✒
یمن؛ ۱۰ سال بعد از ۸۸
#جوان ۱۰ مهر ۹۸
حسین قدیانی: وسط فتنه ۸۸ یکی از دوستان روزنامهنگار، عکسی از موبایلش نشانم داد که واقعا دردآور بود! نگو "علی عبداللهصالح" که نه علی بود، نه عبدالله و نه صالح، در اوج خوشرقصی برای آمریکاییها و صدالبته در چیپترین کار ممکن، برداشته اسم یکی از خیابانهای صنعا را به نام "ندا آقاسلطان" گذاشته! "شارع ندیسلطان" را با همین رسمالخط در گوگل سرچ کنید؛ هست هنوز عکس مدنظر! من قطعا با #ندا_آقاسلطان مشکل ذاتی ندارم و اتفاقا او را تنها یک "قربانی" میدانم که جانش را در نیرنگ پیچیده و مرکب انگلیسیهای حامی فتنهگران سال ۸۸ از دست داد یا اقلا مصداق همان مثل که "در آتش فتنه، خشک و تر با هم میسوزند!" بحثم بر سر کینه عجیب و غریب و بلکه شتری حاکم #یمن آن روزها از مردم ایران و نظام #جمهوری_اسلامی است که حتی از آلخلیفه و آلسعود هم زد جلو و کاری که آنها در بحرین و عربستان نکردند، این بابا در پایتخت یمن انجام داد و هنوز ندا در #تهران نمرده، خیابانی را در #صنعا زد به نامش! تا این حد بدبخت! القصه! دوستی که آن عکس را نشانم داد، بعدش چیزی گفت که یک آن به همه چیز شک کردم! بندهخدا میگفت: "ما را باش که مستند به برخی روایتها و احادیث، توهم زده بودیم در آخرالزمان، اخبار خوبی از سرزمین اویس قرنی یعنی یمن میشنویم! اخبار خوب حالا بخورد پس سرمان؛ بگو با این تصویر چه کنیم؟!" کات! ۲ سال بعد از آن حرکت سخیف که مرزهای دخالت در امور یک کشور را رسما جابهجا کرد، جناب آقای "نهعلی نهعبدالله نهصالح" چنان به درک اسفلالسافلین واصل شد که بیا و ببین! و بیا و ببین که ۱۰ سال بعد از ۸۸ چه عطر خوشی و چه اخبار دلنوازی از شیربچههای انصارالله یمن به ما و تمام جهانیان مخابره میشود! هنوز دود آتش آرامکو در آسمان حجاز است که رونمایی شد از "فتحالفتوح نجران" با آن همه خبر ریز و درشت بعدش که حقیقتا مایه بهجت دوستان مقاومت در کل هستی شد! غرض آنکه به توبههای فراوان احتیاج مبرم داریم، ما آدمهای ضعیفالایمان که گاهی ناخواسته فکر میکنیم خدا فراموشمان کرده! لطفا ببینید دست قدرت الهی را که ظرف ۱۰ سال چگونه تصاویر ارسالی از یمن را به نفع انقلاب اسلامی ورق زد! آری! خدایی که این همه خامنهای به حمایتش و به عنایتش متکی است، چنین قدرتی دارد! حالا حتی ترامپ و بنسلمان هم خوب میدانند حضرت سیدعلی دقیقا و عینا "ولی امر مسلمین جهان" است! تازه این آقای ماست! تو ببین آقای آقای ما چه خواهد کرد در قلوب مردمان، وقتی تشکیل حکومت دهد! جا دارد مجددا ایمان بیاوریم به خدا...
#حسین_قدیانی
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 گاهی یادمون میره داشته هایی که خداوند به رسم امانت دراختیارمون گذاشته و گاهی زیاد از خداوند مطالبه می کنیم
درحالیکه از شکر همین مقدار هم عاجزیم.
