📙دختران و انتخاب همسر
✍️علي اكبر مظاهری
نشر عطش
💢فهرست مطالب
🌸فصل اول: «پیشگامی دختران در ازدواج» اشاره به داستان موسی و خواستگاری صفورا، دختر شعیب نبی از او؛ با بررسی زوایای مختلف این ماجرا به دختران نشان داده میشود که چگونه با داشتن حیا و عفت و سلامت روان و حفظ كرامت میتوان خواستگاری کرد.
🌸فصل دوم: عنوان «راویان ازدواج» را دارا است، این موضوع تبیین می شود که دختران در این مسیر تنها نیستند؛ مؤمنان پاک سیرت و متعهدی هستند که نه برای جلب توجه خلق، بلکه برای رسیدن به رضای خداوند، حاضرند در میان جوانان پاکدل، پیوند ازدواج برقرار کنند تا در سرای دیگر از مواهب این کار خیرخواهانهشان توشه برگیرند؛ این فصل در واقع تلنگری است بر احیای سنت کمرنگ شدۀ میانجیگری و شفاعت برای ازدواج جوانان.
🌸فصل سوم : «دوستان ظالم» .باید برای ازدواج هم از طرف پسران و هم از طرف دختران همتی دیده شود ولی همواره در مسیر حق، افرادی هستند که کاری جز سنگاندازی و مانعتراشی ندارند. باید برای برخورد با این افراد نیز آمادگی لازم را داشت؛ البته این افراد لزوماً غریبههای کینهتوز نیستند، بلکه گاهی اطرافیان و خیرخواهان پسران و دختران هستند که از روی نادانی می شوند «دوست ظالم».
🌸فصل چهارم: «دردسرهای خودساخته» یکی از مشکلات ازدواج، خود جوانان هستند. بسیاری از بیماریها از افراط و تفریط خود بیمار است و علاج آن، دارو نمیخواهد.
كانال مؤلف
از زبان مشاور
https://eitaa.com/Mazaheriesfahani
🌸☘️ https://www.instagram.com/mazaheriesfahan
هدایت شده از آموزش مشاوره پیش از ازدواج
#زنگ_تفریح 🔸 آموزش مهارت هاي زندگي به زبان طنز
🔸همسرگزيني
🔸هنر حل تعارض
🔸مدارا، تغافل، مديريت هيجاني
✍️ کلیدواژهها :
تعارض، راهبردهاي حل تعارض، مديريت هيجاني، همسرگزيني
conflict, Conflict resolution strategies, satisfied couples
📚 دانلود كتاب پر استقبال و كاربردي:
مشكلات جنسي #جوانان
✍️نويسنده: #ناصر مكارم شيرازي
كليد واژه:
خودارضايي، بلوغ جنسي، تأخير در ازدواج، مديريت شهوت،
https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=3315&Itemid=550&lang=fa
🌱
🌱🌱
🌱🌱🌱
🌱🌱🌱🌱
moshkelate-jensi-javanan.pdf
2.89M
📚 دانلود كتاب پر استقبال و كاربردي:
مشكلات جنسي #جوانان
✍️نويسنده: #ناصر مكارم شيرازي
كليد واژه:
خودارضايي، بلوغ جنسي، تأخير در ازدواج، مديريت شهوت،
https://t.me/zendegiearam110/3285
https://eitaa.com/zendegiearam/442
🌱
🌱🌱
🌱🌱🌱
💞 #همسرگزيني
