7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتانیاهو با ما در نیوفت
ما دیوانه ایم😁
💎 کانال طنز سیاسی
🌹 ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز.سهم روز دویست و پنجاه و دوم
┄═❁✦❀•••🌿🌺🌿•••❀✦❁═┄
📜 #خطبه23
1⃣ تناسب نعمتها با استعدادهای گوناگون
♦️پس از ستايش پروردگار، بدانيد كه تقديرهای الهی چون قطرات باران از آسمان به سوی انسانها فرود می آيد و بهره هر كسی كم يا زياد به او می رسد، پس اگر يكی از شما برای برادر خود برتری در مال و همسر و نيروی بدنی مشاهده كند، مبادا فريب خورد و حسادت كند، زيرا مسلمان (تا زمانی كه دست به عمل پستی نزده كه از آشكار شدنش شرمنده باشد و مورد سرزنش مردم پست قرار گيرد) به مسابقه دهنده ای می ماند كه دوست دارد در همان آغاز مسابقه پيروز گردد تا سودی به دست آورد و ضرری متوجه او نگردد. همچنين مسلمانی كه از خيانت پاك است انتظار دارد يكی از دو خوبی نصيب او گردد، يا دعوت حق را لبيك گفته عمر او پايان پذيرد. (كه آنچه در نزد خداست برای او بهتر است) و يا خداوند روزی فراوان به او دهد و صاحب همسر و فرزند و ثروت گردد و همچنان دين و شخصيت خود را نگاه دارد. همانا ثروت و فرزندان، محصول دنيا و فانی شدنی و عمل صالح زراعت آخرت است، گرچه گاهی خداوند هر دوی آن را به ملتهايی خواهد بخشيد. از خدا در آنچه اعلام خطر كرده است برحذر باشيد، از خدا آنگونه بترسيد كه نيازی به عذرخواهی نداشته باشيد، عمل نيك انجام دهيد بدون آنكه به ريا و خودنمايی مبتلا شويد، زيرا هر كس كاری برای غير خدا انجام دهد، خدا او را به همان غير واگذارد. از خدا درجات شهيدان و زندگی سعادتمندان و همنشينی با پيامبران را درخواست می كنيم.
2⃣ ضرورت تعاون با خويشاوندان
♦️ ای مردم! انسان هر مقدار كه ثروتمند باشد، باز از خويشاوندان خود بی نياز نيست كه از او با زبان و دست دفاع كنند، خويشاوندان انسان، بزرگترين گروهی هستند كه از او حمايت می كنند و اضطراب و ناراحتی او را می زدايند و در هنگام مصيبتها نسبت به او پرعاطفه ترين مردم می باشند، نام نيكی كه خدا از شخصی در ميان مردم رواج دهد بهتر از ميراثی است كه ديگری بردارد.
(قسمت ديگری از همين خطبه):
آگاه باشيد! مبادا از بستگان تهيدست خود رو برگردانيد و از آنان چيزی را دريغ داريد، كه نگاه داشتن مال دنيا زيادی نياورد و از بين رفتنش كمبودی ايجاد نكند، آن كس كه دست دهنده خود را از بستگانش بازدارد، تنها يك دست را از آنها گرفته اما دستهای فراوانی را از خويش دور كرده است و كسی كه پر و بال محبت را بگستراند، دوستی خويشاوندانش تداوم خواهد داشت.
سهم روز 252 خطبه 23ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز 252.mp3
زمان:
حجم:
5.97M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
🌺 سهم روز دویست و پنجاه و دوم خطبه 23
@ostad_shojaeقرب به اهل بیت ۳۴.mp3
زمان:
حجم:
11.88M
✘ اولین و مقدماتیترین روش عملی برای شروع ارتباط با غیب و شروع مسیر قرب به اهل بیت علیهمالسلام این روش ساده است!
مجموعه #قرب_به_اهل_بیت (علیهماالسلام) ۳۴
#استاد_شجاعی | #استاد_عالی
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨👩👧👦 نحوه بوسیدن و روابط لمسی در خانواده
#استوری | #استاد_شجاعی
آیتاللهشاهآبادی :
برای جلوگیری از شر نفس و شیطان
مداومت بر #وضو را سفارش فرمودند
و فرمودند وضو به منزلـه
لباس سرباز است!🌱
#کلام_بزرگان
4.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹تعویض پرچم گنبد حرم امام حسین علیه السلام از مشکی به قرمز و پایان دوماه عزاداری
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️چرا امام رضا(ع) با وجود داشتن علم غیب امامت ، جام یا انگور زهر آلود را خوردند؟
واقعا اگر امامان علم غیب داشتن پس خوردن زهر یا رفتن به مسجد یا رفتن به جنگی که می دونستن شهید میشن خودکشی حساب نمیشده؟
پاسخ رو در کلیپ بالا ببین
حاج آقای قرائتی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
❤️زیارت امام #حسن_عسكرى(عليه السّلام) در روز #پنجشنبه:❤️
❣﷽❣
💚السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ وَ خَالِصَتَهُ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثَ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِينَ
صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ
🔆يَا مَوْلايَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، أَنَا مَوْلًى لَكَ وَ لِآلِ بَيْتِكَ، وَ هَذَا يَوْمُكَ وَ هُوَ يَوْمُ #الْخَمِيسِ، وَ أَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَ مُسْتَجِيرٌ بِكَ فِيهِ، فَأَحْسِنْ ضِيَافَتِي وَ إِجَارَتِي بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ💚
❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم