکتر #همتی در مورد اهمیت و ضرورت #عزت_نفس کودکان
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
🌸🍃ظرافت هاي ابراز محبت
امام علی (علیه السلام) أبصَرَ رَسولُ اللّهِ (صلى الله عليه و آله) رَجُلاً لَهُ وَلَدانِ ، فَقَبَّلَ أحَدَهُما وتَرَكَ الآخَرَ ،
فَقالَ رَسولُ اللّهِ (صلى الله عليه و آله ): فَهَلّا واسَيتَ بَينَهُما؟
پيامبر خدا مردى را ديد كه دو پسر داشت و يكى از آنها را #بوسيد و ديگرى را #نبوسيد .
پيامبر خدا به او فرمود : «چرا ميان آنها #يكسان رفتار نكردى؟!» .
✳️ النوادر للراوندي : ص 96 ح 43
در اقوام، اختلافات خانوادگي بر سر تقسيم ارث (نه ترور و اختلاس كلان هاا) بود. به طور تفاهمي سال 1393 شكايت كردند. قاضي #بي_كفايت يا... (الله اعلم)اين پرونده را تا الان 1398 طول داره و تكليف را يك سره نكرده است و سبب تشديد و تعميق #كدورتها بين خواهر و برادران و فرزندانشان شده است
ديروز با بخش شكايات مردمي قوه قضائيه تماس گرفتم امروز با من تماس گرفتند و پيگير پرونده شدند
☎️👈 تلفن شكايات مردمي قوه قضائيه(شهرستان ها): 02141801