11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ بسیار زیبای
" زیارت "
اثر سامی یوسف
میلاد با سعادت #امام_رضا علیه السلام مبارک باد 💐
#میلاد_امام_رضا
#همه_خادم_الرضاییم
* ظهور نزدیک است *
@zohoornazdikast
⚠️نوشین هاشمی و پروژه نفوذ کارآفرینی در ایران
⛔️در آوریل سال 1394 (2014) یک تبصره ای به قانون تحریم ها در آمریکا اضافه شد که مسأله آموزش را از موارد دیگری که تحریم ها جلوی آن را می گیرد، مستثنی می کند.
‼️در همان سال، دانشگاه برکلی تحت برنامه ای به نام Berkeley Program on Entrepreneurship and Development in the Middle East (برنامه دانشگاه برکلی در مورد کارآفرینی و توسعه در خاورمیانه)، کنفرانس پُل یا ibridge را برای اولین بار، در دانشگاه برکلی کالیفرنیا برگزار می کند؛ رویدادی با شرکت مدیران شرکتهای بزرگ آیتی ایرانی و دره سیلیکون.
👈🏻در اين کنفرانس تعدادی از کارآفرينان و مديران شرکتهاي ايراني، استادان دانشگاههاي استنفورد، واشنگتن، برکلي، اوريما و شريف طي سخنراني يا حضور در پنلهاي مختلف، صنعت آيتي در ايران و آمريکا را مورد تحليل قرار داده اند.
❌نکته ای که در مورد برنامه دانشگاه برکلی وجود دارد، این است که گروه ای به نام MENA که مخفف Middle East and North Africa (منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا)، در دانشگاه برکلی تشکیل می شود که با استفاده از دانش پژوهان دانشگاه کالیفرنیا برکلی، به مدیران و سازمان های منطقه MENA مشاوره هایی در مورد افزایش بهره وری و اثر بخشی کسب و کارها و موسسات غیرانتفاعی و #استارت_آپ های می دهد تا به ادعای خودشان از چالشهای استراتژیک، عملیاتی، مالی، فرهنگی، بوروکراتیک و مقرراتی همپوشانی و متمایز، عبور کنند. مدیر موسس این گروه در دانشگاه برکلی، شخصی به نام داریوش زاهدی هست.
👈🏻دومین کنفرانس ibridge در تاریخ 14 تا 16 خرداد 94(2015) در برلین آلمان برگزار شد که حامی اصلی آن نیز دانشگاه برکلی بوده است. در این کنفرانس، دکتر #علینقی_مشایخی استاد رشته مدیریت و اقتصاد در #دانشگاه_صنعتی_شریف که از سخنرانان روز دوم بود، طی سخنانی زیر عنوان «اکوسیستم اقتصاد ایران: نقشآفرینان و عرصههای مختلف» در یک نمایش «پاورپوینت» به چالشها و جهتهای این اکوسیستم پرداخت. ردّپای ایشان در پروژه بچه های شیکاگو مشهود هست.
⛔️اما اتفاقی که می افتد این است که روزنامه کیهان در طی دو گزارش در تاریخ 6 مهر و 25 آبان 94 به عنوان های « شکار نخبگان پشت پرده #استارت_آپ ها» و « #استارت_آپ آمریکایی ورود پنهان به عرصه اقتصاد»، پرده از یک پروژه نفوذ در ایران در قالب کارآفرینی، برمی دارد و همین مساله باعث می شود که سومین کنفرانس ibridge در بارسلونا اسپانیا که قرار بود در اواخر سال 94 که اوایل سال 2016 بوده است، برگزار شود، تشکیل نمی شود که در ابتدای مستند شب نامه، به آن اشاره شده است. البته در آذر 95 این کنفرانس در بارسلونا اسپانیا برگزار شد.
👈🏻دبیرخانه جشنواره پُل در ایران، انجمن بین المللی مدیران ایرانی می باشد؛ سازمانی غیرانتفاعی که در سال 1384 در کانادا با هدف ایجاد شبکه ای از مدیران و محققان حوزه مدیریت واقتصاد با همکاری ایرانیان مقیم خارج از کشور در راستای توسعه آموزش مدیریت در ایران تاسیس شده است.
⚠️نکته قابل توجه این است که نوشین هاشمی همانطوری که در linkdin خودش قرار داده است، جزو هیئت مشورتی برنامه دانشگاه برکلی در مورد کارآفرینی و توسعه در خاورمیانه و در سال 2013 مبلغ قابل توجهی از طرف بنیاد HAND که جزو موسسین آن می باشد، به این برنامه کمک کرده است.
⛔️پروژه نفوذ در ایران، از شبکه های مختلفی تشکیل شده است که یکی از افراد مهم آن، نوشین هاشمی می باشد.
#نوشین_هاشمی
#بنیاد_HAND
* ظهور نزدیک است *
@zohoornazdikast
جناب آیت الله رئیسی
#ستاد_ملی_کرونا را منحل کنید...
#انحلال_ستاد_کرونا
@huseinmirzaie_ir
* ظهور نزدیک است *
@zohoornazdikast
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یاد_امام
⚠️ کجرویها و راسترویها در محضر خداست...
➕هر هفته یک #نکته_اخلاقی از امام خمینی(ره) به اشتراک بگذارید...
@newsrahemardom_ir
* ظهور نزدیک است *
@zohoornazdikast
قابل توجه نهادهای امنیتی!
کاش اونقدر که با افراد ضدواکسن برخورد میکردید با این کثافات هم برخورد میکردید😞
طرف رسما در جمهوری اسلامی داره فعالیت میکنه، فیلم و کلیپ میسازه و کارگردان و فیلمبردار و بازیگران کلیپش همشون هم داخل ایرانن!!!
تبلیغات میگیرن، پول درمیارن، مالیات هم نمیدن، به ریش جمهوری اسلامی هم میخندن،به وقتش هم به نظام لگد میزنن
@SarihNews
*ظهور نزدیک است *
@zohoornazdikast
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ جیمی دیمون، مدیرعامل بانک جی پی مورگان هشدار داد:
خود را آماده کنید زیرا یک "طوفان" اقتصادی در راه است!
#اقتصاد
#امنیت_مالی
@Monadizaman
* ظهور نزدیک است *
@zohoornazdikast