👇👇👇
♨️سوال:
🔰تکلیف افراد عقب مانده ذهنی در قیامت چیست؟
✍️پاسخ:
✅اگر این فرد واقعا خوب و بدش را نمی فهمد خدا از او تکلیفی نمی خواهد و در قیامت با لطف خود با او برخورد می کند.
👈اما اگر برخی از چیز ها را می فهمیده (خوب و بد و زشت و زیبا) ولی نه کامل، خدا با همین احکام عقلی و فطری که می فهمیده از او بازخواست می کند.
👈در خصوص این افراد و این که سرنوشت این ها در قیامت چگونه است و چگونه و به چه قاعده ای برای آن ها جایگاه و مقام آخرتی تعیین می گردد، از دیرباز بحث های گوناگونی در بین اندیشمندان وجود داشته و در کتاب های اعتقادی به آن ها پرداخته شده است.
👈از نظر عقل و نقل، این گونه افراد چون از ادراک متناسب و قابل قبول که شرط هر تکلیف و مسئولیتی است، بی بهره اند، در دنیا هم تکلیفی بر عهده آنان نیست. در نتیجه، گناهی برای آنان ثبت نمیشود و عقوبت و مجازات هم نمیشوند و بر همین اساس سوال و جواب قبر و مانند آن در خصوص ایشان بی معناست.
👈اما در مورد جایگاه اخرویشان نظرات گوناگونی ارائه شده از جمله آنکه اگر از خانوادهای مسلمان باشند، به دنبال پدر و مادر خویش - شاید به عنوان پاداش و مایه خوشحالی ایشان - به بهشت خواهند رفت. اما اگر وابسته به کفار و ظالمان باشند، به واسطه قصور ادراکی خود، در قیامت عذاب نخواهند شد.
👈در برخی منابع آمده است: علم آن را به خدا واگذارید؛ یعنی درباره آن سؤال نکنید؛ خدا بهتر میداند با آن ها چه کند.[۱]
👈در برخی روایات در باره اطفال شیعیان آمده است که در عالم برزخ فاطمه زهرا (س) آنان را تربیت میکند.[۲] ذکر شده که حکم دیوانگان، مانند اطفال است.[۳] البته در پاره ای از روایات نیز ذکر شده که این افراد به شکل خاصی در قیامت مورد آزمون قرار می گیرند تا وضع تسلیم یا متمرد بودن آن ها در برابر تکالیف الهی معین باشد. بعید نیست متناسب با وضع آخرت و میزان ادراکات آن ها در آن جهان آزمونی از ایشان گرفته شود.
💢در حدیثی زراره از امام باقر (ع)نقل میکند: «وقتی قیامت میشود، خداوند با پنج دسته بحث میکند:
👈طفل کسی که در دوران فترت بمیرد؛ کسی که در زمان پیامبر ابله باشد (سبک عقل)؛ دیوانهای که عقل نداشته باشد و بالأخره کر و لال.
🔹همه آن ها بر خدا اعتراض و یا عرض میکنند: تقصیری نداشتیم. اگر حجت داشتیم، اطاعت میکردیم. خداوند فرشتهای را میفرستد و آتشی آماده میکند. سپس به آن پنج گروه میگوید: خداوند به شما امر فرموده است داخل آتش شوید. هر کدام از آن ها پذیرفتند و داخل آتش شدند. خداوند آتش را بر آنها سرد و خنک میکند و از سوختن نجات شان میدهد؛ ولی عده ای که نپذیرفتند، به سوی آتش جهنّم سوق داده میشوند».[۴]
📚پی نوشت:
۱- کافی، نشر دار الکتب لاسلامیه، تهران، ۱۳۸۰ ق، ج ۳، ص ۲۴۸
۲- همان، ج ۵، ص ۲۸۹ و ج ۶، ص ۲۲۹
۳- کافی، ج ۳، ص ۲۴۸
۴- رعد (۱۳)، آیه ۱۷
#اعتقادی
#معارف_اسلامی
#اعتقاد
#بیان_الصدق
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🗞 ویژهنامه سالروز ولادت با سعادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از سوی هفته نامه افق حوزه منتشر شد. + دانلود ⬇️
hawzahnews.com/news/941939
#معارف_اسلامی
#حضرت_زهرا
#میلاد
#نشریه
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
❇️ گفتوگو با نویسنده کتابی که قلب رهبر معظم انقلاب را شاد کرد
🔹 کتاب #صعودچهلساله، مروری بر دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب اسلامی براساس #آمارهایبینالمللی است که به قلم حجت الاسلام سید محمد حسین راجی و جمعی از پژوهشگران به رشته تحریر درآمده است.
