هدایت شده از بسیج خواهران عقیله النساء روستای زروم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️شهید حسن نصرالله : من دعا نمیکنم خدایا از عمر من کم کن و به عمرِ حضرت آقا اضافه کن ، نه! میگویم خدایا بقیهی عمرِ مرا بگیر و به عمرِ ایشان اضافه کن ، چرا که او عمودِ بلندِ خیمه است!
🖤پایگاه مقاومت بسیج خواهران عقیله النساء روستای زروم _حوزه حضرت سکینه (س)
هدایت شده از خبر فوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کارشناس شبکه سه: اگر پاسخ با قدرت ندهیم اسراییل جنگ را به تهران میکشد
▪️آمریکا به هیچوجه وارد جنگ نخواهد شد و تمایل و توان این کار را ندارد. این از اسناد و اظهارات مقامات آمریکایی کاملا مشخص است. اگر داشتند دقیقهای درنگ نمیکردند.
▪️این تصور که آمریکا ممکن است ورود کند با اسراییل می خواهد دامنه جنگ را بین آمریکا و ایران گسترش دهد کاملا اشتباه است. ما باید بزنیم و ضربه سنگین وارد کنیم. اتفاقا اگر میخواهیم جنگ گسترده نشود و به ایران کشیده نشود باید محکم پاسخ بدهیم.
ـــــــــــــــــــــــ
🆔️ @khabarfori_khodjoosh
هدایت شده از اخبار نکا
اعلام ۵ روز عزای عمومی ازسوی دولت جمهوری اسلامی ایران درپی شهادت سید حسن نصرالله
متن اطلاعیه دولت جمهوری اسلامی ایران:
«بسم الله الرحمن الرحیم
🔹️وَ مَنْ یقاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَیقْتَلْ أَوْ یغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِیهِ أَجْراً عَظِیماً
🔹️دولت جمهوری اسلامی ایران اقدام جنایتکارانه و ددمنشانه رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن شهید والامقام سیدحسن نصرالله را که عمر پربرکت خود را در مسیر دفاع از حقوق مظلومان و مستضعفان و ایستادگی در برابر تجاوز و ظلم سپری کرد، محکوم مینماید و این جنایت را دلیل روشنی بر ماهیت تروریستی و جنایت پیشه آن رژیم غاصب میداند.
🔹️به مناسبت شهادت مجاهد فی سبیل الله دبیرکل حزب الله و سردار سرافراز جهه مقاومت ضمن عرض تسلیت به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه الله)، ملت بردبار لبنان و امت اسلامی و ابراز همدردی با مردم مظلوم و مقاوم لبنان و جبهه پرافتخار مقاومت از روز یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳ به مدت پنج روز در سراسر کشور عزای عمومی اعلام میشود.
@nekaakhbar
هدایت شده از علیرضا پناهیان
📌 گفتگوی تلویزیونی استاد علیرضا پناهیان - شبکۀ دو
🗓 شنبه(امشب)، ۷ مهر | ساعت ۲۳
👈 لینک پخش زنده شبکۀ دو:
telewebion.com/live/tv2
#برنامه_سخنرانی
@Panahian_ir
هدایت شده از بسیج خواهران عقیله النساء روستای زروم
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌عقب نشینی در مقابل دشمن مشوق دشمن هست.
🖤پایگاه مقاومت بسیج خواهران عقیله النساء روستای زروم _حوزه حضرت سکینه (س)
هدایت شده از بسیج خواهران عقیله النساء روستای زروم
🔺 پیام رهبری در حالی صادر شده بود که قطعاً ایشان از شهادت سیدحسن نصرالله باخبر بودند. اما اینبار مسئولین مخاطب قرار نگرفتهاند. خبری از دستور انتقام به نظامیان نیست و ایشان دست کمک به سوی مردم دراز کردهاند.
شما هم ندای: «یا اشباه الرجال و لارجال» رهبری را میشنوید؟
#سید_حسن_نصرالله
#راه_نصرالله
🇮🇷پایگاه مقاومت بسیج خواهران عقیله النساء روستای زروم _حوزه حضرت سکینه (س)
هدایت شده از بسیج خواهران عقیله النساء روستای زروم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 نتیجه سیاست #تله_تنش و #در_تله_نمیافتیم تیم وزارتخارجه ظریف، جز این نیست.
فیلمی که توسط اسراییلی ها در حال پخش است
🇮🇷پایگاه مقاومت بسیج خواهران عقیله النساء روستای زروم _حوزه حضرت سکینه (س)
هدایت شده از بسیج خواهران عقیله النساء روستای زروم
🔻ترور آلارم، اکانت نزدیک به سازمانهای امنیتی رژیم تروریستی اسرائیل، رسما مسأله ترور شهید سید ابراهیم رئیسی را پذیرفت.
🇮🇷پایگاه مقاومت بسیج خواهران عقیله النساء روستای زروم_ حوزه حضرت سکینه (س)