#یه_حبه_نور 💫
✍ﻫﻤﺎﻧﺎ ﻣﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻠﺎﻫﺎ ﻭ ﺁﺳﻴﺐ ﻫﺎ [ﻱ ﺩﻧﻴﺎﻳﻲ ] ﮔﺮﻓﺘﻴﻢ، ﻭﻟﻲ ﻧﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺷﺎﻥ #ﻓﺮﻭﺗﻨﻲ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﻧﻪ ﺑﻪ ﭘﻴﺸﮕﺎﻫﺶ #ﺯﺍﺭﻱ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ، ﺗﺎ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺩﺭﻱ ﺍﺯ #ﻋﺬﺍﺑﻲ_ﺳﺨﺖ ﺑﻪ ﺭﻭﻱ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﮕﺸﺎﻳﻴﻢ، ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺣﺎﻝ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰ ﻣﺄﻳﻮﺱ ﻭ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻣﻰ ﺷﻮﻧﺪ.
📗مومنون/٧٦،٧٧
┈•✾🍃💜🍃✾•┈
@zohoore_ghaem
کارگاه انصاف_32.mp3
11.51M
#کارگاه_انصاف ۳۲
💥 بزرگترین بیانصافی را، تمام انسانها، در حق خودشان، مرتکب میشوند.
ولی عموماً از ادراک آن ناتوانند، تا زمانیکه حجابهای مادی از پیش چشمانشان کنار میروند، و متوجه این خسارت عظیم میشوند ...
#استاد_شجاعی 🎤
┈•✾🍃💜🍃✾•┈
@zohoore_ghaem
💢 اگر شاه میماند هم پیشرفت میکردیم😏
🔺پاسخ به یک شبههی مشهور و رایج. به متن فوق این بند را هم اضافه کنید که اگر پیشرفت طبیعی است و پهلوی هم میماند پیشرفت میکردیم، پس اگر قاجار هم میماند پیشرفت میکردیم و اصلا نیازی به بزک پهلوی نیست!
#واقعیت_های_عصر_پهلوی
┈•✾🍃💜🍃✾•┈
@zohoore_ghaem
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
#مستند_کوتاه
"وصال یار"
🌟 لحظاتی ناب از وصال به معشوق، 32 سال پس از جدایی...
✍🏼 کاری از واحد رسانه کانون فرهنگی تبلیغی عمار شهر سه قلعه
#بسیارزیبا
#تماشایی
🌺🌺🌺🌺🌺
#کانون_عمارسه_قلعه👇🏼
https://eitaa.com/ammmar313yar
🌷 آیت الله ملکی تبریزی(ره) :
☘ سالک بایستی در انجام تمامی خیرات جدی و کوشا باشد و به خصوص اهتمامی در ادب کردن و حفظ زبان مبارکش داشته باشد که معالجه و ادب کردن هیچ عضوی از اعضایش همانند زبان دشوار نیست و محتاج به مراعات و اهتمام می باشد....
📕 رساله لقاءالله ، ص 131
🌷 @IslamlifeStyles
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ وجود #ادب در خانواده مهم تر از وجود محبت در خانواده هست.
🔸 بسیار آموزنده
استاد پناهیان
4_5852986967754541398.mp3
5.56M
تفسیر آیه ۱۳۱ سوره مبارکه بقره
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
السلام عَلَى الْحَقِّ الْجَدِيدِ
سلام بر آن حقیقتی که با ظهورش ،
هر چه باطل است رنگ خواهد باخت
و زمین و زمان را حیاتی نو خواهد بخشید..
#سلام_نامه
https://eitaa.com/taliehnoor
❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣
#یکشنبه_با_نهج_البلاغه
❣حکمت شانزدهم
❣شناخت جایگاه جبر و اختیار❣
💟 قال عليه السلام : تَذِلُّ الاُمُورُ لِلْمَقَادِيرِ، حَتَّى يَكُونَ الْحَتْفُ في التَّدْبِيرِ.
🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺
💟 على (ع) فرمود: کارها دستخوش تقدیرند، آن سان، که گاه تدبیر سبب مرگ شود.
🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺
💟 Imam Ali ibn Abu Talib (PBUH) said the following: All matters are subject to destiny, so much so that sometimes death results from effort.
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
🆔https://chat.whatsapp.com/IF5sCwMLSHd0uwKp1QXuHt
❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣
❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣
#تاملی_در_نهج_البلاغه
🔹شناخت جایگاه جبر و اختیار
🔻برای فهم درست و آسان حکمت شانزدهم نهج البلاغه کافی است عزیزان به یک داستان قرآنی توجه کنند.
