فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 فریاد علیه انحراف
📣 صرخة ضد الانحراف
📢 انحراف کے خلاف احتجاج
🎙بخشی از بیانات: آیت الله
سید محمود بحرالعلوم میردامادی دامظله
🕌 نجف اشرف | ۱۱ ربیع الاول ۱۴۴۶ هـ.ق
#کلیپ_تصویری
{ @AyatollahBahrololom }
📿 اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّة ابْن الحَسَن صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَعَلَى آبَائِهِ فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَفِي كُلِّ سَاعَة وَلِيَّاً وَحَافِظَاً وَقَائِدَاً وَنَاصِرَاً وَدَلِيلَاً وَعَيْنَاً حَتَّى تُسْكِنهُ أَرْضَكَ طَوْعَاً وَتُمَتِّعَهُ فِيهَا طَوِيلاً
https://zil.ink/ayatollahbahrololom
4_5990117740143187564.mp3
60.91M
🌎 وظیفهی ما در عصر غیبت امام زمان ارواحنافداه
🏴 مراسم عزاداری شهادت حضرت امالبنین علیهاالسلام
🎙بیانات آیت الله سید محمود بحرالعلوم میردامادی دام ظله
محفل حضرت مهدی الاُمم
مرکز جهانی حضرت ولی عصر عجل الله فرجه
{ @AyatollahBahrololom }
#پیام_تسلیت
▪️بمناسبت رحلت مدافع حریم ولایت و امامت، مرحوم آیت الله آقای حاج سید محمد علی شیرازی قدس سره
{ @AyatollahBahrololom }
🌺 نامهای آسمانی...
علامه مجلسی اعلی الله مقامه مینویسد: شیخ صدوق اعلی الله درجاته به سند معتبر از امام صادق علیهالسلام روایت کرده است که:
🌹 حضرت فاطمه علیهاالسلام را نُه نام است نزد حق تعالی: فاطمه، صدّیقه، مبارکه، طاهره، زکیّه، راضیّه، مرضیّه، محدّثه و زهراء. سپس حضرت فرمود: آیا میدانی که چیست تفسیر #فاطمه؟ راوی عرض کرد: خبر ده مرا ای سیّد من. فرمود: یعنی بریده شده است از بدیها؛ و اگر #امیرالمؤمنین فاطمه علیهماالسلام را تزویج نمینمود، او را کُفوی نبود بر روی زمین، از آدم ابوالبشر تا روز قیامت.
🍃 مؤلّف گوید: #صدیقه به معنی معصومه است؛ و #مبارکه یعنی صاحب برکت در علم و فضل و کمالات و معجزات و اولادِ گرام؛ #طاهره یعنی پاکیزه از صفاتِ نقص؛ #زکیه یعنی نمُوکننده در کمالات و خیرات؛ #راضیه یعنی راضی به قضای الهی؛ #مرضیه یعنی پسندیدهی خدا و دوستان خدا؛ #محدثه یعنی مَلک با او سخن میگفت؛ و #زهراء یعنی نورانی به نورِ صوری و معنوی.
📜 علل الشرائع، ج۱، ص۱۷۸
جلاء العیون، ص۱۶۱
🌸 شایسته است شیعیان و محبّان #حضرت_زهرا سلاماللهعلیها، چنین اسامی برای دخترانشان انتخاب کنند.
https://zil.ink/ayatollahbahrololom
#کلام_معصوم علیهالسلام
حضرت امام صادق صلوات الله علیه میفرمایند:
⭕️ خدای تعالی، فاطمه سلام الله علیها را از نور عظمت خودش آفريد و هنگامى كه نور وجود فاطمه علیها السلام درخشيد، آسمانها و زمين به نورش روشن شده و ديدگان فرشتگان از شدّت نورش خیره شد و تمام ملائكه سجده نموده و عرض كردند:
🔅 سرور و مولاى ما، چیست اين نور كه اين قدر تابان و روشن است؟!
💠 خداوند متعال به آنها وحى فرمود:
▫️اين نور از نور من است كه در آسمان ساكنش كردهام؛
▫️آن را از عظمت خويش آفريدم؛
▫️آن را از صلب پيامبرى از پيامبران كه بر تمام انبياء برتریاش دادهام، خارج نمودهام؛
▫️از اين نور پيشوايانى را كه به امر من قيام میکنند و مردم را به طرف من هدايت مینمايند بيرون میآورم؛ اين پيشوايان را پس از انقطاع وحى جانشينان خود در روى زمين قرار میدهم.