در هر حالتی شاکر خدای بزرگ باشیم و ناشکری نکنیم.❤️
عبادت بعضی مارو شرمنده می کنه 😔
#عاشقانه_های_خدایی
https://eitaa.com/Bayynat
💢فتاوی مراجع تقلید پس از مشورت با متخصصین صادر می شود/ برخی مراجع تقلید و علماء به تکلیف گرایی اهمیت میدهند
✔️علی شیرخانی، رئیس انجمن مطالعات سیاسی حوزه علمیه:
🔹مراجع عظام تقلید معمولاً در تشکیلات خود، شورای استفتاء با حضور عدهای از متخصصین در زمینههای مختلف دارند که در پاسخ به سئوالات رسیده، نظر آنها را جویا شده و سپس تصمیم بر صدور فتوا میگیرند.
🔹برخی مراجع تقلید و علماء مساله تکلیف گرایی خود را خیلی اهمیت میدهند. مثلاً نمونه اخیر آن فیلم مشق عشق است که منجر به صدور فتوا از سوی برخی مراجع گردید، قطعاً کسانی که پیش ایشان رفتند عنوان کردند که این فیلم ممکن است سبب ترویج صوفیه و دورشدن جوانان از شرعیات و دین شود لذا این مرجع در این مقطع زمانی احساس تکلیف میکند که این پاسخ را بدهد حال آنکه ممکن است همین سئوال را از مراجع دیگری کنند و آنها پاسخ ندهند.
🔹در حال حاضر فتواهایی که صادر میشود، وقتی مراجع در مسائل مستحدثه با یکسری سئوالات از جانب مقلّدان مواجه میشوند، مشاوران و مستشاران آنها برای مرجع توضیح میدهند و سپس مرجع براساس این سخنان و اظهارنظرها مبادرت به صدور فتوا میکند.
🔹فتاوایی که در جمهوری اسلامی صادر میشود بیشتر شخصی مقلّد میشود که آیا عمل کند یا نکند اما اگر بخواهد آن فتوا برای جامعه قانون شود، فتوای مجتهد باید براساس مجاری قانونی تبدیل به قانون و سپس عملیاتی شود.
https://eitaa.com/Bayynat
16.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همایون_شجریان و #محمدمعتمدی و در نقش «شمس» و «مولانا»
✔️ اپرای عروسکی
🚩 يكی از زیباترین آواز و جواب آوازهاي چند سال اخير
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باز هم فائزه هاشمی موج سواری میکند!
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عالی درجات
ای آب حیات
کشتی نجات
پویانفر
https://eitaa.com/Bayynat
نخستين غزل فارسي
مرا به جان تو سوگند و صعب سوگندي
كه هرگز از تو نگردم، نه بشنوم پندي
دهند پندم و من پند هيچ نپذيرم
كه پند سود ندارد بهجاي سوگندي
شنيدهام كه بهشت آنكسي تواند يافت
كه آرزو برساند به آرزومندي
هزار كبك ندارد دل يكي شاهين
هزار بنده ندارد دل خداوندي...
شهيد بلخي
دربارهي شعر
دكتر سيروس شميسا در كتاب سير غزل در شعر فارسي (ص54 و 55) مينويسد: «هرچند از محمود وراق هروي (متوفي در 221) و فيروز مشرقي (متوفي در 283) و حنظله بادغيسي، ابيات متفرقي باقي مانده است كه به اسلوب غزل نزديك است اما نخستين غزل فارسي را به شكل و معني مصطلح، در آثار شهيد بلخي (وفات: 325) و بعد رودكي (وفات 329) مشاهده ميكنيم. بدين ترتيب - با مدارك موجود – اين غزل شهيد بلخي را بايد نخستين غزل فارسي دانست:
مرا به جان تو سوگند و صعب سوگندي...
https://eitaa.com/Bayynat
🌹امام صادق(ع): زائرِ حسین(ع) وقتى به قصد زيارت از خانهاش خارج شد، سايهاش بر چيزى نمیافتد مگر اینکه آن چيز برايش دعا میکند. و هنگامى كه آفتاب بر سرش بتابد، گناهانش را میسوزاند ..
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از Haghighi
4_5809800036506141474.mp3
1.84M
میتونی به همسرت رحم کنی؟
قبل از #ازدواج به این موضوع فکر کن!
#استاد_پناهیان
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از Haghighi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند #توصیه به زائران #اربعین
برای ارتقاء محتوا و معنویت سفر
#استاد_پناهیان
https://eitaa.com/Bayynat
🌐 برآورد هزینه های سفر زمینی در ایام اربعین در داخلعراق
زوار عزیز توجه کنید که قیمتها در عراق تقریبا ثابت و نرخ تورم پایین است
.
