💡توضیح آیتالله کعبی درباره نظر امام خمینی(ره) درخصوص محاربه
🔸️امام راحل در فصل ششم تحریرالوسیله در حد محارب می فرمایند: محارب کسی است که سلاحش را بکشد و یا صرفاً به خاطر ایجاد رعب و وحشت در میان مردم آماده کند و ارائه افساد در زمین کند. این ارائه افساد در زمین توضیحی برای رعب و وحشت و کشاندن سلاح است.
🔸️بنابراین هرکسی سلاح گرم و سرد خود را بکشد و رعب و وحشت ایجاد کند و تخریب اموال خصوصی و عمومی کندT حتی اگر آدم نکشته باشد، محارب و مفسد فیالارض شناخته میشود. لازم هم نیست که این محارب حتما جزو اشرار و سارقان مسلح باشد.
🔸️در واقع باید صدق اخافه کند؛ یعنی قدرتنمایی. فردی که اخیرا اعدام شد، هم قدرتنمایی کرده، هم سد راه مردم شده و هم اسلحه کشیده، هم ماشینها را خراب کرده و آتش زده و این موارد مصداق محارب و مفسد فیالارض است.
@AntiLiberalism
Daneshgah.9.20.mp3
12.08M
📀 آتش سوزی سریالی در دانشگاه های ایران و آتش زدن دفتر دانشگاه شریف، تلاش برای برافروخته کردن دانشگاه
▪️در روزهای گذشته خبر مسموم شدن صد و شصت دانشجو در دانشگاه خوارزمی در رسانه ها منتشر شد.
همزمان خبری از آتش سوزی دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه شریف توسط یک تیم چهار نفره در رسانه ها منتشر شد.
همزمان هم خبری از آتش سوزی در دانشگاه اصفهان منتشر شد.
چه چیزی در حال رخ دادن است؟ آیا عده ای در حال تحریک جامعه ی دانشجویی برای بر افروختن آن هستند؟
#آقای_تحلیلگر #دانشگاه
@AntiLiberalism
Bako.9.20.mp3
10.54M
📀 کولاک امام جمعه پارس آباد در پاسخ به گستاخی های الهام باکو
▪️اخیرا گستاخی های الهام باکو مورد توجه بسیاری از فعالان رسانه ای قرار گرفته است. همزمان ویدئویی از پاسخ امام جمعه پارس آباد به این یاوه گویی ها منتشر شده که به شدت مورد توجه قرار گرفته است.
#آقای_تحلیلگر
@AntiLiberalism
Anti_liberal🚩
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃 ☀️روزمان را با قرآن شروع میکنیم☀️ 🌺 سوره مائده آیه ( ۵۰)👇 أَفَحُكْمَ ال
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
☀️روزمان را با قرآن شروع میکنیم☀️
🌺 سوره مائده آیه ( ۵۱)👇
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الْيَهُودَ وَالنَّصَارَي أَوْلِيَاء بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (51)
اى كسانى كه ايمان آورده ايد؟ يهوديان و مسيحيان را سرپرست و ياور نگيريد، (زيرا) بعضى از آنان يار و ياور بعض ديگرند و هر كس از شما كه آنان را ولىّ خود قرار دهد پس قطعاً از آنان است. همانا خداوند، قوم ستمگر را هدايت نمى كند.
🌺 تفسیر نور(آیت الله قرائتی)👇
✨- خداوند از بندگان مؤمنش، انتظارات خاصّى دارد. «يا أيّها الّذين آمنوا لاتتّخذوا...»
✨- تبرّى از دشمن، از شرايط ايمان است. «يا أيّها الّذين آمنوا لاتتّخذوا...»
✨- اسلام، دين سياست است و تنها به احكام فردى نمى پردازد. «لا تتّخذوا اليهود و النصارى اولياء»
✨- وقتى يارى گرفتن از كفّار مورد نهى قرآن است، قطعاً در روابط و سياست خارجى، پذيرش ولايت وسلطه اهل كتاب وكفّار ممنوع است. «لاتتّخذوا»
✨- ولايت كفّار و دشمنان را نپذيريم، چون آنان تنها به فكر هم مسلكان خويشند. «بعضهم أولياء بعض»
✨- با وجود اختلافات شديد ميان يهود و نصارى، پيوندشان به خاطر نابودى اسلام است. «بعضهم اولياء بعض»
✨- كفّار تنها نسبت به تعهّدات ميان خودشان وفادارند، ولى نسبت به تعهّدات با مسلمانان پايبند نيستند. «لاتتّخذوا اليهود والنصارى اولياء... بعضهم اولياء بعض...»
✨- آن دولت هاى اسلامى كه ولايت و سلطه كفّار را پذيرفته اند، از كفّار محسوب مى شوند. «فانّه منهم» (دوستى با هركس وگروه، انسان را جزو آنان مى سازد.)
✨- نه كفّار را «ولىّ» خود گردانيد و نه با آنان كه ولايت كفّار را پذيرفته اند، رابطه ولايت داشته باشيد. «فانّه منهم»
✨- نتيجه ى پذيرش ولايت كفّار، قطع ولايت خداست. «فانّه منهم انّ اللَّه لايهدى القوم الظالمين»
✨- تكيه بر كفّار، ظلم است. «لا يهدى القوم الظالمين»
🌺نکتھها👇👇👇
✨🍃ذكر يهود و نصارى در آيه، از باب نمونه است، وگرنه شكّى نيست كه ولايت هيچ كافرى را هم نبايد پذيرفت.
✨🍃از آيات ديگر قرآن استفاده مى شود كه بهره گيرى از غذاهاى غير گوشتى اهل كتاب، يا ازدواج موقّت با آنان، يا داد و ستد و زندگى مسالمت آميز با آنان جايز است. و هيچ يك از اين مسائل به معناى سلطه پذيرى آنان نيست.
#قرآن #تفسیر
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
📚به یاد خدا بودن آیت الله دستغیب در زندگی 📜 این چهره پارسا و پرهیزكار [آیت الله حاج سید عبدالحسین د
📚 حضرت زهرا(سلام الله علیها)
📜 زنِ اسلامی عبارت است از آن موجودی که دارای ایمان، عفاف و متصدّی مهمترین بخشِ تربیتِ انسان، اثرگذارِ در اجتماع، دارای رشد علمی و معنوی، مدیر کانون بسیار مهمّ خانواده و مایهی آرامش جنس مرد است؛ خصوصیّاتی که پیغمبر اکرم در بیانات متعدّد بهمناسبت تمجید از فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) یا خدیجهی کبرا بیان کرده است.
۱۳۹۶/۱۲/۱۷ بیانات در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام
#فاطمیه #ایام_فاطمیه #کلام_رهبر
@AntiLiberalism