🔹رسانه رسمی حوزه های علمیه در گفت و گو با نویسنده این کتاب به سؤالاتی پیرامون کتاب «صعود چهل ساله» و دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران پرداخته است متن این مصاحبه را بخوانید:
◻️ تیرماه سال ۱۳۹۸ در اتاق نشسته بودیم. سید بزرگواری با فرد دیگری وارد شدند؛ شخصی که همراهشان بود را معرفی کرد و گفت: ایشان یکی از فرزندان مقام معظم رهبری هستند. ظاهراً ایشان کار ما را شنیده بودند و آمدند تا آن را ببینند. قرار بود ۲۰ دقیقه بنشینند، اما حدود ۲ ساعت حضور داشتند؛ کار ما را دیدند، بسیار بسیار خوشحال شدند و گفتند که آقا فرمودند: «قلبم را شاد کردید؛ تور دستاوردها راه بیندازید، بروید به مردم بگویید نظام چه کارهایی برای گروههای مختلف انجام داده است.»
◀️ دانلود نسخه PFD کتاب صعود چهل ساله
#معارف_اسلامی
#انقلاب
#رهبری
#انقلاب
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸
✨میلاد #حضرت_زهرا سلام الله علیها؛ روز #زن و روز #مادر تبریک و تهنیت.
🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸
#حضرت_زهرا
#میلاد
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🔔 مراسم نکوداشت جایگاه و مقام علمی آیت الله مصباح با سخنرانی اساتید و فضلای حوزه های علمیه در قم برگزار می شود.
⏱ این مراسم از 18 لغایت 22 بهمن ماه هر شب از ساعت 19 الی 21 برگزار میشود.
🖥 لینک حضور در جلسه نشستها: dte.bz/iri
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🔔 مراسم یوم الله ۲۲ بهمن علاوه بر خودرویی و موتوری در بستر فضای مجازی برگزار میشود
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌐 عموم علاقهمندان انقلاب اسلامی، میتوانند با مراجعه به آدرس اینترنتی fajr.ccoip.ir تا تاریخ ۲۲ بهمن ماه در این راهپیمایی شرکت کنند.
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
#ماهنامه_صدق
#صدق
📌 انتشار ششمین شماره ماهنامه الکترونیکی علمی_تبیینی صدق
ششمین شماره ماهنامه الکترونیکی علمی_تبیینی صدق (بهمن 99) منتشر شد.
آنچه در این نشریه میخوانید:
✅تمدن سازی نوین اسلامی، هدف راهبردی انقلاب
✅روشنگری، سنگ بنای مبارزات
✅اصول تربیت از دیدگاه اسلام (قسمت سوم)
✅سه نکته اخلاقی از آیت الله مجتهدی تهرانی(ره)
✅حضرت زهره (سلام الله علیها) و روز زن
✅ارزش های انقلاب اسلامی
⬇️نسخه پی دی اف
https://eitaa.com/Bayanalsidq/1055
نشریه الکترونیکی صدق آماده پذیرش مقالات و مطالب علمی طلاب و دانشجویان گرامی می باشد.
جهت هماهنگی و ارسال مقاله به آیدی مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق
@Bayanalsidq_ir
مراجعه نمائید.
#معارف_اسلامی
#نشریه_الکترونیکی_صدق
#نشریه
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq | بیان الصدق
نشریه الکترونیکی صدق شماره6بهمنماه 1399.pdf
2.4M
#ماهنامه_صدق
#صدق
📌 انتشار ششمین شماره ماهنامه الکترونیکی علمی_تبیینی صدق
ششمین شماره ماهنامه الکترونیکی علمی_تبیینی صدق (بهمن 99) منتشر شد.
آنچه در این نشریه میخوانید:
✅تمدن سازی نوین اسلامی، هدف راهبردی انقلاب
✅روشنگری، سنگ بنای مبارزات
✅اصول تربیت از دیدگاه اسلام (قسمت سوم)
✅سه نکته اخلاقی از آیت الله مجتهدی تهرانی(ره)
✅حضرت زهرا (سلام الله علیها) و روز زن
✅ارزش های انقلاب اسلامی
نشریه الکترونیکی صدق آماده پذیرش مقالات و مطالب علمی طلاب و دانشجویان گرامی می باشد.
