فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️۴۰ میلیون #فقیر، ۱۸/۵ میلیون نفر در فقر شدید و ۵/۳ میلیون نفر در فقر مطلق!
‼️اندکی از واقعیات "ثروتمندترین کشور جهان" از زبان خانم نماینده در #مجلس نمایندگان آمریکا:
‼️"اگر آمار واقعی فقر در ایالات متحده اعلام شود، آبروی #آمریکا در جهان میرود!"
https://eitaa.com/Bayynat
16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر خوب است که اشتباه خود را قبول کنیم و از آنمهم تر شهامت عذرخواهی داشته باشیم .
کاش مسئولین مان اینگونه بودند .
اقرار به اشتباه خواندن شاهنامه از سوی فراستی
https://eitaa.com/Bayynat
🟨 آرش نراقی به تازگی -شهریور 99- در نوشتاری با عنوان «درباره زنانی که شریک نظام مردسالارند» ارتباط فروغ فرخزاد -هنگامی که همسر و مادر بود- با مردان متأهل را نکوهش میکند و در ادامه خطاب به فعالان حقوق زنان مینویسد:
"در حدّی که من می دانم فرخزاد هرگز از جانب فعالان حقوق زنان بواسطه این رفتارهای تهاجمی و نقض حقوق همسر خود و همسران آن مردان متأهل مورد نقد و نکوهش قرار نگرفته است"
🟪 از سوی دیگر اما سایه اقتصادینیا در کتاب «هم شاعر، هم شعر» -نشر مرکز، ۱۳۹۴- به روانشناسی شعر و شخصیت فروغ فرخزاد پرداخته بود. این بخش از کتاب او با واکنش منفی و مثبت بسیاری از فعالان فمینیستی و مدافعان حقوق زنان مواجه شد. ایشان سپس در نوشتاری -زمستان ۹۶- با عنوان «چند کلمه دربارۀ فروغ فرخزاد با فعالان حقوق زنان» در پاسخ به منتقدین مینویسد:
"...با استناد به نامههای فروغ به گلستان، که در کتاب خانم فرزانه میلانی چاپ شده، و استناد به آرای مایکل هیلمن در کتاب «زنی تنها» نتیجه گرفتم که فروغ، پیش از آشنایی با گلستان، در کسب شهرت ادبی از نفوذ مردان متنفذی چون شجاعالدین شفا، ناصر خدایار و نادر نادرپور بهره برده و پس از آشنایی با گلستان نیز علاوه بر بهرهمندی از شهرت و نفوذ اجتماعی او، علناً و عملاً از او مطالبۀ مالی هم داشته و از حضور گلستان در کنار خویش به جز بهرۀ عاطفی،انتفاع مالی نیز میبرده است. به نظر من، گلستان هم، که از فروغ مسنتر و باتجربهتر بود، این را نیک میدانست و با آن مخالفتی نداشت و تا آنجا که شواهد در دست است، نه تنها امکان اقامت در خانۀ دروس و راندن ماشین آلفارمئو و سفر اروپا و ... را با گشادهدستی تمام برای فروغ مهیا میکرد، بلکه به فراست کمنظیر و هم تجربۀ اجتماعیاش دریافته بود فروغ زن جوان پرجوش و استعدادی است که اگر بتواند یکجا بنشیند و قرار گیرد و تامین شود، پلههای ترقی را طی خواهد کرد. پس او را "نشاند"، و از راه تامین ثبات نسبی عاطفی و جنسی و مالی او خدمتی بزرگ به جامعۀ ادبی کرد: دفتر «تولدی دیگر» که به خود او تقدیم شد، محصولش.
به ما ارتباطی ندارد اقتضائات مالی و عاطفی و محاسبات فروغ و گلستان در رابطهشان چه بود. امر خصوصی است و هرطور راحت و راضی بودهاند زیستهاند و آن اقتضائات را پاسخ گفتهاند. اما آنچه به زنان ایرانی، و مدافعان حقوق زنان ایرانی و فمینیستها حتماً ارتباط دارد، گروه شدن زیر پرچم فروغ فرخزاد است. در آن یادداشت نوشتم: «من زیر پرچم او نمیایستم» چون معتقدم، برخلاف آنچه کاوه گلستان گفته بود، او زن آزادهای نبود. امروز نیز بر همان سرم. به جد معتقدم در گفتۀ مرحوم کاوه گلستان خلط معنایی بین دو کلمۀ "آزاد" و "آزاده" حادث شده است. فروغ حتماً زن آزاد و آزادیطلبی بود اما "آزادگی"؟ نه...
