تنبلی و کمکاری مانع استفاده از ظرفیتهای کشور
حضرت آیتالله خامنهای: «یک مانع استفاده از ظرفیتهای کشور، کمکاریها است. بعضی از افرادی که در بخشهای مختلف مسئولند، متأسّفانه دچار تنبلی و کمکاری بودهاند و هستند. وضع کشور اقتضا میکند کار پُرتوان و پُرتلاش را؛ مسئولین و مدیران در هرجا که هستند، بایستی تلاش را افزایش دهند.»
رهبری انقلاب،۱۳۹۷/۰۱/۰۱
#انقلاب_اسلامی
#سبک_زندگی
💠معاونت تبلیغ
@SalamKhoda1
حضرت آیتالله خامنهای: «ما وارد ماه شعبان شدیم؛ ماه عبادت، ماه توسّل، ماه مناجات؛ وَ اسمَع دُعائی اِذا دَعَوتُک، وَ اسمَع نِدائی اِذا نادَیتُک؛ فصل مناجات با خدای متعال، فصل مرتبط کردن این دلهای پاکْ با معدن عظمت، با معدن نور؛ این را قدر باید دانست. این مناجات شعبانیّه یک تحفهای است که در اختیار ما قرار داده شده است. خب ما دعا خیلی داریم، همهی این دعاها هم پر از مضامین عالی است، امّا بعضی یک برجستگی خاصّی دارند… ماه شعبان یک چنین ماهی است؛ دلهای پاک، دلهای نورانی، دلهای جوان، از این موقعیّت بهره بگیرند، استفاده کنند، رابطهتان را با خدا قوی کنید.»۱۳۹۲/۰۳/۲۲
قالَ رَسولُ اللہ (ص) :
شَعْبَانَ شَهْرِي ، رَحِمَ اللَّهُ مَنْ أَعَانَنِي
عَلَے شَهْرِي...🌱✨
#شَهْر_شَعْبَانَ_سَعید 🌸🎊
پیامبر اڪرم (ص) :
شعبان ماہ من است ؛ خداوند بیامرزد ڪسے را ڪہ در این ماہ ، مرا یارے ڪند...🌱✨
#حلول_ماہ_شعبان_مبارڪ🌸🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ وجود #ادب در خانواده مهم تر از وجود محبت در خانواده هست.
🔸 بسیار آموزنده
استاد پناهیان
🌺ماه شعبان، «شعبان» ناميده شد؛ زيرا روزىهاى مؤمنان در اين ماه قسمت مىشود.
#شعبان
#ماه_شعبان
اِلَهِی هَبْ لِی قَلْبا یُدْنِیهِ مِنْکَ شَوْقُهُ
وَ لِسَانا یُرْفَعُ إِلَیْکَ صِدْقُهُ
وَ نَظَرا یُقَرِّبُهُ مِنْکَ حَقُّهُ
خدایا!قلبى به من عنایت کن،
که اشتیاقش او را به تو نزدیک کند،
و زبانى که صدقش به جانب تو بالا برده شود؛
و نگاهى که حق بودن او را به تو نزدیک نماید♥️
|فرازی از مناجات شعبانیه|
#ماه_شعبان
🌸 ولادت با سعادت امام حسین(ع) مبارک.
@Panahian_ir
🌺🌺🌺🌺🌺
#ماه_شعبان
#میلاد_امام_حسین علیه السلام
@SalamKhoda1
سه صفت برجسته از ابعاد وجودی اباعبداللَّه عليه السّلام
برجستگى وجود اباعبداللَّه عليه السّلام داراى ابعاد است كه هر كدام از اين ابعاد هم بحث و توضيح و تبيين فراوانى به دنبال دارد؛ ولى اگر دو، سه صفت برجسته را در ميان همه ى اين برجستگيها اسم بياوريم، يكى از آنها «اخلاص» است؛ يعنى رعايت كردن وظيفه ى خدايى و دخالت ندادن منافع شخصى و گروهى و انگيزه هاى مادّى در كار. صفت برجسته ى ديگر «اعتماد به خدا»ست. ظواهر حكم مى كرد كه اين شعله در صحراى كربلا خاموش خواهد شد. چطور اين را «فرزدقِ» شاعر مى ديد؛ اما امام حسين عليه السّلام نمى ديد؟! نصيحت كنندگانى كه از كوفه مى آمدند، مى ديدند؛ اما حسين بن على عليه السّلام كه عين اللَّه بود، نمى ديد و نمى فهميد؟! ظواهر همين بود؛ ولى اعتماد به خدا حكم مى كرد كه على رغم اين ظواهر، يقين كند كه حرف حق و سخن درست او غالب خواهد شد. اصل قضيه هم اين است كه نيّت و هدف انسان تحقّق پيدا كند. اگر هدف تحقّق پيدا كرد، براى انسانِ با اخلاص، شخصِ خود او كه مهم نيست.