نرخ کرایه ها در شهرهای عراق برای یک نفر، با دستگاه ون عبارت است از :
۱) مهران به کربلا = ۱۴،۰۰۰ الی ۱۵.۰۰۰ دینار
۲) مهران به نجف = ۱۷،۰۰۰ الی ۱۸.۰۰۰ دینار
۳) نجف به کربلا = ۳.۰۰۰ الی ۳،۵۰۰ دینار
۴) نجف به کاظمین = ۹،۰۰۰ الی ۱۰.۰۰۰ دینار
۵) کربلا به کاظمین = ۷،۰۰۰ الی ۸.۰۰۰ دینار
.
. 📍مسیر شلمچه تا نجف .
🚌 با دستگاه اتوبوس مبلغ ١٢٠ هزارتومان
🚐 با دستگاه ون مبلغ ١٥٠ هزارتومان
🚕 با ماشین سواری مبلغ ٢٠٠ هزارتومان است
.
. 📍مسیر چذابه تا العماره .
🚕 با ماشین سواری مبلغ ٧ هزار دینار
🚐 با ون از العماره تا نجف مبلغ ٢٠ هزار دینار
🚌 با اتوبوس از العماره تا نجف مبلغ ٨ هزار دینار
🚐 با ون از چذابه تا نجف مبلغ ٢٠ هزار دینار
🚐 با ون از العماره تا نجف مبلغ ١٥ هزار دینار
.
📍مسیر شلمچه تا نجف .
🚌 با دستگاه اتوبوس مبلغ ۱۲۰ هزارتومان
🚐 با دستگاه ون مبلغ ۱۵۰ هزارتومان
🚕 با ماشین سواری مبلغ ۲۰۰ هزارتومان است
🔹 برای پرداخت کرایه مسیر چذابه تا عتبات فقط دینار عراقی از زائرین پذیرفته میشود.
🔹 این هزینهها فقط برای یک سر سفر است، بنابراین در صورت رفت و برگشت رقم ۲ برابر میشود.
🔹در بیشتر اوقات زوار را با تریلی، کامیون، وانت، اتوبوس یا سواری تا نقاط مشخص شده به صورت رایگان می برند؛ مثلا از مهران تا بدره یا از چذابه تا العماره یا مجارالکبیر یا حتی شهر الفجر ولی بعد از آن شهر ها باید کرایه داده شود.
🔹 در مواقعی که با کثرت زائرین روبرو هستیم پیش بینی لازم برای در اختیار داشتن دینار عراقی، برای هزینه های اضافی را داشته باشید.
در جابجایی و حمل و نقل اولویت را به زوار سالخورده و خانم ها بدهید.
🔹 هم اکنون هر هزار دینار حدود ده هزار تومان است.
توجه بفرمایید که آنچه گفته شد، حدودی است و بسته به روز و شرایط می تواند کمی تغییر کند.
#حسن_شمشادی
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 تصاویری دردناک از جنایتهای حکومت ضدشیعی نیجریه
🔹 از زمانی که "محمد بخاری" ژنرال سابق ارتش نیجریه که مورد حمایت عربستان ست، قدرت را در این کشور به دست گرفت، به دیکتاتوری تبدیل شد که همه مخالفانش ا سرکوب کرد و به دستور مستقیم آل سعود دست به بازداشت و کشتار شیعیان زد.
https://eitaa.com/Bayynat
مثنوی؛
بزرگترین حماسهٔ روحانیِ بشریّت
▪️از هنگامی که حضرت مولانا به سرودن مثنوی شریف پرداخته است کلمهٔ مثنوی_که نام یکی از قوالب شعرِ فارسی است_ علَمِ بالغلبه شده است برای این کتاب. سالها پیش ازین، دوستی از من خواست که دربارهٔ شرحی که بر مثنوی نوشته بود چند کلمه بنویسم. همان جا در حضورِ او بالبداهه مطلبی نوشتم که مضمون آن را درین لحظه بیشتر به یاد میآورم:
«مثنویِ معنوی حضرت مولانا بزرگترین حماسهٔ روحانی بشریّت است که خداوند برای جاودانه کردنِ فرهنگ ایرانی آن را به زبان پارسی هدیه کرده است.»