📜 الإمامة والتبصره، ص۱۳۳؛ علل الشرایع، ج۱، ص۱۷۰
{ @AyatollahBahrololom }
📖 مفهوم احسان به والدین در قرآن
أبى وَلّاد حَنّاط گوید: از حضرت امام صادق علیهالسلام درباره فرمودۀ خدای تعالی: "وَ بِالوالِدَینِ إِحساناً" (به پدر و مادر نیکی کنید؛ اسراء: ۲۳) سؤال کردم و گفتم: منظور از این احسان چیست؟ فرمودند:
💐 یعنی با ایشان خوشرفتارى کنی و آنان را وانداری تا آنچه را که به آن نياز دارند از تو بخواهند، گرچه ثروتمند باشند (و بتوانند با اموال خود، برای رفع نیازهایی که از فرزندشان توقّع دارند، شخصی را اجیر کنند)؛ مگر خداوند نمیفرماید: "لَن تَنَالُوا البِرَّ حَتَّى تُنفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ" (هرگز به احسان نمیرسيد، تا اینکه از آنچه دوست داريد انفاق كنيد؛ آل عمران: ۹۲)؟
سپس حضرت فرمودند:
🪴 و اما فرمودۀ خدای تعالی: "إِمَّا يَبلُغَنَّ عِندَكَ الكِبَرَ أَحَدُهُمَا أَوْ كِلَاهُمَا فَلَا تَقُل لَهُمَا أُفٍّ وَلَا تَنهَرهُمَا" (اگر يكى از ایشان يا هر دوی آنها در دوران عمرت به سالخوردگى رسيدند، به آنها حتى اُف مگو و به آنان پرخاش مكن؛ اسراء: ۲۳) یعنی اگر حتی تو را به تنگ آوردند، به آنها مگو "اُف" و اگر تو را زدند، با آنها درشتی مکن؛ و فرمود: "وَقُل لَهُمَا قَولًا كَرِيمًا" (و به آنها با احترام سخن بگو؛ همان آیه) یعنی اگر تو را زدند، به آنها بگو: خدا شما را بیامرزد، این است گفتار کریمانه و محترمانه؛
🍃 و فرمودۀ خدای تعالی: "وَاخفِض لَهُمَا جَنَاحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحمَةِ" (و از روی مهربانی در برابرشان فروتنی کن؛ اسراء: ۲۴) یعنی چشم به آنها خیره مکن و جز با مهر و دلسوزی به آنان نگاه مینداز و صدایت را از صدایشان بلندتر مکن و دست بالای دست آنها مدار و در راه رفتن بر آنها سبقت مگیر.
📜 کافی (شیخکلینی)، ج۲، ص۱۵۷، ح۱
تفسیر نورالثقلین (الحویزی)، ج۳، ص۱۴۸
{ @AyatollahBahrololom }
#تلنگر
📿 خدمت و احسان به پدر و مادر، راه جلب محبّت امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف
🔻عمّار بن حيّان گوید: به امام صادق صلوات الله علیه از نیکی نمودن پسرم اسماعیل نسبت به خودم خبر دادم؛ حضرت فرمودند:
🔹من نیز او را دوست داشتم، ولی (با این مطلبی که گفتی،) علاقهام به او بیشتر شد. روزی خواهر رضاعى رسول خدا صلّی الله علیه و آله نزد ایشان آمد (خواهر و برادر رضاعی، فرزندان حلیمه سعدیه رحمة الله علیها بودند)؛ وقتی حضرت او را ديدند، شادمان گشتند و زیرانداز خود را برایش پهن کرده و او را روی آن نشاندند؛ سپس با او به سخن پرداختند در حالی که به چهرهاش تبسّم مینمودند، تا اینکه آن مخدّره برخاست و رفت.
🔸سپس برادر آن بانو آمد، امّا حضرت با او همانند خواهرشان رفتار نکردند؛ به ایشان عرض شد: ای رسول خدا! با آن خواهر طوری رفتار کردید كه با برادرش نداشتید! با اینکه او مرد بود؟! (بعید نیست که فرد اعتراض کننده، یکی از همسران رسول خدا صلّی الله علیه و آله باشد که به حسادت و بیادبی شهرت داشت!) حضرت فرمودند: (رفتار بهتر من با خواهرم) بخاطر این بود که آن خواهر بیشتر از برادرش به پدر و مادرشان خدمت و احسان میکرد.