📨 #مراجع: سلام 21 سالمه و دندون پزشکي ميخونم و پسرخاله م 31 سالشه و کارمنده. و وضعيت مالي و تحصيلاتي خانواده من بالاتره تا پسرخاله م. اما پسرخاله م از من خواستگاري کرده و پسر سالم و خوبيه.اما من تا الان به خانواده م مطرح نکردم چون تا من اوکي ندم که بياد جلو اون نمياد و منتظر پاسخ منه الان من واقعا نميدونم چي درسته. مطمئنن خانواده من مخالفت ميکنند چون به شدت به شغل و به ويژه تحصيلات اهمييت زيادي ميدن که براي من تا حدودي قابل قبوله.اما از طرفي دلم نميخواد هم به خاطر خودم هم به خاطر غرور طرف مقابلم در آمدم در زندگي آينده بيشتر از همسرم باشه.ولي واقعا نميدونم چي کار کنم و چي درسته. با توجه به اينکه يه دوماهي هست با پسرخاله م چت ميکنم و بيشتر همو ميشناسيم و تا حدود زيادي برام شخصيتش اثبات شده س اما تو اين مدت سعي نکرده با حرفاي عاطفي و تظاهري نظر منو جلب کنه و حد رو نگه داشته و من يه شخصيت کلي و واقعا مثبت از ايشون پيدا کردم که حتي يکي از دوستانم هم که سخت گير و حساسه بعد از مشورت من ايشون رو تاييد کردن .نميدونم اگه پسرخاله م اوکي رو بدم تا بيادجلو وخانواده م مخالفت کنن، درسته که حمايت کنم ازش؟
چون به هر حال تو اين مدت که جدي حرفامونو زديم من چيزي بيشتر از رابطه ي صرفا دختر خاله و پسرخاله اي در مهموني ها، ايشون رو شناختم اما چون خانواده مطلع نيستن امکان داره رو حمايت هاي من حساب نکنن و به من بگن کا من ايشون رو نميشناسم و...
حالا با توجه به اينکه تو روايات زيادي داريم که فرد معتقد و با ايمان رو به خاطر وضعيت مالي شون رد نکنيم و از طرفي بحث هم کفو بودن هم مطرح هست.ميشه راهنماييم کنين در ضمن ايشون نسبتا معتقد و مذهبي هستن. و من هم معتقدم
✍️ #مشاور
سلام بر شما
ممنون از اعتمادتون
بزرگوار پاسخ سؤال شما را در بندهاي كاربردي و مهم زير بيان مي كنم:
1- آيا صرف علاقه داشتن به رشته دندان پزشكي سبب موفقيت در ان رشته مي شود؟ خودتان به روشني مي دانيد كه نه. براي موفقيت تحصيلي و شغلي عوامل متعدد دخيل است. كارشناس امر ازدواج براي ازدواج موفق معيارهايي معرفي كرده اند افرادي تمايل دارند نقشي در خوشبختي و دوري از مشاجرات و اجتناب از طلاق جنسي و طلاق عاطفي و جدايي داشته باشند قطعا از كتب مرتبط علمي مرتبط به ازدواج و مشاوران حاذق كمك مي گيرند.
2- برخي محققان امر ازدواج با توجه به بلوغ سريع تر دختران و برخي از مسائل فرهنگي مي گويند لازم است سن مرد 4 تا 7 سال بالاتر باشد. محققاني نيز تأكيد مي كنند كه سه سال بيشتر نباشد بنابراين تفاوت سني شما خيلي زياد است و احتمال اين كه در زندگي دچار مشكل شويد زياد است. بنابراين بدون بررسي مشاور ازدواج اقدامي نكنيد.
3- نظر خانواده در فرهنگي ايراني بسيار نقش دارد و گاهي آن قدر پر رنگ است اين نقش كه سر از مداخله هاي دردسر ساز در زندگي زناشويي مي شود بنابراين لازم است قبل از هر چيز والدين آگاه شوند. ارتباط و گفتگو شما خطر وابستگي را در پي دارد. چه بسا خانواده ها به دلائلي نظر منفي داشته باشند و يا با بررسي مجموعه تناسب ها و بلوغ هاي لازم مشاور ازدواج اين ازدواج را تأييد نكند. اگر شما وابسته شويد كر و كور مي شويد و فقط و فقط گوشتان به سخنان احساستان خواهد بود و اين يعني امضاي آينده اي تار و تلخ.
