💥 محمدرضا سروش مدیرعامل برکنار شده سایپا: افزایش قیمت خودرو با اصرار وزیر صمت انجام شد./ سیاسیکاری صنعت خودرو را نابود میکند./ به این شکل مهندسی سیاسی و روانی شد که گویی سروش سرخود قیمت پراید را افزایش داده و حالا با ورود وزیر و برکناری مدیرعامل سایپا مساله حل شده است.
اين سخنان مهر تأييدي بر اين نظريه که دولت غربگرا در صدد است تا با ايجاد نارضايتي در مردم نسبت به وضعيت زندگي، مردم را از نظام ديني و اسلامي سرخورده کند تا زمينههاي تسلط غربيان بر ايران اسلامي فراهم شود.
«و مکروا و مکرا الله و الله خير الماکرين»
https://eitaa.com/Basir_MN
💥آیتالله مکارم شیرازی: سخنان رئیسجمهور درباره حجاب و فضای مجازی زننده بود/ شما رئیس جمهوری اسلامی هستید؛ نه رئیس جمهور دموکراتیک سکولار
مرجع تقلید شیعیان:
🔹رئیس جمهوری که قسم خورده است که ارزش های اسلامی را حفظ کند، باید به قسم خود پایبند باشد؛ ما اگر این همه شهید دادیم، برای ارزش های اسلامی بوده است.
🔹کسی نمی گوید فضای مجازی را حذف کنید؛ بلکه باید این فضا را اصلاح کرد؛ رئیس جمهور در سخنان خود می گوید: «وقتی مردم همه چیز را خواستند، نباید جلوی خواست آنان را گرفت» که در پاسخ باید گفت: اگر مردم همه چیز را می فهمند، پس درب دادگستری و تعزیرات را هم ببندید؛ یقینا یک عده خطاکار در کشور وجود دارند که باید جلوی آنان را گرفت.
🔹رئیس جمهور باید اشتباهات خود را اصلاح کند.
🔹حالا هم که این مشکلات اقتصادی وجود دارد، مسئولان سراغ مباحث حاشیه ای می روند؛ سرگرم کردن مردم با این مسائل کار درستی نیست
https://eitaa.com/Basir_MN
✖️ مدیرعامل سابق سایپا: افزایش قیمت خودرو با اصرار وزیر صمت انجام شد
🚗 «محمدرضا سروش» مدیرعامل سابق سایپا:
▪️ بنده با ۳ ماه حضور در سایپا مسئول وضعیت خودروسازی ایران نیستم؛ باید کسانی که ۴۰ سال در این صنعت حضور داشته و برای آن برنامهریزی کردهاند جواب دهند.
افزایش قیمت خودرو با اصرار وزیر صمت انجام شد/ سیاسیکاری صنعت خودرو را نابود میکند.
▪️ به این شکل مهندسی سیاسی و روانی شد که گویی محمدرضا سروش سرخود قیمت پراید را افزایش داده و حالا با ورود وزیر و برکناری مدیرعامل سایپا مساله حل شده است.
قیمت پراید اگر بر فرض مثال ۴۰ میلیون تومان هم باشد، معادل ۳۷۰۰ دلار است. آیا کسی میتواند خودرویی در هر کجای جهان به بنده نشان دهد که بتوان با ۳۷۰۰ دلار خرید؟
▪️اینکه جامعه ما به دلیل رکود اقتصادی شدید کنونی فقیر شده و توان خرید بالا ندارد تقصیر خودروساز نیست؛ همان که گفتم کار از جاي ديگر خراب است.
اگر رئيس جمهور عذرخواهي کرد، و از اميدبستن به غرب واقعاً پيشمان شد و دل به فرامين رهبر معظم انقلاب بست و به اتکاي خداي متعال و ياري از جوانان انقلابي پيش رفت، آنگاه وضعيت بهيکباره دگرگون خواهد شد و الاّ به قول معروف:
«استخر فرح در انتظارش» .
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نظر مردم در مورد رئیس جمهور محترم و اظهارنظر اخیر در مورد مرحوم رفسنجانی ... #شنیدنی
https://eitaa.com/Basir_MN
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم/ حسین راغفر، استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا: معاون اول رئیس جمهور ۳ ماه پیش یک پتروشیمی در کرمان افتتاح کرد....
⚠️آقای معاون اول! آنجا که آب نیست، چرا در آن منطقه، پتروشیمی افتتاح کردید؟! به نظرتان این مسائل تعمدی نیست؟!
همه مشکلات مال اون بالاييها [رئيس دولت و وزراي غربگرا از يک طرف، و رئيس مجلس و نمايندگان غربگرا از طرف ديگر] است.
