فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃این جمعه هم گذشت، تو اما نیامدی
🤍پایانِ سبز قصه دنیا، نیامدی
🍃مانده ست دل اسیر هزاران سؤال تلخ
🤍ای پاسخ هر آنچه معمّا، نیامدی
🍃کِز کرده اند پنجره ها در غبار خویش
🤍ای آفتاب روشنِ فردا، نیامدی
🍃افسرده دل به دامن تفتیده کویر
🤍ای روح آسمانی دریا، نیامدی
🍃ای حسّ پاکِ گم شده روح روزگار
🤍زیباترین بهانه دنیا نیامدی
🍃ای از تبار آینه ها، ای حضورسبز
🤍ای آخرین ذخیره طاها نیامدی
🍃این جمعه هم گذشت و غزل ناتمام ماند
🤍این است قسمتِ دلِ من، تا نیامدی
🌟اللهم عجل لولیک الفرج🌟
♡اینڪ آخرالزمان
→ @zohur_media
🔴🌕اظهار دوستی و خویشی یاران با یکدیگر...
«الصّادق (علیه السلام)- إِنَّ أَصْحابَ الْقَائِمِ (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یَلْقَی بَعْضُهُمْ بَعْضاً کَأَنَّهُمْ بَنُو أَبٍ و أُمٍّ وَ إِنِ افْتَرَقُوا افْتَرَقُوا عَشَاءً وَ الْتَقَوْا غُدْوَهًًْ وَ ذلِکَ تَأْوِیلُ هَذِهِ الْآیَهًِْ فَاسْتَبِقُوا الْخَیْراتِ أَیْنَ ما تَکُونُوا یَأْتِ بِکُمُ اللهُ جَمِیعاً.»
«امام صادق علیه السلام فرمودند:
یاران حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف)یکدیگر را همانند آشنایان ملاقات میکرده و باهم سخن میگویند و اگر شب از یکدیگر جدا شوند، صبح هنگام یکدیگر را ملاقات میکنند و تأویل آیهی فَاسْتَبِقُواْ الْخَیرَاتِ أَینَ مَا تَکُونُواْ یأْتِ بِکُمُ اللّه جَمِیعًا این است.»
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۷۳۰
📗دلایل الإمامهًْ، ص۳۰۹
📗البرهان؛ فیه: «بنو ابٍ و امٍ» بدلٌ «یقولون»
♡اینڪ آخرالزمان
→ @zohur_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹خداوندا !
حال که منت نهادی
و در بامدادی دگر بیدارم ساختی و جانم دادی تا ببینم ، بشنوم ، بگویم و بدانم ، باز منت گذار و یاریم ده تا ببینم تمام آنچه را زیبا آفریدی.
بشنوم فریاد سکوت بی پناهان را ،،،
بر زبان برانم آنچه تو را خشنود می سازد و درک کنم رازهای آفرینش را ...
خدایا ...
برای خوب شدن و خوب ماندن اراده کرده ام اما بی نهایت بال پرواز نخواهم داشت ...
پس یاریم کن تا همانی باشم که از خلقتم بر خود ببالی 🍃
سلام
صبح و عاقبتتون بخیر
روزتون پر از آرامش🦋💕
♡اینڪ آخرالزمان
→ @zohur_media
🔴برای شناخت امام زمان علیه سلام لازم و ضروریست نشانه های فردی و ظاهری ایشان را بشناسیم:
کسی که خود را موعود و مهدی امم میداند بايد موارث انبياء نیز نزد او باشد به اين معنا که گذشته از علوم انبياء بعضی از موارث ديگر از قبيل: پيراهن حضرت يوسف (ع) که از ابراهيم عليه السلام به يعقوب (ع) رسيد، عصای موسی(ع)، حجر موسی، تابوت سکینه، حله اسماعیل (ع)، الواح، خاتم سليمان (ع)، پرچمی که جبرئيل (ع) در جنگ بدر برای پيامبر (صلی الله عليه و آله و سلم) آورد، عمامه پيامبر (ص) که سحاب نام داشت، جفر احمر، جفر ابيض، و جامعهای از قبیل زره و کلاه خود، ذوالفقار علی عليه السلام ، مصحف بانو فاطمه عليها السلام، پيراهن امام حسين عليه السلام، تمام کتب آسمانی و آن قرآنی که امیرالمومنین علی علیه سلام گردآوری کرد.
ان شاءالله هریک ازین موارد را در جای خود توضیح میدهیم.
