🔴 نماز شب بيست و نهم ماه رجب (مثل نماز شب گذشته)
🔵 در اين شب 12 ركعت، در هر ركعت بعد از حمد 10 مرتبه سوره اعلي و 10 مرتبه سوره قدر و بعد از اتمام ركعات 100 مرتبه صلوات بر محمد و آل محمد و 100 مرتبه استغفار.
🟡 رسول خدا(صلی الله) فرمودند:.
✨"هر كسي كه اين نماز را بجا آورد،مي نويسد خدا از براي او ثواب عبادت ملائكه را."✨
📗 اقبال الاعمال سید ابن طاووس جلد دوم ص 850 ترجمه محمد روحی
✳️چه خوب است تمام اعمال مستحبی خودرابه پیشگاه مقدس حضرت ولیعصر،امام زمان، ارواحنافداه،هدیه کنیم.
#نماز_هر_شب_ماه_رجب
۱۰ بهمن
۱۰ بهمن
#سلامبـــَرشُهَـدآ... ✋💔
در سختی ها و مشکلات زندگی به خدا وائمه اطهار متوسل شوید
و به پدر و مادر این دونعمت الهی احترام بگذارید
و قدرشان را بدانید و در دوران پیری عصای دست آن ها باشید.
#شهید_حسن_جلیلیان_طبری
🌷پنج صلوات هدیه به ارواحطیبهشهدا
اَللّٰهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهم
امروزمون رو مزین میکنیم به نام و یادِ شهیدِعزیز #حسن_جلیلیان_طبری🌷🕊
۱۰ بهمن
۱۰ بهمن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم تصویری شهید مجید بقایی فرمانده قرارگاه کربلا
شهید#مجید_بقایی🕊🌹
۱۰ بهمن
بهم میگفت:
زهرا نکنه شهید نشم و
بشم راوی شهدا ...
اونوقت چه خاکی توی سرم
بریزم!؟ 💔
همسرشهیدمحسنحججی
۱۰ بهمن
هدایت شده از مداحی وصوتهای مذهبی چهارده معصوم علیه السلام و حضرت زینب سلام الله
؛ حضرت ابالفضل علیه السلام
33.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ
سلام ای بهار دل السلطان
#السلامعليكياعلیبنموسی✋🏻
🕊❤️ساعت 8 به وقت عاشقی
امام هشتم علیه السلام❤️🕊
#السلام_علیک_یاامام_رئوف
#یاامام_رضاجانم
اللهّمَ صَلّ عَلے عَلے بنْ موسَے الرّضا المرتَضے الامامِ التّقے النّقے و حُجّّتڪَ عَلے مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثرے الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ ڪثیرَةً تامَةً زاڪیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَـہ ڪافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلے اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک
❤️🕊قرار عاشقی❤️🕊
به نیابت از آقا امام زمان عجل الله بخوانیم و ثوابش را هدیه کنیم به آقا جانمون علی بن موسی الرضا علیه السلام
هدیه به ساحت مقدس امام رضا علیه السلام هر کدوم سه صلوات عنایت بفرمایید.
🕗•••|↫ #ساعـت_عاشــقۍ
🕗•••|↫ #لبيڪیامہدےعجل_الله
🎙#محمدحسین_مهدی_پناه
۱۰ بهمن
✏️ جوان بااستعداد و شجاع
🔹️آیت الله خامنهای در پادگان گلف اهواز با جوانی آشنا شد که واحد شناسایی سپاه را راه اندازی کرده بود. حسن باقری سابقهی خبرنگاری داشت. توانسته بود واحد شناسایی در سپاه را راه اندازی کند: «نقشهای بود و آن وقت میآمدند کالکها را روی آن نقشه نصب میکردند و تشریح میکردند که اینها چیه. یک وقت من دیدم پسر بچهای بلند شد. بالا آمد ایستاد و شروع کرد شرح دادن. به قدری قشنگ، به قدری دقیق اینجا یک پل است؛ زیرش این است اینجا این جوری است اینجا یک بلندی است. اینها نشان دهندهی هم استعداد بود هم شجاعت. چون این شناساییها از دور امکان ندارد باید آدم برود زمین را شناسایی کند.
🗓 بازنشر به مناسبت سالگرد شهادت شهید #حسن_باقری
۱۱ بهمن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #شهید_حسن_باقری:
برادرا عقب بایستیم، ترسو بار میایم، استثناء هم نداره
🔻الشهيد حسن باقري:
"إخوتي، إذا تراجعنا، سنصبح جبناء، ولا استثناء في هذا"
۱۱ بهمن
۱۱ بهمن
🌹👆نحیف بود و لاغر
مادرش میگفت اخه پسرم تو چکاری از دستت برمیاد و میتونی تو جبهه انجام بدی
❤️نمیدانست فرزندش مغز متفکر برنامه ریزی و عملیات های مهم و استراتژیک و معاون فرمانده نیروی زمینی ست.
او کسی نیست جز غلامحسن افشردی معروف به حسن باقری فرمانده شجاع و کارآمد دوران جنگ
🌹شهید #حسن_باقری در نهم بهمن سال ۱۳۶۱ زمانی که برای شناسایی و آمادهسازی عملیات «والفجر مقدماتی» در خطوط مقدم چنانه واقع در منطقه فکه در سنگر دیدهبانی حضور یافته بود، مورد هدف گلوله خمپاره دشمن قرار گرفت و به شهادت رسید.
🕊9بهمن سالروز شهادت/شادی روحش صلوات
۱۱ بهمن
📌 شهادت سردار غلامحسین افشردی معروف به حسن باقری
🔹 غلامحسین افشردی معروف به حسن باقری، در ۲۵ اسفند ۱۳۳۴ در تهران به دنیا آمد. این شهید گرانقدر در نوجوانی در کلاسهای مذهبی که زیر نظر آیتاللّه دکتر بهشتی برگزار میشد شرکت میکرد و شدیدا تحت تأثیر وی قرار گرفت. ایشان پس از گذراندن دروس ابتدایی و دبیرستان وارد دانشگاه ارومیه شد ولی به دلیل فعالیتهای سیاسی، پس از دو سال از دانشگاه اخراج شد.
🔸 سپس به سربازی رفت و در لبیک به فرمان امام خمینی (ره)، از پادگان گریخت. شهید باقری در جریان انقلاب، در تصرف یک کلانتری و نیز پادگان عشرت آباد تهران مشارکت کرد و با پیروزی انقلاب به کمیته انقلاب اسلامی پیوست. وی همچنین مدتی به روزنامه نگاری پرداخت و در سال ۵۸ در رشته حقوق قضایی دانشگاه تهران پذیرفته شد.
🔸️ او با شروع جنگ تحمیلی، به سوی جبهههای جنوب شتافت و به سرعت، استعدادهایش شکفته شد و در مناصب فرماندهی نظامی سپاه و بسیج رشد کرد تا جایی که فرماندهی چندین عملیات نظامی و موفق از جمله ثامنُ الحُجَج، طریق القُدس، فتح المبین، بیت المقدَّس، رمضان و محرَّم را در برخی محورهای مهم بر عهده گرفت.
🔹️شهید باقری همچنین در آزادسازی شلمچه و خرمشهر نقش مهمی داشت. وی در حالی که سمت جانشین فرماندهی نیروی زمینی سپاه را به عهده داشت، در حین یک عملیات اکتشافی و اطلاعاتی در جبهه فکه حضور یافت و بر اثر اصابت گلوله توپ دشمن، در ۲۷ سالگی شربت شهادت نوشید.
#تقویم_تاریخ
#بهمن_۹
#شهید_باقری
۱۱ بهمن