eitaa logo
💎•﴿ باغ انار ﴾‌•💎
898 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
1.2هزار ویدیو
151 فایل
﷽؛اینجا با هم یاد می‌گیریم. با هم ریشه می‌کنیم. با هم ساقه می‌زنیم و برگ می‌دهیم. به زودی به اذن خدا انارهای ترش و شیرین و ملس. نشانی باغ🔻 https://eitaa.com/joinchat/821624896Cb1d729b741 نمایشگاه باغ🔻 https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از حسین ابراهیمی
بی‌بلا. عادت کردن به نوشتن بسیار مهم است. حتی اگر می‌دانی خوب نمی‌نویسی.
هدایت شده از حسین ابراهیمی
نه این کامل نیست. روابط علی معلولی باید در پی‌رنگ رعایت بشود. این هم قصه ندارد. مثلاً پدری در جوانی برای فرار از مدرسه یا پدر مادر می‌رود جنگ. توی یک موقعیت سخت قرار می‌گیرد و به دوستش کمک می‌کند تا شیمیایی نشود. خودش جان‌باز می‌شود و هم‌سرش هم زیاد براش راحت نیست. اول‌ها بنا به وظیفۀ هم‌سری ازش مراقبت می‌کند اما خسته می‌شود بی‌توجه می‌شود. دخترش این وضع را می‌بیند و از جنگ و جبهه بدش می‌آید و .... و .... و....
هدایت شده از حسین ابراهیمی
این را دم دستی گفتم. خلاقیت نیاز اصلی هنر است. اگر مثل زندگی معمولی باشد دیگر گفتن و روایت کردن ندارد. باید یک چیزِ متفاوت باشد. برای برگِ سبز آقای واقفی ادیت زدم.
هدایت شده از حسین ابراهیمی
ممکن است ساده نباشد. راوی‌های مختلف. زاویه دیدهای مختلف. اما پی‌رنگ باید به ساده‌ترین شکل بیان شود. این پی‌رنگ است. نحوۀ گفتنش مربوط است به نویسنده.
هدایت شده از حسین ابراهیمی
خیلی عجیب است که فکر کنیم ما می‌توانیم بدون بهره بردن از میراث ادبی گذشتگان نویسنده شویم. خیلی عجیب است که فکر کنیم بدون نوشتن می‌شود نویسنده شد.
من یک
 برگ کمرنگم 
و شما انارهای پر رنگ. @ANARSTORY
اعضای محترمی که وارد تالار انتظار نشدند یا لینک ورود برای آنها ارسال نشده، در دوره نویسندگی حضور نخواهند داشت. بعد از پر کردن فرم و پرداخت وجه، لینک تالار انتظار برای شما ارسال خواهد شد و درون همان گروه، کلاس بندی خواهید شد. موفق باشید.
تا به الان، 45 نفر در این دوره ثبت نام کرده اند؛ اما هنوز برای چند درخت دیگر صندلی هست...🌸
هدایت شده از حسین ابراهیمی
همان‌طور که لی گاتکیند، بنیان‌گذار و سردبیر مجله ناداستان خلاق، در تعریف عنوان مجله و این ژانر می‌گوید ناداستان «داستان‌های واقعیِ به روایتی دل‌پذیر» هستند. این تعریف ساده و کوتاه، حد و مرز ناداستان و تمایز آن با داستان را مشخص می‌کند و آن این است که در ناداستان خبری از تخیل نیست و مهم‌ترین بند قانون اساسی آن این است: «نمی‌توانی از خودت در بیاوری». هر‌چند ما در ایران میراث‌بر ناداستان‌های ماندگاری از گذشته مانند تاریخ بیهقی، سفرنامه ناصرخسرو و در دوره معاصر، دیدار بلوچ محمود دولت‌آبادی و سنگی برگوری جلال آل احمد و مقاله‌ها و جستارهای محمد قائد هستیم، اما چند سالی است که این ژانر ادبی در ایران بیش از گذشته مورد توجه و استقبال مترجمان، نویسندگان و مخاطبان قرار گرفته است.
