12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلندمرتبه سازی تاثیری توی آلودگی هوا داره؟
@ZISTSHAHR
هدایت شده از زیست شهر نوین مولّد
مطلب اصلی کانال
توی این پست، شما میتونید از طریق لینک زیر، معرفی کامل زیست شهر رو از زبان #دکتر_عباس_جهانبخش به طور کامل مشاهده کنید
https://www.aparat.com/v/bGPlR?playlist=1690514
www.zistshahr.com
@zistshahr
May 11
زیست شهر نوین مولّد
مطلب اصلی کانال توی این پست، شما میتونید از طریق لینک زیر، معرفی کامل زیست شهر رو از زبان #دکتر_عبا
دوستانی که سوال داشتند که این طرح شما دقیقا چی هست میتونن از طریق این لینک فیلم کامل معرفی #زیست_شهر رو از زبان، دکتر عباس جهانبخش، یکی از طراحان این طرح که در برنامه ثریا ارائه شده، مشاهده کنند.
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازتاب نامه 10 نهاد فعال دانشگاهی و حوزوی فعال در زمینه معماری و شهرسازی به بی توجهی برخی مدیران استانی و از جمله مسئولین شهر قم در مورد تغییر سبک معماری از آپارتمان سازی به ساخت خانه های یک طبقه در اخبار 20:30
@ZISTSHAHR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شورای عالی مسکن و شهرسازی 103 روزه که تشکینل نشده، در حالی که مهمترین وعده دولت ساخت 4 میلیون مسکن در مدت 4 سال بود!!!
@ZISTSHAHR
پویانمایی زیست شهر مولّد
در این مطلب، یک پویانمایی که نشان دهنده بخشی از طرح زیست شهر مولّد است را خدمت شما تقدیم میکنیم. (به همراه آلبوم تصاویر)
لینک ورود به مطلب👇
پویانمایی زیست شهر مولّد
@zistshahr
15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا معماری و محیط زندگی واقعا میتونه در #فرهنگ جامعه موثر باشه؟!؟
@zistshahr
26.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میلاد امام علی علیه السلام به همه شیعیان مبارک
کلیپ بسیار زیبا از تولد امام علی علیه السلام تا واقعه غدیر
@zistshahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه فروریختن ساختمان در ترکیه در اثر زلزله
@zistshahr
زیست شهر نوین مولّد
لحظه فروریختن ساختمان در ترکیه در اثر زلزله @zistshahr
معایب ساختمان های بلند و محیط شهری متراکم در مواجهه با زلزله
✅ 1️⃣ یکی از مهمترین آسیب های جدی ساختمان های بلند، در صورت فروریختن در اثر زلزله، آوار سنگین ایجاد شده در اطراف سازه است که اگر محیط اطراف ساختمان نیز فضای کم و تراکم زیاد ساختمان های دیگر بوده و معابر عمومی اطراف ساختمان دارای عرض کمی باشد موجب مسدود شدن معابر و ناممکن شدن امدادرسانی حیاتی ساعات اولیه شده و مراحل آواربرداری بعدی را نیز بسیار کند و طاقت فرسا خواهد کرد. در مقابل اگر روش ساختمان سازی به شکل طبقات محدود و ترجیحا یک طبقه انجام شود، سازه این نوع ساختمانها حتی در صورت تخریب به هر دلیلی، کمترین آسیب را به محیط اطراف خود وارد خواهد کرد.
✅ 2️⃣ بالا رفتن تصاعدی هزینه ساخت در اثر زیاد شدن نیروی جانبی زلزله برای ساختمان های بلندتر. در حالی که در ساختمان های یک طبقه به علت پایین بودن نیروی جانبی در اثر زلزله میتوان با کمترین هزینه، ساختمان را مقاوم در برابر زلزله کرد.
✅ 3️⃣ لزوم توجه و نظارت بیشتر در ساخت سازه های بلندتر به علت حساسیت بیشتر آنها در برابر نیروهای جانبی که این خود ریسک کار را بالا خواهد برد زیرا در صورت کوتاهی و کم دقتی ناظرین و پیمانکاران به راحتی امکان رخ دادن یک فاجعه وجود خواهد داشت؛ این در حالی است که مزیت بعدی ساختمان یک طبقه حضور مستمر مالک ساختمان و حتی مشارکت او در فرایند ساخت خواهد بود که این مسئله بهترین و موثرترین نوع کنترل کیفی ساخت را در پی خواهد داشت.
✅ 4️⃣ امکان ایجاد حریق برخوردیِ حاصل از زلزله به علت تراکم بالای ساختمان ها در محیط محدود؛ در حالی که در مدل ساختمان سازی به شکل یک طبقه و در زمین های گسترده، آتش سوزی به راحتی مهار شده و امکان سرایت آن به خانه های اطراف منتفی است.
✅ 5️⃣ کمبود فضای اسکان موقت آسیب دیدگان به علت تراکم بالای جمعتی و ساختمانی و وجود آوارهای متراکم، در حالی که در صورت الگوی شهرسازی به شکل یک طبقه، به علت تراکم پایین جمعیتی و وجود فضاهای باز زیاد حتی در حیاط منازل، امکان اسکان موقت به راحتی امکان پذیر خواهد بود.
✅ 6️⃣ دشواربودن فرایند بازسازی ساختمانهای پرمالک به علت وجود شرایط متفاوت و مختلف مالکین در فرایند ساخت. این در حالی است که در مدل یک طبقه، علاوه بر احتمال آسیب محدودتر و کمتر در صورت وقوع آسیب جدی به ساختمان به علت تک مالک بودن، فرایند بازسازی بسیار سریعتر و آسانتر انجام خواهد شد.
موارد بسیار دیگری نیز میتوان در مقایسه مدل ساختمان سازی مرتفع و متراکم و ساختمان سازی کوتاه و وسیع در مواجهه با زلزله برشمرد که در این نوشته به این موارد بسنده میشود.
@zistshahr