هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدف قرارگرفتن کشتی رژیمصهیونیستی در
اقیانوس هند
🔹المیادین از هدف قرار گرفتن یک کشتی متعلق به رژیم صهیونیستی در شمال اقیانوس هند خبر داد. این کشتی با سلاحی نامشخص هدف قرار گرفته است.
@Farsna
عبور کنید...
من و شما یک شأنیت داریم
یک جایگاه بزرگ و والا داریم
اشتباه نکنید
نمی خواهم بگویم خودمان را بگیریم و خدا را بنده نباشیم
خیر
هرگز
شأنیت ما نه به لباسی است که بر تنمان است
نه به عناوینی همچون حاج اقا و استاد و دکتر!
شأنیت ما حتی به شرافت نَسَبی و سببی هم نیست
شأنیت ما به وظیفه ایست که امام امت بر عهده ما گذاشته است
می خواهیم دولت بسازیم، جامعه بسازیم، تمدن بسازیم
حال آیا باید هر چیز کوچک و ناچیزی ما را سرگرم خودش کند!
آیا به تنازعات فشل آمیز باید سرگرم شویم
آیا نباید از اینها عبور کنیم؟
وقت ما ارزش دارد
ماموریت بزرگی داریم
فرض کنید یک انسان قالتاق و چاقو کش با ماشین شما تصادف کند
یعنی ماشین یک حجت الاسلام
یک دکتر و یک استاد حوزه و دانشگاه
خب حال او شروع به فحش و داد و فریاد می کند
یعنی می خواهد شما را عصبانی کند و واکنش شما را برانگیزاند و شما را در حد خودش پایین بیاورد
اینجا شما دو کار می توانید انجام دهید
یا با او هم دهان شوید و از ماشین پایین آیید و بقیه ماجرا...
اما این دقیقا همان کاری است که او می خواهد
چون شما قطعا در برابر او بازنده اید
زیرا نه دریدگی زبانی تان مثل اوست و نه توان جسمی تان!
یا منطق اسلام به ما می گوید عبور کنید...
عبور کردن خودش یک هنر است
اسلام میفرماید
اذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما
میفرماید
اذا مروا باللغو مروا کراما
عبور کردن خودش یک هنر است
یاد بگیریم از کنار خیلی چیزها عبور کنیم
یاد بگیریم راجع به هر چیزی موضع نگیریم!
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
هدایت شده از خبرگزاری فارس
ازبکستان و تاجیکستان مقصد جدید نظامیان آمریکا؟
🔹سخنگوی پنتاگون: آمریکا با ازبکستان و تاجیکستان و سایر کشورهای منطقه در مورد همکاریهای نظامی پس از خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان درحال مذاکره است.
@Farsna
بینش راهبردی
ازبکستان و تاجیکستان مقصد جدید نظامیان آمریکا؟ 🔹سخنگوی پنتاگون: آمریکا با ازبکستان و تاجیکستان و سا
بحمدالله در حال دور شدن از محیط امنیتی ایران هستند
ان شاءالله بعد از اخراج آمریکا از منطقه به زودی چتر امنیتی ایران فرا منطقه خواهد شد و آمریکا از سایر نقاط دنیا نیز مجبور به خروج و یا اخراج خواهد شد
در مقاله دیگری قصد آمریکا برای انتقال پایگاه های اصلی اش از قطر به اردن بیان شده است
https://www.stripes.com/branches/army/2021-07-01/us-military-closes-qatar-camps-in-move-that-could-play-into-iran-policy-2009140.html
هدایت شده از خبرگزاری فارس
انفجارهای پیدرپی در پایگاه آمریکا در سوریه
🔹منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجارهای پیدرپی و شدید در داخل پایگاه نظامی آمریکا در نزدیکی چاه نفتی «عمر» در دیرالزور سوریه خبر میدهد. الحدث مدعی شده که این پایگاه با موشک هدف قرارگرفته شده است.
@Farsn
مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه ایران اعلام کرد که تهران بهطور همزمان میزبان ۴ هیئت افغانستان از جمله هیئت سیاسی طالبان و هیئت سیاسی جمهوریت است....