جهت هماهنگی و ارسال مقاله به آیدی مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق
@Bayanalsidq_ir
مراجعه نمائید.
#معارف_اسلامی
#نشریه_الکترونیکی_صدق
#نشریه
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq | بیان الصدق
💢بازپژوهی فقهی-حقوقی ماهیت اوراق سهام و قرارداد واگذاری آن💢
🖊نویسندگان: نصرالله جعفری خسروآبادی، سید مرتضی شهیدی
🔰چکیده: آنچه تا کنون در خصوص ماهیت سهام توسط پژوهشگران مورد تحلیل قرارگرفته، عمدتاً به تقلید از حقوق خارجی و بر مبنای تقسیم بندی حقوق عینی و دینی بوده است که این رویکرد با اصول و مفاهیم حقوق اسلامی از جمله تقسیم بندی مرسوم «حق و ملک» هیچ گونه سازگاری و مطابقتی ندارد؛ از این رو نگارندگان بر اساس دو روش توصیفی و تحلیلی و بر مبنای تأسیس های حقوق اسلامی، به بازپژوهی ماهیت آن پرداخته و با رویکرد انتقادی، تحقیقات گذشته را اجمالاً به بوته نقد کشانده و از مطالعه تطبیقی آن نیز غافل نمانده اند. به عنوان یکی از دستاورد های تحقیق می توان به ماهیت مالکانه حق سهامداران اشاره نمود؛ به این صورت که خود شرکت را به عنوان یک مفهوم ذهنی و اعتباری، متعلق سلطه مالکانه آنان محسوب نمود و قرارداد واگذاری سهام را «بیع عین کلی اعتباری» دانست. در واقع سهامداران شرکت های سهامی، به عنوان مالکان مشاع شرکت بوده و خود شرکت هم به اعتبار شخصیت حقوقی خویش مالک اموال و دارایی هایش است.
#حق_دینی #حق_عینی #حق #سهام #عین_کلی #ملک
🔗 لینک مقاله: https://tyb.ir/?p=26020
#مقاله
#فقه
#فقه_اقتصادی
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
👇👇👇
♨️سوال:
🔰تقدیر و سرنوشت انسان بدست کیست؟
✍️پاسخ:
✅سرنوشت انسان با دست او رقم میخورد و همو است كه با استفاده از آزادی و اختیار خویش آینده خود را میسازد. مشیت الهی بر این تعلق گرفته كه انسان كارهای خود را با حریت و انتخاب انجام دهد، یعنی انسان طبعاً و ذاتاً در انتخاب و گزینش و یا ترك و رها كردن كاملاً آزاد است و دست او در فعل و ترك هر كاری كاملاً باز میباشد.
🔰سرنوشت انسان توسط خداوند این گونه رقم خورده كه هر انسانی با اختیار و اراده خود، راه سعادت و خوشبختی یا شقاوت و بدبختی را انتخاب كند.
♻️انسان در اثبات این حالت درونی یعنی اختیار داشتن در انجام و ترك كارهای خود به دلیل و گواهی خرد و وجدان خود به چیز دیگری نیاز ندارد، زیرا هر فردی در عین میل و علاقه به انجام عملی، خود را بر ترك آن توانا میبیند. هم چنین است عكس آن. اگر در كارهای خود مانند: خوردن، آشامیدن، خوابیدن، راه رفتن، مطالعه كردن، حرف زدن و... دقت كنید به روشنی و با عمق جان مییابید كه در كارهای خود كاملاً آزادید و عاملی از درون یا بیرون شما را مجبور نمیكند.
💠قرآن در تأیید داوری فطرت و حكم خرد، آزادی انسان را زیربنای تشریع دانسته و سرنوشت آدمی را در دست خود میداند: "وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى؛[۱] بر آدمی جز نتیجه تلاش وی چیزی نیست". نیز میفرماید: "كُلُّ نَفْسٍ بِمَا كَسَبَتْ رَهِينَةٌ ؛[۲] هركسى در گرو چيزى است كه كسب كرده است. ". در آیه دیگر به بیان رساتر فرمود: "مَنْ عَمِلَ صَالِحاً فَلِنَفْسِهِ وَمَنْ أَسَآءَ فَعَلَيْهَا وَمَا رَبُّكَ بِظَلاَّمٍ لِّلْعَبِيدِ؛[۳] هر كس كار نیكی انجام دهد، به سود خود انجام داده و هر كس كار بد انجام داده است، بر زیان خود او میباشد و خدای تو بر بندگان ستم نمیكند".
