✂️ برشی از یک کتاب
#من_مسئولم
هر《جاهلی》که در کنار دست من بوده است ، خواه عیالم ، همسایه ام ، مقّنی خانه ام باشد یا بقّالی که با او معاشر بوده ام و یا بچه ای که احتیاج داشته با او صحبت کنم ، اُنس بگیرم ، حرف بزنم ، شخصیتش را بارور کنم ، نیروهایی را که در اوست آماده کنم ، همسایه ، دوست و ...
اگر آن ها تحوّلی پیدا نکرده باشند ، من مسئولم .
📚 فوز سالک ، علی صفایی حائری ، ص ۱۳۱
✅کانال برشی از یک کتاب :
@Ahlebasar
✂️ برشی از یک کتاب
#عبودیت
عبودیت یعنی این که محرک ها و حرکت های تو کنترل شده باشند . محرکی جز الله نباشد ، که دیگران نسیم های بی رَمقی بیش نیستند و نمی توانند عظمت ما را بچرخانند و به بازی بگیرند . و از این گذشته با این که محرک الله است در حرکت هایی که بخاطر اوست ، حرکت ها بدون سنجش و از دم دست نباشد ، که او حرکتی می خواهد که《مهمترین》است و《ضروری ترین عبودیت》یعنی این نظارت بر《محرک ها و حرکت ها》. و چنین عبودیتی است که پایه رسالت های سنگین است .
📚 بشنو از نِی ، علی صفایی حائری . ص ۱۱
✅ کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
#لحظه ای با ارزش تر از همه دنیا
کسی که عظمت خود را شناخت ، از قناعت ها آزاد می شود و از اسارت ها می رهد . ابوذر که تا دیروز دنبال پای ملخی می دوید و به خاطر هیچ زندگی می کرد و جان می داد ، هنگامی که عظمت خود را شناخت که هستی به خاطر او پا گرفته و فرشته ها به خاطر او سجده می روند ، دیگر حتی بهشت او را تکان نمی دهد و جز رضوان و دستور حق او را راه نمی اندازد . ما تا کاه هستیم با یک نسیم ، با یک فوت از دهان کودکی ، زیرورو می شویم و خوشحال می شویم و خشم می گیریم و می ترسیم و امید می بندیم . با یک سلام باد می کنیم و با یک بی توجهی پلاسیده می شویم و دق می آوریم . ما که خود را نشناخته ایم ، از تمام عمرِ خود به چند تا خانه و ماشین و ثروت و اعتبار و شهرت دلخوشیم و قانعیم . در حالی که تمام آنچه که در یک عمر بدست می آوریم ، سود یک لحظه ماست . ما حتی در یک لحظه می توانیم از تمام دنیا و حتی از تمام بهشت بیشتر کار کنیم و می توانیم از هستی به《رضوانِ هست آفرین》برسیم ؛ که رضوان او از همه این ها بزرگ تر است .《َرِضْوَانٌ مِّنَ اللَّهِ أَكْبَرُ ﺧﺸﻨﻮﺩﻯ ﺧﺪﺍ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺍﺳﺖ (72) توبه 》
📚 مسئولیت و سازندگی ، علی صفایی حائری ، ص ۱۸۹
✅ کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
👥 توی بحث کم میاری ؟
📚 معرفی سیر های مطالعاتی
💊 تقویت مبانی اعتقادی
✂️ با ما کتاب های واجب و لازم را بخوانید
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
برشی از یک کتاب
👥 توی بحث کم میاری ؟ 📚 معرفی سیر های مطالعاتی 💊 تقویت مبانی اعتقادی ✂️ با ما کتاب های واجب و لازم
🔰لطفا با ارسال بنر کانال برای دوستان خود در جهت نشر مطالب ما را یاری کنید
کانال ما در پیام رسان سروش :
✅ http://sapp.ir/boreshketab
با سپاس از همراهی شما "
✂️ برشی از یک کتاب
#چگونه قرآن بخوانیم ؟
قرآن را گاهی برای رسیدن به تسلط و آشنا شدن با تمامش می خوانیم ، در این مرحله باید قرائت زیاد باشد و مستمر تا آنجا که قرآن همچون سرودی آشنا در تو جریان بگیرد . پس از مرحله《تسلط》مرحله《تثبیت و بهره برداری》در تزلزل هاست ، ناچار آنها که بر آن همه آیه مسلط هستند ، هنگام بحران ها آیه ای را می بینند که در آنها بزرگ شده و بر آنها جلوه کرده و تمام وجود آنها را گرفته است . آن آگاهی و تسلط مقدمه این مرحله ترتیل ، ثبات گیری و تزلزل زدایی است .