🌕در این قسمت به پیراهنی که ایشان در هنگام ظهور بر تن دارند میپردازیم
اینکه ایشان چه لباسی میپوشند؟ آیا امام در هر لباسی حاضر میشوند؟
در باره پیراهنی که امامزمان علیهالسّلام هنگام ظهور به تن دارند روایاتی واردشده است. همانطور که گفته شد برخیاز میراث پیامبراکرم(ص) و امامان معصوم (ع) نزد حضرت مهدی (عج) است، از جملۀ آنها پیراهنی ست که گاه از پیراهن رسول خدا(ص) سخن گفته شده و گاه از پیراهن حضرت یوسف(ع) به عنوان لباس مخصوص حضرت در هنگام ظهور نام برده شده است.
♡اینڪ آخرالزمان
→ @zohur_media
از میان نواب امام زمان(عج) چهار نفر به عنوان «نواب اربعه» مشهور میباشند.
این افراد در واقع نائبان خاص حضرت بودهاند که از سال ۲۶۰ هـ.ق. تا سال ۳۲۹ هـ.ق.
واسطه بین آن حضرت وشیعیان بودهاند.
این افراد در مرتبهای از فضیلت و برتری بودهاند که از طرف امام زمان (عج) و بعضاً از طرف امام هادی علیه السلام و امام عسکری علیه السلام به عنوان وکلای ایشان انتخاب شده بودند.
اسامی نواب اربعه به ترتیب عبارت است از:
۱.ابو عمرو عثمان بن سعید عَمری
۲. ابو جعفر محمد بن عثمان بن سعید
۳. ابوالقاسم حسین بن روح نوبختی
۴. ابوالحسن علی بن محمد سمری
از امروز بطور مختصر به بررسی بخشی از زندگینامه آنها میپردازیم.
ادامه دارد....
→ @zohur_media
🌕در روایتی یعقوب پسر شعیب می گوید: امام صادق علیه السلام فرمودند:
«آیا نمی خواهی پیراهنی را که حضرت قائم (عج) به هنگام ظهور بر تن دارد به تو نشان دهم؟» عرض کردم: البته مایلم ببینم. حضرت (ع) صندوقچهای را خواست و آن را گشود و از آن، پیراهن کرباسی بیرون آورد و آن را باز کرد و در گوشه آستین چپ آن لکه خونی بود.
امام (ع) فرمودند: «این پیراهن پیامبر (ص) است و در روزی که چهار دندان پیشین حضرت را در جنگ احد شکستند، آن را بر تن داشتند و حضرت قائم (عج) در حالی که این پیراهن را بر تن دارد، قیام می کند.» من آن خون را بوسیدم و بر دیده خود نهادم و حضرت (ع) لباس را پیچیدند و برداشتند.
📗محمد بن إبراهیم، نعمانی، الغیبة، ص۲۴۳، ح ۴۲
🌕همچنین ابو بصیر از حضرت صادق علیهالسّلام نقل کرده است «... یکون علیه قمیص رسول الله (صلیاللهعلیهوالهوسلم) الذی علیه یوم احد...»
«... پیراهن رسول خدا(ص) که در روز احد به تن داشت، بر تن او (حضرت مهدی علیه السلام) است...»
📗نعمانی، الغیبة، ص۳۰۷، ح ۲.
🌕حماد بن عثمان گوید: در خدمت امام صادق علیهالسّلام بودم که فرمود:«فخیر لباس کل زمان لباس اهله غیر ان قائمنا اهل البیت اذا قام لبس ثیاب علی و سار بسیرة علی علیه السلام»
«بهترین لباس هر زمان، لباس اهل آن زمان است؛ ولی هنگامی که قائم ما اهل بیت قیام کرد، لباس علی علیه السلام را بر تن کرده و به روش آن حضرت عمل خواهد کرد.»
📗کلینی، الکافی، ج۱، ص۴۱۱، ح ۴.
♡اینڪ آخرالزمان
→ @zohur_media
🌕پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) بعد از پایان خطبهی غدیر ، عمامهی خود را که «سحاب» نام داشت به عنوان تاج افتخار بر سر امیرمؤمنان علی علیه سلام قرار دادند و انتهای عمامه را بر دوش آن حضرت آویزان نمودند و فرمودند: «عمامه تاج عرب است.»
🌹خود امیرمؤمنان در این باره فرمود: «پیامبر در روز غدیر خم عمامهای بر سرم بستند و یک طرفش را بر دوشم آویختند و فرمودند: «خداوند در روز بدر و حنین مرا به وسیله ملائکهای که چنین عمامهای به سر داشتند، یاری نمود.»
این عمامه نیز در نزد حضرت مهدی علیه سلام است.
📗علامه امینی،الغدیر، ج۱، ص۲۹۱.
📗شیخ بحرانی، عوالم العلوم، ج۱۵، ص۱۹۹.
