🔹امام سجّاد علیه السلام:
أمّا حَقُّ ذِي المَعروفِ علَيكَ فأن تَشكُرَهُ و تَذكُرَ مَعروفَهُ ، و تُكسِبَهُ المَقالَةَ الحَسَنَةَ ، و تُخلِصَ لَهُ الدعاءَ فيما بينَكَ و بينَ اللّه ِ عَزَّ و جلَّ ، فإذا فَعَلتَ ذلكَ كنتَ قد شَكَرتَهُ سِرّا و عَلانِيَةً ، ثُمّ إن قَدَرْتَ على مُكافَأتِهِ يَوما كافَيتَهُ
حقّ كسى كه به تو نيكى مى كند اين است كه از او تشكر كنى و نيكيش را به زبان آورى و از وى به خوبى ياد كنى و ميان خود و خداوند عزّ و جلّ برايش خالصانه دعا كنى . اگر چنين كنى بي گمان پنهانى و آشكارا از او تشكر كرده باشى . وانگهى اگر روزى توانستى نيكى او را جبران كنى ، جبران كن
📗الخصال۵۶۸/۱
#امام_سجاد علیه السلام
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
تحلیل توسل
توسل مسلمانان به معصومين (سلام الله علیهم) كه برای جلب نعمت های اِلهی صورت می گيرد، با توحيد عبادی منافات ندارد، چنان كه انسان تشنه برای رفع عطش به طرف چشمه سار می رود و اگر بنشيند و عمداً به طرف آب نرود و دعا كند كه تشنگی او برطرف گردد، سيراب نمی شود، زيرا تنها وسيله دفع تشنگی آب زلال است. پيامبر اكرم (صلی الله عليه و آله و سلم) و امير المؤمنين و ساير معصومين(سلام الله علیهم) در رفع حوايج انسان، مجرای نعمت و فيض اِلهی هستند و رجوع به آنان مانند رجوع به آب زلال برای رفع عطش است.
از اين رو، اميرالمؤمنين(سلام الله علیه) می فرمايد: هنگام دعا ابتدا بر اهل بيت(سلام الله علیهم) صلوات بفرستيد تا در اثر ريزش نعمت و رحمت اِلهی بر آنان به شما نيز نعمت برسد؛ «إذا كانت لك إلی اللّه سبحانه حاجةٌ فابْدأ بمسألة الصّلوة علی رسوله (صلی الله عليه و آله و سلم) ثم سل حاجتك فإنّ اللّه أكرم مِن أن يُسأل حاجتين فيقضی أحداهما ويمنع الاُخری»[نهج البلاغه حکمت ۳۶۱]
اگر توسل درست تحليل شود، نه با توحيد ناب مخالف است و نه مستلزم شرك يا محظور ديگر، چون خواستن از اهل بيت سلام الله علیهم يعنی درخواست از خدا از مسير كسانی كه مجرا و مظهر فيض اويند.
📗شمیم ولایت،ص۴۵۱
#زیارت
#توسل
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«اين درودهای خاص كه هنگام نماز ظهر، هنگام زوال شمس وارد شده است از اينها غفلت نكنيد،اينها ارتباطمان را با اهل بيت عصمت و طهارت سلام الله علیهم تقويت میکند، دعا را به ما می آموزاند ،میفهمیم كه مسائلمان را با چه كسی درميان بگذاريم و مشكلمان را با چه كسی حل كنيم. اين برای هر روزِ ماه پر بركت شعبان كه عند الزوال است.»
۸۶/۵/٢۶
🎙 آیت الله العظمی #جوادی_آملی
#زیارت
#ماه_شعبان
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
رسول خدا(صلي الله عليه و آله و سلم) فرمودند:
«إنّ حلقة باب الجنّة من ياقوتةٍ حمراء علی صفائح الذهب فإذا دقّت الحلقة علی الصفحة، طنّت وقالت: يا علی»[۱]
وقتی بهشتيان وارد بهشت می شوند، كوبه در را می كوبند و به اصطلاح دقّ الباب می كنند، زيرا در زدن خود نوعی رعايت ادب برای مهمان است، كسی كه به جايی وارد می شود، گرچه در بسته نباشد، بهتر است در بزند.