...فروغ نه در آن روزها نمایندۀ مناسبی برای مطالبات برابریطلبانۀزنان بود، نه امروز میتوان چنین نقشی برای او و چنین کارکردی برای جایگاه تاریخی او قائل شد. تجاهر و، به تعبیر حافظ، مباهات او به فسق با آنچه ما امروز از مبارزۀ مدنی برای احقاق حقوق زنان مراد میکنیم، فرسنگها فاصله دارد...
https://eitaa.com/Bayynat
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظه بازداشت اوباش پارک دانشجو در عملیات ضربتی پلیس تهران
https://eitaa.com/Bayynat
هشتم مهر ماه روز بزرگداشت عارف و شاعر بزرگ ایرانی ، جلال الدین محمد بلخی مشهور به #مولانا است .
جلال الدین محمد ملقب به #مولانا از بزرگترین عرفا، شعرا و حکمای عالیقدر است که در ربیع الاول سال ۶۰۴ هجری قمری در بلخ به دنیا آمد .
پدرش واعظ سرشناس شهر، بهاء الدین محمد معروف به بهاء ولد بود که مدرس و واعظی خوش بیان و خطیب بود .
مولانا به روایتی ۱۴ ساله بود که پدرش بلخ را ترک گفت و قصد حج کرد و به بغداد رهسپار شد .
هنگامی که به نیشابور رسیدند ، شیخ عطار کتاب اسرار نامه خود را به جلال الدین محمد هدیه داد و به پدرش گفت: "زود باشد که پسر تو آتش در سوختگان عالم زند" .
شهرت بی مانند مولانا به عنوان چهره ای درخشان و برجسته در تاریخ مشاهیر علم و ادب جهان بدان سبب است که وی گذشته از وقوف کامل به علوم و فنون گوناگون ، عارفی دل آگاه، شاعری درد آشنا و اندیشه وری پویاست که آدمیان را از طریق بی ارزش شمردن پدیده های عینی و ذهنی این جهان به جستجوی کمال و آرام و قرار فرا می خواند.
زندگی مولانا پس از آشنایی با #شمس تبریزی که شوریده ای از شوریدگان روزگار خود بود دگرگون شد.
#شمس ، مولانا را با افق دیگری از معنویت و عرفان آشنا کرد و روح او را در آسمان های برتر به پرواز درآورد .
او در سال ۶۴٢ به قونیه وارد شد و یک سال بعد از قونیه به دمشق رفت و مولانا را در آتش هجران گداخت .
مولانا پس از آگاهی از اقامت شمس در دمشق نخست با غزل ها، نامه ها و پیام ها از او خواستار بازگشت شد و پسر خود را به جستجوی شمس فرستاد .
شمس این دعوت را پذیرفت و به سال ۶۴۴ به قونیه بازگشت اما بار دیگر با جهل و خودخواهی مردم و تعصب عوام روبه رو شد و ناگزیر به سال ۶۴۵ از قونیه رفت .
مولانا باز در پی او روان شد اما نشانه ای از او نیافت و در این میان سر به شیدایی برآورد و غزلیات خود را با نام او مزین کرد .
برخی آثار ارزشمند او از نظم و نثر عبارتند از مثنوی ، دیوان غزلیات معروف به کلیات شمس، رباعیات، مکتوبات مولانا، فیه ما فیه، مجالس سبعه و غیره.
#مولانا در اوایل جمادی الاخر سال ۶٧٢ هجری قمری در شهر "قونیه" رخ در نقاب خاک کشید.
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صحبت های جنجالی دکتر انوشه با مسئولین در مورد خط فقر ۱۰ میلیونی
♦️دکتر انوشه:ما به ازای هر صندلی مسئولیتی، ۷۳ شهید دادیم/یعنی ما به ازای هر صندلی یک کربلا را پشت سر گذاشتیم
♦️پیمان طالبی: جای برخی مسئولین مانند سیستم چرچیل، در WC است!
