سخنرانی استاد فیاضی.pdf
350.8K
📕فایل #نوشتاری نشست «تاثیر متقابل #فلسفه و #اجتهاد فقهی»
👤ارائه: استاد آیت الله فیاضی
🕌مدرسه علمیه آل یاسین، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰
🌐منبع: سایت مناهج و @mt_falsafeh
🔸 کانال روششناسی اجتهاد (روشنا)
🆔@ravesh_ejtehad
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
واحد پژوهش مدرسه علمیه عباسقلی خان
www.magk.ir
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
#تلنگر_های_علمی_پژوهشی
#معرفی_کتاب_هدایت_تحصیلی
#آیت_الله_ملک_زاده
💥 #اجتهاد؛ خیلی دور، خیلی نزدیک 💥
✅ چرا اکثر طلبه ها به اجتهاد نمی رسند؟
⏮ برای توضیح اینکه چرا اکثر #دانشپژوهان در #حوزه_علمیه، به اجتهاد نمیرسند، و در مقام اشاره به برخی دلایل و عواملِ این موضوع، اجمالاً میتوان گفت که گذشته از اشکالات حقیقتاً مهم و غیر قابل اغماضی که در متون درسی، #روش_آموزشی و #ساختار_آموزشیِ_حوزه وجود دارد، این امر، ناشی از عدم وجود #علاقه، #انگیزه و #همّت کافی در طلاب جهت تلاش در مسیر دستیابی به اجتهاد است، که این عاملِ درونی، روحی و روانی نیز در بسیاری از موارد، از یک سو، نتیجه #ناآگاهی نسبت به کیفیت، #آثار، #کارکردها و کاربردهای مهم و حیاتیِ اجتهاد است، و از سوی دیگر، ناشی از #دست_نیافتنی_دیدنِ_اجتهاد میباشد؛ تا آنجا که عموماً در ناخودآگاه خویش، #مجتهد_شدن را از قبیل #رؤیاها و آرزوهای دور و درازی میدانند که #عقلانیّت و واقعبینی حکم میکند از آن دل برکنیم، به آن بیتوجه باشیم و در عوض، به کارها و امور عاجلتر و پراهمیتتر بپردازیم!.
📚 قسمتی از کتاب برنامه درسی برای رسیدن به اجتهاد، تالیف آیتالله ملک زاده؛
http://eitaa.com/joinchat/1962278932Cb131348d00
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
واحد پژوهش مدرسه علمیه عباسقلی خان
www.magk.ir
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
#خبر_پژوهشی
اعلام سقف یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه طلاب و اساتید
✅مسئول اداره اطلاع رسانی پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: امکان ثبت نام طلاب و اساتید از طریق سایت نمایشگاه به آدرس ketab.ir برای دریافت بُن اعتباری خرید کتاب ویژه بخش مجازی نمایشگاه ایجاد شده است.
🔻بیشتر بخوانیم: 👇
https://www.hozehkh.com/OneEntry?id=43420
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
╭─┅═✧✿📚✿✧═┅─╮ @howzehpajohesh
╰─┅═✧✿📖✿✧═┅─╯
#معرفی_آثار_علمی
#کتاب_شناسی
#معرفت_شناسی
#فلسفه_اسلامی
📚 معرفی کتب مفید در مبحث معرفت شناسی
👤 استاد حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین زاده (استادیار مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران)
🔹 فرازی از زندگی نامه استاد حسین زاده ؛
در شهر مقدس قم به دنیا آمد. پس از اتمام دورة راهنمایی، حدود سال های ۵۳ و ۵۴ دروس حوزه را دنبال کرد و در طی پنج سال و اندی، در سال 1359، توانست به درس خارج فقه و اصول راه یابد. در دورة تحصیل سطح، علاوه بر دروس رایج، فلسفتنا، اقتصادنا، عربی جدید، انگلیسی و نیز اخلاق و تفسیر را در محضر اساتیدی فرهیخته آموخت. فقه واصول را در مقطع عالی سطح از محضر بزرگانی همچون آیت الله پایانی وآیت الله اعتمادی و آیت الله قافی فرا گرفت. از سال ۵۹ تا ۷۴ به مدت ۱۵ سال در درس خارج فقه و اصول اساتید برجسته ای چون حضرات آیات عظام مظاهری، شبیری زنجانی و … مشارکت فعال داشت.در طول تحصیل وپژوهش، به طور مستمر در دروس اخلاق ، فلسفه وتفسیر و عقاید استاد حضرت آیت الله مصباح شرکت
کرد واز آغاز تحصیلات حوزوی ، بلکه پیش از آن، از راهنمایی های معظم له بهرة بسیاری برد. به علاوه، او دردرس های اسفار حضرت آیه الله جوادی نیز چند سالی حضور داشت و از دروس عرفان ایشان نیز استفاده کرد.حدود سال ۱۳۶۵ به عضویت درگروه تخصصی فلسفه باقرالعلوم(ع) به ریاست استاد مصباح در آمد وبه تحقیق در حوزه فلسفه پرداخت. از جملة ثمرات این تلاش گروهی، آماده ساختن درس های اسفار، ج ۶ و نیز شناخت شناسی استاد حضرت آیه الله جوادی آملی بود.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
واحد پژوهش مدرسه علمیه عباسقلی خان
www.magk.ir
🆔@Abbasgholikhanpaj