💢از نظر قرآن و عقل، انسان سرنوشت خود را با دست خویش تعیین میكند. این مطلب با علم خدا به این كه عاقبت انسان چگونه خواهد شد، نیز انسان چه كارهایی را انجام خواهد داد ناسازگار نیست، زیرا علم خدا در مورد انسان بدین گونه است كه خدا میداند انسان با اختیار خود چه كارهایی را انجام میدهد و چه كارهایی را ترك میكند. به بیان دیگر علم الهی تعلق گرفته به فعل انسان با شرط اختیار، یعنی خداوند از پیش (ازل) میداند كه انسان با اختیار خود كار خاصی را انجام میدهد، یا آن را با اختیار خود ترك میكند. نیز معلوم است كه این گونه علم تأثیری در معلوم (كار انسان) ندارد، یعنی این گونه نیست كه بگوییم چون خدا میداند انسان در فلان روز نماز میخواند، نماز خواندن از روی اجبار باشد، بلكه بدین نحو است كه خدا آگاه است انسان در فلان روز با اختیار خود نماز خواهد خواند.
🔹برای روشن شدن مطلب مثالی میزنیم: شما در كنار خانواده خود نشستهاید، سفره انداخته و غذاهای لذیذ در سفره چیده شد و همه آماده خوردن شدند. در این جا میدانید اعضای خانواده غذا خواهند خورد.
👈آیا این كه قبلاً آگاه بودید و به غذا خوردن اعضای خانواده علم پیدا كردید تأثیری در خوردن آنها دارد؟ مسلّماً نه.
🗞برای آگاهی بیشتر از مسئله، كتاب انسان و سرنوشت استاد شهید مطهری را مطالعه فرمایید.
📚منابع:
[۱]. نجم(۵۳) آیه ۳۹.
[۲]. مدثّر (۷۴) آیه ۳۸.
[۳]. فصلت (۴۱) آیه ۴۶
#اعتقادی
#معارف_اسلامی
#تقدیر
#بیان_الصدق
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 گزارشی از نشست تبیین جایگاه فقههای تخصصی در حوزه
🔻آیتالله محسن اراکی:
وجود حاکمیت باعث نظم در امور می شود/ فعل اجتماعی فرد قوامش به تبعیت از امر حاکم است
hawzahnews.com/news/942557
🔻آیتالله مهدی شبزندهدار:
تخصصی شدن فقه، زمینه پاسخگویی بیشتر حوزه را رقم می زند
hawzahnews.com/news/942580
🔻مدیرمؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی؛
گام های جدی باید در فقه تعلیم و تربیت و فضای مجازی برداشته شود
hawzahnews.com/news/942547
📸 گزارش تصویری:
hawzahnews.com/xb2C4
#فقه
#فقه_تخصصی
#حوزه
#مرجعیت
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🔴 بیانیه دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری بمناسبت یوم الله ٢٢ بهمن
دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با صدور بیانیه ای ضمن گرامیداشت و تبریک یوم الله ٢٢ بهمن بر حفظ روحیه مقاومت آحاد جامعه و تلاش هرچه بشتر مسؤولان در عرصه خدمتگزاری به مردم تأکید کرد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
متن این بیانیه را در اینجا ببینید:
⬇️⬇️
http://www.majlesekhobregan.ir/fa/News/View/4460/
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🗞🔹🗞🔹🗞
🔰پرسش:
💢لطفا بفرمائيد که چرا دنيا به امام زمان نياز دارد؟
✍️پاسخ:
✅دليل عمده نياز بشريت به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نقص بشر است تنها کسي مي تواند جهان را آباد کند که معصوم (بدون خطا و اشتباه) باشد و به تمام مصالح و مفاسد بشريت تسلط داشته و آگاه باشد
🔰بشر تا کامل نشود همين بساط، در جهان حاکم است که مي بينيد الان دنيا پر از ظلم و فساد شده است تبعيض ها ناعدالتي ها فاصله طبقاتي قتل و جنايت همه جا را فرا گرفته است اينها نشان مي دهد بشريت خودش نمي تواند جهان را آباد کند و انسان را به کمال برساند و نياز به يک منجي دارد که او انسان کامل بي نقص و معصوم باشد.