📌يكى از بزرگان اهل سلوك و معرفت را ديدم در نامه اى نوشته است كه اگر فرض كنيم - به فرض محال - همه ى كارهايى كه نبىّ مكرّم اسلام صلّى اللَّه عليه وآله وسلّم انجام داد و هدفِ او بود كه آنها را انجام دهد، انجام مى گرفت، منتها به نام يك كس ديگر، آيا در آن صورت پيامبر اسلام ناراضى بود؟ آيا مى گفت كه چون به نام ديگرى است، نخواهم كرد؟ آيا اين گونه بود؟ يا نه؛ هدف اين است كه آن كارها انجام گيرد؛ به نام چه كسى انجام گيرد، مهم نيست. پس، هدف مهمّ است. «شخص» و «من» و «خود» براى انسانِ با اخلاص اهميتى ندارد. اخلاص را دارد، اعتماد به خدا را هم دارد. مى داند كه خداى متعال حتماً اين هدف را غالب خواهد كرد؛ چون فرموده است: «و انّ جندنا لهم الغالبون» خيلى از اين جنودى كه غالبند، در ميدان جهاد به خاك شهادت مى افتند و از بين مى روند؛ ليكن فرموده است: «و انّ جندنا لهم الغالبون»؛ درعين حال غلبه با آنهاست.
📌خصوصيت سوم، شناختن «موقع» است. امام حسين عليه السّلام در فهم «موقع» اشتباه نكرد. در قبل از حادثه ى كربلا، ده سال امامت و مسؤوليت با او بود. آن حضرت در مدينه مشغول كارهاى ديگرى بود و كار كربلايى نمى كرد؛ اما به مجرّد اين كه فرصت به او اجازه داد كه آن كار مهم را انجام دهد، فرصت را شناخت و آن را چسبيد؛ موقع را شناخت و آن را از دست نداد. اين سه خصوصيت، تعيين كننده است. در تمام ادوار نيز همين طور است؛ در انقلاب نيز همين گونه بود. امام ما هم كه مى بينيد اين قدر خداى متعال او را به مقام رفيع رساند - و رفعناه مكانا عليّا- و على رغم همه ى عوامل در سرتاسر دنياى مادّيت و استكبار كه مى خواستند او را محو كنند، به فراموشى دهند و كوچك كنند، او را حفظ و بزرگ كرد و ماندگار و جاودان نمود، علّت همين بود كه اين سه خصوصيت را داشت:
📌 اوّلاً با اخلاص بود و براى خود چيزى نمى خواست؛
📌 ثانياً به خداى خود اعتماد داشت و مى دانست كه كار و هدف، تحقّق پيدا خواهد كرد - به بندگان خدا هم اعتماد داشت -
📌 ثالثاً زمان و «موقع» را از دست نداد. در لحظه ى لازم، اقدام لازم، صحبت لازم، اشاره ى لازم و حركت لازم را كرد.
بيانات مقام معظم رهبری در ديدار گروه كثيرى از پاسداران و بسيجيان به
مناسبت #ميلاد_امام_حسين (ع) و روز پاسدار 02/09/1377
#ماه_شعبان #شعبان
💠 مقام معظم رهبری:
خیلی از شما قاعدتاً با فضای مجازی آشنایید؛ واقعاً در فضای مجازی ادب رعایت میشود؟ حیا رعایت میشود؟ خوب نمیشود دیگر؛ یا در بخش مهمی رعایت نمیشود. اینها را باید رشد داد در نوجوان و جوان.
۱۳۹۵/۰۲/۱۳
#به_اندازه_انقلاب
#فضای_مجازی
#ثامن
#چشمان_بیدار👀
#حواسمان_هست
#ما_ملت_شهادتیم
✅مَاذَا وَجَدَ مَنْ فَقَدَكَ وَ مَا الّذِى فَقَدَ مَنْ وَجَدَكَ؟
امام حسين (علیه السلام) فرمود:
📌«پروردگارا! آن كه تو را نيافت، چه يافت و آن كه تو را يافت، چه از دست داد؟».
📖بحار الانوار، ج ۹۵ ص ۲۲۶
#میلاد_امام_حسین _علیه_السلام
🔰معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
15547784213050060.mp3
1.24M
🔈 سرود خاطرهانگیز و شنیدنی پاسداران حق
▫️با یاد سردار پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی؛ میلاد حضرت اباعبدالله (ع) و روز پاسدار بر همه آزادگان جهان مبارک باد.