این جلسه، جلسه بسیار مهمی بود و بحمدالله برنامه ریزی برای اخراج کامل آمریکا از افغانستان و نظام سازی و ملت سازی بعد از آن در حال شکل گیری است... امروز در جلسه دیگری که ارتباطی با وزارت خارجه نداشت، با سخنگوی طالبان جلسه مهمی داشتیم و به زودی نکاتی خدمت عزیزان عرض خواهم کرد!... فعلا برای اخراج آمریکا از افغانستان که گامی دیگر در راستای "راهبرد اخراج آمریکا از منطقه" است خوشحال باشید و افتخار کنید...
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
♦️گزارش راهبردی تحولات افغانستان
1- بررسی راهبردی به معنای داشتن چارچوبی کلان و جامع است که بر آن اساس بررسی روندهای گذشته، پیوست آنها به تحولات امروزه و آینده نگری و جهت دهی نسبت به آینده آن تحولات، امری ضروری است. این نوع نگاه به مسئولین دولتی و نهادهای غیر دولتی، کمک می کند تا با تصوری جامعتر و واقعی تر نسبت به آن پدیده تحلیل و راجع به آن موضع بگیرند.
2- بر اساس شناخت راهبردی و نگرش تاریخی، هویت تاریخی استراتژیکی افغانستان از سوی انگلیسی ها بر این مبنا شکل گرفت که افغانستان به عنوان یک «دولت حائل» عمل کرده و دژ مستحکمی باشد برای جلوگیری از نفوذ روسیه به شبه قاره هند؛ این نقش حتی بعد از جنگ جهانی دوم و در زمان ایجاد نظم آمریکایی نیز ادامه داشت و آمریکایی ها اجازه حضور شوروی در افغانستان را نداند. چون بر اساس تصریح برژینسکی به عنوان یک ابراستراتژیست که مشاور عالی امنیت ملی وقت آمریکا نیز بود، آنها معتقد بودند اگر شوروی در افغانستان حضور یابد، خیلی زود می تواند از طریق هوایی به خلیج فارس یعنی راهبردی ترین نقطه برای آمریکا، برسند. و این بسیار برای آنها خطرناک بود لذا گروه هایی من جمله القاعده را ایجاد کردند تا علیه شوروی جنگیده و آنها را از افغانستان اخراج کنند.
3- از طرفی باید عنایت داشت که با شکل گیری انقلاب اسلامی و خارج شدن ایران از دست آمریکا که مهمترین کشور در منطقه فوق استراتژیک خاورمیانه یا غرب آسیاست، آمریکا دشمن شماره یک خود را مخصوصا بعد از فروپاشی شوروی، ایران انقلابی قلمداد کرد و به بهانه مبارزه با تروریسم، افغانستان و بعد عراق را اشغال نظامی کرد تا ایران را محاصره کامل کند. اما آمریکا هیچ وقت در زمان جرج بوش، جرات حمله به ایران را پیدا نکرد.
4- با روی کار آمدن اوباما و دموکراتها، که یکی از روسای جمهور مرموز و خطرناک آمریکا بود، او هنرمندانه با یک استراتژی و راهبرد مشخص، توانست در بین القاعده و طالبان رخنه کرده و از بدنه فکری و قتالی آنها یارگیری و در نوع استراتژی نبردشان جهت دهی کنند. در واقع آمریکای دوران اوباما توانست این تفکر را در بین برخی از اعضای القاعده و طالبان جا بیاندازد که «دشمن نزدیک» یا «العدو القریب»، نسبت به «دشمن دور» یا «العدو البعید»، برای مبارزه اولویت دارند. لذا گروه هایی مانند داعش به وجود آمدند که هدفشان را مبارزه با دشمن نزدیک یعنی ایران و شیعیان و علویها قرار دادند. این راهبرد به قدری حساب شده بود که سالها ایران و جبهه مقاومت را درگیر نبرد نیابتی در منطقه کرد.
