15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا معماری و محیط زندگی واقعا میتونه در #فرهنگ جامعه موثر باشه؟!؟
@zistshahr
26.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میلاد امام علی علیه السلام به همه شیعیان مبارک
کلیپ بسیار زیبا از تولد امام علی علیه السلام تا واقعه غدیر
@zistshahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه فروریختن ساختمان در ترکیه در اثر زلزله
@zistshahr
زیست شهر نوین مولّد
لحظه فروریختن ساختمان در ترکیه در اثر زلزله @zistshahr
معایب ساختمان های بلند و محیط شهری متراکم در مواجهه با زلزله
✅ 1️⃣ یکی از مهمترین آسیب های جدی ساختمان های بلند، در صورت فروریختن در اثر زلزله، آوار سنگین ایجاد شده در اطراف سازه است که اگر محیط اطراف ساختمان نیز فضای کم و تراکم زیاد ساختمان های دیگر بوده و معابر عمومی اطراف ساختمان دارای عرض کمی باشد موجب مسدود شدن معابر و ناممکن شدن امدادرسانی حیاتی ساعات اولیه شده و مراحل آواربرداری بعدی را نیز بسیار کند و طاقت فرسا خواهد کرد. در مقابل اگر روش ساختمان سازی به شکل طبقات محدود و ترجیحا یک طبقه انجام شود، سازه این نوع ساختمانها حتی در صورت تخریب به هر دلیلی، کمترین آسیب را به محیط اطراف خود وارد خواهد کرد.
✅ 2️⃣ بالا رفتن تصاعدی هزینه ساخت در اثر زیاد شدن نیروی جانبی زلزله برای ساختمان های بلندتر. در حالی که در ساختمان های یک طبقه به علت پایین بودن نیروی جانبی در اثر زلزله میتوان با کمترین هزینه، ساختمان را مقاوم در برابر زلزله کرد.
✅ 3️⃣ لزوم توجه و نظارت بیشتر در ساخت سازه های بلندتر به علت حساسیت بیشتر آنها در برابر نیروهای جانبی که این خود ریسک کار را بالا خواهد برد زیرا در صورت کوتاهی و کم دقتی ناظرین و پیمانکاران به راحتی امکان رخ دادن یک فاجعه وجود خواهد داشت؛ این در حالی است که مزیت بعدی ساختمان یک طبقه حضور مستمر مالک ساختمان و حتی مشارکت او در فرایند ساخت خواهد بود که این مسئله بهترین و موثرترین نوع کنترل کیفی ساخت را در پی خواهد داشت.
✅ 4️⃣ امکان ایجاد حریق برخوردیِ حاصل از زلزله به علت تراکم بالای ساختمان ها در محیط محدود؛ در حالی که در مدل ساختمان سازی به شکل یک طبقه و در زمین های گسترده، آتش سوزی به راحتی مهار شده و امکان سرایت آن به خانه های اطراف منتفی است.
✅ 5️⃣ کمبود فضای اسکان موقت آسیب دیدگان به علت تراکم بالای جمعتی و ساختمانی و وجود آوارهای متراکم، در حالی که در صورت الگوی شهرسازی به شکل یک طبقه، به علت تراکم پایین جمعیتی و وجود فضاهای باز زیاد حتی در حیاط منازل، امکان اسکان موقت به راحتی امکان پذیر خواهد بود.
✅ 6️⃣ دشواربودن فرایند بازسازی ساختمانهای پرمالک به علت وجود شرایط متفاوت و مختلف مالکین در فرایند ساخت. این در حالی است که در مدل یک طبقه، علاوه بر احتمال آسیب محدودتر و کمتر در صورت وقوع آسیب جدی به ساختمان به علت تک مالک بودن، فرایند بازسازی بسیار سریعتر و آسانتر انجام خواهد شد.
موارد بسیار دیگری نیز میتوان در مقایسه مدل ساختمان سازی مرتفع و متراکم و ساختمان سازی کوتاه و وسیع در مواجهه با زلزله برشمرد که در این نوشته به این موارد بسنده میشود.
@zistshahr
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو فیلم 13 به طور غیرمستقیم، برخی از معایب زندگی در مجتمع های بزرگ آپارتمانی نشون داده شده که جالب توجه بود و توصیه میشه که فیلم رو مشاهده کنید.
البته شاید قصد نویسنده و کارگردان این موارد نبوده باشه اما به هر حال زشتی این سبک از زندگی و آسیب های جبران ناپذیر اون رو میتونید کاملا توی این فیلم لمس کنید.
⛔️+15⛔️
@zistshahr
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی توجهی به تراث فرهنگی و هنری و معماری ایرانی-اسلامی به مرور آسیب های جدی به سبک زندگی ما وارد کرده که باید تلاش کنیم حتما اونها رو احیاء کنیم ...
@zistshahr
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخرین وضعیت سایت ۵۶۰ هکتاری فاز ۶ مسکن ملی در شهر مقدس قم ...
ویلایی سازی شاید وقتی دیگر ...
@zistshahr
دستگیری بیش از ۱۰۵ انبوه ساز در ترکیه که ساختمان هایشان صددرصد تخریب شد
@zistshahr
زیست شهر نوین مولّد
معایب ساختمان های بلند و محیط شهری متراکم در مواجهه با زلزله ✅ 1️⃣ یکی از مهمترین آسیب های جدی ساخت
بند سوم رو دوباره مطالعه بفرمایید☝️☝️☝️☝️
انتقاد به دولت در تقسیم ناصحیح انفال.mp3
5.9M
انتقاد صریح آیت الله میرباقری از نحوه تقسیم انفال و زمین در جمهوری اسلامی توسط لیبرال ها در بدنه دولت و حکومت
____________________________
پ ن: باید اصلاح نحوه واگذاری زمین در کشور به یک گفتمان غالب بین نخبگان تبدیل بشه تا بتونیم امیدوار باشیم تحولی در این زمینه رخ بده و مردم از این همه مشکلات کمرشکن در زمینه مسکن و اشتغال رها بشن
@zistshahr
روایت کمپانیهای بزرگ، غارتگران ملتهای دنیا
در این مطلب، روایتی از بزرگترین کمپانی های دنیا و نحوه تعاملات آنها خدمت شما عزیزان ارائه شده است.
در این مطلب، آقای سید امیرحسین کمالی روایتی شنیدنی از نظام تولید و توزیعِ متمرکز بزرگترین
شرکت های دنیا ارائه و نقد کرده اند.
لینک مشاهده فیلم کامل ارائه + دانلود پاورپوینت:
https://zistshahr.com/3097
https://zistshahr.com/3097
https://zistshahr.com/3097
______________
پ ن: همانطور که گفته شد، زیست شهر یک الگوی معماری و شهرسازیِ صِرف نیست بلکه تمام ابعاد یک تمدن نوین را پوشش میدهد. یکی از مهمترین نقایص شهرسازی های جدید، بی توجهی به بحث اشتغال آنهاست که منجر به تبدیل آنها به یک خوابگاه میشود.
در زیست شهر به نظام تولید و توزیع غیرمتمرکز و خرد توجه ویژه شده و الگوی اصلی اشتغال در زیست شهرها به صورت اشتغال خرد و خانگی خواهد بود.
@zistshahr