در بهشت باز است، ولی مؤمنان اهل بهشت كه وارد می شوند، در می زنند. وقتی بهشتی كوبه در را می كوبد، اين صدا شنيده می شود: يا علی يا علی! طنين كوبه «يا علی» است.
مرحوم علاّمه طباطبايی(رضوان الله عليه) در شرح اين حديث و اين كه چرا صدای كوبه در بهشت يا علی است، می فرمودند:
مهمان وقتی به خانه ای می رود، صاحب خانه را صدا می زند. اگر صاحب خانه نام معينی داشته باشد، مهمان همان نام معيّن را می برد. صاحب بهشت و مهماندار بهشت علی بن ابی طالب(سلام الله عليه) است. از اين رو، صدای كوبه در بهشت هم «يا علی» است. چون هر كس به بهشت می رود، در سايه هدايت و رهبری اين خاندان و مهمان اين خاندان است. اگر اين انوار طيّبه نبودند، كسی راه بهشت را طی نمی كرد. ما به خوبی می توانيم احساس كنيم كه الآن در بهشت هستيم يا نه! درِ بهشت به روی ما باز است يا نه.
📗[۱]الامالی و المجالس شیخ صدوق ص۴۷۱
📗شمیم ولایت ص۲۲۶
🎙 آیت الله العظمی#جوادی_آملی
#امیرالمومنین علیه السلام
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
20.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 نماهنگ «سیده رقیه»
💐🌸 سیده رقیه به مناسبت میلاد حضرت رقیه (سلام الله علیها) با شعری از «محمد اسداللهی» توسط زامیر منتشر شد.
#حضرت_رقیه عجل الله تعالی فرجه الشریف
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 «عبارتی عجیب در دعا»
چقدر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف مظلوم است که برآورده شدن حوائجش دست ماست...
🌤 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
🌙 #ماه_شعبان
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
ترجمه فارسی مناجات شعبانیه - مهدی کاروند(1).mp3
9.19M
❇ فایل صوتی ترجمه فارسی مناجات زیبای شعبانیه
🎤 مهدی کاروند
📻 ناشر: ایران صدا
💡 تاکید امام خمینی (رحمهالله علیه) بر اهمیت توجه به معنی ادعیه و تفکر در آنها:
🔸 ... تو که ادعیه و مناجات وارده از ائمه معصومین، سلام الله علیهم، را صحیح می دانی، ... قدری تأمل کن در مضمون آنها، قدری تفکر نما در فقرات (=جملات) آنها. لازم نیست یک دعای طولانی را یک دفعه با عجله و شتاب بخوانی و تفکر در معانیش نکنی؛ بنده و شما حال سید سجّاد، علیه السلام، را نداریم که آن دعای مفصل را با حال بخوانیم؛ شبی یک ربع آن را، یک ثلث آن را، با حال بخوان و تفکر کن در فقراتش شاید صاحب حال شوی.
⬅️ کتاب شرح چهل حدیث (اربعین حدیث) - صفحه ۲۱
🏷 #مناجات_شعبانیه #ماه_شعبان #دعا
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
🔴 از کجا بدانیم امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف از ما راضی است؟
🔵 از آیت الله بهجت(رحمهالله علیه)ســـــــــوال شد از کــــــــــجا بدانیم امام زمان (عجلالله تعالیفرجهالشریف) از ما راضی است؟
🟢 فرمودند: دفترش را ملاحظه میکنید. عمل خود را با دفتـــــــــر امام زمان، تطبیق میکنید، دفتر امام زمان، شــــــــــرع است.به هـــــر اندازه مطابق شرع عمل کردید به همان اندازه حضرت از شما راضی هستند.
📚 کتاب حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه)، ص٣۶٣
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et