متن شبهه:
جوانهایی که تو جنگ شهید شده بودند تو رژیم شاه تربیت شدند، جوانهای حالا چی؟ اهل فلان و فلان...
پاسخ شبهه:
🔹 نادرشاه در یکی از جنگها دید پیرمردی با رشادت و شجاعت زیادی میجنگد، او را صدا زد و گفت:
زمانی که افغانها به ایران حمله کردند جوانهایی مثل تو اصفهان نبودند که جلوی آنها بایستند؟
پیرمرد گفت:
ما بودیم، اما فرماندهی مانند نادرشاه نبود!
بله! این نفس امام راحل بود که نه فقط جوانان بلکه تمام ایران را احیاء کرد وگرنه قبل از انقلاب به مردم ما «نمیتوانیم» القاء میشد.
اگر استدلال شبهه ناک فوق صحیح باشد، پس رشادتهای امیرالمومنین، حمزه، سعد و... در جنگهای صدر اسلام هم حاصل تربیت دوران جاهلیت بوده است!! نخیر این پیامبر بود که آنها را با ایمان، شهادت و زندگی جاوید اخروی آشنا کرد.
این از جوانهای صدر انقلاب، اما جوانهای امروز هم اگر از آن جوانها رشیدتر و مقاوم تر نباشند، کمتر نیستند. امروز حججی ها، احمدی روشن ها و... در شرایطی که الگو و اسطورهی ایمان و ایثار شدند که شور و هیجان ابتدای انقلاب هم در کار نیست.
🔹امروز میدانهای جهاد و خودسازی چنان پیچیده شده که حفظ ایمان و اعتقادات دختران و پسران ایرانی در این بمباران فکری و فرهنگی که در فضای مجازی و رسانهای بیداد میکند، کمتر از معجزه نیست.
💡روشنگری
⛔️ آیا از محتوای بازی هایی که فرزندانتان انجام می دهند، آگاهی دارید؟🔞 آیا میدانید پس ازمدتی کودکتان به دیدن تصاویر مستهجن اعتیاد پیدا می کند؟
#665
متن شبهه:
قطر : در حال ساخت جزیره برای سکونت میلیاردرهای جهان
عربستان: درحال ساخت بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی جهان
دبی: در حال ساخت اولین شهر مسقف جهان
ایران: جلسه معاون رییس جمهور با کمیسیونهای مجلس برای مهار قیمت تخم مرغ
پاسخ شبهه:
اینکه نقاط قوت یک مجموعه را در کنار نقاط ضعف مجموعه دیگر قرار بدهیم، مغالطهای آشکار است. مانند اینکه شاگرد اول یک کلاس با شاگرد آخر کلاس دیگر مقایسه شود. روش منطقی این است که نقاط قوت با نقاط قوت، نقاط ضعف با نقاط ضعف مقایسه شود و یا اینکه معدل کلی مورد قیاس قرار گیرد.
⭕اگر در امارات یا عربستان یا جای دیگر اقدام به ظاهر پر زرق و برقی صورت بگیرد، حتی نمی توان آن را با پروژه های دست چندم ایرانی مقایسه کرد، زیرا آنچه در ایران اتفاق میافتد، نوعا حاصل تلاش و کوشش مهندسان و دانشمندان بومی است و ارزش آن به مراتب از صنایع و اماکن وارداتی بسیار بیشتر است.
👌🏻 نهایتاً اینکه نباید فریب مقایسههای نابجا را خورد، اگر در ایران عزیز ما مشکلات هست که هست، اما برجسته کردن آن و عدم توجه به نقاط قوت علمی، سیاسی، نظامی که کم نیست (مانند نانو، هوافضا، هستهای، سلول های بنیادی، موشک، نفوذ منطقهای و...) جفای بزرگی است که قطعا طراح آن دشمنانند.
#666
شبهه
مطرح می شود که چرا
رهبر معظم انقلاب مانند حضرت علی ع قضاوت نمی کند ؟!!!
