نمازهای روز دوشنبه
حضرت عسکری علیه السلام فرمود: هرکس روز دوشنبه ده رکعت نماز بخواند، در هر رکعت، یک بار سوره حمد و ده بار سوره توحید، خداوند در روز قیامت برای او از آن نماز نوری قرار می دهد که از آن نور، موقف (قیامت) روشن می شود به گونه ای که همه کسانی که خداوند خلق کرده است، در آن روز به واسطه آن نماز به او غبطه می خورند. (جمال الأسبوع، ص41)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: هرکس روز دوشنبه، وقتی روز بلند شد، چهار رکعت نماز بخواند، در رکعت اول سوره حمد و آیةالکرسی، در رکعت دوم سوره حمد و سوره توحید، در رکعت سوم سوره حمد و سوره فلق و در رکعت چهارم سوره حمد و سوره ناس، و بعد از نماز ده بار استغفار کند، خداوند همه گناهانش را می آمرزد و به او قصری در بهشت فردوس عطا می کند که ویژگی آنچنانی دارد که در روایت بیان شده است. (جمال الاسبوع، ص68)
🕌🕋 کانال حاجی زائر در ایتا، بله و روبیکا
@hajizaer
نماز والدین در روز دوشنبه بعد از بالا آمدن آفتاب
قَالَ النَّبِيُّ صلّی الله علیه و آله: مَنْ صَلَّى يَوْمَ الْإِثْنَيْنِ عِنْدَ ارْتِفَاعِ النَّهَارِ أَرْبَعَ رَكَعَاتٍ يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ الْحَمْدَ وَ آيَةَ الْكُرْسِيِّ مَرَّةً مَرَّةً، وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ، وَ وَهَبَ ثَوَابَهَا لِوَالِدَيْهِ، أَعْطَاهُ اللَّهُ قَصْراً كَأَوْسَعِ مَدِينَةٍ فِي الدُّنْيَا.(جمال الأسبوع، ص70)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: هرکس روز دوشنبه، بعد از آن که خورشید بالا آمد، 4 رکعت نماز بخواند(دو نماز 2 رکعتی)، در هر رکعت یک بار سوره حمد، یک بار آیة الکرسی، و سه بار سوره توحید؛ و ثواب آن را به پدر و مادرش هدیه کند، خداوند به وی کاخی می بخشد که مانند وسیع ترین شهر در دنیاست.
🕌🕋 کانال حاجی زائر در ایتا، بله و روبیکا
@hajizaer
بسمالله الرحمن الرحیم
معارف قرآنی:
نکته ای از سوره مبارکه بقره:
حضرت ابراهیم و عنایات خدا :
حضرت ابراهیم ع در هر آزمایشی که موفق میشد، به مقامی میرسید.
در مرحله نخستین:
عبدالله شد . سپس نبی الله. سپس رسول الله شد. سپس خلیل الله و در نهایت به مقام امامت و رهبری مردم منصوب گردید.
مراد از کلمات که در وصف ابراهیم بکار رفته است ، امتحانات سنگینی است که حضرت ابراهیم از همه آنها پیروز بیرون آمد.
با بت پرستی مبارزه کرد و بت شکن بزرگ تاریخ شد .
برای انجام ماموریت خدا، همسر و فرزندش را در صحرای مکه ساکن نمود.
هنگامی که فرمان ذبح فرزندش اسماعیل آمد ، رضای خدا را بر هوای دل ، ترجیح داد.....
@zibaeihai_zendegi
https://eitaa.com/joinchat/266797082Cfbb150bb47
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 ما آریایی هستیم، عرب نمیپرستیم !
#استاد_شجاعی
@zibaeihai_zendegi
https://eitaa.com/joinchat/266797082Cfbb150bb47
🌼🌻زیبایی های زندگی🌸🌹
نماز والدین در روز دوشنبه بعد از بالا آمدن آفتاب قَالَ النَّبِيُّ صلّی الله علیه و آله: مَنْ صَلَّ
لطفا این نماز را الان بخوانیم