⛔️وقتی مردم شب میخوابند و صبح بلند میشوند و میببیند که سرمایهشان کاهش یافته باید چه کنند!
https://eitaa.com/Basir_MN
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #دوربین_مخفی/ ماجرای پزشکانی که فقط نقدی ویزیت میگیرند❗️
⚠️در شرایطی که دستفروشان هم کارتخوان دارند، برخی پزشکان و مراکز درمانی کماکان در این موضوع مقاومت میکنند.
امروزه بحث ماليات پزشکان داغ شده است، نگراني ما اين است که اگر اين ماليات متناسب با درآمد پزشکان شود، آنگاه قشر متوسط به پايين جامعه ديگر توان پرداخت هزينههاي درماني پزشکان نخواهند داشت.
آيا اينکه امروزه بحث ماليات بيشتر از پزشکان داغ شده است به اين خاطر نيست تا ويزيت پزشکان چند برابر شود تا از اين طريق نيز فشار اقتصادي بر مردم چند برابر کنند؟
آيا نفوذيها در اين مسأله نيز دخالت دارند؟
چه کار بايد کرد تا هم ماليات پزشکان بيشتر شود هم جلوي سوءاستفادهها را گرفت؟
تجربه نشان داده است که هيچگاه جلوي سوء استفادهها گرفته نشده است.
پس مردم بطور جدي دعا کنيد تا هرچه زودتر فرج امام زمان (عليه السلام) فرارسد.
https://eitaa.com/Basir_MN
📌🔹 دولت در برجام به مسئولان و مردم اطلاعات گمراه کننده داد
🔸 مشاور و سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی در انتخابات 92 میگوید دولت در برجام، به مسئولین و رسانهها و مردم، اطلاعات غلط و گمراه کننده داد.
حسین دهباشی در گفتوگو با روزنامه رسالت اظهار داشت: آن متن «پناه میبرم به خدا از بستن دهان منتقدان و استبداد رأی» که آقای روحانی در مراسم تنفیذ در محضر مقام معظم رهبری خواند را خود من نوشتم که بعداً براساس آن یک کلیپ هم ساخته شد. آن وقت (تابستان 92) که این متن را مینوشتم، واقعاً از صمیم قلب باور داشتم که ایشان این گونه عمل خواهند کرد. ما فکر میکردیم در حوزه امنیتی روحیات امنیتی داشته باشند، اما فکر نمیکردیم روحانی این روحیات امنیتی را به حوزه فرهنگ هم تسری دهد. نه تنها من، دیگران هم چنین فکری نمیکردند.
وقتی شخصی در جایگاه ریاست جمهوری قرار میگیرد، اقتضا این است که در حوزه اقتصاد، اقتصادی عمل کند، در حوزه سیاست خارجی براساس سه اصل عزت و حکمت و مصلحت که رهبری فرمودند، عمل کند و در مواجهه با فرهنگ هم با آداب حوزه فرهنگ عمل کند، نه آن که فرهنگ را امنیتی کند.
وی میافزاید: من تصور نمیکنم روحانی در تمام حوزهها نالایق است. روحانی حتماً شایستگیهایی دارد. اما وقتی من از منظر فرهنگی نگاه میکنم، روحانی اساساً آدم فرهنگی نیست. این واقعیت که ایشان اصلاً فردی فرهنگی نیست، از همان چینش کابینه تقریباً مشخص شد. یعنی از شهریور 92 تردیدها آغاز شد. ما تصور میکردیم وزیر ارشاد یک چهره شناخته شده حوزه فرهنگ و ادب و هنر باشد. ما انتظار داشتیم معاون اطلاعرسانی رئیسجمهور، مشاور مطبوعاتی رئیسجمهور، مشاور فرهنگی رئیسجمهور، معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و رئیسسازمان سینمایی وزارت ارشاد همه افراد فرهنگی باشند.
دهباشی گفت: هر چه جلوتر رفتیم، وضع بدتر شد. وقتی وضعیت خیلی بدتر شد که با نزدیک شدن به انتخابات 96 و عوض شدن حلقه اطرافیان آقای روحانی، ادبیات روحانی در سخنرانیها نسبت به مخاطبان توهینآمیز شد. به یک نفر میگفت نلرزید، به یک نفر میگفت بزدل سیاسی به دیگری میگفت بیشناسنامه. فرهنگ واژگان دولت عوض شد و کلماتی وارد واژگان روحانی شد که تناسبی با ادبیات او در سال 92 نداشت.