📚 بشنو از نِی ، علی صفایی حائری ، ص ۱۵
🔰کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
#به کم قانع شده ایم
ما در زندگی خود به《کم ها》قانع شده ایم ، تمام زندگی ما به یک حساب بانکی و دو تا خانه و یک ماشین و یک زن و چند بچه و ... ختم شده است . تمام《عمر خود را می دهیم》تا همین ها را بدست آوریم و در نهایت هم آنها را می گذاریم و جدا می شویم ، در حالی که تمام دعوت انبیاء این است که :(أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ ﺁﻳﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﻯ ﺁﺧﺮﺕ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺩﻧﻴﺎ ﺩﻝ ﺧﻮﺵ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ ﻣﺘﺎﻉ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺩﻧﻴﺎ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺁﺧﺮﺕ ﺟﺰ ﺍﻧﺪﻛﻰ ﻧﻴﺴﺖ) .
به خدا قسم بهره های زندگی دنیا خیلی کم است ! همه انبیاء الهی آمدند و ما را صدا زدند ، فریاد زدند ، شمشیر زدند ، زمین گیر و زندانی شدند و فرقشان شکافته شد که به کم ها قانع نشوید ! این دنیا کم است ، آدمی برای زندگی هفتاد سال نیست ، اما ما دعوت آنها را ندیده و فریاد آنها را نشنیده گرفتیم ؛ چرا که زمین گیر و به دنیای کم قانع شده ایم .
📚 اخبات ، علی صفایی حائری ، ص ۳۵۶
🔰کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
#نمی گویم لذت نبر
نمی گویم از زندگی دنیا بهره نگیر و لذت نبر ؛ می گویم در این《باتلاق》فرو نرو و غرق نشو ؛ سوار و مسلّط باش و سعی کن که لذّت ها و خوردن ها و خوابیدن ها و شادی ها و رنج های تو ، در برنامه تو باشد و روی حساب و نقشه باشد تا همین کارهای عادی ، با این انگیزه و هدف ، باعث حرکت و وسیله قرب تو باشد . مومن لذت می برد و عمیق ترین لذّت ها را می برد : به شرط آن که به تمامی وجودش برسد و به تمامی نیازهایش فکر کند ؛ وگرنه مثل کسی می ماند که سرش را پوشانده ، ولی پاهایش را رها کرده و یا غذا برداشته و از تشنگی به مرگ رسیده یا مثل ماشینی می ماند که از بنزین پر شده و شیشه ها و چراغ هایش روبه راه گشته ، ولی چرخ هایش سوراخ مانده و از کار افتاده است . تو سعی کن《امیر دنیا》باشی ، نه《اسیر آن》. اگر بخواهی امیر باشی و در باتلاق نمانی ، باید《هدف》را فراموش نکنی و از حرکت چشم نپوشی .
📚 نامه های بلوغ ، علی صفایی حائری ، ص ۱۳۲
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
در #اقلیّت بودن تنها بودن نیست
چه بسا گروهی اندک
که بر بسیاران غلبه کردند...
نسخه #سیاسی کانال برشی از یک کتاب در پیام رسان #ایتا با نام #اهل بصر راه اندازی شد .
🆔 @Aghaliyat
✂ برشی از یک کتاب
#دنیا بد نیست ، کم است
دنیا بد نیست ، کم است . دنیا رنج است اگر اسیرش باشی و سود است ، اگر امیرش بشوی . دنیا پا است اگر با آن راه بروی و بار است اگر او تو را راه ببرد . دنیا نور است و همچون خورشید است . اگر با آن نگاه کنی می بینی ، اگر به آن نگاه کنی کور می شوی و رنج می بری و می سوزی . و دنیا مردار است اگر ذبحش نکنی و به کارش نگیری و مرداب است اگر به جریانش نیندازی . ما با دنیا و ثروتمان ، بخواهیم یا نخواهیم ، مردار زمین و مرده زمان خواهیم بود مگر آنجا که حرکتی بگیریم و حیاتی بدست بیاوریم و سپس ، خویش را ذبح کنیم و ذبیح الله شویم . آن هم رو به قبله حق ، نه قبله هوس . و با دست ابراهیم و یا دست مسلم ، نه با دست کافر و چنگال مشرک . و آن هم با حدید و آهن نه نرمش و بازی . و آن هم با قطع چهار رگِ نفس ، خلق ، دنیا ، و شیطان و گسستن این پیوندها و اسارت ها و رسیدن به ذبح و حیات بزرگتر . آنها که ذبح می شوند ؛ به حیات و زندگی عظیم تری می رسند و در اندام تکامل یافته تری نیرو می گیرند .
📚 روش نقد ، علی صفایی حائری ، جلد ۳ ، ص ۷۱
🔰کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed