هدایت شده از پاسخ به شبهات
❓ نقش قسمت و تقدیر در بدبختیها و خوش بختیهای حاصل از ازدواج؟
پرسش: قسمت و تقدیر در بدبختیها و خوش بختیهای حاصل از ازدواج چه نقشی دارد؟ گاهی بعضی از مردم بدبختی های خود در تجربه ازدواج و زناشویی را به «قسمت» ارتباط می دهند؛ مگر نقش قسمت و تقدیر در بدبختیها و خوش بختیهای حاصل از ازدواج چقدر است؟!
✍️ پاسخ اجمالی:
انسان موجودی «مختار» است، که بر مبنای اختیار و انتخاب خویش، اقدام به انتخاب همسر و تشکیل زندگی می نماید. لذا «انتخاب درست یا غلط انسان» و همچنین داشتن «دانش و مهارتهای زندگی و همسرداری»، تعیین کننده تلخیها و شیرینیهای بعد از ازدواج خواهد بود. بنابراین اعتقاد به امور موهومی چون: قسمت، بخت، اقبال، شانس، طالع، تصادف، و مانند اینها هیچ کدام پایه و اساسی ندارند و از لحاظ شرع و عقل فاقد اعتبار هستند.
#ازدواج #تقدیر #قسمت #اختیار #زندگی #همسرداری #خوشبختی #بدبختی #مهارت #توانمندی
✍️ پاسخ تفصیلی:
makarem.ir/maaref/l/0408540
هدایت شده از پاسخ به شبهات
❗️ بخشی از دینتان را از عایشه فرا گیرید!!
✍️ متن اجمالی:
برخی ها حدیث مشهوری در فضیلت عایشه نقل می کنند، که پيامبر(ص) فرمود: «بخشى از دينتان را از عايشه فرا گيريد». لکن علمای اهل تسنّن بر جعلى بودن آن اتفاق نظر دارند. مثلا؛ ابن حجر عسقلانى آن را حديثی بدون سند دانسته که در هيچ يك از كتب حديثى وجود ندارد. همچنین جلال الدين سيوطى، آن را بدون سند می داند، و ... .
#اهل_سنت #جعل_حدیث #رسول_خدا #پیامبر #عایشه #دین
✍️ متن تفصیلی:
makarem.ir/maaref/l/0325409
هدایت شده از مدار 01:20
🔺بهتر آن باشد که سرّ دلبران، گفته آید در زبان دیگران
مقاله روزنامه انگلیسی که تمام گفته های ناکارشناس برنامه طبیب را رد می کند!
🔹ایندیپندنت انگلیس در مقالهای نوشت: مراسم عبادی نماز خواندن مسلمانان، باعث کاهش دردهای پشت بدن و افزایش دهنده انعطاف مفاصل میشود
🔹تحقیقات اثبات نمودهاند نماز خواندن نه تنها اضطرابهای فیزیکی را از بین میبرد، بلکه زاویه صحیح زانوها و پشت(در هنگام نماز خواندن) میتواند یک درمان موثر باشد.
#نماز_ستون_دین_است
@madare0120
هدایت شده از مدار 01:20
جدول فوق را مشاهده بفرمائید
تعداد جراحی های تعویض مفصل زانو در جهان در سال 2019 را نشان می دهد
برخلاف گفته پزشک برنامه طبیب می بینید که طبق آمار جهانی اتفاقا بیشترین آسیب های زانو و آرتروز که منجر به عمل جراحی شده است برای کشور های اروپایی و غیر مسلمان است
#نماز_ستون_دین_است
@madare0120
هدایت شده از سربازان گمنام
🔺کارشناس احمق یکی از برنامههای صداوسیما مدعی شد نماز خواندن باعث آرتروز زانو میشود که این موضوع باعث واکنشهایی زیادی شده است اما تحقیقات منتشر در رسانههای معتبر دنیا این موضوع را به کل رد میکند!
🔹ایندیپندنت انگلیس در مقالهای نوشت: مراسم عبادی نماز خواندن مسلمانان، باعث کاهش دردهای پشت بدن و افزایش دهنده انعطاف مفاصل میشود
🔹تحقیقات اثبات نمودهاند نماز خواندن نه تنها اضطرابهای فیزیکی را از بین میبرد، بلکه زاویه صحیح زانوها و پشت(در هنگام نماز خواندن) میتواند یک درمان موثر باشد.
@sarbazane_g
هدایت شده از سربازان گمنام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دانشمندان بلاد کفر! معتقدند بهترین حالتی که به مهرههای کمر خون رسانی و باعث تقویت دیسککمر میشود در حالت سجده است، بخاطر همین دستگاهی را ساختهاند همانند سجده به مهرههای کمر خون رسانی میکند، آنوقت یک کارشناس دوزاری از مضرات نماز در رسانه جمهوری اسلامی میگوید!
🔗 رضا عبدی پور
@sarbazane_g
هدایت شده از makarem.ir
#احکام_شرعی
🔹 تیمم کردن جنب برای توقف در مسجد
🔹 تیمم بدل از غسل به خاطر خجالتی بودن
🔹 تیمم انجام شده به تصور تنگی وقت بخاطر ابری بودن هوا
عناوین بالا به همراه عناوین بیشتر در شاخه "تیمم":
http://mk6.ir/HcUmE
#حضرت_آیت_الله_مکارم_شیرازی
🆔 @makarem_ir
هدایت شده از پاسخ به شبهات
❓ نقش «منافقان» در جعل احادیث؟
✍️ پاسخ اجمالی:
امام علی(ع) در این باره مى فرمايد: «شخص منافق اظهار ايمان مى كند و نقاب اسلام بر چهره مى زند، نه از گناه باكى دارد و نه از آن دورى مى كند و از روى عمد به پيامبر خدا(ص) دروغ مى بندد. اگر مردم مى دانستند او منافق و دروغگوست از وى نمى پذيرفتند، ولى مى گفتند: او از صحابه رسول خدا(ص) است، آن حضرت را ديده و از او حديث شنيده است به همين دليل به گفته اش ترتيب اثر مى دادند».
#حدیث #منافق #جعل_حدیث #صحابه #دروغ #ایمان #امام_علی(ع)
✍️ پاسخ تفصیلی:
makarem.ir/maaref/l/0415158
هدایت شده از پاسخ به شبهات
دستور امام علی(ع) درباره رسيدگی به «یتیم»
✍️ متن اجمالی:
امام علی(ع) درباره رسيدگی به يتيمان فرمودند: «خدا را خدا را، كه يتيمان را رعايت كنيد، نكند آنها گاهى سير و گاهى گرسنه بمانند و در حضور شما ضايع شوند». در كتاب كافى آمده روزى مقدارى عسل و انجير خدمت امام على(ع) آوردند. ایشان دستور داد جمعى از يتيمان را حاضر كرده و مشك هاى عسل را بياورند و از آن تناول كنند (و خود امام(ع) با دست مباركش عسل در دهان يتيمان مى گذاشت). به حضرت عرض کردند: چرا اجازه نمى دهيد خودشان عسل را بخورند؟ فرمودند: «امام پدر يتيمان است. من عسل در دهان آنها گذاردم تا همچون پدران با آنها رفتار شود».
#یتیم #اسلام #امام_علی(ع) #پدر_يتيمان
✍️ متن تفصیلی:
makarem.ir/maaref/l/0416271
هدایت شده از پاسخ به شبهات
❓ ديدگاه اسلام درباره «خرافه» و «خرافه پرستی»؟
✍️ پاسخ اجمالی:
يكي از آسيب ها در جوامع ديني، وجود «خرافه» است. «خرافه» به هر كار غير عُقَلايي و غير منطقى كه نه پشتوانه وحى آسمانى داشته باشد، و نه عقل سالم آن را اجازه دهد گفته مي شود. از مصادیق «خرافه پرستی» مي توان به بت پرستی، زنده به گور کردنِ دختران، فال بد، بد قدمی و خوش قدمی، سحر و جادو، بخت خوب و بد، گدایی به اسم گرفتن حاجت اشاره كرد. اسلام «خرافه» و «خرافه پرستی» را به شدت مردود می شمارد. در روایت آمده که: «فال بد شرک است، کسی که فال بد بزند از ما نیست».
#اسلام #خرافه #خرافه_پرستی #بت_پرستی #فال_بد #بد_قدمی #سحر #شانس #بخت #جادو
✍️ پاسخ تفصیلی:
makarem.ir/maaref/l/0416906
هدایت شده از پاسخ به شبهات
❗️ ابلاغ نشدن حدیث غدیر در مکّه و عرفات، نشانی از عدم دلالت آن برای ولایت علی(ع)!
پرسش: چرا رسول خدا ولایت علی(ع) را در مکه یا عرفات طرح نکردند؟! اگر حدیث غدیر بر ولایت علی دلالت داشت حتما آن را در مکانی طرح می کرد که همه مسلمین شاهد باشند نه اینکه فقط برای اهل مدینه در غدیر خم ابلاغ کند!
✍️ پاسخ اجمالی:
اولا: ابلاغ خلافت در غدیر خم دستوری الهی و مطابق با وحی بود: رسول خدا(ص) «هیچ حرکتی انجام نداد و هیچ نگفت مگر آنکه دستورش از جانب خداوند فرا رسید». ایشان موظف بود آیه ابلاغ را در همان مکانی که محل نزول این آیه شریف بود، ابلاغ کند و مسلمین را در جریان محتوای این آیه شریفه قرار دهد.
ثانیا: حتی اگر بپذیریم که بیشتر مخاطبان پیامبر اهل مدینه بودند، باز ایرادی بر ابلاغ پیام درغدیر وارد نمی شود؛ چرا که ابلاغ خلافت علی(ع) برای اهل مدینه حسّاسیّت بیشتری داشت؛ زیرا مدینه آبستن فتنه بود و چنانکه سیر وقایع تاریخی نشان داده، مخالفتها و جدالهای قدرت طلبانه از مدینه شروع شد!
ثالثا: طبق شواهد موجود در منابع اهل سنّت، رسول خدا(ص) می خواست، خلفای بعد از خویش را در «مکه» نیز معرفی کند؛ امّا حوادثی رخ داد که مانع این امر مهم در آن مکان شد. کتابهای اهل سنت چنین می گویند که رسول خدا(ص) تصمیم داشت تا در مکه «خلفای دوازده گانه» را معرفی کند، امّا حوادثی رخ داد که نه تنها نگذاشت، حضرت این مسأله را بیان کند؛ بلکه باعث دل نگرانی حضرت نیز شد.
#ولایت #وصایت #دیر #غدیر_خم #پیامبر #مکه #مدینه #ابلاغ_وصایت #خلافت #امامت #خلفای_دوازده_گانه #ولایت_حضرت_علی
✍️ پاسخ تفصیلی:
makarem.ir/maaref/l/0408541