🔴امام صادق علیه سلام در توصیف خصوصیات پیراهن حضرت یوسف علیه سلام فرمودند:
«الصّادق (علیه السلام)- کَانَ الْقَمِیصُ الَّذِی أُنْزِلَ بِهِ عَلَی إِبْرَاهِیمَ مِنَ الْجَنَّهًِْ فِی قَصَبَهًٍْ مِنْ فِضَّهًٍْ وَ کَانَ إِذَا لَبِسَ کَانَ وَاسِعاً کَبِیراً فَلَمَّا فَصَلُوا وَ یَعْقُوبُ بِالرَّمْلَهًِْ وَ یُوسُفُ بِمِصْرَ قَالَ یَعْقُوبُ إِنِّی لَأَجِدُ رِیحَ یُوسُفَ عَنَی رِیحَ الْجَنَّهًِْ حِینَ فَصَلُوا بِالْقَمِیصِ لِأَنَّهُ کَانَ مِنَ الْجَنَّهًْ.»
«حفص از امام صادق علیه السلام روایت میکند که فرمود: «پیراهنی که برای ابراهیم علیه السلام از بهشت فرود آمد، در یک نی نقرهای بود و چون به تن کسی در میآمد، بزرگ و فراخ میشد. وقتی برادران یوسف، پیراهن یوسف را از مصر بیرون آوردند، درحالیکه یعقوب علیه السلام در رمله و یوسف در مصر بود، یعقوب گفت: «إِنِّی لَأَجِدُ رِیحَ یُوسُفَ» منظورش بوی بهشت بود، آنگاه که پیراهن یوسف را از مصر بیرون آوردند؛ زیرا آن پیراهن از بهشت بود».
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۷، ص۱۶۸
📗علل الشرایع، ج۱، ۵۳
📗العیاشی، ج۲، ص۱۹۴
📗بحارالأنوار، ج۱۲، ص۲۷۹
📗نورالثقلین
📗البرهان
♡اینڪ آخرالزمان
→ @zohur_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کجای زندگی ما جای دارد امام زمان عجل الله
👈#بیعت_با_امام_زمان_(عج)
♡اینڪ آخرالزمان
→ @zohur_media
🔴 عجایب دنیای ظهـــــــــــــور...
⭕️ رجعتی پر از نور و روشنایی...
«وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِينَ»
«ما اراده كردهايم تا بر مستضعفان زمين نعمت بخشيم و آنان را پيشوايان و وارثان روى زمين قراردهيم.» (قصص/۵)
🌕 آقا امام صادق علیهالسلام در تاویل این آیه فرمودند:
«یَثُورُ سَرَایَا عَلَی السُّفْیَانِیِّ إِلَی دِمَشْقَ فَیَأْخُذُونَهُ وَ یَذْبَحُونَهُ عَلَی الصَّخْرَهًِْ ثُمَّ یَظْهَرُ الْحُسَیْنُ فِی اثْنَیْ عَشَرَ أَلْفَ صِدِّیقٍ وَ اثْنَیْنِ وَ سَبْعِینَ رَجُلًا أَصْحَابِهِ یَوْمَ کَرْبَلَاءَ فَیَا لَکَ عِنْدَهَا مِنْ کَرَّهًٍْ زَهْرَاءَ بَیْضَاءَ»
«قائم علیهالسلام لشکری برای دستگیری سفیانی به دمشق میفرستد؛ او را گرفته و روی سنگی سر میبرند. آنگاه حسین علیهالسلام با دوازده هزار صدّیق (از امتهای گذشته) و آن هفتاد و دو نفری که در کربلا از یاران او بودند و با وی شهید شدند، آشکار میشود. پس از آن منتظر باش که زهرا سلام الله علیها رجعت میکند، رجعتی پر از نور و روشنایی...»
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۱۱،ص۱۴۸
📗بحارالأنوار، ج۵۳، ص۱۷
📗مختصرالبصائر، ج۱، ص ۴۳۳
♡اینڪ آخرالزمان
→ @zohur_media
سایه الهی!
سرورم!
🔻میپرسند مگر دنیا پر از ظلم و جور نیست، پس چرا شما تشریف نمیآورید؟!
و کسی نیست به آن ها بگوید که خدای متعال از روز اوّل با مردمان عهد کرده که برای شما باشند نه شما برای آنان. و شما خود فرمودید که جهت یاد آوری این تعهّد و تکلیف با همین عنوان به شما عرض سلام و ادب شود: ِ
السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مِيثَاقَ اللَّهِ الَّذِي أَخَذَهُ وَ وَكَّدَه
سلام و سلامتی و تسلیم از ما بر شما که همان عهدالاهی هستید که خدای متعال از ما پیمان بر آن گرفته و تأکید بر آن فرموده است. (زیارت ال یس)
ولی ما «سُرنا را از سر گشادش زدیم»؛ شمارا برای خود خواسته و می خواهیم و میخواهیم اگر شما تشریف آوردید مشکل ما مردمان را حل کنید و حالا کسی نمی گوید که اگر شما تشریف بیاورید، این مردم با چنین تلقّی پای شما نخواهند ایستاد و گوش بفرمان شما نخواهند بود.
