فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📰دیوید بار حییم، ربی اعظم دادگاه ربانیت اسرائیل در اورشلیم میگوید: نسل کشی و کشتن زنان و کودکان برای یهودیان مجاز است.او توضیح میدهد که چگونه در عبادات قبل از عید #پوریم(نسل کشی ایرانیان) گفته شده که آن دشمن هنوز وجود دارد و نابودی نسل آنها بنا بر دستور تورات یک وظیفه الهی است ...
═══════════┅┄
🗡اما از شهرهای اقوام اینجا که یهوه خدایتان به شما به ملکیت میدهد، هیچ ذینَفَسیی را زنده مگذارید.
📙تورات،تثنیه20_بند16
🎙قابل توجه باستان گرایان حامی یهود
1⃣ اشاره می کند در پوریم زن و بچه هم کشتیم
2⃣ باید نسل فارس از بین برود
حالا دشمن شما چه کسی است؟ این همه طرفداری از یهود مشکوک نیست!؟ 🤔
➪@Anti_Archaism | گروه پژوهشی آرتا
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻
#پوریم
به ما میگویند شهیدان را از کتابهای درسی حذف کنید چون ترویج خشونت است! اما خودشان به کودکان خود، آموزش میدهند که به کشتن ایرانیها افتخار کنند.
جشن ایرانی کُشون، ترویج خشونت نیست؟ همه سازمانهای بین المللی و محافل حقوق بشری هم سکوت کرده اند.باستانگرایان هم که باید ساکت باشند
گروه پژوهشی آرتا
https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
✅ساده دلان عاشق صهیونیست مشاهده کنند
🔹ماجرای #پوریم را تکرار می کنیم
🔹مقبره #استر در همدان را آزاد خواهیم کرد
🔸رهبر انقلاب:
▪️ رژیم صهیونیستی در قواره و اندازهای نیست كه در صف دشمنان ملت ایران به چشم بیاید. گاهی سردمداران رژیم صهیونیستی، ما را تهدید هم میكنند؛ تهدید به حملهی نظامی میكنند؛ اما بهنظرم خودشان هم میدانند، و اگر نمیدانند، بدانند كه اگر غلطی از آنها سر بزند، جمهوری اسلامی «تلآویو» و «حیفا» را با خاك یكسان خواهد كرد.▪️
بیانات در حرم مطهر رضوی
➪@Anti_Archaism | گروه پژوهشی آرتا
✅منتظر جماعت ایران دوست حامی صهیونیست ها باشید!
🔹وقتی که پوریم می شود یا سکوت کرده
یا نهایتش این هست که بگن این اتفاق نیوفتاده است.
این که این اتفاق وجود تاریخی دارد یا خیر بحثی مجزا است.
اما مهم تر از آن خود یهودیان و صهیونیسم است که علنا در تقویم آنان چنین روزی است و به کشتار ایرانیان افتخار می کنند
ببنیم جرات شعار مرگ بر صهیونیست دارند !!!
❌پاسخ منفی است
➪@Anti_Archaism | گروه پژوهشی آرتا
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شرکتی عجیب در #دوره_قاجار
⁉️ کم شدن ارزش #پول ملی ایران از چه زمانی شروع شد؟!
⁉️ کارخانه ای که #علما تاسیس کردند چرا تعطیل شد؟!
⁉️ وقتی پای ضرر انگلیس در میان بود، چه عواقبی برای ایران به دنبال داشت؟!
⁉️ سیل منسوجات و محصولات انگلیسی در دوران قاجار به سمت ایران چه اثراتی بر اقتصاد گذاشت؟!
___
📺 برشی از گفتگوی حجت_الاسلام #راجی در برنامه تلویزیونی گرا
➪@Anti_Archaism | گروه پژوهشی آرتا
✅خودیده
سوال از ما، پاسخ از شما
🔹در کتاب دادستان دینی، که توسط منوچهر یکی از معروفترین موبدان زرتشتی، که از نوادگان موبد مهر اسپندان موبد معروف زمان شاپور دوم ساسانی می باشد در مورد خودیده نکات مختلفی آورده شده است.
🔻ایشان در مورد خودیده چنین گفته اند :
▪️بن مایه و ریشه عمل خویدوده به مشی و مشیانه که برادر و خواهر بودند می رسد که نخستین عمل خودیده را این برادر و خواهر انجام دادند.
