Tahdir joze19.mp3
4.02M
⏪ تندخوانی جزء ۱۹
✅ منْ جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ
آیه۱۶۰ سوره انعام
✅هر آیه در ماه مبارک ثواب ختم کل قرآن ❎ هر حسنه ۱۰ برابر ثواب ⬅️ چه شود.
#بیان_احکام_ومعارف
https://eitaa.com/zolalahkam1
❓اگر زنی در ماه مبارک رمضان فراموش نماید که غسل حیض یا نفاس اش را انجام دهد و در طول روز یادش بیاید حکم روزه اش چیست ؟
🌸حضرات آیات امام ،سیستانی ، وحید ،زنجانی، نوری: روزه صحیح است.
🌺آیت الله مکارم :بنابر احتیاط واجب باید آن را قضا نماید.
❓❓ اگر زن حائض یا نفسا در روزه ماه رمضان از روی عمد غسل و تیمم نکند حکم روزه اش چیست؟
🌹امام ،خامنه ای ،فاضل وحید، صافی، زنجانی ،نوری :روزه باطل است و قضا و کفاره نیز واجب است.
🌷 آیت الله سیستانی: روزه آن روز را باید بگیرد و بعد از قضا هم بکند بنابر احتیاط واجب قضا را به نیت ما فی الذمه انجام دهد.
🌺آیت الله مکارم :بنابر احتیاط واجب روزه اش باطل است و قضا و کفاره نیز واجب است.
📚منبع تحریر الوسیله جلد یک کتاب الصوم القول فی مایجب الامساک عنه مسئله ششم خامنه ای رساله آموزشی جلد ۱ درس ۶۱ صفحه ۲۵۰ درس ۶۲ صفحه ۲۵۳
#بیان_احکام_ومعارف
https://eitaa.com/zolalahkam1
❓شخصی که #نمی_دانسته_قبل_از_رسیدن_به_حدّ_ترخص نباید روزة خود را افطار نماید، اگر افطار کند، آیا علاوه بر قضا کفارّه نیز دارد؟
🌸🌸آیت الله خامنه ای : اگر از حكم مسئله غافل بوده،كفّاره ندارد.
🌺🌺ایت الله سبحانی : اگر جاهل مقصر باشد علاوه بر قضا، کفاره هم دارد ولی اگر جاهل قاصر باشد فقط قضا دارد.
🌹🌹حضرات ایات سیستانی ،زنجانی مکارم وحید : کفاره ندارد .
📚منبع : توضيح المسائل، ص236، با استفاده از م1659
#بیان_احکام_ومعارف
https://eitaa.com/zolalahkam1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🎥#تصویری
🔅بیداری در سحر خودش یک فضیلت است!!
🔰#استاد_عالی
#بیان_احکام_ومعارف
https://eitaa.com/zolalahkam1
🔸
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی با بیان اینکه ما در #شب_قدر از خدا چه چیزی را باید طلب کنیم، بیان داشتند: طرح این مقدمه برای آن است که ما در #شب_قدر_از_خدا_چه_بخواهیم، در جوار قبور مراجع و صلحا و صدیقین و شهدا چه مسئلت کنیم، مسئله آمرزش گناه، مسئله حل مشکلات، مسئله شفای بیماران، مسئله برقراری امنیت، همه اینها جزء فروعات خواسته ماست، ما یک مطلبی عظیم و مطلوب عزیز داریم که در سایه آن مطلب و مطلوب این #مقصدها_و_مقصودها هم حاصل می شود، این مقدمه برای آن است که ما چه بخواهیم، چطور بخواهیم، با چه حال بخواهیم ،که با دست پر برگردیم. 🔸 ما در شب قدر از خدا #حیات_قرآنی طلب بکنیم، مولا امیرالمومنین مطلبی دارد که به ما فرمود میسور شما نیست ولی پایین ترش را طلب بکنید آن مطلب که عنصر محوری دعای ماست این است که فرمود من تا خدا را نبینم عبادت نمی کنم، منتها خدا با چشم دیده نمی شود با #بصیرت_و_جان مشاهده می شود. آن علی بود و این کلام وقف اوست، این مقام میسور دیگری نیست، اما پایین تر از این مقام را می شود تمنی داشت و آن این است که ما تابع و مطیع قرآن و عترتیم، این معنا را در شب قدر از خدا بخواهیم که به جایی برسیم که بگوییم: ▫️ من تا قرآن را نبینم از او اطاعت نمی کنم! ▫️ من تا علی و خاتم اوصیا (علیهم آلاف التحیة و الثناء) را نبینم اطاعت نمی کنم! ▫️ من تا امام زمانم را نبینم اطاعت نمی کنم! نه با چشم ظاهر که با چشم دل، این معنا را می توان گفت این معنا را می توان خواست، این معنا را می توان یافت. آن مطالب جزئی هدف ما نیست گرچه به ما می دهند، مشکلات حل معیشت و ادای قرض و شفای مرض اینها جزء ریزش های مائده قرآنی است. 🔸 زیر مجموعه این دعاهای ما،#طهارت دل می خواهد، شرح صدر می خواهد، کینه زدایی می خواهد، عداوت زدایی می خواهد، ده ها بیماری را کنار گذاشتن می خواهد، آنگاه قرآن را به دست گرفتن می خواهد، قرآن به سر گذاشتن می خواهد و این مطالب را از ذات اقدس الهی مسئلت کردن می خواهد، از کریم، #متاع_ماندگار خواستن شایسته است. اگر خدای ناکرده کینه ای نسبت به دیگران داریم بگوییم خدایا من از او گذشتم تو از او بگذر، حقی داریم بگذریم تا با صفای ضمیر، با شرح صدر دلی بخواهیم داشته باشیم که جای غیر او نباشد تا او محبت خود را، ارادتمان را، به قرآن که #ثقل_اکبر است و همچنین ارادتمان را به عترت طاهرین (علیهم السلام) که #ثقل_اصغر است در قلب ما مستقر بکند.
📚 خلال دندان برای روزه
⁉️آیا روزی که قصد داریم روزه بگیریم باید قبل از اذان صبح دندانها را خلال کنیم؟
✅ اگر بدانید که در صورت خلال نکردن یا مسواک نزدن یا مانند آن، در هنگام روزه غذای بین دندانها از گلو فرو می رود، باید برای رفع غذای بین دندانها اقدام کنید و اگر کاری نکنید و در بین روز غذا فرو رود، روزه باطل می شود.
📚منبع:پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
#احکام_روزه #مجوزات_افطار
#بیان_احکام_ومعارف
https://eitaa.com/zolalahkam1
💎 حق طلاق💔
⁉️ آیا #دختر می تواند ضمن عقد ازدواج شرط کند که در صورت ازدواج مجدّد شوهر، حقّ #طلاق داشته باشد؟
✅ شرط حق طلاق برای زن، باطل است، مگر شرط شود كه زن، وكيل #شوهر در طلاق دادن باشد كه اگر او مجددا #ازدواج كرد، زن بتواند از طرف شوهر خود را طلاق دهد؛ در این صورت شرط، صحيح است.
📚منبع:پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
#احکام_طلاق
#حق_طلاق
#شرط_حق_طلاق
#بیان_احکام_ومعارف
https://eitaa.com/zolalahkam1