💠 حکم شرعی بازی مافیا
#بازی_مافیا
#احکام_بازیها
📌 #احکام
🌐 به #ضیاءالصالحین بپیوندید...
👇
☫ @ziaossalehin ☫
💠 حکم فراموش کردن و از بین رفتن مورد نذر
💬 سوال:
1- اگر کسی نذر کند به صیغه شرعی، روز خاصی مثل عاشورای امسال یک گوسفند قربانی کند ولی فراموش کند و بعد از چند روز یادش بیاید تکلیف چیست؟
2- اگر کسی نذر کرده روز خاصی مثل عید غدیر روزه بگیرد و فراموش کند تکلیف او چیست؟
3- کسی نذر کند مالی را به فقرا بدهد ولی گم یا تلف شود تکلیف چیست؟
✅ جواب:
1) اگر گوسفند خاصی معین نشده باشد تکلیفی ندارد.
2) اگر صيغه مخصوص نذر را خوانده باید قضای آن را بهجا آورد.
3) اگر کوتاهی نکرده و عمل به نذر را تأخیر نیانداخته وظیفهای ندارد.
📌 #احکام
🌐 به #ضیاءالصالحین بپیوندید...
👇
☫ @ziaossalehin ☫
💠 دل نورانی داشتن هم فرمول داره
روشنایی دل را جُستم و آن را
در اندیشیدن و گریستن یافتم...
امام صادق (ع)
منتخب میزان الحکمه-ح 6264 📙
📌#اهل_بیت_علیهم_السلام
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍ دیدی گاهی آدم تو عمرش، احساس میکنه چقدر دلش زنده شده و گیروگور نداره؟ حس آرامش وسیع و لطیف داره و از هیچکس تو دلش هیچ چی نیست حتی دلش برای بیچارگی شرورها میسوزه
🔹احتمالاً این حالت با اندیشیدن زیاد یا گریه کردن بدست اومده بوده
🔹اندیشیدن محتاج تمرکز هست و تمرکز محتاج سکوت و سکوت، محتاج خلوت. پس ما باید زمانی برای خلوت کردن با خودمون داشته باشیم
🔹همینکه فکر کنیم تو این عصر حیرت چقدر با دوری از مهربونترین پدرمون تنهاییم، چقدر گیر کردیم تو دوری از حرف خدا و تقابلش با تهاجم گسترده و پر زرق و برق غرب و شرق، اشکها جاری میشه....
🌐 به #ضیاءالصالحین بپیوندید...
👇
☫ @ziaossalehin ☫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 موشن گرافیک احکام: گربه نیار تو خونه!
🔸 احکامی که باید بدانیم...
📌 #احکام
🌐 به #ضیاءالصالحین بپیوندید...
👇
☫ @ziaossalehin ☫
17.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شهدا
🎥 پیکر مطهر پاسدار شهید «سید کمال خالقی» اولین طلبه شهید مدرسه عالی شهید مطهری، تفحص و شناسایی شد.
👈این همان پیکر مطهر شهیدی است که چند روز پیش و بعد از اهانت خبرنگار شرق (توی تابوت شهدا چی میریزن؟) پیکر مطهرش توسط سردار باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین به همراه همکارانش تفحص و شناسایی شد که پخش این کلیپ در فضای مجازی بازتاب گستردهای داشت.
👈شهید سیدکمال خالقی از شهدای عملیات خیبر است که پیکرش از ۴۰ سال پیش تا کنون در جزیره مجنون جنوبی مانده بود که در عمق بیش از ۳ متری از سطح زمین پیدا شد.
🌐 به #ضیاءالصالحین بپیوندید...
👇
☫ @ziaossalehin ☫
📌 #دین_سیاست
💠بحث جدایی دین از سیاست از چه زمانی و از سوی چه کسانی اتفاق افتاده است؟
🔻اندیشه جدایی دین از سیاست در جهان مسیحیت ریشه در فرهنگ یونان باستان دارد بعدها در اثر مظالمی که کلیسا و اربابان آن در قرون میانه به نام دین بر مردم روا داشتند، رفته رفته اعتقادات دینی به ضعف گرایید.
🔹 «اومانیزم» با تکیه بر اصالت عقل و نشاندن انسان به جای خدا و «انسان محوری» و «خداگریزی» و بلکه «خداستیزی» قوت یافت.
🔸«سکولاریزم» به معنای دین زدایی و عدم دخالت دین در عرصه های اجتماع و سیاست ظهور یافت .