@Farsna
🔰🔰🔰🔰
#میلاد_امام_حسین علیه السلام
#ماه_شعبان #شعبان
#پاسدار
@SalamKhoda1
پیامبر اکرم(صلیاللهعلیه وآله) فرمودند:
«مَرْحَباً بِكَ يَا أَبَا عَبْدِ اللهِ يَا زَيْنَ السَّمَاوَات وَ الْأَرَضِين
آفرین بر تو ایابا عبدالله، ای زینت آسمانها و زمینها.»
#میلاد_امام_حسین علیه السلام
#ماه_شعبان
بحارالانوار، ج36، ص205
مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ الْخَیْرَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ حُبَّ الْحُسَیْنِ علیه السلام
خدا خیر هرکس را بخواهد #عشق #حسین را به دلش قرار میدهد.
وسائل الشیعه/ج14/ص496
#میلاد_امام_حسین علیه السلام
#ماه_شعبان #شعبان
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(دشمنان داخلی را بهتر بشناسیم . از قشرهای گوناگون .چرا این فیلسوف بزرگ را تخریب میکردند و میکنند ؟)
مسئولین دانشگاهی در شیلی (با ۴۰هزار دانشجو) به ما گفتند: ....
علامه مصباح_یزدی (رَحِمَهالله) ۹۸/۱۱/۱۴
آیت الله حائری شیرازی
📚 حضرت #حسینبنعلی (ع) در شب #عاشورا به یک صورت سخن گفت و در روز عاشورا به گونه دیگر. شب عاشورا، سخن از «نمیخواهم، احتیاج ندارم، بروید، بیعتم را برداشتم» میگوید، ولی روز عاشورا میفرماید: «هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُني» (آیا یاوری هست که مرا یاری کند؟)
شب آنطور گفت تا مبادا خبیثی در بین طیّبها باشد و روز آنگونه درخواست یاری کرد تا مبادا طیّبی در بین خبیثها مانده باشد. شب، غربال میکند تا فقط صالحان بمانند و روز غربال میکند تا فقط اشقیا در مقابل او ایستاده باشند.
شب برای پس زدن نااهلها بود و روز برای جذب خودیهایی که از بدِ روزگار و بدِ خودشان به خودشان، در لشکر عمر سعد ایستاده بودند؛ اندرونیهایی که به ظاهر بیرونی بودند.
#آیینهتمامنما صفحه ۲۴
🌹چیزی از خزانه خدا کم نمیشود
🔸️اهمیت و لطف محب #امام_حسین (علیهالسلام) بودن آنچنان برای پروردگار ارزشمند است که خداوند ابایی ندارد بخاطر ایشان همه بندگانش را مورد بخشش و رحمت قرار دهد.
🔹️با بخشیدن عباد چیزی از خزانه رحمت خداوند کم نمیشود و تنها عاملی که رحمت خداوند را محدود میکند این است که خلاف حکمت او باشد.
💻 @mesbahyazdi_ir
📌📌📌📌📌
#ماه_شعبان #میلاد_امام_حسین علیه السلام
@SalamKhoda1
فرزند دلیر حیدر آمد
عباس امیر لشکر آمد
می خواست نشان دهد ادب را
یک روز پی از برادر آمد
شب میلاد #حضرت_ابالفضل(ع)
و روز جانباز گرامیباد 🌸🍃
✨
💎 @
23.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نکته_های_ناب
🎬 موضوع: عبادتگاه همه ادیان مقدس است
✍️سخنان حاج آقا قرائتی
💠 پایگاه جامع مطالب دینی 👇👇
━✨🌹✨🌸✨━
♨️ @andisheyehbartar
﷽
📍 وضعیّت اصحاب یمین❗️
📌حال با دیدن صحیفۀ عمل، مردم دو دسته می شوند:
(فَأَمَّا مَنْ أُوتِی كِتَابَهُ بِیَمِینِهِ)؛
دستۀ اوّل: کسانی هستند که ابعاد وجودی خود را در دنیا با اعمال زیبا ساختند و در بُعد عقلانی ، به توحید نظری رسیدند. در بُعد قلبی، حُبِّ الهی و اولیای خدا را در دلشان زنده کردند.
در بُعد نفسانی، فضایل اخلاقی را کسب کردند و در بُعد عملی و جوارحی، حسنات و اعمال صالح را انجام دادند؛
(فَیَقُولُ هَاؤُمُ اقْرَءُوا كِتَابِیَهْ)؛ لذا چنین کسانی می خواهند خودشان را به دیگران نشان دهند که بیایید صحیفۀ عمل مرا بخوانید. ببینید چه زیباست! البته اینها غیر از اولیای خاص خدا هستند. آیۀ شریفه در ادامه می فرماید:
(انِّی ظَنَنْتُ أَنِّی مُلَاقٍ حِسَابِیَهْ)؛ من در دنیا گمان کردم که حسابم را ملاقات می کنم؛ یعنی خودم حساب خودم را می بینم.