4- براي ازدواج موفق تناسب زير لازم است رعايت شود:
مذهبي و اعتقادي، سني، ظاهري (چاقي و لاغري، بلندي و كوتاهي) اخلاقي، فرهنگي، تحصيلي، خانوادگي، اجتماعي و اقتصادي
نيز هر دو بايد به بلوغ شناختي، هيجاني، عاطفي، اجتماعي، جسمي و جنسي و اقتصادي و مديريتي (زن مدير منزل - مرد مدير خانواده) رسيده باشند. به عنوان نمونه مردي كه نتواند مانع مداخلات خانواده اش در حريم خصوصي زندگي زناشويي اش شود و يا رازدار نباشد به بلوغ نرسيده است.
5- به شناخت ظاهري نبايد اكتفا كنيد گاهي دو خواهر يا يك خواهر و برادر كه از يك رگ و ريشه هستند به دليل تفاوت هاي نگرشي و شخصيتي نمي توانند با هم چند روز هم اتاق شوند. بنابراين بايد براي شناختن و شناخته شدن هر دو مراحل زير را طي كنيد:
گفتگوهاي متعدد خانوادگي و دو نفر در زمان ها و مكان هاي مختلف
تحقيقات جدي و از كانال هاي متعدد: دوستان، همكاران، خويشان نزديك، محل تحصيل، معرف ها و..
مشاوره حضوري ازدواج با هم
📙منبع براي مطالعه
همسرگزيني با عشق يا خرد، يونس نابدل، نشر ارجمند
ازدواج موفق در فرهنگ ايراني، علي كريمي، نشر دانژه
م ح قديري، كانال زندگي آرام
سبز باشيد
#پرسش_و_پاسخ
🌸
هدایت شده از آموزش مشاوره پیش از ازدواج
#منابع_جهت_معرفی_به_زوجین 3 📚جوشکاری 1؛ ازدواج عاقلانه، آسان و به موقع
✍️ حجت الاسلام #حسین_عالمی
پرسش و پاسخ جوانان پیرامون ازدواج و انتخاب همسر
@premaritalcounceling
هدایت شده از آموزش مشاوره پیش از ازدواج
#منابع_جهت_معرفی_به_زوجین 4 📚جوشکاری 2؛ ازدواج عاقلانه، آسان و به موقع
✍️ حجت الاسلام #حسین_عالمی
پرسش و پاسخ جوانان پیرامون ازدواج و انتخاب همسر
@premaritalcounceling
هدایت شده از آموزش مشاوره پیش از ازدواج
Jushkari 2.pdf
4.46M
👆👆👆
#منابع_جهت_معرفی_به_زوجین
#حسین_عالمی
📚 کتاب «جوشکاری» 1 و 2 عنوانی از دو جلد کتاب الکترونیکی است که توسط حجتالاسلام حسین عالمی درباره ازدواج عاقلانه، آسان و بهموقع با تکیه بر ملاکهای ایمانی منتشر شده است.
👈 این کتاب حاصل سؤالها و جوابهایی است که جامعه دانشجویی دانشگاههای تهران؛ از دانشگاه صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر گرفته تا دانشگاه تهران و دیگر دانشگاه های کشور جوشیده است. کتاب جوشکاری، شامل پرسش و پاسخهای جوانان پیرامون ازدواج و انتخاب همسر بوده که در دو جلد توسط نویسنده در وبلاگش منتشر شده است و حاوی 200 سوالی است که از ایشان درباره خواستگاری و مقدمات آن پرسیده شده است.🌺🌺🌺
کانال آموزش مشاوره پیش از ازدواج:
@premaritalcounceling
#پرسش_و_پاسخ
#همسريابي
📨 #مراجع
سلام حرف زدن با دخترا براي اينکه بهترين همسر رو انتخاب کنيم گناه است ؟ از لحاظ روانشناسي توصيتون چيه؟
🌸☘️☘️☘️☘️☘️🌸
✍️پاسخ #مشاور:
سلام بر شما
ممنون از ارتباط و اعتمادتون
بزرگوار، روان شناس مشهور، ويليام گلاسر، مي گويد بسياري از افراد درگير احساسات و هيجانات در ارتباط با جنس مخالف مي شوند و اين امر سبب مي شود #وابسته شوند و عاقلانه فكر نكند و نتواند تناسب هاي مورد نياز يك ازدواج موفق را در نظر بگيرد.[1] خانم باربارا دي آنجليس مي گويد وقتي شكم انسان خيلي خالي است نبايد تنهايي برويد خريد چون ممكن است تحت تأثير گرسنگي شديد با شتاب دنبال رفع نياز است و به قيمت و كيفيت و بهداشت غذا توجه نمي كند، همچين وقتي كه انسان به شدت نياز به همسر دارد هم نبايد به تنهايي و بدون همراه كردن افراد با تجربه و مشاور ازدواج اقدام كند.