🔹 «لیبرالیزم» با نفی تقدس از همه چیز و مورد سؤال قرار دادن ولایت دین، نقش آن را در سیاست و حکومت بعنوان مزاحم کم و کمتر کرد.
🔸«دموکراسی» بعنوان شیوهٔ حکومت ایده آل برای برقراری عدالت اجتماعی ظهور یافت
🔅گرچه در برقراری آن توفیقی حاصل نکرد. امروزه نوعی بازگشت به دین و معنویت و اخلاق در جهان غرب مشاهده می شود.
🌐 به #ضیاءالصالحین بپیوندید...
👇
☫ @ziaossalehin ☫
📌 #دین_سیاست
💠چه کسی برای اولین بار در تاریخ اسلام، بحث جدایی دین از سیاست را مطرح کرد و دیدگاه حضرت امام در این زمینه چیست؟
🔻پس از ظهور اسلام و ابلاغ پیام الهی از سوی پیامبر ختمی مرتبت، منافع بسیاری از سردمداران زر و زور در خطر افتاد. آنان که قبل از ظهور اسلام به نام دینداری و بت پرستی بر مردم حکومت رانده و آنان را در جهالت نگاه داشته و به عبودیت خود فراخوانده بودند، با درآمدن اسلام و ایجاد تزلزل در بزرگی و سروری آنان، سعی وافر در امحای دین کردند و به مبارزهٔ جدّی و رودررو با اسلام و تعالیم انسان ساز آن پرداختند. تاریخ پرفرازونشیب صدر اسلام، بیانگر تلاش های معاندان در براندازی اسلام و حکومت دینی آن است. این تلاشها به نتیجه نرسید و دین تثبیت شد. سلاح زر و زور بی تأثیر بود؛ پس به سلاح تزویر روی آوردند. به اسلام گردن نهادند اما نه از آن روی که حقیقت آن را دریافته و آن را قبول کرده اند، بلکه بدان جهت که چاره ای جز آن نداشتند. در مقابل پیشرفت روزافزون اسلام، معارضه مستقیم بی فایده بود. پس مسلمان شدند نه قلباً که اسماً، نه باطناً که ظاهراً و نه با انگیزه که به ناچار.
🔅در تاریخ اسلام این نظریه برای اولین بار از طرف بنی امیه مطرح شده است.
🔻امام خمینی (ره) در این باره می فرماید:
«طرح مسئلهٔ جدا بودن سیاست از روحانیت چیز تازه ای نیست. این مسئله در زمان بنی امیه مطرح شد و در زمان بنی عباس قوت گرفت. در این زمان های اخیر هم که دست های بیگانه در ممالک باز شد آن ها هم به این مسئله دامن زدند.»👇
🌐 به #ضیاءالصالحین بپیوندید...
👇
☫ @ziaossalehin ☫
📌 #دین_سیاست 👆
🔹معاویه پس از صلح در سال چهلم هجری در سخنرانی خود گفت: «من با شما جنگ نکردم که نماز بخوانید یا روزه بگیرید یا حج کنید و یا زکات دهید. شما این کارها را می کنید. من با شما جنگ کردم تا بر شما حکومت کنم و به مقصود خود نیز رسید».
🔸 علامه طباطبائی (ره) می گوید: «معاویه با این سخن نشان داد که سیاست را از دیانت جدا خواهد کرد و مقررات دینی ضمانتی نخواهد داشت و همه نیروی خود را در زنده نگه داشتن حکومت خود به کار خواهد بست.»
🔹خلفای بنی امیه با سلطنت مطلق العنان استبدادی خود در طول هفتاد سال حکومت چنان کردند که «جز نامی از اسلام باقی نماند و حکومت اسلامی دینی که از زمان پیغبمر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم پیرایه ای جز تقوا و عدل نداشت تبدیل به یک امپراتوری جابرانهٔ صددرصد عربی گردید.»
🔸سلسله بنی عباس که با شعار «الرضا من آل محمد» و ادعای قوم و خویشی با فرزندان رسول خدا روی کار آمدند، دست کمی از پیشنیان خود نداشتند و با نام اسلام، تیشه به ریشهٔ دین زدند. تاریخ جنایت های بی شمار و خفت بار هر دو سلسله را در طول مدت زمامداری شان به ثبت رسانیده است.
🌐 به #ضیاءالصالحین بپیوندید...
👇
☫ @ziaossalehin ☫