متن شبهه :
🖊چطور امیرالمومنین (ع)
خودشان با مفسدین برخورد می کردند و برخوردهای تندی هم داشتند ، یا خودشان شخصا بر بیت المال و سهمیه افراد نظاره گرد بودند ، خودشان شخصا مسئول برای فرمانروایی بلاد و ولایات انتخاب می کردند و... پس چرا مقام معظم رهبری... ؟
پاسخ شبهه :
1️⃣ در آن زمان ، جمعیت کل کوفه
که محل اصلی خلافت حضرت بود ، به ۵۰۰ هزار نفر هم نمی رسید ، قطعا رسیدگی به آنها آسان تر از رسیدگی به جمعیت بالای ۸۰ میلیونی ایران است.
2️⃣ نکته بعدی اینکه در آن زمان ،
خبری از این نظام های دنیایی و قوانین اساسی مثل قانون اساسی ما نبود ، در آن زمان رسم بر این بود که خود خلیفه ، مسئولین را انتخاب می کرد در همه جا ، اما ما در جهان فعلی و بر اساس زمان موجود داریم زندگی می کنیم، قانون اساسی ما نوشته شده است و مردم به آن رای دادند ، نمی شود خلاف آن عمل کرد.
3⃣ رهبری طبق قانون اساسی
اختیار تعیین رئیس جمهور ، استاندار ، وزرا و... را ندارد. این اختیارات را قانون اساسی به زئیس جمهور داده. پس نمی توانیم این گونه قیاس کنیم بین شرایط الان با آن دوران امیرالمومنین (ع).
4⃣ شاید برای همین بوده که
امام خمینی (ره) اعتقاد داشتند که اختیارات ولی فقیه بیشتر از این هست که در قانون اساسی آمده است.
5⃣ در آن زمان به دلیل جمعیت کم
و نوع جرم کمتر ، خود حضرت بر کار قضاوت نظارت می کردند و خودشان قاضی بودند ، اما به نظر شما الان و با این همه جمعیت و این همه جرم حقیقی و مجازی و ... می شود خود رهبری بر کار نظارت کنند؟؟؟
6⃣ در ضمن ، بر طبق قانون اساسی ،
کار قضاوت هم بر عهده قوه قضائیه است که فقط رئیسش را رهبری انتخاب می کند ، همین ! اما قوانین مربوط به قوه قضائیه را مجلس تصویب می کند. آیا موقع انتخاب نمایندگان مجلس به این موضوع دقت کرده ایم که نماینده قوی حقوق دان هم به مجلس بفرستیم تا قوانین قضایی خوب و قاطع تصویب کند؟
7⃣ پس مشاهده می کنید که
خود قوه قضائیه هم برای تصمیمات قاطع تر نیاز به قوانینی دارد که آن هم از مجرای مجلس می گذرد
8⃣ در زمان امیرالمومنین (ع) ،
ایشان هم مسئول کار اجرایی بود ، هم مسئول کار قضایی ، اما الان و بر اساس نظام جمهوری امروز ، رهبری چنین اختیاری ندارد که در همه این امور دخالت کنند ، اگر قانون اساسی اختیارات بیشتری به رهبری می داد ، قطعا خیلی از این بی نظمی ها مشاهده نمی شد.
9⃣ تنها جایی که صفر تا صد
زیر نظر رهبری هست ، نیروهای مسلح می باشد که قدرتمند بودن آن برای همه محرز است.
🔟 در قانون اساسی ما ،
دولت و مجلس دارای بیشترین اختیارات است ، که باز بر می گردد به انتخاب مردم و این یعنی مردم سالاری.
✍ احسان عبادی
🔴 #تناقضات_روغنفکری: این قسمت: اجداد !
براندازه معلوم نیست از نسل کیه! جد سوم خودشو نمی شناسه!!
بعد به امام خمینی میگه هندی! که جد در جدشون و شجره نامه شون تا امام کاظم معلومه. ☝️
#امام_خمینی -تناقض روشنفکری -روغنفکری
95-08-05(1).mp3
11.22M
#کربلایی_جواد_مقدم
🎼 آه از جدایی، دل شد هوایی؛
اسم حرم اومد دلم شد کربلایی...
#اربعین🏴
@zohornzdikhst
بگو به من چه کنم بافراقت ای جانا
کهدر دلم اثر از حالِ استجابتنیست..
#چشمهایمدوستدارندببینندتپدر
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوری و دوستی سرم نمیشه و....🥀
#اربعین
#ما_ملت_امام_حسینیم