و این عمل خودیده به خواست ایزدان است و به سود جهان می باشد▪️
📚https://b2n.ir/n63830
📚https://b2n.ir/g87466
🔸و اما سوال
با توجه به این متن، #خودیده در این کتاب به چه معنایی می باشد :
✔️ازدواج با #محارم
✔️ازدواج دخترعمو و پسر عمو
✔️ازدواج فداکارانه
✔️در مورد ازدواج نمی باشد
➪@Anti_Archaism | گروه پژوهشی آرتا
✡️ عدم انطباق جشن پوریم با سیزده فروردین
1⃣ میخواهیم بهطور علمی از لحاظ محاسبات تقویمی، مصادف شدن این دو مناسبت یا عدم تقارن آن را در تقویم عبری با فارسی (شمسی) بررسی کنیم. در ابتدا لازم است تا دربارهٔ اصول محاسبات و تاریخچهٔ این دو تقویم بهطور مختصر اشاراتی جهت معرفی ذکر شود.
🗓 تقویمشناسی عبری
2⃣ #تقویم_عبری یک تقویم قمری بوده و منطبق با «حلول ماه در آسمان» است. [پس طبیعتاً این تقویم نسبت به تقویم شمسی باید چرخشی باشد.] از طرف دیگر عبرانیان موظف هستند تا مناسبتهای مذهبی خود را در فصلهای مشخص و معینی برگذار کنند. بهعنوان مثال «عید پسح» حتماً باید در فصل بهار برگزار گردد [و نباید در فصل دیگری برگزار شود.]. از این رو تقویم عبری هر دو یا سه سال بر اساس (الگویی مشخص) دارای یک ماه اضافه میباشد و سال را ١٣ ماه برگذار میکنند تا سال قمری عبری بهمرور از سال شمسی عقب نیفتد و همواره بر حدود فصول آن منطبق گردد.
3⃣ در تقویم عبری به سالهای ١٣ماهه، #سال_کبیسه گفته میشود که الگوی آن از یک دورهٔ منظم ١٩ساله پیروی میکند. یعنی سالهای سوم، ششم، هشتم، یازدهم، چهاردهم، هفدهم و نوزدهم کبیسه هستند. و بهطور کلی تقویم عبری در محدودهٔ حدود ٣٠روزه نسبت به تقویم ایرانی در نوسانی ثابت میباشد.
💥 [توضیح اندیشکده: اضافه کردن این ماه سیزدهم باعث میشود تا تقویم عبری با اینکه قمری است، اما تقریباً با تقویم شمسی برابر باشد. (تنها حدود یک ماه نوسان دارد.) لذا مثل تقویم «هجری قمری» نیست که در آن مثلاً ماه رمضان گاهی به فروردین میافتد و گاهی به تیر یا مهر یا دی یا… و دائم در چرخش است و هر ماه هجری قمری میتواند با هر ماهی از ماههای شمسی منطبق شود.]
🗓 دقت عملکرد تقویم عبری
4⃣ تقویم امروز یهودیانِ جهان حدود ١۶٠٠ سال پیش تدوین شده است. بر طبق دستورات تورات و علمای تلمودی، طول مدت چرخش ماه ٢٩/۵٣٠۵٩۴ روز میباشد. این عدد با دقتِ یک روز اختلاف، در هر ١٣٨٠٠ سال، با محاسبات امروزهٔ سازمان فضایی آمریکا و اروپا بسیار نزدیک است و از دقیقترین تقویمهای قمری محسوب میشود.
🗓 تقویمشناسی جلالی
5⃣ این تقویم شمسی، که در ۳ رمضان ۴۷۱ هجری قمری بهدستور پادشاه (جلالی) و توسط خیام تدوین شده است، منطبق بر «حرکت دقیق خورشید» میباشد و برای تنظیم دقیقتر خود هر چهار سال یک بار و گاهی هر ۵ سال یک بار بهصورت کبیسه درمیآید. این تقویم نیز از دقیقترین تقویمها در جهان میباشد.
#پوریم
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
➪@Anti_Archaism | گروه پژوهشی آرتا
گروه پژوهشی آرتا
✡️ عدم انطباق جشن پوریم با سیزده فروردین 1⃣ میخواهیم بهطور علمی از لحاظ محاسبات تقویمی، مصادف شدن
✡️ بررسی انطباق جشن پوریم و سیزدهم فروردین
1⃣ براساس تقویم یهود، واقعهٔ #پوریم در ١٣ اَدار سال ٣۴٠۵ عبری معادل با ٢۵ فوریه ٣۵۵ قبل از میلاد و ۶ اسفند سال ٩٧٧ قبل از هجری شمسی، (حدود ٢٣۶٩ سال پیش) اتقاق افتاده که با تاریخ ١٣ فروردین حدود ٣٧ روز اختلاف وجود دارد. [و طبق دستور کتاب استر باید ١۴ و ١۵ آدار جشن بگیرند.] البته با توجه به «سالهای کبیسه عبری» احتمال اینکه در بعضی سالهای دیگر، این دو [پوریم و ١٣ فروردین] کمی به هم نزدیکتر شوند هست، اما در طول تاریخ، هیچگاه برهم منطبق نمیشوند. و اصولاً پوریم در یهودیت یک #عید_زمستانی است تا بهاری.