بسياري از دختران و پسران بعد از مدتي به هم وابسته مي شوند و اين وابستگي خودش عايق شناخت است به خصوص اگر شرايط ازدواج را نداشته باشند و براي در جريان گذاشتن خانواده امروز و فردا كنند.
برخي هم احساسي وارد گفتگو مي شوند وقتي كه وارد گفتگو شدند و ديد دختر بعد از مدتي به طور جدي مي خواهد تكليف رابطه را روشن كند مي بيند كه شرايط را ندارد يا وقتي با والدين داستان رابطه را مي گويند مي بينند كه والدين به دلائل به طور كلي با ازدواج او در اين سن يا با اين فرد خاص مخالف هستند.
بنابراين بايد از همان ابتدا خانواده ها در جريان باشند. وقتي قصد جدي بود گفتگوهاي متعدد با رعايت مسائل شرعي براي شناخته شدن و شناختن ايرادي ندارد و حتي لازم است.
براي مهارت افزايي درباره ازدواج از كانال علمي زير كمك بگيريد
https://eitaa.com/premaritalcounceling
#پرسش_و_پاسخ
...
پ ن
1- هشت درس برای زندگی زناشویی شادتر،نویسنده:دکتر ویلیام گلسر، کارلین گلسر، مترجم:دکتر علی صاحبی، نشر:سایه سخن
سبز باشيد
محمدحسين قديري، كانال زندگي آرام
🌸
🌸🍃
#كوريـجنسي
يكي دو ماه گذشته چندين مشاوره داشتم
كه در آنها پسران و دختراني با هم آشنا شده بودند. سن دختران سي و بالاتر از سي بود ولي #پختگي و بلوغ كافي را نداشتند.
در اين روابط پسر پيشنهاد داده بود ابتدا خوب همديگر را بشناسيم و بعد اگر تفاهم و تناسب
داشتيم خانواده ها را در جريان مي گذاريم. بعد از مدتي برخي از دختران براي تحكيم تعهد تن به رابطه جنسي داده بودند
و برخي ضمن وابستگي و تصور قصد جدي پسر درخواست رابطه جنسي را رد نكرده بودند
😮در آخر پسر به بهانه هايي چون الان شرايط ندارم، تو لياقتت بيشتر است و.... رابطه را قيچي كرده بود. خانم روان شناس #باربارا دي آنجليس در كتاب «قوانين واقعي يك ازدواج، ص163 از اين رابطه نافرجام با عنوان «كوري جنسي» ياد مي كند
🍃همه اصول سنتي بودن بد نيست و همه اصول تجدد پسنديده نيست. اشراف خانواده سبب مي شود كسي كه تعهد دارد و قصد جدي دارد خواستگاري كند و رابطه را ادامه دهد..
🔆كليد واژه:
همسرگزيني، بلوغ و پختگي جنسيتي، احساس تنهايي، فضاي سايبري، هوش هيجاني، اذن پدر براي دختر
✍️كانال دين و روان شناسي، محمد حسين قديري
https://t.me/psycho_Religion
https://eitaa.com/zendegiearam
🍃
ezdevaj_salem.pdf
12.08M
#دانلود كتاب: دانستنیهای #ازدواجـسالم
مؤلفان: احمد مبلغی، نوید شریفی، رامین تبرائی، فاضل حسامی
ناشر: پارسای سلامت
مشاوره پيش از ازدواج، همسرگزيني، خودكنترلي، و..
🌸🌸