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی کمیاب و دیدنی از مراسم باشكوه رونمایی از تندیس ستارخان در تبریز، سال 1324
نوادگان وی چند مرتبه سعی نمودند تا پیکر وی را از شاه عبدالعظيم تهران به تبریز منتقل کنند اما موفق نشدند.
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و در آخر در این کهکشان بی انتها ما به حدی کوچکیم که به هیچ میل میکنیم...
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ
ای هیچ به گرد هیچ بر هیچ مپیچ!
https://eitaa.com/Bayynat
اثر كبری يا تصميم كبری؟!
در قرن ١٨ زمانی که انگلیس ، هند را به استعمار خود درآورده بود تعداد مارهای کبری در سطح شهر دهلی زیاد بودند
و دولت هم برای مدیریت بحران تصمیم گرفت برای هر مار مُردهای که مردم تحویل دهند جایزۀ نقدی به آنها پرداخت کند.
این تصمیم در ابتدا با تحویل مارهای مردۀ زیادی توسط مردم موفق به نظر میرسید و همه منتظر بودند که در طول زمان تعداد مارهای کبری کمتر شود
اما در نهایت تعجب تنها تعداد مارهای مردهای که مردم تحویل میدادند هر روز بیشتر میشد .
دولت از پیامد این کار غافل شده بود زیرا بسیاری از مردم فقیر دهلی با تصور اینکه این کار درآمد خوبی دارد به پرورش مار روی آورده بودند.
البته این آخر ماجرا نبود و زمانی که دولت اعلام کرد که دیگر برای مارها جایزه نمیدهد فقرا نیز مارهایی که پرورش داده بودند در هر طرف شهر رها کردند .
بنابراین جمعیت مارهای کبری نه تنها کاهشی پیدا نکرد بلکه وضعیـت از روز اولش هم بحرانیتر شد، از این پدیده در علوم سیاسی به نام اثر کبری یاد میشود .
اثر کبری یعنی نداشتن افق تصمیمگیری مناسب درحل مسائل که میتواند عواقب پیشبینی نشده و خطرناکی را به همراه داشته باشد .
ما تاکنون نمونههای بسیار زیادی از این گونه تصمیمات را در طول قرن های اخیر در عرصههای سیاسی و اقتصادی از دولتمردان کشور شاهد بودهایم!
https://eitaa.com/Bayynat
🔴 تاجزاده و تخممرغ گندیدهها....
🔹شهردار اول شان، وسط برف و یخبندان و راه بندان تهران، گویا در کیش مشغول برگزاری ماه عسل بود. وقتی هم استعفا داد، هیاهو راه انداختند که نظام نگذاشته کار کند... مدتی بعد خبر آمد پنج گلوله شلیک کرده و نو عروس جوان را به قتل رسانده است.
🔸شهردار دوم، بازنشسته بود و طبق قانون منع به کارگیری بازنشستگان برکنار شد. و سومی، کسی است که رئیس شورای شهر می گوید شجاعت و جرئت کافی برای مدیریت ندارد.
🔹تاج زاده ها الان اگر در پاریس بودند، با گوجه و تخم مرغ گندیده جواب می گرفتند. اما اینجا در میان انبوه چک برگشتی وعده ها، هنوز هم آروغ طلبکاری می زنند تا حساب پس ندهند. خیال می کنند مردم هم اصلا متوجه نمی شوند!
💬 محمد ایمانی
https://eitaa.com/Bayynat
🔴توییت احمدینژاد خطاب به آنجلینا جولی!
♦️با صحبت صريح شما درباره وجود تبعيض بنيادين در جهان موافقم. تبعيض، فقر، جنگ و نا امني محصول مديريت فعلی است كه بر قدرت طلبی و سلطه جويی استوار است. جامعه انسانی نيازمند احترام، صحبت، همكاری و صداقت است. براي اصلاح وضع جهان همه با هم و متحد تلاش خواهيم كرد.
https://eitaa.com/Bayynat