💠 «عَنْ عَمَّارِ بْنِ حَيَّانَ قَالَ: خَبَّرْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام بِبِرِّ إِسْمَاعِيلَ ابْنِي بِي فَقَالَ لَقَدْ كُنْتُ أُحِبُّهُ وَ قَدِ ازْدَدْتُ لَهُ حُبّاً إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله أَتَتْهُ أُخْتٌ لَهُ مِنَ الرَّضَاعَةِ فَلَمَّا نَظَرَ إِلَيْهَا سُرَّ بِهَا وَ بَسَطَ مِلْحَفَتَهُ لَهَا فَأَجْلَسَهَا عَلَيْهَا ثُمَّ أَقْبَلَ يُحَدِّثُهَا وَ يَضْحَكُ فِي وَجْهِهَا ثُمَّ قَامَتْ وَ ذَهَبَتْ وَ جَاءَ أَخُوهَا فَلَمْ يَصْنَعْ بِهِ مَا صَنَعَ بِهَا فَقِيلَ لَهُ يَا رَسُولَ اللَّهِ صَنَعْتَ بِأُخْتِهِ مَا لَمْ تَصْنَعْ بِهِ وَ هُوَ رَجُلٌ فَقَالَ لِأَنَّهَا كَانَتْ أَبَرَّ بِوَالِدَيْهَا مِنْهُ.»
📜 کافی (ط. الاسلامیة)، ج۲، ص۱۶۱
وسائل الشيعة، ج۲۱، ص۴۸۸
{ @AyatollahBahrololom }
🌹 ما به نعمتهای الهی بیتوجهايم، بويژه نعمت دوستی اهلبيت عليهمالسلام و قبول رهبری ايشان.
🌱 اين نعمت همهی دارايی ماست، هويّت و شناسنامه ماست. مگر قرآن کريم نمیفرمايد: وَبِالوالِدَينِ إحساناً ؛ پدر و مادر فکری و معنوی ما چه کسانی هستند که بايد به آنها احسان کنيم؟
🌼 آيا ما غير از پيامبر خدا و امام علی و حضرت صديقه کبری و اولاد پاک ايشان عليهم صلوات الله پدر و مادر فکری و معنوی داريم؟
🪴 احسان به ائمه اطهار علیهمالسلام، همان دوستی و پيروی ماست که سود آن نیز به خودمان بر میگردد (فَهوَ لَکُم) و اين دوستی را بايد هم در شهادت و هم در #ولادت سراسر نور اين بزرگوران، اظهار کنيم.
✍ آیت الله سید محمود بحرالعلوم میردامادی دامظله
#کلام_ناب
{ @AyatollahBahrololom }
#مناسبت
🔸ولادت سراسر نور و با سعادت حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا سلام الله علیها را به محضر ولی الله الأعظم امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف تبریک عرض میکنیم.
🌺 @AyatollahBahrololom 🌺
🌺 او «محدّثه» است...
حضرت امام صادق صلواتاللهعلیه فرمودند:
🍃 همانا فاطمه سلاماللهعلیها، محدّثه نامیده شد، چرا که فرشتگان از آسمان بر او نازل مىشدند و همانگونه که با مریم دختر عمران گفتگو داشتند، این چنین با او سخن مىگفتند: یا فاطمه! "بدرستى که خداى تعالى تو را پاک و منزّه گردانید و از تمام زنان عالَم، تو را برگزید" (إِنَّ اللَّهَ اصطَفاكِ وَطَهَّرَكِ وَاصطَفاكِ عَلَى نِساءِ العالَمين)؛ ای فاطمه! "برای پروردگارت به طاعت برخیز و سجده بجای آور و با رکوعکنندگان رکوع نما" (اقنُتي لِرَبِّكِ وَاسجُدي وَاركَعي مَعَ الرَّاكِعين؛ سوره آلعمران، آیات ۴۲ و ۴۳)؛ پس با آنان سخن میگفت و آنان نیز با او همکلام میشدند؛
پس شبی حضرت زهرا علیهاالسلام به ملائکه فرمود: مگر مریم بنت عمران، سرور زنان عالمیان نیست؟ گفتند: مریم فقط سرور زنان عصر خویش بود، ولى خداى تعالى تو را سیّدۀ زنان عصر خودت و عصر او و هم سرور بانوان از اوّلین تا آخرین قرار داده است.
📜 علل الشرائع (شیخصدوق)، ج۱، ص۱۸۲
بحار الانوار (علامهمجلسی)، ج۱۴، ص۲۰۶
{ @AyatollahBahrololom }