هدایت شده از حسین ابراهیمی
ناداستان گستره‌ای وسیع از انواع نوشته‌ها و مطالب، مانند جستار، مموآر، روزنوشت، خاطره‌نویسی، سفرنامه، زندگی‌‌نامه و خود‌زندگی‌نامه‌‌نویسی و حتی برخی گزارش‌های مطبوعاتی را در بر می‌گیرد و طلوعی معتقد است همه این‌ها ناداستان هستند و همین گستردگی در شکل است که باعث شده است این روزها زیاد نوشته و خوانده شود. او خاطرنشان می‌کند: گزارش مطبوعاتی هم البته nonfiction است و اتفاقا جزو مهم‌ترین دسته‌ نانفیکشن‌هایی است که در تاریخ ادبیات نوشته شده، به خصوص گزارش‌های جنگ داخلی اسپانیا و جنگ جهانی دوم که همینگوی نوشته است. این گستردگی و همه‌گیری می‌تواند خطر به ابتذال کشیده شدن این ژانر را هم داشته باشد.
درباره ی اوزان دوْری توضیحی عرض می کنم: همون طور که می دونید ما بعد از آخرین هجای هر مصراع می تونیم یک یا دو صامت اضافه تر بیاریم مثل همین شعر: اگر *ست* ردیف آخر مصراع ها نمی اومد بازهم وزن درست بود اما به خاطر این که آخر مصراعه، شاعر اجازه داره تا دو صامت اضافه تر هم بیاره (مصوت اضافه تر نه! فقط صامت ساکن) خب این قابلیت در اوزان دوْری دو برابر در اختیار شاعر قرار می گیره ینی علاوه بر اون که در آخر مصراع می تونه صامت اضافه تر بیاره درست در وسط مصراع هم می تونه تا دو صامت ساکن بیشتر بیاره مثلا در مصراع دوم بیت اول: دل از محبت من بردار خیانت تو وفاداری ست اگر به جای بردار، می گفت بردا () هم وزن درست بود و در مصراع اول بیت آخر: چو کوه دید غرض دریاست به رود اجازه ی رفتن داد اگر به جای دریاست می گفت: دریا () باز هم به خاطر این اختیار شاعری وزن درست بود خب موقع خوندن این شعر می بینید که وزن ما رو مجبور به مکث کردن در وسط مصراع کرده محبت تو اگر با من (مکث) دروغی از سر ناچاری ست دل از محبت من بردار (مکث) خیانت تو وفاداری ست خب در این اوزان شرط شده که از ارکان متناوب درست شن، ینی ارکانشون با هم دیگه فرق کنه، مثلا چهارتا مفاعیلن یا چهار تا فعلاتن نباشه. همچنین باید همون وزنی که در یک نیم مصراع اومده در نیم مصراع دیگر هم تکرار بشه. پس هر بیت به چهار قسمت مساوی از نظر کمیت و یه شکل از نظر کیفیت قرارگیری هجاها تقسیم میشه اوزان دوری معمولا خوشآهنگترین اوزان شعر فارسی اند و میشه با بهره گیری از ظرفیت وزنیشون به قافیه ی درونی روی بیاریم مثلا: دیده ی سیر است مرا جان دلیر است مرا زهره ی شیر است مرا، زهره ی تابنده شدم (مولانا) چند نمونه از بهترین اوزان دوری: مفتعلن مفاعلن مفتعلن مفاعلن مستفعلن فعولن مستفعلن فعولن فعلات فاعلاتن فعلات فاعلاتن مفعول مفاعیلن مفعول مفاعیلن مفاعلن فعلاتن مفاعلن فعلاتن مفاعلن فعولن مفاعلن فعولن و غیره ﷽؛انار، پادشاهی ست وارونه با تاجی رو به زمین چرا که انار پادشاه درختان آسمان است که قدش تا زمین کشیده شده. اینجا با هم یاد میگیریم. با هم ساقه می زنیم و برگ می دهیم. نشانی باغ🔻 https://eitaa.com/joinchat/100270145C4e53c7d0f6 نمایشگاه باغ🔻 @ANARSTORY