💢به همين جهت در روايت است که حضرت حجت (علیه السلام) زماني ظهور مي کنند که همه مکاتب بشري حکومت کرده باشند و ناتواني آنها در اداره بشر به اثبات رسيده باشد تا زماني که حضرت ظهور فرمودند و حکومت تشکيل دادند و مشکلات را برطرف کردند کسي نگويد اگر حکومت دست ما بود ما نيز اينگونه عمل مي کرديم.
💠يکي از کارهايي که حضرت مي کنند اين است که دست به سر مردم مي کشند و عقل مردم را کامل مي کنند عمده دليل خسارت بشريت در حال حاضر جهل و خود خواهي اوست و اين دو تا زماني که مصلح کل ظهور نکند در بشر وجود دارد و مشکلات همچنان باقي است و هرگز رفع نخواهد شد.
📎 #مهدویت
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
"ماهِ تمامِ" اوّلِ "ماهِ خدا " شدی
توپنجمین ستاره ی بی انتها شدی
سقف فقاهت از قد عِلمَت شکاف خورد
تا باقرالعلومِ همه ماسِوا شدی
#میلاد_امام_محمد_باقر(ع)🌺
و حلول #ماه_رجب مبارڪ🌙
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🔹🌙🔹🌙🔹
💢پرسش:
🔰اعمال شب اول #ماه_رجب چیست؟
✅پاسخ:
✍️انجام اعمالى در اين شب با ارزش، مورد سفارش است
اول:📌 از رسول خدا (ص) نقل شده است که به هنگام رويت هلال ماه رجب، اين دعا را مىخواند: اَللّـهُمَّ اَهِلَّهُ عَلَيْنا بِالاَْمْنِ وَ الاْيمانِ، وَ السَّلامَةِ وَ الاِْسْلامِ، رَبّى وَرَبُّکَ اللهُ عَزَّوَجَلَّ؛ خدايا اين ماه را بر ما نو کن به امنيت و ايمان و سلامت و دين اسلام پروردگار من و پروردگار تو (اى ماه) خداى عزوجل است.
🌼🌺و همچنين از آن حضرت نقل شده است که وقتى هلال ماه رجب را مىديد، مىفرمودند: اَللّـهُمَّ بارِکْ لَنا فى رَجَب وَ شَعْبانَ، وَ بَلِّغْنا شَهْرَ رَمَضانَ، وَ اَعِنّا عَلَى الصِّيامِ وَ الْقِيامِ، وَ حِفْظِ اللِّسانِ، وَ غَضِّ الْبَصَرِ، وَ لا تَجْعَلْ حَظَّنا مِنْهُ الْجُوعَ وَ الْعَطَشَ؛ خدايا برکت ده بر ما در ماه رجب و شعبان و ما را به ماه رمضان برسان و کمکمان ده براى گرفتن روزه و شب زنده دارى و نگهدارى زبان و پوشيدن چشم و بهره ما را از آن ماه تنها گرسنگى و تشنگى قرار مده.
دوم: 📌غسل کردن
👈مرحوم «سيّد بن طاووس» مى گويد در کتب «عبادات» روايتى از رسول خدا (ص) يافتم که آن حضرت فرمود: «هر کس درک کند ماه رجب را و در اول، وسط و آخر آن، غسل کند همانند روزى که از مادر متولد شده، از گناهان خارج گردد (و پاک شود).»
سوم: 📌زيارت امام حسين (ع) در اين شب فضيلت بسيار دارد.
چهارم:📌 بعد از نماز مغرب، بيست رکعت نماز بخواند (هر دو رکعت به يک سلام) و در هر رکعت يک بار سوره «حمد» و يک بار سوره «توحيد» بخواند. رسول خدا (ص) در پاداش اين عمل فرمود: هر کس چنين کند، به خدا سوگند خودش، خانوادهاش، مالش و فرزندانش محفوظ بمانند و از عذاب قبر پناه داده شود... و در قيامت به سرعت از صراط بگذرد.
پنجم: 📌بعد از نماز عشا، دو رکعت نماز بهجا آورد، در رکعت اول «حمد» و «الم نشرح» را يک مرتبه و سوره «قل هو الله احد» را سه مرتبه بخواند و در رکعت دوم، سوره هاى «حمد»، «اَلَم نشرح»، «قل هو الله احد» و «معوّذتين» (سوره هاى ناس و فلق) را يکبار بخواند و پس از سلام سى مرتبه بگويد: «لا اله الاّ الله» و سى مرتبه «صلوات» بفرستد.
🌼🌺رسول خدا (ص) فرمود: کسى که اين عمل را انجام دهد، خداوند گناهانش را مىآمرزد و از گناه پاک مىشود.