5- اما بحمدالله با پیروزی بر داعش و البته از چند سال قبل به صورت جدی، ایران توانست هنرمندانه و دقیق، طالبان را به استراتژی سابق خودشان جهت دهد. یعنی استراتژی مبارزه با آمریکا و اخراج آنها از بلاد اسلامی در نتیجه علاوه بر پیروزی در میدان نبرد علیه داعش و سایر تکفیریها، ایران را باید پیروز میدان نبرد در جهت دهی طالبان و القاعده نیز دانست
6-بر این اساس باید عنایت داشت که طالبان امروزی هیچ سنخیت و ارتباطی با داعش ندارند و تلاش رسانه ای دشمن در این جنگ ترکیبی و هیبریدی این است که روایت دیگری از طالبان در رسانه ها غالب شود و جنگ روایت ها را هدایت کنند. بر اساس فکتها و واقعیات میدانی که در جلسه با سخنگوی طالبان حاصل شد و سایر گزارش های میدانی دیگر، طالبان در بسیاری از مناطق هیچ درگیری خاصی با مردم نداشته است، بلکه از بین خود مردم و با رضایت اهالی یک والی برای شهرها قرار داده است، ضمن اینکه شاخه ها و افرادی که سابقه حضور در طالبان مورد حمایت آمریکا داشته و شیعیان و مشخصا ایران را تهدید می کرده اند، اخیرا اعدام شده اند و تمام تلاش طالبان اخراج آمریکا از افغانستان بوده است.
ادامه دارد👇
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
7-نباید فراموش کرد که راهبرد رسمی و اعلامی ایران مخصوصا بعد از شهادت سردار سلیمانی، «راهبرد اخراج آمریکا از منطقه» است. برای دستیابی به این هدف راهبردی، جمهوری اسلامی با هدایت طالبان و سایر گروه های سنی و شیعه، توانست به این هدف در افغانستان دست پیدا کند. منتها این راهبرد صرفا ابعاد سلبی ندارد بلکه در ابعاد ایجابی به منظور نظام سازی و ملت سازی در این کشور برنامه ریزی شده است و باید با کمک سایر کشورهای منطقه افغانستان را به سمت ملت سازیِ یکپارچه، مبتنی بر نظامی اسلامی و مردمی، سوق داد و تهدیدات تروریستی و مواد مخدر و سایر موارد را از افغانستان بر چید.
8-در پایان پیشنهاد می شود:
🔹نباید اسیر فضاسازی و تصویرسازی غربی ها و غرب زده های داخلی شد
نباید به گونه ای القا کرد که چرا آمریکا از افغانستان خارج شد و این کارش خروج غیرمسئولانه بوده است. لذا باید فضای رسانه ای و افکار عمومی را در جنگ روایت ها جهت داد.
🔹مسئولین محترم، با عنایت به موارد بالا موضع گیری کنند و ضمن اشاره پررنگ و موکد بر مقاومت بیست ساله مردم افغانستان در برابر اشغالگری آمریکا، شکست و اخراج آمریکا از افغانستان را به مردم و دولت آن کشور تبریک بگویند.؛ همه گروه های حاضر در افغانستان من جمله طالبان را دعوت به مذاکرات بین الافغانی و گفتگو و صلح کنند.؛ ضمن اینکه مردم افغانستان را به همکاری با دولت آینده ای که با حضور همه گروه ها شکل می گیرد، دعوت کنند تا بعد از سالها ثبات و آرامش نهادینه در آن کشور ایجاد شود؛ در پایان نیز بر همکاری و همدردی مردم و مسئولین ایرانی برای ساختن افغانستان جدید، تاکید کنند.
17تیرماه 1400// محمدعلی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پایگاه بگرام آمریکا؛ یک فرار با عجله و شبانه!
🔹اولین تصاویر از سریترین بخش پایگاه آمریکا در افغانستان؛ جایی که ترامپ چندسال پیش شبانه آمد و شبانه هم گریخت.
🔹نظامیان آمریکایی حدود یک هفته قبل در اقدامی شتابزده و عجولانه با خاموش کردن چراغهای پایگاه بگرام، در تاریکی شب با یک فروند هواپیمای غولپیکر بساط خود را جمع کردند و راهی کشورشان شدند.