آنان شما را برای خود و برآورده شدن امیال خود می خواهند، نه خود را برای شما و میل شما.
آنان همین رفتار را در زیارت های خود نیز دارند؛به زیارت مشاهد مشرّفه، مشرّف می شوند و گمان دارند باید خواسته های خود را از آقا بگیرند و هر چه لازم دارند از او بخواهند؛ ولی نمیگویند:
«آقا! خدای متعال هر چه به ما داده به طفیل شما و صدقه سر شما و به وسیله ی شما به ما داده. شکر خدای متعال و تشکّر از شما. و العفو العفو که در مقابل این همه احسان، ما به جز قصور و تقصیر در حقّ شما کاری نکردیم.»
البته مانعی ندارد که خادم نیازهای خود را از صاحب و سرور خود تقاضا کند، ولی مودّبانه نیست که خادم بدون باور داشتن خادم بودن خود و انجام خدمت، فقط ابراز ما یحتاج خود به آقا کرده و اصرار در برآورده شدن آن ها داشته باشد. تلقّی او از آن سرور، چنین باشد که ما باید زندگی خود را بکنیم، بدون آن که کاری به ایشان داشته باشیم ولی هر وقت گرفتار شدیم به سراغ ایشان بیاییم اگر چه ایشان به لطف و کرم و رأفت خود هیچ سائلی را از درِ خود نا امید بر نگرداند.
تأخیر در ظهور اگر فقط یک علّت داشته باشد آن هم سستی ما در امر امامت وجود مبارک امام زمان علیه السّلام است.
از القاب مبارک آن حضرت «غریب» است و به فرمایش امیرالمومنین صلوات الله علیه:
▫️الْغَرِيبُ مَنْ لَمْ يَكُنْ لَهُ حَبِيب
▫️غریب کسی است که دوست واقعی ندارد (تحف العقول: ٨٤)
این فرمایش در واقع حکایت حال ما با وجود مبارک امام زمان علیه السّلام است.
سیّدنا العفو العفو
→ @zohur_media
♦️صبر در زمان غیبت♦️
انسان در زمان غیبت صاحب الزمان علیه السلام ، بیش از هر زمان دیگری در معرض خطر فتنه و امتحان است و بهترین کاری که در این زمان طبق روایات متعدد باید انجام شود صبر در همه امور است .
🌸امام صادق علیه السلام فرمودند :
صبر کننده به خاطر صبر و شکیبایی اش به درجه روزه دار شب زنده دار و شهیدی که در رکاب پیامبر خدا صلی الله علیه وآله وسلم جنگیده و به شهادت رسیده، نایل می شود .
📚 ثواب الأعمال ، ج۱ ، ص ۲۳۵
🌸 رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم فرمودند :
زمانی بر مردم خواهد آمد که حکومت جز به وسیله کُشتن و ستمگری به دست نیاید و ثروت جز با غصب و بخل فراهم نگردد
و محبت و دوستی جز با بیرون راندن دین و پیروی هوای نَفْس حاصل نشود .
⭕ پس هرکس آن زمان را درک کرده و توانست
1️⃣ بر فقر صبر کند ، در حالی که
بتواند به ثروت رسد.
2️⃣ بر دشمنی صبر کند با اینکه بتواند با از دست دادن دین ، محبت مردم را جلب کند.
3️⃣ بر خواری و ذلت صبر کند در صورتی که قدرت عزیز شدن را داشته باشد.
🌀 خداوند پاداش پنجاه صدیق ( راستگویی ) که از تصدیق کنندگان رسالت من هستند را به آنها می دهد .
📚 اصول کافی ، ج ۲ ، ص ۹۱
📚 مکیال المکارم ج ۲ ، صص ۳۶۹,۳۷۰
📚 جهاد با نفس ،ترجمه محمودی گلپایگانی ، ص ۱۵۳
🌤اللـهُمــّ عَجّـلــْ لـِوَلیـّڪـَ الفـَرجــْ 🌤
♡اینڪ آخرالزمان
→ @zohur_media
|🔗💛|
.•
چگونہجانندهدعاشقےکہدلتنگاست
کسےکہباغمِدورۍمدامدرجنگاست💔
.•
|🌼|#اومنتظرماست
|🦋|#اللھمعجللولیڪالفرج💚
.•
♡اینڪ آخرالزمان
→ @zohur_media