این نکته را بعدها که چاپ شد هر وقت خواندم احساس شادمانی کردم که حقیقتی بر قلمِ من جاری شده بود بیآنکه در آن لحظه اندیشهای درینباره داشته باشم. حقّا که چنین است. مثنوی یکی از بزرگترین یادگارهای نبوغ بشری است و کتابی است که هرچه بیشتر خوانده شود تازگیهای بیشتری از خود نشان میدهد، برخلاف اغلبِ آثار ادبی که با یک بار و دو بار خواندن، انسان از خواندن آنها احساس بینیازی میکند.
▪️محال است که شما یک صفحه از مثنوی را، برای نمونه، ده بار بخوانید و هر بار در نظر شما جلوهای دیگر نداشته باشد. این از معجزات این کتاب است، کتابی که نه آغازِ آن به شیوهٔ دیگرِ کتابها است و نه پایانِ آن. جای دیگری نوشته بودم انس و الفت با ادب عرفانی، اگر به حقیقت برای کسی حاصل شود، مثنوی را «به لحاظِ صورت و فُرم نیز قویترین اثرِ زبان فارسی به شمار خواهد آورد.» نه اینکه بگوید معانیِ بسیار خوبی است اما در شیوهٔ بیان یا صورتْ دارای ضعف و نقص است.
▪️وقتی از درونِ این منظومه بنگرید، ضعیفترین و ناهنجارترین ابیاتِ مثنوی مولوی هماهنگترین سخنانی است که میتوان در زبان فارسی جستجو کرد. این سخنِ مرا کسانی که از فرم و صورتی درکی ایستا داشته باشند، از مقولهٔ شطحیّاتِ صوفیه تلقّی خواهند کرد. اما اگر کسی به این نکته رسیده باشد در آنجا پست و بلندی احساس نمیکند. همه جا زیبایی است و همه جا صورتها در کمالِ جمالاند. با این تفاوت که ما میتوانیم بگوییم که گاه از بعضی ابیات یا پارهها به دلایل خاصی_که به نیازهای روحی ما وابسته است_ لذت بیشتری میبریم و آن بخشها جمال خود را به ما بیشتر مینمایانند.
اما لحظههایی هم خواهید داشت_ و این در زندگی زمانش قابل پیشبینی نیست_ که ساعتها مستِ ابیاتی از مثنوی معنوی شوید که در حالاتِ عادی از درک جمالشناسی آن ابیات عاجز بودهاید. درین قلمروِ جمالشناسی، معانی نواند و صورتها نواند و از «عاداتِ زبانی» و لذتهای حاصل از شناخت سنتهای ادبی یاری گرفته نمیشود، به گفتهٔ مولانا:
قاصر از معنیّ نو، لفظ کهن.
▪️مثنوی ساختاری پیچیده و سیّال دارد. بوطیقای روایت و قصّه، در آن، پیوسته شکل عوض میکند و به هیچروی قابل طبقهبندی نیست، هرچند این طبقهبندی گسترده و متنوع باشد. سراینده، در هر لحظهای فهمی تازه از روایت دارد و بوطیقای نوی، برای همان لحظه، میآفریند. در ادبیات جهان برای هر مؤلفی میتوان فرمهای خاصی در نظر گرفت و حاصل آفرینش او را در آن فرمها طبقهبندی کرد الّا مثنوی که مثل جریانِ رودخانه، هر لحظه به شکلی درمیآید.
محمدرضا شفیعی کدکنی
غزلیات شمس تبریزی، جلد اول، تهران: ۱۳۸۸، صص ۳۹–۳۸
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک تحلیل زیبا درباره تکامل. حتما ببینید و به دوستان هم برسانید
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رنج شیرین تعهد معنوی
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگر قرآن نگفت : أنظر الی طعامک؟! چطور کاری نداری پولی که میگیری از کجا اومده؟!
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد ارجمند: سینما باشکوه ترین پدیده فرهنگی انقلاب اسلامی است!
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد ارجمند: چرا کاری را می کنی که وجدانت قبول نمی کند؟!
https://eitaa.com/Bayynat