🗓 دیرینهشناسی تقویمهای عبری و شمسی
🗓 تقویم باستانی عبری
2⃣ درست است که #تقویم_عبری حدود ١۶٠٠ سال است که به اینگونه استفاده میشود، اما قبل از آن نیز قوانین و قواعد با تقویم امروز یکسان بوده و فقط برای تعیین #استهلال ماه بهجای جدول و محاسبات، از «شاهدان امین رؤیت ماه» استفاده میشده [شبیه فرایند استهلال ماه در تقویم هجری قمری] و نیز برای تعیین #سال_کبیسه نیز هر سال در زمان مناسب جلسهای گذاشته میشد که الگوی آن نیز بسیار نزدیک به الگوی ١٩سالهٔ جداول امروزی میباشد.
3⃣ بر این اساس، سال ٣۴٠۵ عبری [یعنی سال وقوع حادثهٔ پوریم] به دو دلیل کبیسه نبوده:
👈 اول: کافی است عدد ٣۴٠۵ را بر ١٩ تقسیم کنیم باقی مانده ۴ خواهد بود که جزء سالهای کبیسهٔ ١٩ساله نیست.
👈 دوم: اصل سند مگیلای استر (طومار استر) دقیقاً به ماه دوازدهم اشاره میکند. (فصل٣، آیه١٣).
4⃣ و حتی اگر بر فرض محال، آن سال، کبیسه هم بوده باشد، باز هم واقعهٔ پوریم در آن سال به ۴ یا ۵ فروردین میافتاد که باز هم با تاریخ «روز طبیعت» [١٣ فروردین] منطبق نیست.
🗓 تقویم باستانی ایرانی
5⃣ تا قبل از عمر خیام و تنظیم تقویم جلالی در ایران تقویم یزدگردی شمسی استفاده میشد که در آن بهخاطر تفاوت کبیسهگیری بهمرور، نوروز ١٨روز (گاهی تا دو ماه) نسبت به زمان واقعی به تأخیر میافتاد و بهعنوان مثال روز طبیعت [١٣ فروردین] در روز ٣١ فروردین برگذار میشد که این هم خود باز، فاصلهٔ این دو واقعه [یعنی پوریم و ١٣ فروردین] را بیشتر میکند.
6⃣ بهطور خلاصه میتوان گفت که در الگوهای باستانی تقویم ایرانی و یهودی نیز نه تنها این دو واقعه هرگز بر هم منطبق نمیشوند، بلکه اصولاً فاصلهٔ بیشتری را هم از یکدیگر دارند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
➪@Anti_Archaism | گروه پژوهشی آرتا
گروه پژوهشی آرتا
✡️ بررسی انطباق جشن پوریم و سیزدهم فروردین 1⃣ براساس تقویم یهود، واقعهٔ #پوریم در ١٣ اَدار سال ٣۴٠۵
✡ جدول
1⃣ منطبق بر استدلالهای محاسباتی فوق، برای روشن شدن بیشتر مطلب، جدولی نمونه از تاریخ #جشن_پوریم در صد سال اخیر در جدول زیر تهیه شده است که ادعای انطباق این دو واقعه را بهکلّی رد میکند.
2⃣ و نیز همانطور که مشخص است، اگرچه تقویم عبری، قمری میباشد، اما مناسبتهای مذهبی در این تقویم تقریباً در یک فصل سال برای همیشه ثابت (FIX) شدهاند. [یعنی: مثل ماههای هجری قمری نیستند که دائم در چرخش باشند.]
گروه پژوهشی آرتا
✡ جدول 1⃣ منطبق بر استدلالهای محاسباتی فوق، برای روشن شدن بیشتر مطلب، جدولی نمونه از تاریخ #جشن_پو
✡️ جدول تاریخ وقوع پوریم در یک دورهٔ ١٠٠ساله (١٣١٩ تا ١۴١٨ شمسی)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
➪@Anti_Archaism | گروه پژوهشی آرتا
گروه پژوهشی آرتا
✡️ جدول تاریخ وقوع پوریم در یک دورهٔ ١٠٠ساله (١٣١٩ تا ١۴١٨ شمسی) ✅ اندیشکده مطالعات یهود: 👉 @jscent
✡️ نمودار عدم انطباق پوریم و روز ١٣فروردین در یک دورهٔ ١٠٠ساله (١٣١٩ تا ١۴١٨ شمسی)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
➪@Anti_Archaism | گروه پژوهشی آرتا