یکی از بزرگان می گفت: «به خدا قسم! اگر ما احتمال قیامت را بدهیم، اعمالمان بهتر از این خواهد بود.» بعضی ها چه بسا از یاد این مسئله هم وحشت می کردند.
در مورد کلمۀ «ظنّ» باید گفت: در اصطلاح، یک «قطع» داریم و یک «ظن». یک «شک» داریم و یک «وهم». ««قطع»؛ یعنی اطمینان صد در صد به یک مطلب، «ظنّ»؛ یعنی از پنجاه درصد به بالا. «شک»؛ به معنی پنجاه پنجاه است. «وهم»، احتمال زیر پنجاه درصد است که ضعیف ترین احتمال است. این مرد بزرگ(رض) می گفت: از صد احتمال قیامت، اگر یک احتمال را بدهید، آدم می شوید که البته من نشدم.
آیۀ شریفه می فرماید: در قیامت اصحاب یمین کسانی هستند که می گویند: ما در دنیا به قیامت ظن داشتیم؛ یعنی بیش از پنجاه درصد.
نمی گویند که اهل یقین بودیم. آن ها حساب دیگری دارند؛ می گویند: چون به قیامت گمان داشتیم، خوب عمل کردیم. لفظاً ممکن است همه ادّعا کنند و حتّی در بُعد عقلانی هم استدلال کنند و بگویند: دو دو تا چهارتا؛ امّا از نظر باور، بازده روی عمل نداشته باشد.
(فَیَقُولُ هَاؤُمُ اقْرَءُوا كِتَابِیَهْ انِّی ظَنَنْتُ أَنِّی مُلَاقٍ حِسَابِیَهْ)؛ در دنیا گمانم این بود که این اعمال را میبینم.
(فَهُوَ فِی عِیشَةٍ رَاضِیةٍ فِی جَنَّةٍ عَالِیَةٍ)1️⃣؛ بحث حسابش است. خودش حساب خودش را دید.
ندارد به اینکه خدا و ملائکه از من حساب کشیدند. خودم حساب خودم را کردم و بعد هم قضاوت کردم.
1️⃣ سورۀمبارکۀ حاقه، آیات 19الی22
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #مجموعه_نقش_اعمال_در_قیامت
📕 #حساب
📝 جلسه دوم
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
@agamojtabatehrani
@askdin_com - .mp3
6.82M
🌸مولودی ولادت امام سجاد علیه السلام
☘️حاج محمود کریمی
مبارزات امام سجّاد علیه السلام
حضرت امام زین العابدین علیه السلام همانند پدر و جدّ و عموی بزرگوارشان در زمان های مختلف به ترویج معارف اسلامی و مبارزه با توطئه های دشمنان می پرداختند و در این راه از شیوه های گوناگونی استفاده می کردند. به یک اعتبار می توان مجموعه فعالیت های امام سجّاد علیه السلام را تحت عناوین زیر طبقه بندی کرد:
1. پند و اندرز: از آن جا که امام سجّاد علیه السلام در عصر اختناق خلفای ستمگر عباسی زندگی می کردند و از آزادی عمل بسیار ناچیزی برخوردار بودند، بیشتر از طریق موعظه به ارشاد مردم می پرداختند و آنان را به پرهیز از همکاری با ستمگران و پایبندی به احکام اسلامی تشویق می کردند؛
2. زنده نگه داشتن خاطره عاشورا: علی رغم تلاش بنی امیه برای به فراموشی سپردن نهضت امام حسین علیه السلام ، حضرت سجّاد علیه السلام در تمام لحظه های زندگی شان به شیوه های مختلف می کوشیدند تا خاطره عاشورا در اذهان زنده بماند؛
3. تبیین معارف اسلامی در قالب دعا؛
4. برخورد و مبارزه فکری با علمای درباری؛
5. نشر احکام و آثار تربیتی و اخلاقی اسلام؛
6. دست گیری از درماندگان؛
7. مبارزه با تحریف عقاید و پاسخ به شبهات فکری و اعتقادی؛
8. تربیت شاگردان؛
9. حمایت از نهضت های ضد ستم.
..
💠 پای درس نهج البلاغه_حکمت 64👇🏻🌟👇🏻
✅ قال مولانا امیرالمومنین علی علیه السلام :
🔻 أهْلُ الدُّنْيَا كَرَكْبٍ يُسَارُ بِهِمْ، وَ هُمْ نِيَامٌ.
✅ امام امیر المومنین علی علیه السلام :
🔻 مردم دنیا همچون مسافران (در کشتی)اند آنان را می برند و آنان در خوابند.