وی درباره علت جداییاش از دولت میگوید: اولین جایی که من از دولت فاصله گرفتم، قضیه برجام بود. مهمترین نکته این نبود که برجام مطابق سلیقه من نبود، مهمترین مسئله این بود که ما در برجام به مسئولین، به رسانهها و به مردم اطلاعات غلط میدادیم و گمراهشان میکردیم. اگر خاطرتان باشد در فکتشیتهایی که وزارت خارجه آمریکا منتشر میکرد، مسئولان وزارت خارجه ما میگفتن که اینها موضوعات دیگریست که البته بعدها معلوم شد چنین چیزی هم نبوده است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152895
https://eitaa.com/Basir_MN
🔰 توجه به دين، حلال مشكلات // ايران مقتدر و عزتمند امروز قابل مقايسه با قبل از انقلاب نيست
👈 ایران در قبل از انقلاب، نوکری بود که آمريكايي ها منابع و معادناش را به هر قیمتی كه میخواستند، میخریدند و جنس خودشان را هم به هر قیمتی كه میخواستند به او میفروختند؛ هر شرطی هم میخواستند براي استفاده از اجناسشان ميگذاشتند؛ هر فرمانی هم که ميداند، بايد اجرا ميشد؛ در نهایت هم منت میگذاشتند که چون از دوستان ما هستید ما كالاهايمان را به شما میفروشیم!
🔻 اما امروز به برکت انقلاب اسلامی از لحاظ علمی و تکنولوژی در جایگاه قابل اتکایی در دنیا قرار داریم.
🔻 غالب تحولات اجتماعی در عالم به خاطر تغييرات و پیشرفتهای مادی، رفاهی و اقتصادی بوده است، اما انقلاب اسلامی براي امری فراتر از مسائل مادی تحقق یافت و آن امر، زنده کردن حقیقت «کلمه الله هی العلیا» است.
🔻 آنچه انقلاب ما را از تمام انقلابهای عالم متمایز میسازد این است که معیار انقلاب اسلامی پیروزی حق، رشد انسانیت، مبارزه با ظلم و بیعدالتی، فراهم کردن زمینه برای تقرب به خدا و بهرهمندی انسان از زندگی بینهایت و ابدی آخرت است.
🔻 برای رسیدن به این هدف باید همه افراد جامعه حق و باطل را بشناسند، در تمام شئون زندگی خود دین و معارف اسلامی را مبنا قرار دهند، مسیر اجتماعی، سیاسی خود را بر اساس آن پیریزی کنند و تابع حق باشند.
🔻 وقتی هدف انقلاب اسلامی حق شد، باید ببینیم طي چهل سال گذشته در این زمینه چقدر پیشرفت کردهایم و آیا پیشرفت ما متناسب با سایر جهات بوده است یا خیر. امروز در زمينههاي علمی و تکنولوژی، پیشرفتهاي قابل توجهي به دست آمده، در زمینه دینی نيز آثار ظاهری آن را کم و بیش در جامعه میبینیم؛ اما اگر سؤال شود که آیا این پیشرفت مطلوب بوده ، احتمال دارد جواب قاطع مثبتي نداشته باشیم.
🔻 امروز مشکلاتی مانند قانونشکنی، تخلف، رانتخواری و... در جامعه ما ديده ميشود، اگرچه این مشکلات در همه کشورها وجود دارد، اما پس از گذشتن چهل سال از پيروزي انقلاب، وجود این مشکلات در جامعه اسلامی مطلوب نیست.
🔻 این تخلفات ثمره عدم پایندی به فرهنگ دینی و شعائر دینی است؛ زیرا ما هر قدر بگوییم فلان نهاد باید نظارت کند، يا فلان بخش باید جلوگیری کند، افراد این نهادها نیز از همین جامعه و از همین مردم هستند و اگر فرهنگ دینی نهادینه نشده باشد، ممکن است از اين افراد نیز تخلفي صادر شود و روشن است كه نمیتوان برای هر ناظری ناظر دیگر قرار داد تا مشکلات برطرف شود.
🔻 دین، بزرگترین عامل براي جلوگیری از فساد در جامعه است؛ زيرا موجب اصلاح سایر ابزار کنترلی جامعه میشود. کسی که متعهد به فرهنگ دینی است و خدا و معاد را در لحظه، لحظه زندگیاش مورد توجه قرار میدهد، در شئون اجتماعی، سیاسی نیز دست به تخلف نمیزند و قانونمدار میماند.
https://eitaa.com/Basir_MN
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کشفی که کمر داروین را شکست
این کلیپ با بررسی باستان شناسان، سنگواره هایی از قدم های انسان و حیوانات یافت شده است که در آن سنگواره ، هم رد پای انسان و هم رد پای دایناسور با هم وجود دارد.
🔻به عبارتی انسان ها و دایناسور ها در یک زمان زندگی می کردند و این نظر که انسان ها بعد از انقراض دایناسور ها و از تکامل حاصل شده است، غلط است.
🔻کلیپ زبان اصلی است اما با توضیحات بالا و دیدن تصاویر، متوجه موضوع خواهید شد.
👌علمی حقیقت دارد که بر مبنای وحی است نه نظریه
https://eitaa.com/Basir_MN