🔻در قرآن آمده است که یک وقتی مشاوران فرعون که ادعای « أنا ربّکم الاعلی» داشت به او گفتند بر اساس علوم غریبه ای که ما داریم، به زودی پسری در این سرزمین مصر متولد خواهد شد، بزرگ می شود و تخت و تاج تو را از تو خواهد گرفت.
فرعون که خودش می دانست هیچ چیزی فراتر از یک بشر عادی نیست، اما با غرور و تکبّر ادعای خدایی میکرد، بجای اینکه در خلوتی سر به سجده بگذارد، توبه کند و از خدا بخواهد او را ببخشد و تاج و تختش را هم حفظ کند، به عدّه و عُدّه و نیرو و قدرت و ثروت خودش مغرور شد و گفت کاری ندارد ما در مقابل تقدیر خدا تدبیر میکنیم. چه می کنیم؟🤔
از همین لحظه برای همه زنان جوان شهر جاسوس بگذاریم، هر کدام فرزند پسری به دنیا آورد درجا سر ببریم.
با این دستور خیالش راحت شد که حالا اگر قرار بود فرزندی هم متولد بشود و بزرگ بشود و تاج و تخت او را بگیرد، در جا کشته است.
✅ خدا هم به تعبیر عوام گفت حالا بگرد تا بگردیم. اتفاقا حضرت موسی(علیه السلام) در نزدیکی کاخ فرعون متولد شد. مادرش نگران شد از جان موسی خدا دستور داد نگران نباش، بچه را در سبدی بگذار و روی آب رها کن. این بچه را روی آب رها کردند. خواهر حضرت موسی(علیه السلام) هم از کنار رودخانه، تعقیبش کرد تا ببیند بالاخره کار به کجا میرسد، دید که با کمال تعجب فرعون و همسرش کنار رودخانه تفریح می کردند، وقتی چشمشان به آن سبد افتاد به سربازها دستور دادند آن سبد را آوردند، تا سبد را باز کردند، پسر و بچه و نوزادی را دیدند ، خدا محبت حضرت موسی(علیه السلام) را به دل فرعون و همسرش انداخت که بچه دار نمی شدند. حالا همان فرعونی که قصد داشت موسی را از همان ابتدا بکشد، شد نوکر حضرت موسی و در کاخ بزرگش کرد و حسابی هم به او رسیدگی کرد تا این فرزند بزرگ شد و جوان تنومندی شد.
در دفاع از یک مؤمن در مقابل یک قبطی، مشتی به سینه قبطی زد قبطی مرد. حضرت موسی از ترس جانش فرار کرد و رفت و از لطف و صفایی که داشت، خداوند دختر شعیب را نصیبش کرد. بعد از چند سال با همسر و فرزندانش برگشت و به دستور خدا مأمور شد که بیاید و در مقابل فرعون بایستد که بنی اسرائیل را آزاد کند. خلاصه دعوا بالا گرفت و فرعون با لشکرش دنبال بنی اسرائیل و حضرت موسی کردند. رسیدند به رود نیل، به اذن خدا عصا را بر رودخانه زد. دوازده راه آب خشک خشک از کف رودخانه باز شد، هر طایفه از مسیر خودشان عبور کردند، دوباره آبها روی هم برگشت در حالیکه لشکر فرعون وسط نیل رسیده بود.
🔻با این نگاه خداوند در همان آبی که حضرت موسیِ دو روزه را سالم عبور داد، فرعون قلدر را غرق کرد و فرمود بدنت را هم از آب نجات می دهم که تا قیامت، الگو باشی برای همه کسانی که در مقابل تقدیر الهی نایستید.
🔸 حالا با این قصّه ساده قرآنی، حکمت شانزدهم را می خوانیم و میفهمیم. حضرت میفرمایند: « کارها چنان در سیطره تقدیر است که چاره اندیشی به مرگ می انجامد»؛ یعنی چنان امور عالم هستی، تحت سیطره تقدیرات عالمانه و حکیمانه و دقیق خداست، که اگر شما تدبیرت هم در مقابل تقدیر الهی باشد، جز اینکه خودت را نابود کنی هیچ فایده ای ندارد.
🌐بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خراسان رضوی
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
🆔https://chat.whatsapp.com/IF5sCwMLSHd0uwKp1QXuHt
❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