🌼🌺روزه گرفتن در اين روز پاداش فراوانى دارد. در روايتى از رسول خدا(ص) مى خوانيم: «هرکس که روز چهاردهم ماه رجب را روزه بگيرد، خداوند پاداشى به وى عنايت کند که نه چشمى ديده و نه گوشى شنيده و نه بر قلبى خطور کرده باشد... .»
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
#رجب
#ماه_رجب
#اهلبیت
#امام_علی
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
کتاب “رابطه علم و دین از منظر چهار حکیم مسلمان معاصر” منتشر شد.
🔸کتاب #رابطه_علم_و_دین از منظر چهارحکیم مسلمان معاصر؛ که پاسخ به هشت سؤال در خصوص رابطه علم و دین است و از سوی آقای دکتر مهدی گلشنی طراحی و توسط حکمای بزرگ؛ حضرات آیات علامه جوادی آملی، علامه حسن زاده آملی، علامه #سبحانی و علامه مصباح یزدی پاسخ داده شده، است.
انتشارات حکمت اسلامی
#کتاب
#کتاب_حوزه
#معارف_اسلامی
#علم_دین
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
هدایت شده از بیانالصدق
#یکشنبه_های_علمی
📍ارائه موضوعات مقالات و پایاننامه های حوزه و دانشگاه در یکشنبه های هر هفته.
❇️دوستان خود به کانال بیان الصدق دعوت کنید. ❇️
#رساله
#پایاننامه
#حوزه
#دانشگاه
#فقه
#اصول
#حقوق
#رجال
#روانشناسی
#معارف_اسلامی
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
هدایت شده از بیانالصدق
#یکشنبه_های_علمی
📍ارائه موضوعات مقالات و پایاننامه های حوزه و دانشگاه در یکشنبه های هر هفته.
📌بالغ بر 100 موضوع علمی و پژوهشی برای رساله های حوزوی و پایاننامه های دانشگاه
❇️دوستان خود به کانال بیان الصدق دعوت کنید. ❇️
#رساله
#پایاننامه
#حوزه
#دانشگاه
#فقه
#اصول
#حقوق
#رجال
#روانشناسی
#معارف_اسلامی
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
❇️مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق❇️
📌فهرست موضوعات رساله و پایان نامه حوزه و دانشگاه
📍بیش از 110 عنوان موضوع علمی همراه با لینک 90 سایت مهم و ضروری برای اساتید ، پژوهشگران و طلاب و دانشجویان محترم
✅بخش اول: فقه عبادات، تعلیم و تربیت، اجتهاد وتقلید، طهارت و...
https://eitaa.com/Bayanalsidq/744
✅بخش دوم: فقه و حقوق معاملات بالمعنی الاخص، اقتصاد و مسابقات
https://eitaa.com/Bayanalsidq/766
✅بخش سوم: فقه و حقوق معاملات بالمعنی الاعم و خانواده، فقه سیاسی، فقه سیاسات؛
https://eitaa.com/Bayanalsidq/813
✅بخش چهارم فقه سیاسات(قضا، شهادات، حدود، قصاص، تعزیرات)
https://eitaa.com/Bayanalsidq/834
✅بخش پنجم: فقه سیاسی (فقه السیاسة)
https://eitaa.com/Bayanalsidq/866
✅بخش ششم: اصول فقه و مبانی فقه و حقوق، فلسفه فقه، فلسفه اصول فقه و فلسفه حقوق
https://eitaa.com/Bayanalsidq/913
✅بخش هفتم: فلسفه فقه، فلسفه اصول فقه و فلسفه حقوق
https://eitaa.com/Bayanalsidq/948
✅بخش هشتم : فقه هنر و رسانه
https://eitaa.com/Bayanalsidq/965
✅بخش نهم: تفسیر و علوم قرآن
https://eitaa.com/Bayanalsidq/1003
✅بخش دهم علوم حدیث، رجال و ...
https://eitaa.com/Bayanalsidq/1023
✅بخش یازدهم: ادبیات بالمعنی الاعم وترمینولوژی فقه، حقوق و ...
https://eitaa.com/Bayanalsidq/1033
📌نشانی سایتهای مهم و ضروری برای اساتید، پژوهشگران، طلاب و دانشجویان محترم
https://eitaa.com/Bayanalsidq/856
#رساله
#پژوهش
#پژوهشگر
#علم
#پایان_نامه
#حوزه
#دانشگاه
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق